Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı (1) Seçenekler
Alt 09.07.2007, 01:35   #16 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Turan efe adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 216
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Bir çok kez orta asya'da konserler vermistir. Kendi degisiyle, Arap dünyasina göz kirpmayi birakalim ve özümüze dönelim.Takdire deger sözlerdir bunlar,
Esen kalin
Alt 09.07.2007, 04:07   #17 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Aybala adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 460
Helal olsun Serdar Ortaç'a...Gerçekten taktir ettim. Müziği hoşumuza gitsin gitmesin böyle adamları kesinlikle desteklemeliyiz.

M. Kemal Atatürk.
Aybala Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 09.07.2007, 12:01   #18 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

KARAMANOĞLU adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 648
nadir bulunan bi sanatçı...
o şöhret dünyasında benliğini koumaya çalışan bir sanaçtımız...
tebrikler doğrusu...
TANRI TÜRK'Ü KORUSUN
KARAMANOĞLU Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 09.07.2007, 13:28   #19 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 36
Kendisi,Uygur Türkü kökenlidir.

Ahmet Kaya köpeğine verdiği cevabıyla gönlümde taht kurmuştur
Topal Osman Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 09.07.2007, 14:21   #20 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

cihangir ender adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 48
Serdar Ortaç'ın bu özelliklerini bilmiyordum. Bütün paylaşımlarınızı izledim ve gurur duydum. Bundan sonra kendisini daha yakından takip edeceğim...
cihangir ender Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 09.07.2007, 14:54   #21 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 22
Burada duyduklarimdan sonra Ortaç'in ahmet kaya köpegine verdigi varsayilan cevabini aradim ama bulamadim. onun yerine bir çok haberde (çogu ayni kaynaktan)Serdar Ortaç'in MGD gecesinde olanlardan kendisini temize çikartmaya çalistigini gösteren yazilar mevcut.

Hem kendisinin asker kaçagi oldugu iddia ediliyor, acaba dogru mudur bu olay...

Bir de kliplerinde rengi bozuklari oynatmasi da benim içIn kabul edilemez bir durum ( ama o sekilde bir Türk Kizinin oynatilmasini hiç istemem çünkü ortaya konulan gösteriler tamamen Türk ahlakina ters düsen bir tarzda). Kisacasi söyledigi, hosumuza da giden, milliyetçi sözlerle yaptikleri çelisiyor... tam çözemedigim bir kisilik.
YAMAN Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 09.07.2007, 15:25   #22 (İleti Bağlantısı)
Tanrı'nın Kırbacı

Asya Kartalı adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 49
Beyaz'ın programında söyledikleri

"Ben ve milletim Tanrı'nın kırbacıyız. Tanrı yoldan çıkan milletleri cezalandırmak için bizi gönderir."
BAŞBUĞ ATTİLA

Asya Kartalı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 09.07.2007, 15:32   #23 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Balbal adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 846
Alıntı:
YAMAN adlı Üyeden Alıntı
Burada duyduklarimdan sonra Ortaç'in ahmet kaya köpegine verdigi varsayilan cevabini aradim ama bulamadim. onun yerine bir çok haberde (çogu ayni kaynaktan)Serdar Ortaç'in MGD gecesinde olanlardan kendisini temize çikartmaya çalistigini gösteren yazilar mevcut.

Hem kendisinin asker kaçagi oldugu iddia ediliyor, acaba dogru mudur bu olay...

Bir de kliplerinde rengi bozuklari oynatmasi da benim içIn kabul edilemez bir durum ( ama o sekilde bir Türk Kizinin oynatilmasini hiç istemem çünkü ortaya konulan gösteriler tamamen Türk ahlakina ters düsen bir tarzda). Kisacasi söyledigi, hosumuza da giden, milliyetçi sözlerle yaptikleri çelisiyor... tam çözemedigim bir kisilik.
Şu uzantıya bir göz at : http://atsizcilar.com/forum/viewtopic.php?t=2502
Alt 09.07.2007, 15:36   #24 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

cihangir ender adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 48
[quote="YAMAN"]Burada duyduklarimdan sonra Ortaç'in ahmet kaya köpegine verdigi varsayilan cevabini aradim ama bulamadim. quote]

ben youtube adlı paylaşım sitesine "serdar ortaç ahmet kaya" yazdım, bahsi konu görüntüler çıktı.
bilginize...
cihangir ender Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 09.07.2007, 15:47   #25 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 22
Dedikleri çok hos, ama bunun sadece bir arap düsmanligi olarak ortaya çikmadigini ümit ediyorum. Içimize nasil araplar girdiyse, ermeniler de girdi, yahudiler de, avrupalilar, amerikalilar da girmis durumda. Umarim Ortaç'in bu tepkisi sadece araplara degil tüm Türk olmayanlaradir...

" Bizler Türk'üz" dediginde o yanindaki salak karinin alkislamasini hiç hazmedemiyorum. Adini bile aklimda tutmaya gerek duymadigim o kadin, bilirsiniz, gitmis amerikada ki döl bankasindan bir piç dünya'ya getirmistir (daha dogmamistir...)Dediklerine göre ise dölün sahibi adam Fransali bir arapmis (programda kendisi demisti yanilmiyorsam)... gerisini siz düsünün. tutmus bir de Serdar'in sözlerini alkisliyor... Güya milliyetçi takiliyor. Onun gibileri aslinda çok daha tehlikelidir. Hani derler ya " gavura kizip oruç bozmak" iste bu kadin gibilerinin yaptirabileceklerine iyi anlatan bir atasözümüzdür. Bu tip insanlar kutsal saydigimiz davalari kirletebilecek kadar pislik tasirlar üzerlerinde.

TTK
YAMAN Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 09.07.2007, 18:13   #26 (İleti Bağlantısı)
Atatürkçü

Buğra Kun adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 197
Turani surati yuzunden, sapik magazincilerin kendisiyle yillarca japon diyerek dalga gectigi Turk sanatcisi Serdar Ortac'in kendi kokenine gondermeler yapmasi ve diger sanatcilari da Orta Asya'daki soydaslarimizi ziyaret etmeye tesvik etmesi cok sevindirici bir olay.

Acikcasi bu tur soylemler, pek alistigimiz cinsten degil. Bizler son zamanlarda sozde sanatcilar ve aydinlarin agizlarindan ''Turkiye'de Turk mu var?'' veya ''Bizler Anadolu cocuklariyiz yani 72 milletin doluyuz'' veya ''Hepimiz kardesiz bu kavga ne diye'' veya ''Globalleselim, guzelleselim'' veya ''Ben dunya vatandasiyim'' veya ''Turk olmadigim icin cok mutluyum'' veya ''Hepimiz ermeniyiz'' turunden sozleri duymaya alistigimiz icin saskinlik yasamadim degil.

Eger bir sanatci, Turk dusmani bir medyada, ardarda ciktigi 3 programda Hunlar, Gokturkler veya Turki devletlere duydugu ozlemi israrla dile getiriyorsa, onu alnindan opmek gerekir. Sozlerinden dolayi kendisini tebrik ediyorum. Umarim yazdiklarimizi takip ediyordur.
Alt 09.07.2007, 18:20   #27 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

KARAMANOĞLU adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 648
Alıntı:
Buğra Kun adlı Üyeden Alıntı
Turani surati yuzunden, sapik magazincilerin kendisiyle yillarca japon diyerek dalga gectigi Turk sanatcisi Serdar Ortac'in kendi kokenine gondermeler yapmasi ve diger sanatcilari da Orta Asya'daki soydaslarimizi ziyaret etmeye tesvik etmesi cok sevindirici bir olay.

Acikcasi bu tur soylemler, pek alistigimiz cinsten degil. Bizler son zamanlarda sozde sanatcilar ve aydinlarin agizlarindan ''Turkiye'de Turk mu var?'' veya ''Bizler Anadolu cocuklariyiz yani 72 milletin doluyuz'' veya ''Hepimiz kardesiz bu kavga ne diye'' veya ''Globalleselim, guzelleselim'' veya ''Ben dunya vatandasiyim'' veya ''Turk olmadigim icin cok mutluyum'' veya ''Hepimiz ermeniyiz'' turunden sozleri duymaya alistigimiz icin saskinlik yasamadim degil.

Eger bir sanatci, Turk dusmani bir medyada, ardarda ciktigi 3 programda Hunlar, Gokturkler veya Turki devletlere duydugu ozlemi israrla dile getiriyorsa, onu alnindan opmek gerekir. Sozlerinden dolayi kendisini tebrik ediyorum. Umarim yazdiklarimizi takip ediyordur.
ırkdaşım ben serdarın resmi sitesine üye oldum ve atsizcilar.com dan katıldıgımı bildirerek onu tebrik ettim sanırım haberdar olacaktır bu konularda...
TANRI TÜRK'Ü KORUSUN
KARAMANOĞLU Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 27.08.2007, 12:41   #28 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 300
serdar ortaç takdir edilesi bir şahsiyettir. kendisi onca paranın,kızın,şöhretin içinde Türklüğü unutmamıştır. helal olsun !

ülkemi ellere veremem...onu kalbimin üstüne kazırım... ne kadar güzel söylemiş serdar ortaç
Bozkurt33 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 27.08.2007, 13:24   #29 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

ATA'NIN ASKERİ adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 155
Helal olsun Serdar Ortaç'a...
ATA'NIN ASKERİ Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 27.08.2007, 13:39   #30 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Devrimci adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 39
Serdar Ortaç'ın ahmet kayaya verdiği cevabı izlerken gurur duydum.
Devrimci Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Geri Bildirimler (?)
Bu başlığa konu bağlantısı: http://www.atsizcilar.com/forum/aferim-serdar-ortaca-t7456.html
İletiyi yazan Geri Bildirim Gelen Başlıklar Tür Tarih
YouTube - bölücü piç ahmet kaya Bu başlık Geri bildirim 23.02.2008 12:05

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler