![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#61 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Diğer arkadaşların da dediği gibi her taşın altında ermeni ve ya yahudi aramamak lazım olmakla birlikte Zorbey kandaşımızın da biraz yanlış anlaşıldığını düşünüyorum, onun yazdıklarını okuyunca k.rt dostu olduğu sonucunu ben çıkarmadım açıkcası aksine onları nüfusları 10 milyon da olsa 100 milyon da olsa, kendi başlarına hiçbirşeyi başaramayacak, güdülmeye muhtaç bir topluluk olarak nitelediği sonucunu çıkardım. Bende aynı şeyleri düşünen biriyim, bu aşağılık etnik döküntüler birileri tarafından güdülmeden finanse edilmeden kendi başlarına beş paralık eylem bile yapamazlar. Cumhuriyetin ilk yıllarında güdenlerle bugün güdenler değişmiştir sadece, koyun koyundur nihayetinde.
|
|
|
#62 (İleti Bağlantısı) | ||
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
yinede cok tesekkür ederim. Alıntı:
sizede cok tesekkür ederim. |
||
|
|
|
|
|
#63 (İleti Bağlantısı) | |
|
Çaşıt Olduğu İçin Atılmıştır
|
Alıntı:
Bunların bizim çocuklarımızla okuması ve bizim Bayrağımıza Irkımıza saldırmalarını şiddetle kınıyorum kongrelerinde yılanın başının resimlerini asmalarını İSTİKLAL MARŞINI okumamalarını şiddetle kınıyorum ve üzülerek belirtiyorum ki bu adi yaratıkları biz besliyoruz biz okutuyoruz |
|
|
|
|
|
|
#64 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Sanırım yazdıklarımı yanlış algıladınız, benim bahsettiğim konu düşmanın hafife alınması değil düşmanın kalitesinin analizi. Pek tabi ki devletler ve milletler karşılarındaki koyunları ve çobanları ciddiye alarak ciddiyetle mücadele etmelidir, ama bu ciddiye alış koyunların koyun olduğu gerçeğini değiştirmez.
|
|
|
#65 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
kıroların bir ailesinde 15 kişi oluyor.Bizde en fazla 5-6.Çok geç olmadan temizlenmeleri gerekiyor.Nasıl olsa bunlar dağdaki koyunu gütmekten başka birşey bilmez tarzından düşüncelere devam edersek kendi ülkemizde azınlık haline geliriz
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| belli , KÜRT , oldu , sayısı , türkiye'deki |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|