![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bu konu eski.
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Tekrar açıldı ekşisözlük ama hala akıllanmadılar hala boş beyinleriyle bizi eleştiriyorlar.
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Andalar bu soysuzların yazıştığı ağeline ilk defa şimdi girip baktım, midem bulandı sanki bütün aşağılık soy özürlüler orada toplanmış. Sinirimden yerimde duramıyorum, buna nasıl izin veriliyor anlıyamıyorum. Kanser hastası olsam. Kanseri yenerim, yine gün geldiğinde bu alçaklarla hesaplaşmak için and olsun.
|
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Keşke geçici değil de sonsuza denk kapansa.
|
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bu konu eskiymiş ama benimde yazmak istediğim şeyler var.
Mesela benim bu web sitesine o derece alerjim var ki, ismini duyduğum zaman tüylerim resmen diken diken oluyor. O kadar feci oluyorum ki anlatamam. . Bu web sitesinin benzerleride var ve inanın benzerleri aslını aratmayacak kadar iğrenç hatta ondan bile daha iğrenç. Bu adamlar kafalarına her eseni yazabileceklerini, istedikleri gibi saçmalayabileceklerini, internetin zaten özgürlük olduğunu ve kimsenin buna karışmaya hak sahibi olmadığını düşünüyorlar. Bana göre işin en kötü yanı, bu web sitesini taklit eden diğer aylak takımı, başka taklit siteler açarak, internetteki Türkçe içeriği kanser hücresi gibi sarmış durumda. En basitinden alakalı alakasız bir şey aratıyorsunuz ve google'da karşınıza çıkan ilk link bu sitelere ait oluyor. Şu anda ismini sayamayacaıgm kadar çok sözlük sitesi var ve hepside Turkculere atsizcilara ve onlarin sitelerine karşı. Ayrıca internetteki Türkçe içeriği aslı astarı olmayan şeylerle kirletiyorlar. Gidin aratın okuyun akıl alır gibi değil! Memlekette ne kadar çok boş adam, ego tatmin etmek isteyen tip, tuhaf insan, dejenere olmuş asalak varsa oralara toplanmış. |
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Asil Kan
|
Bu malum sitede Türk milliyetçiliği yaptığınız vakit kesinlikle bir tepki verilir, lafla veya imalı konular açılarak sataşmaşmalar yapılır. Ama iş, kendini ezilmiş, düzülmüş soysuz olarak lanse eden kürt milliyetçiliği yapmaya çalışanlara geldi mi, el üstünde tutulur, popohlanırlar.
Kendi dillerinden bir haber, her cümlenin içine muhakkak birkaç ingilizce kelime serpiştirme özentiliği vardır ki, yapmayanı, kullanmayanı adam yerine koymazlar. Zirve adını verdikleri toplantılarında, köpekler gibi içip, ne idüğü muzikler dinleyerek tepinip dururlar, kim kimin koynunda, kimin eli kimin cebinde bir vaziyette, namus, ahlak anlayışından yoksun, parazit gibi yaşar giderler. 4-5 yıl kadar önce yazmıştım, Türkçü fikirlerimden ödün vermeden yazdığım için, atılmam da pek uzun sürmemişti.
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Konusu geçen ağeline erişim devam ediyor.
Bence tüm Türkçülerin ağeli çökertme(hack) konusunda kendini geliştirmesi gerekli.Ben de bu aralar bu konuda araştırmalar yapıyorum ancak epey zor bir süreç olduğu kesin. |
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Ekşi sözlük denilen site ile alakalı aslında söylenecek çok şey vardır. Öncelikle orada yazan daha doğrusu ağzından hacet gören çoğunluğun Türk olup olmadığı konusunda oldukça güçlü şüphelerim var. Aksi halde bir insan her türlü düşüncesi ile kendi ırkının menfaatlerini göz önünde tutan bir oluşuma neden bu derece kin duysun ki? Dini bütün ve araplaşmış kimseler olmadığı da göz önünde bulundurulursa cevap etnik birer piç oldukları gerçeğidir. Ya da daha kötüsü Türk soylu birer köpek olduklarıdır.
Ara sıra sitelerini takip ediyorum. Acaba bu sefer hangi bölgelerine geçirdik ya da nerelerinden kan aldık diye merak ettiğimden dolayı... Gerçi her seferinde tahminlerime yakın iletilere denk geliyorum. Misal hemen hemen hergün, otağda edilen küfürlerden dem vuruyorlar akılları sıra bizleri küfürbaz çevreler olarak gösteriyorlar. Gerçi bizlere saldırdıkları da sadece bu küçük nokta. Çünkü geri kalan tüm alanlardaki gerçekçiliğimiz ve tavizsiz duruşumuz akıllarını başlarından alıyor. Ve bu güçlü kaleye sadece kanalizasyon deliklerinden saldırabiliyorlar. Büyüklüğümüz ve vatan sevgimiz onları korkutan başlıca özelliğimiz. Tıpkı çapulcu ülkücü, arapçılar, kızılca soysuzlar gibi... Akılları sıra Atsızcılar ile dalga geçerek içlerindeki korkuları bastırmaya çalışıyorlar ama nafile. Çünkü Atsızcılar her gün daha da büyüyor ve bu büyüklük öyle sıradan geyik malzemeleri ile ortadan kaldırılacak ve yok sayılacak bir büyüklüğe hiç benzemiyor. Tabi bunun yanında içlerinde ki Atsızcı korkusu da büyüyor malesef... (Ekşi sözlük ile alakalı konu dışı bir bilgi vermek isterim. Geçenlerde elime geçen oldukça eski tarihli bir dergide bu site ile alakalı bir röportaj vardı. Merak ettim okudum. Bir nokta dikkatimi çekti. Acaba böyle bir oluşum hangi gereksinimden dolayı doğdu diye? Sorumun cevabı röportaj da geçiyordu. Sitenin açılış nedeni? Tokmakçısının, davuluna olan duyduğu aşkıymış. Gerçi davulu o lavuktan önce kaç kişi çalmıştı kim bilir? Arada eminim ki o davulu patlatanlarda olmuştur. Başka türlü böyle bir bataklık nasıl oluşabilirdi ki? ) Hayatı oldukça hafife alıp ve her anından kendilerine birer mizah konusu çıkarmayı amaç edinen zavallılar. Türkçe yazmaktan aciz hatta bilinçli olarak alfabemizdeki harfleri bile değiştirerek yazıp asi çocuk ayakları yapan, kişilik yoksunu, vatan ve milletin ne demek olduğu hakkında zerre kadar fikir sahibi olmayan asalak o.ç. ları! Kendi eziklğinizi ve acizliğinizi Atsızcılara saldırarak gidermeye çalışmanız yine kendi acizliğinizin bir ürünüdür. Gerçek Türk milliyetçilerine saldıran ve onları her ortamda kötülemeyi amaç edinen siz köpekler Türkiye Cumhuriyeti' nin asıl düşmanlarına karşı ne yapıyorsunuz! Özür dilerin unuttum... Onları kucaklıyor sırtlarını sıvazlıyordunuz öyle değil mi? Unutmayın ki zafer elde edildiği vakit ilk önce hainlerin başları kesilir. Çünkü iyi bilinir ki kendi milletini yok sayan onun aleyhinde çalışan biri elbet diğer taraf içinde aynı şeyi yapacaktır.
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Ekşici sürü iyice kudurmuş durumda. Kendilerine soysuz dememiz onlara çok kötü batmış ki analarına batanın acısını, ezikliklerini iyice dışavuran yazılarla çıkarmaya çalışıyorlar.
Bunlar otağımızı köpek gibi de izliyor, bunun farkındayız. Sonuçta Türklük düşmanı vatansız hainlerin kudurması, bizim doğru yolda olduğumuzu gösterir. |
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Ürüyün ulan ezik, aptal, kalitesiz, özenti, kişiliksiz, kozmopolit ve soyları bozuk kansız piçler, zenginin malı züğürdün çenesini, Atsızcılar da sizin gibi kevaşe bacılı piç soylarının bezelye beynini yorar. Olmayan işinizi gücünüzü bırakıp sanal itliğe devam edip ürüyün çünkü başka şansınız yok. Akıbetinizi er ya da geç tayin edecek olanlar Atsızcılardır.
Ekşici piç olmak için aranan özellikler. 1- Soy özürlü olmak (bu özellik, olmazsa olmaz bir özelliktir) 2- Hasbelkader soy bozuk değilse; karakteri, kişiliği, bacısıyla ensest takılacak kadar ahlakı bozuk olmak. 3- Türklüğün ve Türklüğe ait değerlerin düşmanı olmak. Yabancıların boklarına kadar hayran olacak derecede milliyetsiz ve onursuz olmak. 4- Türkçe özürlü olmak. 5- Karakter fukarası, şeref yoksunu ve tek ülküsü para kazanmak ve çiftleşeceği bir dişi aramak olan hayvanlardan farksız bir enik olmak. 6- Benim bir taraflarında patlayan yazılarımı sosyalist yani paylaşımcı olmaları gereği onlarca erkeğin boşaltım cihazlığına soyunan bacılarıyla da paylaşıp, onların da mutlu olmasını sağlamak. Bkz: "Madem bende patlıyor, sende de patlasın bacıcım" 6- Gerçek hayatta bir saygınlığı ve adam gibi bir işi olmamak. 7- Gerek soysuzluklarını, gerek gerçek hayataki itilmişliklerinden hatta kakılıp mikilmişliklerinden kaynaklanan ezikliklerini ve bilumum aşağılık komplekslerini sanal yolla bastırmaya çalışma noktasında hevesli olan aciz ve çaresiz bir encik olmak. Bu yazıyı bakalım hangi encik alacak?
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bu site her ne kadar Türlükten fersah fersah ötede bir site olsa da,Türkiye'nin en çok ziyaret edilen sitelerinden birisidir. Bu açıdan dikkat çekicidir.
Ben, Türkçülerin her türlü iletişim kanalını kullanarak milletini uyandırması gereken kişiler olduğuna inanırım. Bu yüzden buraya da üye olup, fikirlerimizi milletimize anlatmamız gerekir.
"Asla şüphem yoktur ki, Türklüğün unutulmuş medeni vasfı ve büyük medeni kabiliyeti, bundan sonraki gelişimi ile geleceğin yüksek medeniyet ufkundan, yeni bir güneş gibi doğacaktır" - Mustafa Kemal Atatürk |
|
|
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Etkiye tepki, kısasa kısas:
Ekşi sözlük:IQ seviyesi düşük, soyu sopu belirsiz, ağlanacak hallerine gülen sözde insan yığını, boş gezenin boş kalfaları, kaldırım mühendisleri...
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Aynı yoldan saldırmaya devam o zaman.
- Soysuzluğu erdem sananların sitesi - Beyin yerine kıçlarını, kıçları yerine ağızlarını kullananların sitesi - Bizim site otağsa onlarınki ağıldır, ahırdır, çiftliktir. Beğendiklerini kulansın hayvanlar - Gizli eşcinsellerin toplanma merkezi , Mavi istiridye barın internet şubesi. - Aynaya bakınca maymun g*tü görenlerin toplandığı lağım çukuru - Bu devirde saf kan olur mu diyen öküzlerin geviş getirdiği pembe renkli homo sitesi - Topkapı Sarayının cilveli iç oğlanlarının devamı olan güncel yumuşaklar - Aynı sarayın işveli cariyelerinin çocuklarını emanet ettiği kreş - 100 metrede dünya rekoru kırmaya müsait sportmenler (Peşlerinde Atsızcı olursa) - Küçük yaşlarda yaşadıkları tacizin etkisinden kurtulamayan dönme dolaplar - Analarının blender da karıştırıpda yaptığı kokteylden olan sanayi tüpü bebekleri Şu an bunu okuyan en az 5-6 tane ekşi soysuzu vardır. Hadi bunu da yayınlayın lağım çukurunuzda.
|
|
|
|
#29 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Ekşi sözlük; ilk bakışta cinsiyetini anlayamayacağınız, müptezel, gerçek hayattaki ezikliğini klavyeden kusarak rahatlamaya çalışan oğlanlarla ve yatak fantezilerini internette millete masturbasyon mezesi edebilecek kadar aşağılık patlak lastikli motorlarla dolu olan pislik yuvasıdır.
Hemen hemen her politik başlıkta mide bulandıran liberal-hümanist argümanlarla ortalığı dışkıya bularlar. Bırakın ırkçılığı, vatan ve millet sevgisi içeren ileti gördükleri anda, onlarca kişi saldırıya geçerler. Aşağılık maymun terörist leşinin kafasına basarak fotoğraf çektiren mehmetçiğe gösterdikleri tepkiyi, terörist saldırıları konularında kesinlikle göstermezler. Ordu düşmanlığı uğruna -eşcinsel veya fahişe olmalarına rağmen- şeriatçı akp'yi savunurlar. Soy özürlü, namussuz, ezik, ruh hastası, çirkin, korkak ve ayak takımı insan müsveddelerinin bataklığı: Ekşi sözlük. |
|
|
|
|
|
#30 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Amaçsız lağım farelerinin toplandığı bu lağım çukurunun varlığı beni rahatsız etmiyor. Çünkü lağım farelerinin bile bu dünyada bir işlevi vardır. Lağım fareleri gibi b.k içinde yer altında gezmelerinin dışında bu ülkeye hiçbir katkıları yoktur.
Kimlik bunalımı yaşayan etnik döküntülerin öncülüğünde oluşturulan tipik teslimiyetçi-Batıcı-liberal aydın tipinin ve zihniyetinin sanal acunda mizahi olarak vücut bulduğu, ciddi olmayı bile başaramayan, her şeye karşı bakış açılarını argo tabirle geyik bir şekilde dile getirme amacı güden bu farecikleri zamanı gelince hayvanat bahçemizin en güzel yerinde ifşa edeceğiz ve gün yüzüne çıkararak topluma tanıtacağız.
|
![]() |
| Etiketler |
| denen , düşmanı , ekşi , kapatılıyor , pislik , site , sözlük , türk , yuvası |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|