![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#46 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Hayır..sizin bahsetmiş olduğunuz şey ile benim bahsetmiş olduğum şey arasında fark var..biri denetimsiz bir iç göçün sonucudur.Benim anlatmak istediğim bu değildi..benim söylemek istediğim şey; 'kısırlaştırma sonucunda kısırlaştırılmış türün en hızlı nasıl eritilebileceğidir'..yoksa bu ülkenin madenlerine,doğasına,suyuna,cisim işleme hakkına elbette ki -BİZ- hakimiz.
|
|
|
|
|
|
#47 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Maden ocaklarında nasıl eriteceğiz? Szi maden ocaklarında çalışmak için can atan işsiz lise mezunu hatta ataması çıkmamış öğretmen adayı görmediniz mi? Tv'ler bunu gösteriyor.
|
|
|
#48 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bakın Banu Hanım,insan vücudunu enerjinin devinimi devam ettirir. Yukarıda bahsetmek istediğim şey çok basit bir şey..(anlam yönünden) kısırlaşmış bir bünye enerji üremetemzse yok olmaya mahkumdur..ancak siz yazılarımı kabataslak okuyorsunuz..öncelikle bir topluluğu kısırlaştırmak için bir devlet politikası bunu resmileştirmeli ve bu işe girişilmelidir.Ardından ise kısırlaştırılan topluluklar toplanmalıdır..toplanan artıklar,maden şehri adı verilen yerlere getirilip hapis hayatı yaşatılmalıdır..sürekli çalıştırılmalıdırlar.Bünyeleri iflas etcektir..sanırım demek istediğim şeyin bundan sonrasını anlamışsınızdır..şimdi sorunuzun ikinci kısmını yanıtlayacağım.Söylemek istediğim şey baştan beri bir ırkçı devletin politikasıdır. ırkçı devlette ırka uymayan memur,işçi,asker,burjuva gibi sınıflara mensup insanlar işten çıkartılır.buna 'öncül kan koruma yasası' adı verilmektedir.Boşalan yerlere kutsal -Irkdaş-larımız geçeceklerdir.İşten atılanlar ise işsizliğe mahkum edilmekle kalmayıp ayrıca 'kan koruma yasaları'nın diğer bir aşaması olan 'kesin çözüm' e geçeceklerdir. Bundan sonra devlet isterse onları çalıştırır,isterse öldürür.Şahsi görüşüm ise onların kimya sanayisinde kullanılmasıdır..Kimyanın her alanında kullanılmalıdırlar.Benim söylediklerim bir ütopya değildir asla..eğer bir ırkçı devlet başa gelirse bunlar olmalıdır.Sormak istediğiniz sorular varsa cevaplayabilirim.
|
|
|
|
|
|
#49 (İleti Bağlantısı) |
|
Kızılca soysuz olduğu için atılmıştır
|
Hiçbir şeyi hakketmiyorlar.Ne eğitimi ne de başka bir şeyi...
|
|
|
|
|
|
#50 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
TENGRİ BU kürtleri TAMUYA ATSIN.HEPİMİZ KURTULALIM.LÜZÜMSUZ YARATIKLAR
YOK OLMAMAK İÇİN IRKÇILIK!!! |
|
|
|
|
|
#51 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Aranıza yeni katıldım kandaşlarım ve ilk olarak bu başlık dikkatimi çekti,içim acıdı,nefretim büyüdü.Bu k.rt denen etnik süprüntüler toplum hayatımız için son derece zararlı birer virüstür.Nüfusları ise köpek eniği (affedin en nazik tanımlamam bu) gibi artıyor.Buna bir çözüm bulmak gerekmektedir........Unutmasınlar ki: TÜRK'sen öğün,değilsen itaat et!!!
|
|
|
|
|
|
#52 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Meslektaşım ve Irktaşım Ebru,
Bende ingilizce öğretmeniyim ve bu sene sizin gibi kpssye girip atanmayı bekliyorum. Her ne kadar k.rt çoğunluk olan bölgeyi seçmek istemesemde yazmak zorunda kalacağım. k.rtlerden zaten nefret ediyordum, ancak Yavru Vatanda üniversitede okurken k.rtlerin yüzünü daha iyi gördüm, onlarla karşılaştım hatta konuştum. Nasıl bulanık ve hastalıklı bir ırk olduklarını anlamayan birinin bir kaç k.rt ile konuşması yeterlidir. Bu nefretin deneyim sonucu oluştuğuna da inanmamak gerek. Önceden edindiğimiz bilgiler (basın-yayın organlarındaki haberler gibi) ve kanımızdan gelen duygular ile oluştuğunu söylemek daha mantıklı olur. Bu gidişatın sonunda olacaklar bellidir. Kutlu Türkiye Cumhuriyeti içindeki bulanık ve hastalıklı canlıları temizleyecektir. Tanrı yardımcımız olsun. Tanrı Türk'ü korusun ve yüceltsin
Saraylarda süremem dağlarda sürdüğümü, Bin cihana değişmem şu öksüz Türklüğümü. H.N.Atsız Düşmana merhamet acz ve zaaftır. Bu insaniyet göstermek değil, insanlık niteliklerinin sonunu ilan etmektir. K.Atatürk |
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|