![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
TANRI NE KADAR KÜRT VARSA HELAK ETSİN
HEPSİ CEHENNEMDE İLİKLERİ KAVRULANA KADAR YANSIN! ETLERİNDEN SABUN YAPILIP KÖPEK ŞAMPUANI OLARAK SATILSIN! KÜRT KATLİAMLARI DÜZENLESİN! %100 SAFKAN TÜRK OLMAYAN DÜNYADAKİ TÜM IRKLAR KAHROLSUN! TANRI TÜRK OLMAYANLARIN BELASINI VERSİN!! A-----M-----İ------N bu arada konu başlıgındaki kürt kelimesinin baş harfi büyük olmuş |
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
ALPAGU
|
Ben ömrümde hiç bembeyaz tenli,sarışın,mavi gözlü kürt görmedim,varmış ama ben göremedim,onlar hep derler gerçek kürtler iskandinavlara benziyomuş...Bir kişi göstermedi bana.Bizim burdakiler kara kıllı maymunlara benziyor.Televizyondan seyrediyorum eylem yaparlarken,olay çıkarırlarken bana hiç denk gelmedi...100bin kürt içinde senin tariflerine uyanını hiç göremedim,Onlarda kendilerine öyle bir görünüm çiziyorlarki bilmeyen biri olsa onların iskandinav kökenli olduğunu zanneder.Sen yanlış görmeyesin Kök Börü ırkdaşım?Yanlız pis sarı,kahverengi ,pis ela gözlüsünü gördüm...Gerçekten açık tenli,sarışın,masmavi gözleri olan kürt varmı?Ben pek inanmıyorum...
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
SAVAŞÇI
|
Benimde dikkatimi cekti sarışın mavi gözlü ama konuşması kürtce kürt gibi giyinmişler her hareketleri kürtlere benziyor yaklaştım ve adama memleketini sordum artvin dedi kürt müsün dedim yok dedi biz türkmeniz.
Bende dedimki madem türkmensin türkceyi niye konuşamıyorsun hep kürtce konusuyorsun bana bir cevap vermedi. |
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
ALPAGU
|
Bunlar ezikliklerinden kendilerini sarışın olarak tanımlıyor,ben ömrümde görmedim sarışın kürt...Bana gösterende olmadı...Hangisine sorsan esas kürtler sarışın,mavi gözlüymüş...Komik!
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Ben bizim burada cesitli illerden Zazalar taniyorum ve tiplerini Kürtlerden ayirdamiyorum. Bazi ünlü Zazalar:
Mahsun Kirmizigül - Bingöl Zazasi: ![]() Mikail Aslan - Tunceli Zazasi: ![]() Ahmet Aslan - Tunceli Zazasi: ![]() Fatih Kisaparmak - Elazig Zazasi: ![]() |
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Türkiye'nin %70i Türk olduğu inandırıcı değil, en azında ırk olarak, Türkleştirilmişleri de Türk saydılar galiba. Türküm diyenlerin arasında ermeni, arap, kürt, slav tipliler var... Türkler hemen belli olur, en azında Oğuz olanları hemen bir bakışta anlarsınız.
|
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ağabey iskandinav gibi kürt olur mu?Beyaz ten derken bu coğrafya içerisinde beyaz ten denilebilecek bir ten renkleri var.Kalkıpta bir Finlandiyalı gibi sarışın mavi gözlü olmaları zaten imkansız.Zaten masmavi gözlü değil mavimsi gözlü olan bir kürt biliyorum.Kadın karşı apartmanda oturuyor.Kurmonçi çocuklarından biri sarı renkli diğeri koyu sarı renkli saçlara sahip.Kürtsıpasıkürtler ve beyaz tenliler.Burada tanıdığım Erzurum'lu özbeöz Türk insanlar var ve esmer diyebileceğimiz bir ten renkleri var.Mesela benim tenim bu heriflerden (kürtlerden) daha kara.
Birde bu kürtlerin soyları biraz karışık,ermenilik var,farsilik var hatta rusluk bile var.İskandinav kökenden gelmelerinin sebebi belki budur.Zamanında ruslar buraları işgal etmişti ve kürt dişileri seve seve iskandinav kökenli olmak için bu heriflerle birşeyler yapmış olabilirler.Yoksa bu adamların tarihleri ermeni birkaç ailenin müslüman olmasıyla başlar. |
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ
|
nereye adım atsak orada adi kürtler çıkıyor.
sivrisinek gibi ürüyor maymunlar. |
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
Başbuğun Ordusunda Çeri
|
kürtler kızlarını, bacılarını para ile satarlar. parayı basan kızı alır mantığı mevcuttur. parasının hakkını almak isteyen kürt piçide kıza dayanır böylece it sürüsü gibi çoğalırlar.
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Senin boyculuk yaptığın ortada. Nereli olduğunu bir söyle de ben de sana orasının ne kadarının Türk olduğunu söyleyeyim...
|
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Türkiyenin en büyük Kürtcülerinden biri - Ferhat Tunc da ayrica Zazadir:
![]() Bunlar az biraz ermeniler ve türkmenler ile karismis ola bilirler, yinede tipleri Kürtler gibi bozuk. Sarisin Kürtlere yada Zazalara gelince: Tiplerine iyice bakin, Kiroluk ortaya cikar. |
|
|
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Safkan kürt yoktur çünkü kürtler bir ırk veya millet değil Farsların Araplarla karışması sonucu oluşmuş melez bir topluluktur. Bu yüzden kürtler dış görünüş itibarıyla Farslarsa ve Araplara benzerler. Eğer açık ten ya da göz rengine sahip bir kürt görürseniz emin olunuz ki, o kürt, Türk veya başka bir ırkın genlerini taşıyordur. Olmadı kürtleşmiş Türk'tür.
|
|
|
#29 (İleti Bağlantısı) |
|
|
@Gök Yeleli Bozkurt
Haklisin, bunlarin tipi fakat Araplardan ve Farslardan binkat daha bozukdur. |
|
|
|