![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#136 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Kiymetli irkdaslim Kemal,
Seni bu Otagi'da görmek en cok beni (Afsar Yigitlemesi) mutlu etmistir. Senin bu Otaga'da oldugunu bilmek bile bize burda gücümüze güc katacaktir. Arada bir birde yazilarini okuyabilirsek bizden daha iyisi yoktur. Sana Macaristan'da basarilar diliyorum. Orda ne kadar ve neresinde kalacaksin? Bu konu hakkinda bir bilgin var mi? |
|
|
|
|
|
#137 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
özellikle genç ırkdaşlarım için son derece faydalı olan bu yazılar eğer silinmediyse ; arşiv şeklinde yeni otağımızda da yer almasını ve genç ırkdaşlarımızın bu yazılardan faydalanmasını dilerim... saygılar. |
|
|
|
|
|
|
#138 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Kemal Bey'in otağımızı takip ettiğini bilmek ve ara sıra olsa da yazılarını görebilmek çok güzel bir duygu.
Arşiv konusundaki düşüncelere katıldığımı tekrar belirtmekte fayda görüyorum. Esenlikler... |
|
|
|
|
|
#139 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Nihal ATSIZ.ORG otağımızda sürdürdüğümüz mücadeleyi kardeş otağımızda devam ettirebilmek adına eski kullanıcı adımla kaydoldum. Bütün ırkdaşlarımıza selam olsun.
|
|
|
|
|
|
#140 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ben hiçbir şey bilmiyorken,yüce otağımız sayesinde cok şey öğrenmiştim,bana Türklük bilincimi aşılamıştı otağ...Gercekten kapatılmasına cok üzüldüm ve agladım,ama diğer soydaslarımızın dediği gibi; düşmanlar sevinmesin,burada da yetişecegiz biz! Bu site de gercekten cok güzel,tüm Türkçü kardeşlerime selamlar!
|
|
|
|
|
|
#141 (İleti Bağlantısı) |
|
Bozkurt
|
bende nihalatsiz.org otaginda ayni ad ile üyeydim.
esenlikler |
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|