![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Başbuğ'dan PKK'yı bitirme sözü
Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral İlker Başbuğ, ''Güvenlik kuvvetlerimizin tek görevi vardır, o da teröristleri bulup etkisiz hale getirmektir. Bu görev, önümüzdeki dönemde artan bir kararlılık ve şiddetle devam edecektir'' dedi.
İncelemelerde bulunmak üzere Şırnak'a gelen Orgeneral Başbuğ, Vali Selahattin Aparı'yı makamında ziyaret etti.Orgeneral Başbuğ, burada yaptığı konuşmada, sonbahar ve kış dönemi faaliyetlerini değerlendirmek, birliklerin ve güvenlik kuvvetlerinin bahar ve yaz dönemindeki faaliyetlerini görüşmek amacıyla geçen salı günü Malatya'daki 2. Ordu Karargahında çalışmalar yaptıklarını söyledi. Şırnak'ta bulunduğu sürede bazı birlikleri denetlediklerini ifade eden Orgeneral Başbuğ, şöyle konuştu: ''Türk Silahlı Kuvvetleri ve polisimiz, elbette Türk Silahlı Kuvvetlerinin bir parçası olarak jandarmamız dahil, iç güvenlik harekatına o gün de söylediğim gibi kararlılıkla devam ediyoruz. O günkü durumumuzun da bu günkü durumumuzdan hiçbir farkı yoktur. O bölücü terör örgütü yok oluncaya kadar, etkisiz hale getirilinceye kadar operasyonlarımız devam edecektir. Kırsalda yerleşim biriminde tek terör örgütü kalmayıncaya kadar güvenlik kuvvetleri bu mücadeleye artan bir kararlılıkla devam edecektir. Bugün görüştüğüm bütün personelin en küçük ve en büyük rütbelisine kadar gözlerinde bu kararlılık ışıklarını gördüm. Bundan kimsenin en ufak şüphesi olmasın. Onun için diyorum ki tekrar terörü kullanarak, ne bu terör örgütü ne de bu terör örgütünün destekleyicileri hedeflerine ve amaçlarına ulaşamayacaklardır. Onların bu şansları yok.'' İlker Başbuğ paşadan çok umutluyum Umarım yanılmam. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Re: Başbuğ'dan PKK'yı bitirme sözü
Alıntı:
Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu M.Kemal Atatürk`ün kurmus oldugu Cumhuriyetin,bekcisi Türk Silahli Kuvvetleri ne güveniyor ve her türlü destegi verecegime Söz veriyorum.Kandaslarimdanda bunu bekliyorum. Saygilarimla. Aytug TTK |
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
İlker Başbuğ paşamız Türklüğüyle gurur duyan hatta Türkçü diyebileceğimiz bir komutandır..Kendisinin yeğenini yakından tanırım..Ailesinde "Bilgekağan" "Mete" "Oğuzhan" "Boğaçhan" isminde fertler vardır..
"...Yüzlerce büyük millî kahraman dururken maymun suratlı, kan içici, riyakâr Asya ve Avrupa serserilerinin resimlerini duvarlarına asacak kadar beyinsiz ve haysiyetsiz olanlara gerçeği öğretmek için boşuna vakit harcama. Onlarsa belâlarını bulacaktır. Sen vakit kaybetmeden bir baltaya sap olmaya çalış. Bir baltaya sap olmak demek, millete hizmet edecek bir yer, bir subaşına geçmek demektir..." H.Nihal ATSIZ |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Başbuğ Paşanın Genelkurmay Başkanlığı sırasında oldukça olumlu gelişmeler bekliyoruz. Türk düşmanlarına ölümden başka bir şey sunmak istemiyoruz.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Ordumuza güveniyorum Türklük ve cumhuriyet düşmanlarını, ülkemizden temizlemelerini istiyorum. Zaten Türk milletinin çelikleşmiş hali olan Türk ordusunun, Türklük ve Türk cumhuriyeti konusu oldumu, kayıtşız kalamayacağını düşünüyorum. Ordumuzun bataklığa sürüklenen Türkiyenin ve sonuç olarak iç savası doğuracak bu gidişatın, sorumlularını iş daha vahim hale gelmeden cezalandırmasını diliyorum
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
ağzına sağlık paşam... kürtleri imha etsek yada tasfiye yapsak terör biter buna eminim
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
PKK meselesi sadece bir Kürt meselesi değildir artık.
PKK olgusu ardında enerji , su, uyuşturucu,karapara aklama gibi unsurlar mevcut.Batıdaki ve doğudaki bağlantılar bu örgütün tamamen illegal işlerden milyon dolarlar kazandığını gösteriyor.Kürt milliyetçiliğinin PKK nın varlığını sürdürebilmek için üstüne örttüğü bir örtü olduğuna inanıyorum. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| başbuğ'dan , bitirme , pkk'yı , sözü |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|