Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Bozkurt Listesi Buluşma Arama Yeni İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 20.05.2008, 23:35   #16 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gökhan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,346
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Bu konu eski.
Alt 20.05.2008, 23:36   #17 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Çılgın Türk adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 33
Tekrar açıldı ekşisözlük ama hala akıllanmadılar hala boş beyinleriyle bizi eleştiriyorlar.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !
Çılgın Türk Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 21.05.2008, 00:36   #18 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

tiginalppusat adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 64
Andalar bu soysuzların yazıştığı ağeline ilk defa şimdi girip baktım, midem bulandı sanki bütün aşağılık soy özürlüler orada toplanmış. Sinirimden yerimde duramıyorum, buna nasıl izin veriliyor anlıyamıyorum. Kanser hastası olsam. Kanseri yenerim, yine gün geldiğinde bu alçaklarla hesaplaşmak için and olsun.
tiginalppusat Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 21.05.2008, 00:49   #19 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

dandanakan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 24
Keşke geçici değil de sonsuza denk kapansa.
dandanakan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 30.05.2008, 19:35   #20 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 2
Bu konu eskiymiş ama benimde yazmak istediğim şeyler var.

Mesela benim bu web sitesine o derece alerjim var ki, ismini duyduğum zaman tüylerim resmen diken diken oluyor.

O kadar feci oluyorum ki anlatamam. . Bu web sitesinin benzerleride var ve inanın benzerleri aslını aratmayacak kadar iğrenç hatta ondan bile daha iğrenç.

Bu adamlar kafalarına her eseni yazabileceklerini, istedikleri gibi saçmalayabileceklerini, internetin zaten özgürlük olduğunu ve kimsenin buna karışmaya hak sahibi olmadığını düşünüyorlar.

Bana göre işin en kötü yanı, bu web sitesini taklit eden diğer aylak takımı, başka taklit siteler açarak, internetteki Türkçe içeriği kanser hücresi gibi sarmış durumda.

En basitinden alakalı alakasız bir şey aratıyorsunuz ve google'da karşınıza çıkan ilk link bu sitelere ait oluyor. Şu anda ismini sayamayacaıgm kadar çok sözlük sitesi var ve hepside Turkculere atsizcilara ve onlarin sitelerine karşı. Ayrıca internetteki Türkçe içeriği aslı astarı olmayan şeylerle kirletiyorlar. Gidin aratın okuyun akıl alır gibi değil! Memlekette ne kadar çok boş adam, ego tatmin etmek isteyen tip, tuhaf insan, dejenere olmuş asalak varsa oralara toplanmış.
SafkanTUrksoylu Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler