Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 20.07.2007, 04:44   #31 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 2
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
qasgırJurek andam ozedl ıleti bulamadaım sen bana ulaşabilirsen alaca ile ilgili bir kaç sorum olacaktı
otacı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 20.07.2007, 04:48   #32 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,189
Alıntı:
QasqırJürek adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Çorum alaca ilçesinde alevi bir Türkmen köyü, boyculuk yapsam nişanlım Kazak olmazdı.

O halde kürtlerin, ümmetçilerin ve bilumum sapık ideolojinin mensuplarının tezlerini dillendirme.
Alt 20.07.2007, 04:49   #33 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,189
Alıntı:
otacı adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
qasgırJurek andam ozedl ıleti bulamadaım sen bana ulaşabilirsen alaca ile ilgili bir kaç sorum olacaktı
Özel ileti yok, soracağın birşey varsa burada sor.
Alt 20.07.2007, 14:41   #34 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Günhan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 377
Alıntı:
QasqırJürek adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Türkiye'nin %70i Türk olduğu inandırıcı değil, en azında ırk olarak, Türkleştirilmişleri de Türk saydılar galiba. Türküm diyenlerin arasında ermeni, arap, kürt, slav tipliler var... Türkler hemen belli olur, en azında Oğuz olanları hemen bir bakışta anlarsınız.
Kandaşım bu söylediklerini yıllardan beri sosyalist döküntülerinden dinleriz. Gerçi şimdi ikinci cumhuriyetçi ve ümmetçilerdende dinler olduk.

Bir Türkçüye yakışmayan bir bakış açısı ortaya koymuşsun. Sanırım dilin sürştü!..

Günhan
"Hoş geldin oğlum ATSIZ, kutlu olsun!" diyecek.
Günhan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 20.07.2007, 15:28   #35 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 108
Yanlış anlaşıldım galiba, melezcilik yapmıyorum, ben sadece kenidini Türk zanneden ama Türke benzemeyenleri soyunda dönme olanları reddediyorum. Bu yüzden Türkiyenin %70i Türk olduğu inandırıcı değil bana göre, bu sonuç antropolojik araştırmadan çıkmamış yanılmıyorsam...
Var olan yabancıları yokmuş gibi gösterip çoğalmalarına göz yummaktansa, nüfuslarını doğru şekilde belirleyip, kendi içlerinde eritip, o yabancı genleri ülkemizden yok etmek daha mantıklı bence.
Kısaca demek istediğim buydu, ve ümmetçilerle anlaşamadığım bin sebepten birisidir.
QasqırJürek Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 20.07.2007, 15:41   #36 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 108
Alıntı:
otacı adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Buyur sorabilirsin...
QasqırJürek Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 20.07.2007, 17:03   #37 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 53
Türk kökenli ne demek oluyor?
Kök Börü Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 09.07.2008, 17:53   #38 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 35
Ben anlamıyorum bazı arkadaşları.Zazaları kürtlüğe yamayıp da düşman sayımızı arttırıyorlar. Düşman sayısı artınca ne kazanacağımızı soruyorum bu arkadaşlara.Atsız Ata bile ayırmış ayrıntılarını anlatmış.Benim pek bi bilgim yok onlar hakkında ama Atsız Ata ayırmışsa k.rtlerden bi bildiği vardır.Birde k.rt köpeklerinin nufüslarının 11 milyon oldugu gercekten inandırıcı değil nereye baksam görüyorum o soysuzlardan rahat 20 milyon vardır köpeklerin nüfusu. Esenlikler dilerim.
harzemoglu Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 09.07.2008, 18:26   #39 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Temir Tav adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 391
Atsız Ata zazaları kürtlerden ayırmıştır ancak zazalar dostumuzdur, kardeşimizdir gibi bir söylemi olmamıştır. Kısaca zazaların da bizim gözümüzde kürtlerden bir farkı yoktur.
Temir Tav Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 09.07.2008, 18:37   #40 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Balbal adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 900
Alıntı:
harzemoglu adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Ben anlamıyorum bazı arkadaşları.Zazaları kürtlüğe yamayıp da düşman sayımızı arttırıyorlar. Düşman sayısı artınca ne kazanacağımızı soruyorum bu arkadaşlara.Atsız Ata bile ayırmış ayrıntılarını anlatmış.Benim pek bi bilgim yok onlar hakkında ama Atsız Ata ayırmışsa k.rtlerden bi bildiği vardır.Birde k.rt köpeklerinin nufüslarının 11 milyon oldugu gercekten inandırıcı değil nereye baksam görüyorum o soysuzlardan rahat 20 milyon vardır köpeklerin nüfusu. Esenlikler dilerim.
Hem k.rtleri kalabalık göstermeyin diye eleştiri yapıyorsun. Hem de k.rtleri kalabalık gösteriyorsun. 20 milyon k.rt varsa bu ülkede her 3 kişiden biri k.rt demektir. İddiada bulunmadan önce biraz düşün istersen.
Alt 09.07.2008, 18:40   #41 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

KUTALMIŞ adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 289
Zazaların eğitim seviyesi kürtlerden daha fazla.
Üniversitelere gidip komünistlik, pkk sempatizanlığı , kürtçülük yapıyorlar.
Şu anda kürtlerden daha tehlikeliler.
Komünist olan ve kürt diye bilinen birçok sanatçı aslında zazadır ve kürtçüdür.

Alıntı:
Gök Yeleli Bozkurt adlı üyeden Alıntı
Atsız Atamız, "900'üncü YIL DÖNÜMÜ (1040-1940)" adlı kitapçığında;

"Balkan savaşında Arnavutlar, cihan savaşında Araplar, Kurtuluş savaşında Çerkes - Abazalar topyekûn Türklüğe ihanet etmişlerdi. Cumhuriyetin ilânından sonra da Kürtler ve Zazalar yine topyekûn Türklüğe ihanet ettiler." demektedir.
Atsız Ata bunu dedikten sonra kimseye zazaları savunmak düşmez.
Bu memleket, dünyanın beklemediği, asla ümit etmediği bir müstesna mevcudiyetin yüksek tecellisine, yüksek sahne oldu. Bu sahne 7 bin senelik, en aşağı bir Türk beşiğidir. Beşik tabiatın rüzgarlarıyla sallandı. Beşiğin içindeki çocuk tabiatın yağmurlarıyla yıkandı. O çocuk tabiatın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvela, korkar gibi oldu; sonra onlara alıştı; onları tabiatın babası tanıdı onların oğlu oldu. Bir gün o tabiat çocuğu tabiat oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu. Türk budur. Yıldırımdır. Kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
KUTALMIŞ Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 09.07.2008, 20:15   #42 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Günhan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 377
Alıntı:
harzemoglu adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Birde k.rt köpeklerinin nufüslarının 11 milyon oldugu gercekten inandırıcı değil nereye baksam görüyorum o soysuzlardan rahat 20 milyon vardır köpeklerin nüfusu. Esenlikler dilerim.

Nereye baksan onları görüyor olman nerede yaşadığın ile ilgili bir durumdur. Bu mantıkla demografik tahlil yapılabiliyor olsaydı mardinde yaşayan birine göre Türkiyenin nüfusunun yüzde sekseni kıro olurdu.

Nufüs oranlarında kıroları az göstermek ne denli tehlikeli sonuçlara kapı açarsa, çok göstermek de aynı sonucu karşımıza çıkarır. Daha dikkatli olmamız gerekir.
"Hoş geldin oğlum ATSIZ, kutlu olsun!" diyecek.
Günhan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 09.07.2008, 20:44   #43 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

Paşaelili adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 232
Bence 11 milyon bile etmezler k.rtlerin 20 ve 30 milyon gibi göstermek bence onların amaçlarına hizmet edenlerin işidir k.rtlerin nufusu 7 milyon kadardır.
Alt 10.07.2008, 01:35   #44 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Ayqar adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 8
Size Sağlık Sandaş Kandaşlarım !
Bence , her işin baş önemi o işin sonunda"dır . Bu anlamda
bu gün gerçek durumun nasıl olduğunun önemi - sonda nasıl olacağı öneminin içindedir . Sonda da nasıl olacağı , en geci şimdiden , sonrasınadek görülecek işlerden asılıdır . Soyumuzun gelecekte yaşaması ile nasıl yaşaması , neyi itirib neyi kazanacağı en geci şimdiden başlayarak bütün ilgili konularda ne işleri yapacağımızdan asılıdır . Sonuc için başlıca önemlisi başda bu . Aydın ki iş sözden geçer , yani iş yapma için önce tam düşünmekle olabilince gerçeksel sanrılar üretmek gerek , ama obiri yandan da sanrı bölüşmekle doymak sonrada gidib yatmak"la heç ne değişdirmiş olmarız , Türklüğün düşmanı çok (bu dünya"da hepsi bir-birini bununçun gereken konularda üstelemekle yeyebilir (Bilgi , ekonomik güc , toprağının boyu ile varlılığı , en önemli"lerden de Ulusun kişisel sayı ile kişilerinin siyasal bilincliği , çalışkanlığı (aktivlik), etginliği , sanrısal özgürlüğü) hepsi de bizim bütün malımızı , varımızı , kendilerimizi de ellerine geçire bilmekçin sonra da bizi anlamda yok ederek (örneğin : din ya başka kafasökücü ideoloji ile ya da bencil-paraçılık düşüncesi yeritmekle tam ideolojisizleşdirme ile ulusu tüm olarak etginsizleşdirmek , bununla da gerçek özgürlüğünü , özerkliğini elinden almak , köle etmek ) her şeyimizi elimizden almakçın , her konuda usullar - yollar cizirler , bunları da başardıklarıca gerçekleşdiriyorlar . Şimdi de en
önemlisini gerçeleçdirmeğe başladılar : Türkiyede , Devlet adlanan , her konuda tek başına güdüş (kontrol) ile yönetme için yasal yetgisi olan kurumu . Şimdi konuya yetdik : çok ağır iğrenc suçların başçısı - çakkal abdulla (apo) ölım cezası alınca ne oldu da hemen hem avrupa , hem de onun Türkiye"nin devlet kurumundaki (özellikle parlament"de ) kuyrukları , Türkiyede ölüm cezasını yasadan çıkartmak"çın birlikde çabaladılar ??? Sonra da birlikde çabaları - Türkiye Parlamenti"ni TÜRKLÜĞün düşmanları"la (dinçilerle kirtçıler) doldurmak oldu . Şimdi bu baktığımız konu - kirtlerin sık-çok üretimi - işte hemen bu genel usul-çizgisinin (pilan) parçasıdır : Yurdun (Türkiye) yasal Yönetimine (Devlet) önce ,,adıtürk" kendi kuyruklarını , sonra onların eliyle Türklüğun içten olan düşmanlarını sokmak"la Türkiyenin şimdiden geleceğe"dek nasıl yaşayacağını , içinde nelerin nasıl olacağını istedikleri
gibi önceden çizebilmek"le bunu gerçekleşdirebilmek , türkleri de geleceğe doğru azınlığa çevirerek yukarıda yazdığım gibi - anlamda yok etmek . Bununlada 1918"de başaramadıklarını şimdi başarmış olmak - Türklüğü ortadan silmek yok etmek , bütün toprakları"la bütün varlıklarını kendilerine mal etmek . Ulusumuzun ilk Ergenekon durumumuzda Tanrıdan bize ilk Bozkurt geldi , silinmekden kurtulduz , 1914 - 1924 ikinci Ergenekon durumumuz idi - Tanrıdan bize Sonuncu Başbuğumuz Atatürk içinde Bozkurt geldi , şimdi de üçüncü Ergenekon durumumuz"dur . Jağılarımız bilir ki , Türkiyemizin Yönetimini - demek Türkiyeni iç düşmanlarımızınn eli ile ellerine geçirmelerine karşı çıkabilen - Başbuğumuz Atatürkün yarardığı Atatürkçü Sağlam TÜRK ORDUSU var . Şimdi aydın oldumu , bizim Sağlam Paşalarımızın tutuklanması - Ordumuzu gözden salma , sonra da parlament"le Yönetimdeki kuyruklarının elleri"le Savunma Bakanlığını ile Ordumuzun Sağlam başını aradan götürmekle yerine kendi ajanlarını sokma çabası değilmi ??? Bu tutuklamaların usullarının iğrenc"le alçak
olmasına bakmayarak bunu yapmaları ,,ne pahaya olursa-olsun " olduğunu güstermiyormu ??? Bu da gerçek ergelerinin çok böyük , çok önemli , çok paha olduğunu göstermiyormu ??? Bu da , siyasi görev masalarının 3 - 4 yıldan çok olmayacak geçecek olan bir kaç kişinin bunu yapmaya bununla da ordu"ya karşı çıkmış olmaya bakmayarak kalkması , onların kesel (personel) işi olabilmemesini , arkalarında - üstlerinde böyük oyunlar oyunçularının olmasını göstermiyormu ??? Yoksa kalkarmıydılar böyle ayıpıaçık , böyle korkulu (rısk"lı) bu eylemlere ??? Demek istediğim : konu göründüğünden daha çoook böyük , ÜÇÜNCÜ ERGENEKON durumunda"yız !
Tanrı demez mi ,, kendiniz yapmalısınız , siz elinizden geleni yapmağa kalkmasaz ben size her durumda Bozkurdumu neden gönderim ki ? " İşimizi anlayalım !
Ayqar Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 10.07.2008, 01:36   #45 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 35
Irkdaşlarım beni yanlış anlamışsınız ben kürtleri filan fazla göstermeye çalışmıyorum yani her baktığım yerde onları görüyorum demem onların içinde yaşadığım anlamınada gelmez işim dolayısıyla günümün çoğu taksimde geçiyor, çalıştığım oteldede birçok k.rt köpeği var nüfuslarının 20 milyon civarına yaklaştığını ve 2025de Türklerin nüfusuna yetişeceğini Hürriyet gazetesinde okumuştum.Beni kürtlerin sayısını çok göstermekle suçlamanız , bir Türkçüye yapılacak en büyük hakaretlerden biri.Genede özür diliyorum. Esenlikler
harzemoglu Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
belli , KÜRT , oldu , sayısı , türkiye'deki

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler