Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 05.05.2007, 19:34   #1 (İleti Bağlantısı)

İletiler: 58
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
yeni DP (Demokrat Parti) (Dyp ve Anap birleşti)

Düzgün bir geçmişi ve geleneği olmayan bir partiyi tekrar diriltmeye çalışsalarda Akp denen soysuz partisinin tabanını çekecek olması nedeniyle Türkiye adına faydalı bir birleşme olmuştur.

Seçimlere Demokrat Parti adıyla girilecek. Seçime giderken genel başkan olarak Mehmet Ağar görünecek fakat seçimden sonra eşbaşkan olarak Erkan Mumcu da ortak başkanlık yapacak.
Bozoklu Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 05.05.2007, 19:44   #2 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

KUTADGU_BİLİG adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 40
Sana katılıyorum sevgili kandaşım akpnin tabanını çekme ihtimali konusunda önemli bir birleşme.
KUTADGU_BİLİG Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 05.05.2007, 20:41   #3 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 248
Hic süre kaybetmeden Genc Parti de bu olusuma katilmalidir.Eger Cem Uzan partisini fesh edip DP'ye katilmaktan cekiniyorsa, ittifak yoluyla bir anlasmaya varilabilir.Bugün GP'nin oy orani yüzde 5 civarlarindadir.Olasi bir DP-GP isbirliginde oy orani yüzde 15'e cikabilir.Bu az bir oran degildir!

Türk milleti olarak tek bir oyumuzun bosa gitmemesi icin artik Türkiye Cumhuriyeti devletine ve Atatürk devrimlerine düsman olmayan kim varsa en fazla iki cati altinda birlesmelidirler.Bu isin an itibariyle ne ideolojisi, ne sagcisi solcusu ne de koltuk sevdasi kalmistir.Türkiye'yi AKP (ABD+AB) belasindan kurtarmak icin tüm vatanseverler elele vermelidirler.Türkiye su an postmodern bir kurtulus savasi yasiyor ve "büyük taaruz" 22 Temmuz günü olacaktir.

Ayrica Erkan Mumcu bence su an sagin en basarili ve en dürüst lideridir.
AKP'den bakan olarak görev yaparken istifa eden ve bence CHP'den daha düzgün bir muhalefet anlayisiyla elestiri oklarini her zaman Tayyip'e yöneltmis bir kisidir.
Zaten bilinen siyasetciler gibi acgözlülük yapmayip partisini kapatip, DYP'ye katilmasi ve üstelik parti baskanligindan vazgecmesi ne tür bir kisilige sahip oldugunu gösteriyor.

Mehmet Agar'in DP'nin lideri olmasi anlamsizdir.Mumcu'ya bakarak Agar cok kapasitesiz kaliyor.Mumcu da bunu bildigi icin ve bu baglamda günün birinde Agar'i etkisiz hale getirerek bu olusumun basina gececegini öngördügü icin fazla diretmiyor.

Kutluyoruz!
Tomay Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.05.2007, 19:15   #4 (İleti Bağlantısı)
Yörük Boylu Börü Soylu

BÖRÜ YABGU adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 517
ATATÜRKÇÜLÜK akepe KARŞITLIĞI OLMAKTAN İBARET DEĞİLDİR.AĞAR YÖNETİMİNDEKİ DYP ATATÜRKÇÜ MÜ?DÜZ OVA SİYASETÇİSİ BİR ADAM SIRF LAİK DİYE BAŞTACI EDİLEBİLİR Mİ?GÜLDÜRMEYİN İNSANI!
HEM BİRLEŞSELER KAÇ YAZAR SİYASETTE 2+2'NİN DÖRT ETMEYECEĞİNİ 80 ÖNCESİNİ HATIRLAYAN HERKES BİLİR.

AT İLE EŞŞEĞİN ÇİFTLEŞMESİNDEN KATIR DOĞAR!

HAYIRLI OLSUN NE DİYELİM!
:)
ARKADAŞLAR! GİDİP, TOROS DAĞLARINA BAKINIZ, EĞER ORADA BİR TEK YÖRÜK ÇADIRI GÖRÜRSENİZ VE O ÇADIRDA BİR DUMAN TÜTÜYORSA, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİNİZ Kİ BU DÜNYADA HİÇ BİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ. Mustafa Kemal ATATÜRK
BÖRÜ YABGU Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.05.2007, 19:38   #5 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gökhan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,350
Börü kandaşım, Atatürkçülük aynı zamanda öncelikli düşmana karşı taktik yapmak demektir. Yoksa, Menderes soysuzunun mirasçılarının canı cehenneme.
Gökhan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 08.05.2007, 01:34   #6 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Kafatasci32 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 284
Akepe lilere karsi alinmis iyi bir cephedir ikiside yaramaz vizyonsuz kara düzen bi parti ama tatiksel acidan destekliyorum.!!
Alt 09.05.2007, 01:10   #7 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Tonyukuk19 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 417
Bunun gibi haberler Türkiyede parti kirliliğin artık sonuna yaklaştığını gösteriyor. Milletimiz artık bu parti cöplüğüne tepki duyuyor. Her yıl onlarca parti kuruluyor ancak bu Türklerin bölünmesine yol acıyor, bu bölünmeyi bazı zeka fışkıran kesimler! demokrasi diye anlandırıyor.

irakta sünni vs diye arabların gruplara ayrılmasını işte bu demokrasi anlayışı yatmaktadır. Yarin iraktaki arablar birleşirse, avrupanın bazı düşünce adamları üzülecektir.
Tonyukuk19 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 09.05.2007, 19:49   #8 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 1
"Sağda" birleşen partileri ve zihniyetlerini iyice incelersek, bunların AB ve ABD yanlısı partiler olduğunu görürüz. Birleşmelerinden herhangi bir erk doğacağını sanmıyorum. Bu birleşme mason ve işbirlikçi Demirel tarafından zorla gerçekleştirildi. Bu adamın tarihimizde misyonu ve vizyonu bellidir, yaşı kırkı aşan her Türkçü; her bakımdan ne menem bir hain oduğunu bilir. DP'ye oy verecek seçmenlerin büyük bir kısmı Ağar'ın geçmiş milliyetçi, vatansever yaklaşımlarına olan sempatidir. Yoksa, son dönem söylediği gaflar ve birilerine şirin görünme hareketleri, söylemleri Türk kamuoyuna itici gelir. AKP, bu birleşmeden düşündüğümüz gibi çok olumsuz etkilenmez. Çünkü Demirel'e olan kırk yıllık kin milletin hafızalarında taptaze duruyor. AKP'nin en korktuğu birlik; Laik düşünceli, Cumhuriyetçi, turanist milliyetçi kesimlerin vereceği oyların birleşceği parti. Bu oylar toplam seçmenin yüzde 21 inden az değildir. Seçimin kaderini ve Türkiyenin kaderini bu oylar belirleyecek. AKP bunu çok iyi bildiği için aylardır milliyetçilik kavramını irdeleyip bulanıklık oluşturarak Turancı oyları kendi bahçesinde dermeye çalışmaktadır. Bizim tutumumuz ne olmalı derseniz. ADD ve diğerleri dahil kimsenin Atatütkçülüğüne inanmıyorum. Niyetleri nizi birileri sürü hesabına katıp bir siyasi partinin ağılına kapatmak. Üstümüzden iktidar olmak. İşimiz zor, "yerimiz ve yenimiz dar" Bu konuda daha eyleme yönelik daha çok seçici görüşler sunmamız gerek diye düşünüyorum. Ben şimdiye kadar hiç bir partiye oy vemedim.Esen kalın!
ASALXAN Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 09.05.2007, 19:55   #9 (İleti Bağlantısı)

Tomris adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 96
Alıntı:
ASALXAN adlı üyeden Alıntı
"Sağda" birleşen partileri ve zihniyetlerini iyice incelersek, bunların AB ve ABD yanlısı partiler olduğunu görürüz. Birleşmelerinden herhangi bir erk doğacağını sanmıyorum. Bu birleşme mason ve işbirlikçi Demirel tarafından zorla gerçekleştirildi. Bu adamın tarihimizde misyonu ve vizyonu bellidir, yaşı kırkı aşan her Türkçü; her bakımdan ne menem bir hain oduğunu bilir. DP'ye oy verecek seçmenlerin büyük bir kısmı Ağar'ın geçmiş milliyetçi, vatansever yaklaşımlarına olan sempatidir. Yoksa, son dönem söylediği gaflar ve birilerine şirin görünme hareketleri, söylemleri Türk kamuoyuna itici gelir. AKP, bu birleşmeden düşündüğümüz gibi çok olumsuz etkilenmez. Çünkü Demirel'e olan kırk yıllık kin milletin hafızalarında taptaze duruyor. AKP'nin en korktuğu birlik; Laik düşünceli, Cumhuriyetçi, turanist milliyetçi kesimlerin vereceği oyların birleşceği parti. Bu oylar toplam seçmenin yüzde 21 inden az değildir. Seçimin kaderini ve Türkiyenin kaderini bu oylar belirleyecek. AKP bunu çok iyi bildiği için aylardır milliyetçilik kavramını irdeleyip bulanıklık oluşturarak Turancı oyları kendi bahçesinde dermeye çalışmaktadır. Bizim tutumumuz ne olmalı derseniz. ADD ve diğerleri dahil kimsenin Atatütkçülüğüne inanmıyorum. Niyetleri nizi birileri sürü hesabına katıp bir siyasi partinin ağılına kapatmak. Üstümüzden iktidar olmak. İşimiz zor, "yerimiz ve yenimiz dar" Bu konuda daha eyleme yönelik daha çok seçici görüşler sunmamız gerek diye düşünüyorum. Ben şimdiye kadar hiç bir partiye oy vemedim.Esen kalın!
Tabanları nerdeyse birbirinin aynı. Radikal kesimin oyları düşük. Dp nasıl Akp'nin oylarını etkilemezmiş? Akp'yi mecliste desteklemedikleri için Dyp Ve Anap'ın tabanları rahatsız oldu acaba neden? Veya Yozgat ve Erzurum gibi Mhp'nin kalesi olan iller geçen seçimde nasıl Akp'ye oy verdiler?

Akp etkilenecektir. Büyük şeytan Akp'dir. Diğer şeytanlarla uğraşmak daha kolaydır.
Alt 09.05.2007, 19:59   #10 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Duman adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 26
Ilk önce AKP insin, sonra ideolojik kavgalarimiza devam ederiz.AKP bu ülkenin düsmanidir.Bu isbirlikci parti tüm seküler (laik) güclerin
ortak düsmanidir.Cephe almayiz!
Duman Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
(demokrat , (dyp , anap , birleşti) , dp , parti) , ve , yeni

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler