Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 10.05.2007, 18:25   #1 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gökhan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,350
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Başbuğ'dan PKK'yı bitirme sözü

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral İlker Başbuğ, ''Güvenlik kuvvetlerimizin tek görevi vardır, o da teröristleri bulup etkisiz hale getirmektir. Bu görev, önümüzdeki dönemde artan bir kararlılık ve şiddetle devam edecektir'' dedi.

İncelemelerde bulunmak üzere Şırnak'a gelen Orgeneral Başbuğ, Vali Selahattin Aparı'yı makamında ziyaret etti.Orgeneral Başbuğ, burada yaptığı konuşmada, sonbahar ve kış dönemi faaliyetlerini değerlendirmek, birliklerin ve güvenlik kuvvetlerinin bahar ve yaz dönemindeki faaliyetlerini görüşmek amacıyla geçen salı günü Malatya'daki 2. Ordu Karargahında çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Şırnak'ta bulunduğu sürede bazı birlikleri denetlediklerini ifade eden Orgeneral Başbuğ, şöyle konuştu:

''Türk Silahlı Kuvvetleri ve polisimiz, elbette Türk Silahlı Kuvvetlerinin bir parçası olarak jandarmamız dahil, iç güvenlik harekatına o gün de söylediğim gibi kararlılıkla devam ediyoruz. O günkü durumumuzun da bu günkü durumumuzdan hiçbir farkı yoktur. O bölücü terör örgütü yok oluncaya kadar, etkisiz hale getirilinceye kadar operasyonlarımız devam edecektir. Kırsalda yerleşim biriminde tek terör örgütü kalmayıncaya kadar güvenlik kuvvetleri bu mücadeleye artan bir kararlılıkla devam edecektir. Bugün görüştüğüm bütün personelin en küçük ve en büyük rütbelisine kadar gözlerinde bu kararlılık ışıklarını gördüm. Bundan kimsenin en ufak şüphesi olmasın. Onun için diyorum ki tekrar terörü kullanarak, ne bu terör örgütü ne de bu terör örgütünün destekleyicileri hedeflerine ve amaçlarına ulaşamayacaklardır. Onların bu şansları yok.''

İlker Başbuğ paşadan çok umutluyum Umarım yanılmam.
Gökhan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 10.05.2007, 18:44   #2 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 13
Re: Başbuğ'dan PKK'yı bitirme sözü

Alıntı:
Gökhan adlı üyeden Alıntı
Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral İlker Başbuğ, ''Güvenlik kuvvetlerimizin tek görevi vardır, o da teröristleri bulup etkisiz hale getirmektir. Bu görev, önümüzdeki dönemde artan bir kararlılık ve şiddetle devam edecektir'' dedi.

İncelemelerde bulunmak üzere Şırnak'a gelen Orgeneral Başbuğ, Vali Selahattin Aparı'yı makamında ziyaret etti.Orgeneral Başbuğ, burada yaptığı konuşmada, sonbahar ve kış dönemi faaliyetlerini değerlendirmek, birliklerin ve güvenlik kuvvetlerinin bahar ve yaz dönemindeki faaliyetlerini görüşmek amacıyla geçen salı günü Malatya'daki 2. Ordu Karargahında çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Şırnak'ta bulunduğu sürede bazı birlikleri denetlediklerini ifade eden Orgeneral Başbuğ, şöyle konuştu:

''Türk Silahlı Kuvvetleri ve polisimiz, elbette Türk Silahlı Kuvvetlerinin bir parçası olarak jandarmamız dahil, iç güvenlik harekatına o gün de söylediğim gibi kararlılıkla devam ediyoruz. O günkü durumumuzun da bu günkü durumumuzdan hiçbir farkı yoktur. O bölücü terör örgütü yok oluncaya kadar, etkisiz hale getirilinceye kadar operasyonlarımız devam edecektir. Kırsalda yerleşim biriminde tek terör örgütü kalmayıncaya kadar güvenlik kuvvetleri bu mücadeleye artan bir kararlılıkla devam edecektir. Bugün görüştüğüm bütün personelin en küçük ve en büyük rütbelisine kadar gözlerinde bu kararlılık ışıklarını gördüm. Bundan kimsenin en ufak şüphesi olmasın. Onun için diyorum ki tekrar terörü kullanarak, ne bu terör örgütü ne de bu terör örgütünün destekleyicileri hedeflerine ve amaçlarına ulaşamayacaklardır. Onların bu şansları yok.''

İlker Başbuğ paşadan çok umutluyum Umarım yanılmam.
Kandaslarim,
Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu M.Kemal Atatürk`ün kurmus oldugu Cumhuriyetin,bekcisi Türk Silahli Kuvvetleri ne güveniyor ve her türlü destegi verecegime Söz veriyorum.Kandaslarimdanda bunu bekliyorum.
Saygilarimla.
Aytug
TTK
Aytug Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 10.05.2007, 23:46   #3 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 387
İlker Başbuğ paşamız Türklüğüyle gurur duyan hatta Türkçü diyebileceğimiz bir komutandır..Kendisinin yeğenini yakından tanırım..Ailesinde "Bilgekağan" "Mete" "Oğuzhan" "Boğaçhan" isminde fertler vardır..
"...Yüzlerce büyük millî kahraman dururken maymun suratlı, kan içici, riyakâr Asya ve Avrupa serserilerinin resimlerini duvarlarına asacak kadar beyinsiz ve haysiyetsiz olanlara gerçeği öğretmek için boşuna vakit harcama. Onlarsa belâlarını bulacaktır. Sen vakit kaybetmeden bir baltaya sap olmaya çalış. Bir baltaya sap olmak demek, millete hizmet edecek bir yer, bir subaşına geçmek demektir..."

H.Nihal ATSIZ
Bozkurt Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 12.05.2007, 22:45   #4 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Türkmen İhtilali adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 158
Başbuğ Paşanın Genelkurmay Başkanlığı sırasında oldukça olumlu gelişmeler bekliyoruz. Türk düşmanlarına ölümden başka bir şey sunmak istemiyoruz.
Türkmen İhtilali Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 13.05.2007, 04:22   #5 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Tonyukuk19 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 417
Ordumuza güveniyorum Türklük ve cumhuriyet düşmanlarını, ülkemizden temizlemelerini istiyorum. Zaten Türk milletinin çelikleşmiş hali olan Türk ordusunun, Türklük ve Türk cumhuriyeti konusu oldumu, kayıtşız kalamayacağını düşünüyorum. Ordumuzun bataklığa sürüklenen Türkiyenin ve sonuç olarak iç savası doğuracak bu gidişatın, sorumlularını iş daha vahim hale gelmeden cezalandırmasını diliyorum
Tonyukuk19 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 16.05.2007, 00:05   #6 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 13
ağzına sağlık paşam... kürtleri imha etsek yada tasfiye yapsak terör biter buna eminim
TÜRK ARSLAN Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 13.10.2008, 08:55   #7 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 2
PKK meselesi sadece bir Kürt meselesi değildir artık.

PKK olgusu ardında enerji , su, uyuşturucu,karapara aklama gibi unsurlar mevcut.Batıdaki ve doğudaki bağlantılar bu örgütün tamamen illegal işlerden milyon dolarlar kazandığını gösteriyor.Kürt milliyetçiliğinin PKK nın varlığını sürdürebilmek için üstüne örttüğü bir örtü olduğuna inanıyorum.
tcorbaci Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
başbuğ'dan , bitirme , pkk'yı , sözü

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler