![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Arkadaşlarım,
Olay alevilerin mhp ye kayma olayı değil. alevi oyları gibi bir ayırdımda kanımca hoş gelmiyor kulağa, onlarda Türk nihayetinde. Seçimden ne kadar dönem önce bu cehennem günlerinden kurtulmanın çözümü sağcılar mhp solcular chp olarak gösterildi. Tabi ki bugünde oyları mıncık mıncık bölüp akepeyi iktidardan almanın imkansızlığını gören vatandaşlarımız böyle bir saf tutmaya girdi. bu demek değil ki mhp ye oy veren ülkücü oluyor! Dinlediğim, konuştuğum kişilerden şu da bir gerçek ki devlet bahçeli mhpnin vizyonunu mhp karşıtlarına ve hoş bakmayanlarına karşı bayağı değiştirdi. sorarsanız insanlara chp, mhp başka kim var cem uzana mı verelim? sorusuyla karşılaşırsınız. Yukarıdakiler dertleştiğimiz arkadaşların fikirleri olup benim bakış açım değil, yanlış anlaşılmadan kaçınmak için özellikle belirtmek isterim. Benim naçizane fikrim bu seçim elimiz gitmeye gitmeye de olsa saflarımızı belirleyip oy kullanmaktır. Ha zaman zaman bunlar gidecek yerine yenisi gelecek farkıda olmayacak ümitsizliğine düşüyorum! Ama bugüne kadar en sevileninden en nefret edilenine bir parti bir iktidar görmedim ki Şehitinden tutun bu ülkenin Mimarına, Askerine futursuzca laf saydırma cürreti gösteren! Ordumuza Tank almış mesela, seçim propaganda konuşması! Bugün sandığa gidip oy kullanması gereken biz Türkçüleriz; çünkü bi daha ki sefere azınlık olarak adledilip o sandığı önümüzden çekmeye bile çalışabilirler. (Abartı gelebilir ama artık insanlar Vatan, Türk, Atatürk konuşmalarını fısıldayarak yapmaya başladı, ben yapmıyorum ama yapıyorlar insanlar Türklük ve Türkiyeden bahsederken sesini açaltıyor, sanki dedikodu yapıyor sanki sır veriyor gibi) |
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRK
|
kızılbas Türkler yani aleviler osmanlı zamanından beri sürekli katledilmişlerdir ve bugün osmanlının devamı olan mhp denen parti corum maras gibi yerlerde katliamlar yapmıstır bunlar ve bu nedenle alevilerin büyük bi bölümü sol görüslü olmustur ama alevi Türk ırkdaslarım uyanmaya basladılar
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Tanıdığım bütün alevi arkadaşlarım ( Türk-kürt ) chp'li sağolsunlar.Mhp gibi ümmetçi partiye oy vereceklerini hiç sanmıyorum..
------- Alevi Türkmenlerle, kendilerini alevi sayan kıroları ayıracak kadar Türkçü bilince sahip olmadığın için üyeliğin iptal edilmiştir. mezhebi ne olursa olsun kıro arkadaşı olan Türkçü değil anca senin gibi çapulcu olur. |
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Irkdaşının adresini kürtlere veren kahpe bir şerefsizdir
|
Bi Alevi olarak asla mhpli cpaulcu ülkücüler oy falan vermem, alevilere allahsiz gomunistler deyip öldürenler bu capulculardi.
mhp nin türklük ile alakasi yok ümmed partisidir. bir Alevinin mhp ye oy vermesi marasi ve corumu unutmak demektir ! |
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|