Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 13.07.2008, 17:08   #61 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

A R S L A N adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,005
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Diğer arkadaşların da dediği gibi her taşın altında ermeni ve ya yahudi aramamak lazım olmakla birlikte Zorbey kandaşımızın da biraz yanlış anlaşıldığını düşünüyorum, onun yazdıklarını okuyunca k.rt dostu olduğu sonucunu ben çıkarmadım açıkcası aksine onları nüfusları 10 milyon da olsa 100 milyon da olsa, kendi başlarına hiçbirşeyi başaramayacak, güdülmeye muhtaç bir topluluk olarak nitelediği sonucunu çıkardım. Bende aynı şeyleri düşünen biriyim, bu aşağılık etnik döküntüler birileri tarafından güdülmeden finanse edilmeden kendi başlarına beş paralık eylem bile yapamazlar. Cumhuriyetin ilk yıllarında güdenlerle bugün güdenler değişmiştir sadece, koyun koyundur nihayetinde.

A R S L A N Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 13.07.2008, 20:50   #62 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Zorbey_ adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 40
Alıntı:
Buğra Şad adlı üyeden Alıntı İletiyi göster

Okur musunuz bilmiyorum ama eğer okursanız size şu makaleyi öneriyorum:

SABETAYCILIK KONUSUNA FARKLI BİR BAKIŞ
Makaleyi sunuma konuldugunda okumustum ve hatta az önce aradim, cem hakko hakkinda´da bir yazi vardi onu bulamadim.
yinede cok tesekkür ederim.

Alıntı:
A R S L A N adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Diğer arkadaşların da dediği gibi her taşın altında ermeni ve ya yahudi aramamak lazım olmakla birlikte Zorbey kandaşımızın da biraz yanlış anlaşıldığını düşünüyorum, onun yazdıklarını okuyunca k.rt dostu olduğu sonucunu ben çıkarmadım açıkcası aksine onları nüfusları 10 milyon da olsa 100 milyon da olsa, kendi başlarına hiçbirşeyi başaramayacak, güdülmeye muhtaç bir topluluk olarak nitelediği sonucunu çıkardım. Bende aynı şeyleri düşünen biriyim, bu aşağılık etnik döküntüler birileri tarafından güdülmeden finanse edilmeden kendi başlarına beş paralık eylem bile yapamazlar. Cumhuriyetin ilk yıllarında güdenlerle bugün güdenler değişmiştir sadece, koyun koyundur nihayetinde.
Sayin Arslan ifade etmek istediklerimi cok güzel tercüme ettiginiz icin
sizede cok tesekkür ederim.
Zorbey_ Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 13.07.2008, 21:24   #63 (İleti Bağlantısı)
Çaşıt Olduğu İçin Atılmıştır

alp_er TUNGA adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 9
Alıntı:
A R S L A N adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Unuttuğumuz bir konu yok mu sizce güdülmeye muhtaç bir topluluk derken bence düşmanımızı hafife alma gibi bir duygu seziyorum kandaşlarım bunlar bizimle bizim çocuklarımızla okuyorlar sonuçta karşımıza lanet olası bir siyasi politika ile siyasallaşma eğilimi kabul edilecek seviyede oluşturulmuş yılanın başı İmralıda tatil yapmakta yılanın yavruları her gün onlarca yavrumuza kıymakta

Bunların bizim çocuklarımızla okuması ve bizim Bayrağımıza Irkımıza saldırmalarını şiddetle kınıyorum kongrelerinde yılanın başının resimlerini asmalarını İSTİKLAL MARŞINI okumamalarını şiddetle kınıyorum ve üzülerek belirtiyorum ki bu adi yaratıkları biz besliyoruz biz okutuyoruz
alp_er TUNGA Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 13.07.2008, 21:50   #64 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

A R S L A N adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,005
Alıntı:
alp_er TUNGA adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Unuttuğumuz bir konu yok mu sizce güdülmeye muhtaç bir topluluk derken bence düşmanımızı hafife alma gibi bir duygu seziyorum kandaşlarım
Sanırım yazdıklarımı yanlış algıladınız, benim bahsettiğim konu düşmanın hafife alınması değil düşmanın kalitesinin analizi. Pek tabi ki devletler ve milletler karşılarındaki koyunları ve çobanları ciddiye alarak ciddiyetle mücadele etmelidir, ama bu ciddiye alış koyunların koyun olduğu gerçeğini değiştirmez.

A R S L A N Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 10.10.2008, 21:08   #65 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Emir Timur adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 8
kıroların bir ailesinde 15 kişi oluyor.Bizde en fazla 5-6.Çok geç olmadan temizlenmeleri gerekiyor.Nasıl olsa bunlar dağdaki koyunu gütmekten başka birşey bilmez tarzından düşüncelere devam edersek kendi ülkemizde azınlık haline geliriz
Emir Timur Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
belli , KÜRT , oldu , sayısı , türkiye'deki

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler