![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı (1) | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bir çok kez orta asya'da konserler vermistir. Kendi degisiyle, Arap dünyasina göz kirpmayi birakalim ve özümüze dönelim.Takdire deger sözlerdir bunlar,
Esen kalin
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Helal olsun Serdar Ortaç'a...Gerçekten taktir ettim. Müziği hoşumuza gitsin gitmesin böyle adamları kesinlikle desteklemeliyiz.
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
nadir bulunan bi sanatçı...
o şöhret dünyasında benliğini koumaya çalışan bir sanaçtımız... tebrikler doğrusu...
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Kendisi,Uygur Türkü kökenlidir.
Ahmet Kaya köpeğine verdiği cevabıyla gönlümde taht kurmuştur |
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Serdar Ortaç'ın bu özelliklerini bilmiyordum. Bütün paylaşımlarınızı izledim ve gurur duydum. Bundan sonra kendisini daha yakından takip edeceğim...
|
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Burada duyduklarimdan sonra Ortaç'in ahmet kaya köpegine verdigi varsayilan cevabini aradim ama bulamadim. onun yerine bir çok haberde (çogu ayni kaynaktan)Serdar Ortaç'in MGD gecesinde olanlardan kendisini temize çikartmaya çalistigini gösteren yazilar mevcut.
Hem kendisinin asker kaçagi oldugu iddia ediliyor, acaba dogru mudur bu olay... Bir de kliplerinde rengi bozuklari oynatmasi da benim içIn kabul edilemez bir durum ( ama o sekilde bir Türk Kizinin oynatilmasini hiç istemem çünkü ortaya konulan gösteriler tamamen Türk ahlakina ters düsen bir tarzda). Kisacasi söyledigi, hosumuza da giden, milliyetçi sözlerle yaptikleri çelisiyor... tam çözemedigim bir kisilik. |
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Tanrı'nın Kırbacı
|
Beyaz'ın programında söyledikleri
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
[quote="YAMAN"]Burada duyduklarimdan sonra Ortaç'in ahmet kaya köpegine verdigi varsayilan cevabini aradim ama bulamadim. quote]
ben youtube adlı paylaşım sitesine "serdar ortaç ahmet kaya" yazdım, bahsi konu görüntüler çıktı. bilginize... |
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Dedikleri çok hos, ama bunun sadece bir arap düsmanligi olarak ortaya çikmadigini ümit ediyorum. Içimize nasil araplar girdiyse, ermeniler de girdi, yahudiler de, avrupalilar, amerikalilar da girmis durumda. Umarim Ortaç'in bu tepkisi sadece araplara degil tüm Türk olmayanlaradir...
" Bizler Türk'üz" dediginde o yanindaki salak karinin alkislamasini hiç hazmedemiyorum. Adini bile aklimda tutmaya gerek duymadigim o kadin, bilirsiniz, gitmis amerikada ki döl bankasindan bir piç dünya'ya getirmistir (daha dogmamistir...)Dediklerine göre ise dölün sahibi adam Fransali bir arapmis (programda kendisi demisti yanilmiyorsam)... gerisini siz düsünün. tutmus bir de Serdar'in sözlerini alkisliyor... Güya milliyetçi takiliyor. Onun gibileri aslinda çok daha tehlikelidir. Hani derler ya " gavura kizip oruç bozmak" iste bu kadin gibilerinin yaptirabileceklerine iyi anlatan bir atasözümüzdür. Bu tip insanlar kutsal saydigimiz davalari kirletebilecek kadar pislik tasirlar üzerlerinde. TTK |
|
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) |
|
Atatürkçü
|
Turani surati yuzunden, sapik magazincilerin kendisiyle yillarca japon diyerek dalga gectigi Turk sanatcisi Serdar Ortac'in kendi kokenine gondermeler yapmasi ve diger sanatcilari da Orta Asya'daki soydaslarimizi ziyaret etmeye tesvik etmesi cok sevindirici bir olay.
Acikcasi bu tur soylemler, pek alistigimiz cinsten degil. Bizler son zamanlarda sozde sanatcilar ve aydinlarin agizlarindan ''Turkiye'de Turk mu var?'' veya ''Bizler Anadolu cocuklariyiz yani 72 milletin doluyuz'' veya ''Hepimiz kardesiz bu kavga ne diye'' veya ''Globalleselim, guzelleselim'' veya ''Ben dunya vatandasiyim'' veya ''Turk olmadigim icin cok mutluyum'' veya ''Hepimiz ermeniyiz'' turunden sozleri duymaya alistigimiz icin saskinlik yasamadim degil. Eger bir sanatci, Turk dusmani bir medyada, ardarda ciktigi 3 programda Hunlar, Gokturkler veya Turki devletlere duydugu ozlemi israrla dile getiriyorsa, onu alnindan opmek gerekir. Sozlerinden dolayi kendisini tebrik ediyorum. Umarim yazdiklarimizi takip ediyordur.
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
serdar ortaç takdir edilesi bir şahsiyettir. kendisi onca paranın,kızın,şöhretin içinde Türklüğü unutmamıştır. helal olsun !
ülkemi ellere veremem...onu kalbimin üstüne kazırım... ne kadar güzel söylemiş serdar ortaç |
|
|
|
|
|
#29 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Helal olsun Serdar Ortaç'a...
|
|
|
|
|
|
#30 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Serdar Ortaç'ın ahmet kayaya verdiği cevabı izlerken gurur duydum.
|
|
|
|
![]() |
Geri Bildirimler (?)
Bu başlığa konu bağlantısı: http://www.atsizcilar.com/forum/aferim-serdar-ortaca-t7456.html
|
||||
| İletiyi yazan | Geri Bildirim Gelen Başlıklar | Tür | Tarih | |
| YouTube - bölücü piç ahmet kaya | Bu başlık | Geri bildirim | 23.02.2008 12:05 | |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|