![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#76 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Nasıl anlatsam, nerden başlasam?..
Nihalatsiz.org sitesiyle tanıştığımda yıllardan 2003 idi. Bir lise öğrencisi olarak laik Türk milliyetçiliğini savunan benden başka insanların olduğunu bilmek beni çok mutlu etmişti. 2004 senesi gibi nihalatsiz.org'a üye oldum. Otağı takip etmekle yetindiğim bu bir sene içerisinde evveliyâtında yalnızca bir ülkücü şair olarak bildiğim Atsız Ata'mın fikirlerinin ne kadar da muhteşem olduğunu gördüm, öğrendim. Neler neler yaşandı, ittifaklar, sonrasında gelen kavgalar, yeni ittifaklar, yeni kavgalar... Nihalatsiz.org sitesinin bana sağladığı en büyük fayda şu an bir kısmıyla araya sorunlar girmiş olsa da gerçek hayatta Türkçüler ile tanışmak oldu. Sevcan Otel'deki toplantı haricinde üye olduğum Eylül 2004 tarihinden itibaren düzenlenen zannedersem tüm İstanbul toplantılarına katıldım, ayriyetten şu an Türkçü camiadaki ilişkiler nasıl bilmediğimden ismini vermesem de saygı duyduğum bir vakfın düzenlediği bir toplantıda merhum Kâmil Komutan ile tanışmıştım, yeri Tanrıdağ olsun. Nihalatsiz.org adresinin bende yeri büyüktür, herşeyi geçtim, o site olmasaydı Ruh Adam gibi bir eseri belki de hâlâ okumamış olacaktım. Gök Tanrı buyruğuna uyup buraya göçtüğümüz Kemal Beğ'in ve nihalatsiz.org otağında emeği geçen herkesin her daim yanında olsun, içimde kalan tek şey Sevcan Otel toplantısına gidememem ve Ankara kadrosuyla tanışamamdır. Herşey için tekrar teşekkürler Kemal Aksungur ve diğerleri. Bu arada MeteBaşTürk Bey'e hayırlı teskereler diliyorum. Çağatay Beğ'e de geçmişte yaşanan tatsızlıklar esnasında kötü bir söz ettiysem ki ettiğimi hatırlıyorum, dönemin koşullarına göre değerlendirmesini ve affımı diliyorum :) Son sözüm şudur ki "Efsaneler ölmez, yalnızca şekil değiştir..." TTKvY!
Slavik diyarlardan tüm ırkdaşlara selamlar. |
|
|
|
|
|
#77 (İleti Bağlantısı) |
|
Atatürkçü
|
Google'da ne zaman Turkculuk ile ilgili bir arama yapsam, mutlaka en once Turk Otagi'ndan sayfalar cikiyordu. Hem tarih hem politika hem de guncel hadiselerin yorumlandigi Otag sayfalarinin da silinmesine acikcasi cok uzuldum.
Ancak Turk Otagi kullanicilarinin katilimlariyla, Atsizcilar Otagi daha da buyuyecektir. Umarim bundan boyle sanal acundaki Turkculerin tek adresi Atsizcilar Otagi olur. Esenlikler
|
|
|
#78 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Kandaşların nihalatsiz.org ile tanışma öykülerini anlatmaları beni çok duygulandırdı.Kısaca kendi öykümüde anlatmak isterim.2004 senesinde lise sonda okuyordum.Okuldaki bir arkadaşla bir kaç kez Dikmen ülkü ocağına gitmiştim.Sonra tarih öğretmenimiz ödev verdi Moğollar hakkında.Girdim internete Cengiz Kağanı araştırıyorum,arama motorunda Türk Otağından bir sayfa çıktı.Soru-Cevap kısmında Cengiz Kağanla ilgili bir soru sorulmuş,nihalatsiz.org adını kullanan bir yöneticide uzunca bir cevap vermiş.Tarih sayfalarını şereflendiren büyük komutan Cengiz Kağan diye başlamıştı.Şaşırdım.Dikmen ocakta Cengiz Kağan konusu geçmişti ülkücüler hiç sevmezlerdi,müslüman katili barbar falan derlerdi.Yahu bu nihalatsiz.org adlı yönetici galiba cahilin biri diye düşünmüştüm o gün:)Sonra her gece Türk Otağına girmekten kendimi alamadım.Saatlerce yazıları okuyordum.Cengiz Kağanı övdüğü için cahil zannettiğim nihalatsiz.org adlı yöneticinin bir bilgi deryası olduğunu anladım.Kemal Ağabeyden çok şey öğrendim.Bir dahada ocağa falan gitmedim.Bugün kendimi Türk ırkçısı olarak tanımlıyorsam Kemal ağabey sayesindedir.
|
|
|
|
|
|
#79 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Türk Otagi kapanmadi
Kiymetli irkdaslim,
Türk Otagi kapanmadi ve kapanmayacaktirda. Sizlere sanalda da olsa "ezen bolsin" diyorum. Not:(Afsar Yigitlemesi)Ben bu kullanici adini artik kullanmayacagim. Bu rumuz beni bizim eski Otagimizi hatirlatiyor. Kendimi biraz garip hissediyorum ama elden ne gelir. Ayni atayurttan kopmus ve Anadolu'ya gelmis gibi hissediyorum kendimi. Eski yurdumu unutmayacagim ve yeni yurduma hayirli olmaya calisacagim irkdaslarim |
|
|
|
|
|
#80 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Öncelikle başta Kemal bey olmak üzere www.turkcu.net üstünde emeğei geçen bize özümüzü Türkçülüğümüzü öğreten,öğrenmemize vesile olan herkese çok teşekkürler.
Otağımızdan ayrılmak bizi çok üzdü ama bizi sevindiren birşey varsa yeni Türkçü kardeşlerimizle tanışma fikir alışverişinde bulunma imkanıdır... Herkese saygılar. nihalatsiz.org dan günaybeg |
|
|
|
|
|
#81 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bu benim ilk mesajim daha , daha onceki forumdada devamli takip ederdim fakat hic yazmadim.Forumun kapanmasi cok ilginc, nekadar ozel bir durum olursa olsun forum devredebilecegi hicmi kimse yoktu..Saygilar
S.YILDIRIM |
|
|
|
|
|
#82 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Ben de kımız ismini kullanıyordum Nihal Atsız Otağı'nda.
Otağın kapatılmasına çok üzüldüm...O ortamı burada devam ettirme olanağını bize sunduğunuz için teşekkür ederim. TANRI TÜRK'Ü KORUSUN, YÜCELTSİN!
|
|
|
#83 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Irkdaşlarım Otağımız kapandı artık bende buradayım umarım hepimiz için en güzeli olur.Yeni otağımızda yeni ırkdaşlarımıza saygılar
|
|
|
|
|
|
#84 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü Bozkurt
|
Isim dolayisiyla bayagidir Otagimiza giremiyordum. Dün aksam hasret kaldigim Otagimiza göz atayim derken Dünya basima yikildi sanki. Hatirlarsiniz bir kere kapanmanin esiginden dönmüstü Otagimiz, nekadar sevinmistik o zamanlar kapanmadigina.
Simdi nekadar üzgün olsamda Kemal Agabey ve diger Yöneticilerimizi anlayabiliyorum sonucta onlarinda Otagimizdan haric bir özel hayati var, hepsinin Otagimiza ve Türkcülüge vermis oldugu Emeklerden dolayi kutluyorum. Sizleri ve Otagimizi asla unutmayacagiz, dilerim sizlerde ilerde islerinizi yoluna koyup aramiza katilirsiniz. TTK
|
|
|
|
#85 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Esenlikler...
Diğer otağımızın kapanması hepimiz için kötü oldu. Türkçü otağı hepimizi için çok önemliydi. Bundan sonra burada yola devam edicez. Yolumuz açık olsun... Tanrı Türk'ü korusun ve yüceltsin. |
|
|
|
|
|
#86 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Irkdaşlarım,
Sayın Kemal beğ işleri dolayısı ile vakit azlığından dolayı forumumuzu kapattı. Fakat ne mutlu ki ortada kalmış değiliz. Bize burayı işaret etti.Artık sanal alemde Türkçülüğün kalesi burasıdır. Buradaki yöneticiler de Kemal Beğ'in yakınlarıdır. Saf ve katıksız Türkçü kişilerdir. Çapulcu sentezci ümmetçi arapçı kesimi boşuna kına yakmasın. Biz buradayız. Eminim Kemal Beğ buradan da bize seslenecektir ve yazılarını yorumlarını esirgemeyecektir. Yani kaybettiğimiz fazla bir şey yok. Tanrı bizi korusun. |
|
|
|
|
|
#87 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Türk Erki Cihana Hakim Olana denk Cenk... |
|
|
|
|
|
|
#88 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
nihalatsız.org sayesinde türkcülük hakkinda cok seyler ögrendim
ve atsizcilar otagina üye olmaya karar verdim... umarim türkiyede türklük suuru yükselir ve bu ülke topraklari gercek liderlerini cikartip sahlanir!! aranizda olmaktan cok mutluyum!!! TTK |
|
|
|
|
|
#89 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Ben de nıhalatsız.org otagının eskı bır üyesıydım. Bugün girdiğimde gördüm ve gerçekte üzüldüm. KemalBeg, Türk Sad, Ötüken Delisi, Buğra Sad ve diğer yöneticilerin yazılarıın gerçekten severek okuyrdum. Çok değerli üylere vardı. (KOCATÜRK ve Semih beg su an aklıma gelenler.) umarım kendilerini ve yazılarını da burada görmek istiyorum.
|
|
|
|
|
|
#90 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk Milliyetçisi
|
SAYGIDEĞER IRKDAŞLARIM!TÜRKÇÜ.NET KAPANMIŞ DEĞİLDİR.SADECE FORUM BÖLÜMÜ KAPANMIŞTIR.KİMİSİ İÇİN İYİ KİMİSİ İÇİN KÖTÜ OLMUŞTUR BU KONUDA ÜZÜLENLERDEN BİRİSİDE BENİM LAKİN ŞARTLAR DÜŞÜNÜLDÜĞÜNDE DOĞRU OLAN BUDUR.TÜRK OTAĞI KAPATILDI DİYE DOSTLARIMIZ ÜZÜLMESİN,DÜŞMANLARIMIZ SEVİNMESİN BİZLER DİMDİK AYAKTAYIZ KANIMIZIN SON DAMLASINA KADAR DA BU DAVANIN BAŞI DİK NEFERLERİ OLACAĞIMIZDAN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN.BİZLER BİRBİRİMİZE GÖNÜL BAĞI İLE BAĞLIYIZ FORUM KAPANMIŞ NE OLUR.ŞU DURUMDA BİRBİRİMİZE DAHA SIKI SARILMALI DAHA İYİ İŞLER YAPMAK İÇİN MÜCADELE ETMELİYİZ.HANİ TÜRK BELGESELİNDE DİYORYA;BİNLERCE YILLIK BERABERLİKTEN SONRA YÜZ YILLIK AYRILIK NEDİR?AYNI BU HESAP İŞTE.TÜRKÇÜ.NET TEN TANIDIĞIM KANKAĞAN,DRAMALİ,869,ORHANOĞLU,SEMİH,SONKURT GİBİ IRKDAŞLARIMI BURADA GÖRMEK BENİ SEVİNDİRDİ.DİLEĞİM ORADAKİ HER ÜYENİN BURADA AKTİF HALDE BULUNMASIDIR.KENDİMİZE EV ARAYACAK DEĞİLİZ.ÇÜNKÜ EVSİZ,YURTSUZ KALMADIK.ÖZELLİKLE KANKAĞANIN YAZMIŞ OLDUĞU NÜKTEDE DUYGALANMADIM DESEM YALAN OLUR.KANKAĞAN KANDAŞIMA SELAM OLSUN.DRAMALİYE SELAM OLSUN.ATSIZCILAR OTAĞI ÜYELERİNE SELAM OLSUN.OLAKİ KALPLER KIRILMIŞTIR KENDİ PAYIMA HAKKIM BÜTÜN IRKDAŞLARIMA HELALDİR.İSTEYEN HAKKINI HELAL ETSİN ETMEYENLERİNDE CANI SAĞOLSUN.
ESENLİKLER DİLERİM.ÖTÜKEN DELİSİ!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|