![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#61 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
otağımızın daha doğrusu okulumuzun kapanması bana türkçülüğün ne demek olduğunu öğreten beni tam anlamıyla ben yapan otağımızın kapanması bizleri derinden yaraladı ama artık burdayız durmak yok yola devam...
TTK |
|
|
|
|
|
#62 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Türkçü.Net'in kapatılması içimde garip bir mağlubiyet hissi uyandırdı.
Uzun zamandır takip edip ,Türkçü gündeme dair bilgiler ediniyorduk. Ama artık yok ve yapacak bir şey de yok. atsizcilar.com ;hepimize kutlu olsun. |
|
|
|
|
|
#63 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Otağımızla tanışmam 3-4 yıl önce olmuştu.Bir arkadaşımın tavsiyesiyle girdiğim otağımızda kendimi bulmuştum saatlerce iletileri okumuştum okudukça yeryüzünde benim gibi düşünen bir çok insan olduğunu görmüştüm.Otağımızın kapanmasına geçekten çok üzüldüm nerdeyse her gün hiç kaçırmadan girerdim.Sağlık olsun diyoruz ve Türkçülük tabiki kesinlikle ölmeyecektir nihalatsız.org olmasa atsizcilar.com'dan tekar devam edeceğiz...
en çok üzüldüğüm nokta ise eski otağımızda çok büyük bir veri tabanı oluşmuştu, eski otağdaki başlıkların ve yazıların hepsini buraya geçirmek mümkünmüdür? |
|
|
|
|
|
#64 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Sanıyorum geçen sene yaz aylarıydı.Bir dergide Nihal Atsiz'in adını ilk kez duymuştum ve ilk kez duydugum bu kişinin kim olduğunu merak edip araştırmaya başlamıştım.İnternetten aramalarım neticesinde nihalatsiz.org'a ulaşmıştım.Bir süre bu siteyi okumamla Türklüğüm,damarlarımdaki asil kanın farkına varmıştım.Benim açımdan çok faydalı bir siteydi,bir çok şey öğrenme fırsatını bulmuştum.Bugün sitenin otağ kısmına girdiğimde gördüğüm yazı karşısında büyük bir üzüntü duydum.
Atsizcilar.com'un daim olması dileğimle. |
|
|
|
|
|
#65 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Selam soydaslar, ben de türkçü.net, otag bölümünün kapatilmasindan dolayi buruk günler geçiriyorum. Buradan da Kemal Agabey'e ve tüm emegi geçenlere tekrardan tessekkür ediyorum.
Türkçü net. fikirlerimin yogrulmasina yarayan su gibiydi. Simdi buruk bir sevinçle buraya, Atsizcilar'a üye oldum. "Attila Yaman" Olan kimlik adimi burada "YAMAN" olarak sadelestirdim. Tekrar selam ederim. TTK |
|
|
|
|
|
#66 (İleti Bağlantısı) | |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Re: Kardeş otağımız nihalatsiz.org'un forum bölümünün kapatılması hakkında
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#67 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Sağlık olsun demekten başka yapacak hiçbirşey yok.Ama unutmayalımki,düşmanlarımızı Türk otağının kapatılmasından çok,bizi üzgün ve çaresiz bir halde görmeleri sevindirecektir.Yani,gün yas tutma günü değil,tam aksine dimdik durulması ve birlik içinde olunması gereken bir gündür.Atsızcılar otağı bu birliğin sağlanması için vardır.Türk otağı'ndaki ortamın ve seviyenin burdada sağlanacağından kuşkum yoktur.
Türk otağına üye olmadığım halde 3 yıldır yakınen takip ederdim.Çok değerli bir kaynaktı,bir ansiklopedi gibiydi.Bilhassa başta Kemal Aksungur'un yazılarını beğeniyle okurdum çoğu diğer kardeşleriminki gibi.Uygun bir zamanda Türk otağına üye olmayı düşünüyordum fakat kısmet Atsızcılar otağında devam etmekmiş.Türk ırkı sağolsun!Türkçülerin güçlenen kalesi Atsızcılar otağı tüm yeni üyelere hayırlı olsun... Tanrı Türkünü Koruyacaktır. Saygılar. |
|
|
|
|
|
#68 (İleti Bağlantısı) | ||
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Alıntı:
Hayır ırkdaşım;bu yolda bizde varız.Gök yeleli bozkurtlarla,buğra şad'larla kutlu yolumuzda emin adımlarla ilerleyeceğiz ve Turan'a ulaşacağız. YAŞA,VAR OL TÜRK IRKI! |
||
|
|
|
|
|
#69 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Temuçin Reis, her halinle ülkücü olduğunu belli ediyorsun.
Hem dedikodu yapıyorsun, hem pişkinsin, hem yalakasın hem de yüzsüzsün. Diğer otağdaki tadı bu otağda bulamayacağını yazmışsın sonra kalkıp utanmadan hala buraya pişkince yazıyorsun. Üyeliğin iptal edilmiştir.
|
|
|
#70 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
YA OLACAĞIZ YA ÖLECEĞİZ
ÖLDÜKÇE DİRİLECEĞİZ |
|
|
|
|
|
#71 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Neyse ki ATSIZCILAR.com var. Bu gerçekten iyi bir teselli.
|
|
|
|
|
|
#72 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Acı tatlı bir çok şeyi paylaştık otağda bilemiyorum Kemal beyin bir bildigi vardır diyorum gerçekten çok üzüldüm 2.5 senedir otagdaydım.Taşınacak olmam dolayısı ile adsli ev telefonumu iptal ettirdim 1 ay öncesine kadar ama kendimde bi eksiklik hissetmeye başladım ve babamın ev telefonundan adsl baglatım tekrar atsız otagı olmadan olmuyordu. ve dün akşam şok oldum.her neyse bakalım ne olacak bundan sonra iyi gelişmeleri takip edicez.bu arada atsızcılar otağına teşekkürler aynı ortamı burda bulucağımızdan hiç şüphem yok.bu arada METE ÜSTÜNTÜRK KARDEŞİME hayırlı teskerelere dilerim şimdiden.
|
|
|
|
|
|
#73 (İleti Bağlantısı) |
|
nihalatsiz.org
|
Otağ açıp kapamak açanların ellerini taşın altına koyanların
bileceği bir konudur. Bir nedeni olmalı ki yılların emeği noktalandı. Veri tabanının Çağatay kardeşimin Otağı ile birleştirilmesi olamaz mı? Düşünmeden yapamadım . Sohbet Odasının açılacağı bilgisi yazılmış . Bu konuya da çok memnun olduğumu belirtmeliyim. Saygılar TTK |
|
|
|
|
|
#74 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Ben Nihal Atsız'ı nasıl tanıdığımdan bahsetmek istiyorum biraz. Bilmiyorum hangi tarihte bir yerlerde görmüştüm ilk kez Atsız soy adını. Hafızam yanıltmıyorsa üniversitede çıkan bir karışıklıkta yere düştüğünü ve tekrar ayağa kalktığından vs. bahsediyordu ve ayağa kalkarken Gök Tanrı adıyla kalkıyordu. Bu gerçekten benim için ilginç birşeydi. Çocukluktan beri milliyetçiydim fakat yakın tarihimizde böyle bir çizgideki bir şahsın oluşunu ilk defa öğreniyordum. Bu arada Nihal Atsız'ın adı bende yere düşen adam olarak yazıldı. Tabi sanırım daha ortaokula gidiyordum. Gel zaman git zaman Nihal Atsız'a ait bir fikir veya bir yazı aramaya başladım. Sanırım lise 1 edebiyat kitabında yere düşen adamı da koymuşlardı ve çok sevinmiştim. Hangi romanından hangi kesit olduğunu bilmiyorum ama okuduğum ve henüz fikirlerini neredeyse hiç bilmediğim bu adam bende biraz hayal kırıklığı yaratmıştı. Ne diyeyim sanırım kalemi pek kuvvetli değil diye düşünmüştüm. Bir taraftan da yine kendi aklımın yettiğince ülkenin hastalık nedenlerini araştırmaya çalışıyordum. Kendimce en mantıklı yol olarak ülkede bilinçli bir asimilasyon politikası uygulanmasını düşünmekte fakat öte yandan bunun bir işe yaramıyacağını da kendime itiraf etmemekteydim. Zira bir milleti gerçek manada asimile etmek yüz yıllar sürer ve çok defa asimile olduğu zannedilen millet asimile olmamakta yalnızca benliğini unutmaktadır. O millet artık kendi atalarını unutmuş, eski devletini hafızasından silmiştir ancak asimile olduğunun zannedilmesine rağmen ülkenin gerçek vatandaşlarının sahip olduğu yüksek fazilet ve niteliklere hiç bir zaman sahip olamamakta, toplumun yalancı, hilekar ve düzenbaz nitelikleriyle aşağı çekmektedir. Sanırım bu da kan meselesiyle açıklanmıştır zaten Atsız'ın makalelerinde. Neyse, geçen sene başında arkadaşımın elinde tarihi bir roman gördüm. Romanın adı Göktürklerle ilgili olmakla beraber hakkında pek fazla şey bilmediğim ve kaleminin kuvvetli olmadığı gibi yanlış bir intibaya kapıldığım yere düşen adamın elinden çıkmıştı. Biraz tereddüt ettim fakat tarihi mevzuları sevdiğimden ötürü romanı okumaya karar verdim. 2. günün sonunda epey şaşkındım. Kitap harikaydı ve Nihal Atsız'ın kalemi gayet güçlüydü. Araştırmaya başladım ve kısa sürede eski otağı buldum. Nihal Atsız basit bir yazar değil, bir sürü makale, yazı ve düşünceleriyle ülkemizin tarihine damga vurmuş ancak engellenmiş bir düşünce adamıydı. Benim en çok üzüldüğüm olay ise, ilk kez bu kadar bağlandığım ve uzun süre izlediğim ancak kısa süredir üye olarak bulunduğum eski otağda hiç tanımadığım, görmediğim Kemal abiye teşekkür edemeden sitenin kapatılmış olmasıdır. Bütün yaptıkların için sonsuz teşekkürler Kemal abi.
|
|
|
|
|
|
#75 (İleti Bağlantısı) | |
|
Turk ırkçısı
|
Alıntı: