![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı (1) | Seçenekler |
|
|
#61 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
2000 yılında Sivas'ta asteğmendim. Serdar Ortaç benim bölüğümdeydi. 17 ağustos depreminden sonra çıkarılan bedelli askerlik yasasından istifade ederek 15 bin mark karşılığında 28 gün askerlik yaptı.
|
|
|
|
|
|
#62 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Hemşehrim Kastamonuludur.Gurur duydum söyledikleri için.Kastamonu'dan milliyetsiz adam çıkmaz her zaman söylerim.En ılımlısı bile sağlam bir Türk milliyetçisidir ve asla kürt yüzü göremezsin,görsen de belli başlı yerdedirler ve faal durumda olamazlar asla.
|
|
|
|
|
|
#63 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Helal olsun gerçekten. Gerekli cevap gitmiştir bazılarına.
Esenlikler. |
|
|
|
|
|
#64 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Sanat dünyasında bu kadar pislik ermeni rum yahudi dölleri varken.Serda Ortaç bu davranışından dolayı tebrik ediyorum.Ama keşke bu düşüncelerini yaşamınada aktarsa
|
|
|
|
|
|
#65 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bir konserinde de ahmet kaya'ya laf sölemişti..Çok hoşuma gitmişti... Zaten yüz yapısı Orta Asya Türkleri'ni andırıyor.
|
|
|
|
|
|
#66 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
serdar ortaç gerçek Türk
|
|
|
|
|
|
#67 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Serdar Ortaç,Mersin'de verdiği konserde kürtler tarafından protesto edilmişti.Sen ahmet kayanın tırnağı olamazsın diye pankart açmışlardı krolar.
SERDAR ORTAÇ IN MERSİN KONSERİNDE BÜYÜK OLAYLAR ÇIKTI |
|
|
|
|
|
#68 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Serdar Ortaç gerçek bir Türk'tür ama; Türkçü değildir. Birazcık Türkçü zihniyeti olsaydı İsrailli bir kadınla evlilik planları yapmazdı. Biz millet olarak ne kadar meraklıyız soyumuzu kirletmeye?
|
|
|
|
|
|
#69 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Öylesine çıktığı belliydi,evlilik lafı magazincilerin uydurması.Nitekim kendisi söyledi zaten.Bu kadar sanatçı içinde bu lafları söyleyen bir tek o.
|
|
|
|
|
|
#70 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
''Balkanlardan Çin seddine kadar bütün Türklerin sanatçısıyım'' Serdar Ortaç
|
|
|
|
#71 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçülüğün Savunucusu
|
Serdar Ortaç ahmet kaya enikine zamanında çok güzel bir cevap vermişti.Bu ülke ellerin değil bu ülke bizim gibi bir şarkıyla cevap vermişti.Tebrik ediyorum.
|
|
|
#72 (İleti Bağlantısı) |
|
|
izlediğimden bir ayrıntı ''bizle hiç alakası olmayan araplara değilde öz be öz türklere göz kırpmalıyız'' demiş bu düşüncesinden dolayı kendisini kutluyorum.
|
|
|
|
|
|
#73 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Serdar Ortacin a.kayaya verdigi cevapi izleyemedim cok merak ettim tekrardan izleyebilirimiyim?
Ayriyeten Serdar Ortaci kurmarciliklan esrar eroin partileri ile elestiren arkadaslarada bir soz soylemek istiyorum, kumar bagimlisi oldugunu ve bunu biraktigini kendisi zaten itiraf etti, bunu tv de milyonlara itiraf etmekte yurek isi esrar eroin partisi falan ise kanitsiz kimseyi lekelemeyin lutfen ben sahsen inanmiyorum olmus olsada o camianin icinde ayiplancak bisey oldugunu dusunmuyorum. Turkun ekmegini yiyen Turk dinleyicileri sayesinde sohret sahibi olan kac kisi Turlugunu bole gururlan solemistir? hepsi nankor hepsi hain hala i.tatlises ve onun gibi kirolari dinleeyenler prim verenlere yaziklar olsun. dilerim Tanridan Turkun sayesinde adam olanlar ve hainlik yapanlar kan kusarak acilar icinde kivranarak geberirler. Serdar Ortaci tebrik ediyorum diger Turkum diye ortada dolasipta kirolara metres olan diger sanatcilara ders olsun..... |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| aferim , ortaç'a , serdar |
Geri Bildirimler (?)
Bu başlığa konu bağlantısı: http://www.atsizcilar.com/forum/aferim-serdar-ortaca-t7456.html
|
||||
| İletiyi yazan | Geri Bildirim Gelen Başlıklar | Tür | Tarih | |
| YouTube - bölücü piç ahmet kaya | Bu başlık | Geri bildirim | 23.02.2008 12:05 | |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|