Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 07.07.2007, 15:13   #16 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 6
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Yahu bu herif hem TÜRK değil hemde müslüman değil.
Adam kendi ağzıyla itiraf etti gürcüyüm diye. Ayrıca papaz cübbesi giyip sırıtmış halde resimleri var. Keza din konusunda da eski bir videosunda izlemiştim "Demokrasi araçtır,dinlerde bir araçtır" demişti.
Kastamonulu Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.07.2007, 17:52   #17 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 65
BOŞ VERİN IRKDAŞLARIM KERVAN YÜRÜYOR HALA DAĞA TAŞA YERE GÖĞE GABARA CUDİYE AĞRIYA HER TARAFA YAZARIZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ÇÜNKÜ BİZ TÜRK'ÜZ TÜRKÇÜYÜZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.TTKY
KÜRŞAD 27 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.07.2007, 22:41   #18 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

İsenbike adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 436
Bence yayınlayan bu rapor recep'in ne kadar kürt sevicisi olduğunu gösteriyor. Hatta rapordaki şu madde ;

-"…Türkiye’de 75 yıldan beridir resmi ideolojinin kürt meselesinde inkârcı, asimilasyoncu, baskıcı davrandığı açık seçik söylenmeli ve resmi ideolojiyi yüksek sesle sorgulayabilmeliyiz." -

sözü raporun amacını ve hedefini gösteren en can alıcı noktadır. Diğer densizin dağa taşa müslümanım yazalım sözü bu raporun amacını örtmek isteyen ve bazı çevrelerin desteğini kazanmak için söylenmiştir.

Sinsice müslümanlık örtüsü altından kürtçülüğü meşru kılmak ve bunu desteklemek hem de devlet tarafından!
İsenbike Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 08.07.2007, 00:27   #19 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

TürkFatih adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 78
Alıntı:
Alp Tunga adlı Üyeden Alıntı
Kastamonulu ırkdaşım ciddi misin? bahsettiğin kişi tayyip mi? eğer resimler ve lafları için kaynak gösterebilirsen bana uzun zamandır veremediğim bir sorunun cevabını vermemde büyük yardımın dokunacaktır.
Kandaşım izninle ben yardımcı olayım televizyonlarda çıkan görüntülerinden olan bir adres vereyim,izleyebilirsin buradan:
TürkFatih Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 01.08.2007, 02:37   #20 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 33
Çok doğru demişsiniz adam gibi adam olana Tanrı niye peygamber tebliğci yollasın Tanrı araba peygamber yolladı arapta o peygamberin torunlarını su önünde susuz başını kesti yani buradan çıkaracağımız arabın müslümanlığıda sahte tıpkı bu adamlar gibi kürdün de müslümanlığı sahte müslümanlık temizliği paklığı emreder dürüstlüğü ahlakı emreder bakın araplara kürtlere ne kadar temizler ne kadar ahlaklılar ve nekadar dürüstler bir kürdün köyüne mahallesine gitseniz kokudan bayılır fenalık geçirirsiniz ayrıca ben inşaat mühendisiyim bir çok arap ülkesine iş gereği gittim Suriye,Ürdün.s.Arabistan,Mısır bu ülkelerin hepsini görmek nasib oldu caddelerine sokaklarına girilmez derecede pislik insanlar bir tek b.a.e. Dubai temiz şehir oradada araptan çok yabancılar var o yüzden
MustafaMuğlalı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 01.08.2007, 08:27   #21 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Ulusalcı adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 33
Ne olacak.Bunlarda ulus kavramı yok.G.tü b.klu araba taparlar,aslanım Gagavuz Türkünü,Alevi Türklerini adamdan saymazlar.Aslında hepsini sallandıracan İzmir'de(Çünkü Kurtuluş Savaşı burada bitti ve ilk kurşun burada atıldı).Yeni bir kurtuluş savaşına giriyoruz!!!!!!
Ulusalcı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 01.08.2007, 09:37   #22 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Tarkan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 577
Alıntı:
KaRaHiLaL adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
ELH. MÜSLÜMANIM. BURADA KİMSE TÜRKÇÜLÜĞÜ ARAÇ OLARAK KULLANIP DA BAŞKA DİNLERİN PROPAGANDASINI YAPMASIN. BİR KAÇ KÖPEK MÜSLÜMAN DİYE İSLAMI KARALAMAK YANLIŞTIR. AKSİ TAKTİRDE YAPTIĞINIZ ŞU HAREKET DİN ÜZERİNDEN SİYASET YAPAN SOYTARILARIN HAREKETLERİNDEN FARKSIZ OLUR.

SAYGILAR.
Emriniz olur, başka bir arzunuz var mıdır paşam?

Benim Türklüğüm , arap'ın dininden önce gelir.Kanımla ilgilidir. Doğuştandır:sonradan iki söz söylemekle kazanılmaz.Feto'nun müritleri gibi takıyye yaparak,suyu bulandırarak,abuk subuk konuşmayın.Kimse sana neyin yanlış olup neyin doğru olacağını sormuyor.Gidip bir de hakim gibi yorum getirmişsin.Bir de üzerine hakaret etmişsin.Din üzerinden siyaset yapmıyoruz, onu sen yobaz abilerine söyle.Biz burada kanımızın, soyumuzun, dilimizin, geleneğimizin korunması için uğraşıyoruz.Biz hurilerin cennetine gitmek istemiyoruz(En azından ben).Bizim cennetimiz TURAN gerçekleştiğinde var olacaktır.
Tarkan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 25.01.2008, 15:27   #23 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 45
bunlardan daha mantıklısı beklenmez zaten.
Cesteni Bey Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.01.2008, 22:43   #24 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

karayazı adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 180
neden bütün dinler arap yarımadasından çıkma sanıyorsunuz? demek ki adamların huyu bozuk. insana bir kere peygamber gelir, iki kere gelir, hadi bilemedin üç defa gelir de 1000 tane gelir mi! kaldı ki dinler bile paklayamamış bunları. cahil, pis, nankör ve sapkın bir ırktır arap (sami) ırkı.
Çok doğru dedin ırkdaşım değilmi neden hep arap peygamberler, bu it soyları yoldan çıktıkları sapıttıkları için zaten ben seviniyorumki tarihte hiç TÜRK peygamber görülmemiştir çünki biz hiçbir zaman yoldan çıkmamış ve hep doğruya inanmışız işte bu yüzden gurur duyuyorum TÜRK'LÜĞÜMLE. 'NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!'
karayazı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 29.01.2008, 00:01   #25 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

KOCATÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,179
Alıntı:
KaRaHiLaL adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
ELH. MÜSLÜMANIM. BURADA KİMSE TÜRKÇÜLÜĞÜ ARAÇ OLARAK KULLANIP DA BAŞKA DİNLERİN PROPAGANDASINI YAPMASIN. .
emredersiniz karahilal efendi.., baş üstüne...

üyelik adını da bir yerden hatırlıyorum..
umarım yanılıyorumdur ..zaten yakında foyan ortaya çıkar..
eğer bildiğim karahilal isen ; yanlış yerde bulunduğunu hatırlatayım...

burası ümmetçi dergahı değil , TÜRK OTAĞIDIR.

gelelim inanç meselesine ..

bir kişinin inancı ; onun ırkını tayin etmez.

müslüman , hristiyan , musevi veya bir başka din ...

hangi dinden olursa olsun ; kişinin inancı değil , KAN ve GENETİK YAPISI önem arz eder.

muhtaç olduğumuz kudret , damarlarımızdaki ASİL KANDA mevcuttur.
dinde değil.

şahsen ; arabın cennetine gidip hurma yiyeceğime , memeleri tomurcuklanmış iri gözlü , beyaz tenli 40 tane huri ile neşeli ve zevkli dakikalar geçireceğime , ağaçların gölgesi altında önümde akan nehire aval aval bakacağıma ;

TÜRK UÇMAĞINA gitmeyi tercih ederim.

Tanrı adildir.. TÜRK'e TÜRK uçmağını çok görmez.
KOCATÜRK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 29.01.2008, 00:33   #26 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Gök Kurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 77
"Türkiye’de dileyen herkesin kendi anadilinde eğitim-öğretim yapabilmesini savunmak, kitle iletişim araçlarından yararlanmasını savunmak…"

O zaman burası Türkiye olur mu, onu sorgularım ben. Ey adiler, vatansızlar...Bu ülke melez kanıyla ıslanmadı, asil Türk kanıyla yıkandı karış karış. Çerkez ihanet ederken, arap arkadan vururken, ermeni g.t verirken ruslara Türkler kan döktü... Bir de şimdi gidip bu soysuzların dilini kültürünü mü baş tacı edeceğiz!
Gök Kurt Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 02.02.2008, 17:15   #27 (İleti Bağlantısı)

Ahıskalı Enver adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 4
Irkın kini birleşip bütün olunca,
İsimsiz olan dayanamaz böyle ittihada.
Bazıları da düşler bir yaşamı orata çağca,
Vuralım kafalarına terakkiyi!
Ahıskalı Enver Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 02.02.2008, 19:20   #28 (İleti Bağlantısı)

IsbaraAlp9 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 102
yazık ülkeme yazık böle sinsi insanlar gelip vatanı satıyor..
IsbaraAlp9 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler