![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ben bu yaz İrana gitmeyi düşünüyorum.Giden arkadaşlardan işittiğim Tahranda şeriat biraz gevşedilmiş.
|
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Turizmle uğraştığım için bu farsilerin her türlü rezilliğine şahit oluyorum bir kaç yıldır.Erkekleri ayrı sapık kadınları ayrı sapık,erkekleri beraber olmak için dönme ve erkek ararken,karıları kızları kendilerini memnun edecek garson ve komi peşinde geçiriyorlar tatillerini,ben kadınların bizim törelerimizi bozmadığı sürece giyimlerine karışan birisi değilim ancak bu iranlı kadınlar neredeyse çırılçıplak gezmekle ünlüler.
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
İran sınırına yakın bir yerde oturduğumuz için İrandan gelen kadınlar çok olur bizim oralarda.İrandan çıktıkları gibi sokaklarda 0 kol mini etek giymeye başlarlar.Aslında onlarda haksız değil içlerinde ki giyme isteğini biriktire biriktire bu hale geliyorlar.Bir toplum ne kadar içine kapanıksa içinde de o kadar pislik olur.Ayrıca İranda dünyanın en büyük genel evinde bulunduğunu göz ardı etmemek gerekir...
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
"Evli olmayan, akrabalık bağı bulunmayan kadın ve erkek aynı evde yaşayamaz."
Bu İran yasasından bir madde. Zinayı önleyici gibi görünse de bakmayın siz. Evli olmayan iki erkeğin veya iki kadının aynı evde yaşamasına bir yasa yok. Bundan dolayı İran'da eşcinsellik almış başını yürüyor. İranlı fahişeler evlerinin altındaki tünellerden içeri adam alıp çıkarıyor. Birşeyi yasaklamak için somut bir neden gösteremez, sadece yaptırım uygularsanız, ya o şeyi daha da çekici kılarsınız, ya da sapkınlık olarak ortaya çıkmasına yol açarsınız. |
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ruhunda zina yapan dışında zina yapanla aynıdır.
Bu arap özentisi insan topluluklarında hep böyle.Ahlaksızlık yalan zina fuhuş tecavüz hırsızlık hepsi var. Bunların beyni fuhuş yapıyor her dakika. |
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
|
|
|