Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 07.07.2007, 22:15   #91 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 7
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
ötüken delisi adlı Üyeden Alıntı
SAYGIDEĞER IRKDAŞLARIM!TÜRKÇÜ.NET KAPANMIŞ DEĞİLDİR.SADECE FORUM BÖLÜMÜ KAPANMIŞTIR.KİMİSİ İÇİN İYİ KİMİSİ İÇİN KÖTÜ OLMUŞTUR BU KONUDA ÜZÜLENLERDEN BİRİSİDE BENİM LAKİN ŞARTLAR DÜŞÜNÜLDÜĞÜNDE DOĞRU OLAN BUDUR.TÜRK OTAĞI KAPATILDI DİYE DOSTLARIMIZ ÜZÜLMESİN,DÜŞMANLARIMIZ SEVİNMESİN BİZLER DİMDİK AYAKTAYIZ KANIMIZIN SON DAMLASINA KADAR DA BU DAVANIN BAŞI DİK NEFERLERİ OLACAĞIMIZDAN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN.BİZLER BİRBİRİMİZE GÖNÜL BAĞI İLE BAĞLIYIZ FORUM KAPANMIŞ NE OLUR.ŞU DURUMDA BİRBİRİMİZE DAHA SIKI SARILMALI DAHA İYİ İŞLER YAPMAK İÇİN MÜCADELE ETMELİYİZ.HANİ TÜRK BELGESELİNDE DİYORYA;BİNLERCE YILLIK BERABERLİKTEN SONRA YÜZ YILLIK AYRILIK NEDİR?AYNI BU HESAP İŞTE.TÜRKÇÜ.NET TEN TANIDIĞIM KANKAĞAN,DRAMALİ,869,ORHANOĞLU,SEMİH,SONKURT GİBİ IRKDAŞLARIMI BURADA GÖRMEK BENİ SEVİNDİRDİ.DİLEĞİM ORADAKİ HER ÜYENİN BURADA AKTİF HALDE BULUNMASIDIR.KENDİMİZE EV ARAYACAK DEĞİLİZ.ÇÜNKÜ EVSİZ,YURTSUZ KALMADIK.ÖZELLİKLE KANKAĞANIN YAZMIŞ OLDUĞU NÜKTEDE DUYGALANMADIM DESEM YALAN OLUR.KANKAĞAN KANDAŞIMA SELAM OLSUN.DRAMALİYE SELAM OLSUN.ATSIZCILAR OTAĞI ÜYELERİNE SELAM OLSUN.OLAKİ KALPLER KIRILMIŞTIR KENDİ PAYIMA HAKKIM BÜTÜN IRKDAŞLARIMA HELALDİR.İSTEYEN HAKKINI HELAL ETSİN ETMEYENLERİNDE CANI SAĞOLSUN.

ESENLİKLER DİLERİM.ÖTÜKEN DELİSİ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hakkını helal etmek se eğer;O hak Türkçü.net'in üyelerine hakkını helal etmesidir.

Sayın Ötüken Delisi Türkçü.net'teki günlerimiz hep güzel oldu,hiç kırgınlık yaşamadık,olan tatsızlıklar esasında işin tadıymış.

Esas biz hepimiz kardeşiz.Dediğim gibi"turkcu.net-nihalatsiz otağı kankağan'ın göğsündeki şeref madalyasıdır ve ölene kadar şerefle taşıyacaktır."
kankağan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 07.07.2007, 23:04   #92 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 214
Irkdaşlarım bu ilk iletim.
Nihalatsız.org da Altun koprulu olan adımı KOPRULU olarak bu otağa kayıt oldum.
K_O_P_R_U_L_U Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 08.07.2007, 02:09   #93 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 1
en baba ülkücü de benim, en baba alevi de benim, en baba ......... benim.

Türkiye de, Turan da, bırakın bütün evrende; Tanrı'nın Türk'ün emrine verdiği her yerde olan herşey benden sorulur.

Ben yüce dağlarda gezerim, ki çakallar üremesin.!!

Ülkücülük Kürtlerle kaynıyor.Sorumlusu kim. hiç düşündünüz mü.Alevilik meselesinde neden Kürt-Alevisi gibi saçma bir tabir çıktı ortaya.Kürt gitsin nurcu olsun alevilik bizimdir.

Türklüğün yüce dağlarını aman orası pek yüksek, aman bu yokuş pek çetin, aman burası bize yaramaz diyerek, dağ beğenmeyip; ovada gezen BOZKURTLAR.Tek sorumlu bu kötü durumun.

Tamam sentezciler gibi olmayalımda; açık örnek gözümüzün önünde.Hocam Ahmed Yesevi, Alevilik kürtler yüzünden kötü anıldıgı için kötü biliniyo. daha kötüsü bilinmeye layık bulunmuyo bazıları tarafından.

ama sentezci olmaycaz derken elimizdeki okları birbir düşmana kaptırıyoruz. Alevilik en acı örnek;

bir kürt salağının sözleri;

ben atatürkçü, alevi bir kürtüm.
bozkurtu, ülkücüleri, asenayı, .......yı ....................

edebsiz herif bizim aleviliğimizin adını kirletiyor.kutsalımıza dil ıuzatıyor. bizim benimseme ve koruma duygumuz, sentezci olmayacaz derken çok sakat bi hale girmiş.

Yani uzun lafın kısası, dah nicesi var ama iki net örnek;

ülkücülük Türk'ün bağrından çımış siyasi bir ideoloji, şimdiki boktan hali bizim suçumuzdur. Türk isek eğer Türk ilinde olan herşeyin sorumlusuyuz.

2. ise alevilik; Türk ün islam yorumudur.Türk ün dür . Türk e göredir .Ama Türk benimsemiyor ne iştir....

bi başka örnek yahudi Türkler, adları israille aynı dini paylaşmalarıyla geçiyor daha çok ve Adları TÜRK gib TÜRK diye anılmadıgından şerefsiz israiller yaptıklarıyla Türk adına da kara çalıyorlar.Eğer Yahudi TÜRKLERE, Türkler kardeş gözüyle baksa, bir olsalar herşey bir başka olur.... olmaz mı???

yani, islam sentezciliği çok sakat bir ideoloji ama; Sentezcilikte TÜRK merkez olduktan sonra sakınca yok ve olması gereken Türk Sentezciliği.

en iyi bu otağda yapılır diye düşünüyordum ama .............
balamirhan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 08.07.2007, 02:17   #94 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gökhan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,353
anlaşıldı balamirhan madem içinde Türkler var diye ülkücüleri aramıza kabul edeceğiz o halde komünist Türkleride aramıza alıp kazanalım ne dersin.?

Yahu biz yıllardır uğraşıyoruz gençse bir ihtimal ama genç değilse Mhp'ye hizmet etmekten ve ülkücülüğünden vazgeçmiyor.

Bu otağ sana uygun değil. Bu otağda ülkücülüğün ü sünden bahseden adam duramaz. Senin de asıl niyetin belli takiyyeci ülkücü.

Üyeliğin iptal edilmiştir.
Gökhan Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 08.07.2007, 10:14   #95 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 3
Esenlikler dilerim.Eski nihalatsiz.com yeni atsizcilar.com üyesi olarak sayın yöneticilere bir sorum olacaktı: Sayın Kemal beyin izni ile nihalatsiz.com otağını siz devralamaz mısınız? Zira -eminim bu sitede de öyledir- nihalatsiz.com da genç Türkçülerin yararlanacağı bir çok faydalı bilgi vardı.Ya da otağdaki yazılara makalelere vs. ulaşmamız mümkün mü?

TTK!
capandaz Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 08.07.2007, 10:37   #96 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 18
Turkcu.net için yıllarca uğraşan soydaşlar, başta Kemal Beğ olmak üzere
Türklüğe ve Türkçülüğe fazlasıyla hizmet ettiler. İnternette bir ilke imza atıp unutulmaya yüz tutmuş Atsız'ı ve Türkçülük düşüncesini kitlelere yaydılar. Türk gençliği yaptıkları bu gönüllü hizmeti hiçbir zaman unutamaz.
Karatatar Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 08.07.2007, 12:16   #97 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 5
Ötüken delisi ırkdaşımı burda görmek beni çok sevindirdi.
sonkurt Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 08.07.2007, 12:43   #98 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 18
Semih ve Kocatürk beğlerin bilgelik dolu yazılarını, Ötüken Delisi ve Kankağan ırkdaşlarımızın yüreklerinden yazdığı iletiler, Afşar Yiğitlemesinin samimiyeti özleniliyor...
Aslında sayılacak çok isim var, otağa canlılık getiren bir Kalpaklı, kalite getiren kımızcı, entelektüel yazılarıyla bir Buğra Şad, isimlerini saymadıklarım kusura bakmayınız... Kürşad27, Alp Tigin, Tarkhan, Kubilay Kagan ve daha niceleri... yazılarınızı atsızcılar otağında biz Türkçülere özletmeyiniz.
Diğer yandan atsızcilar.com otağının kurucuları, yöneticileri bizlere kucak açtığınız için Türk'ün tanrısı size kut ve güç versin. TTK.
Karatatar Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 08.07.2007, 16:46   #99 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 14
Selam olsun buradaki yeni Andalarımız ve nihalatsiz.org daki bütün eski Andalarıma,

Ötüken Delisini gördüğüme sevindim. Umarım bütün diğer Andalarımızda burada göreceğiz.

Kanımızın son damlasına kadar ayaktayız.

Her Irkın üstünde Türk IRKI
DRAMALI Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 08.07.2007, 21:40   #100 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 45
Türkçü nette GÖKTÜRK KURDU ismiyle üyeydim ancak şimdi hep beraber burdayız....
GÖKTÜRK KURDU Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.07.2007, 01:24   #101 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 3
ırkdaşlarım bende geldim. özlemişim buraları.

Aslımız bu, Neslimiz bu... Yaşasın TÜRK ırkı...
bozok_salih Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.07.2007, 11:15   #102 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 7
benimde ilk iletim ırkdaslarım..sizleri cok seviyorum..saygılarımı sevgilerimi iletiyorum..
turk_07 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.07.2007, 20:45   #103 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

ŞahinOğuz adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 10
Forumumuz kapatılmıştır yazısını görünce dünya başıma yıkıldı.

Gerçekten çok üzüldüm.

Artık buradayız ırktaşlarım. Önemli olan birlikte olmak.

Esenlikle.
ŞahinOğuz Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.07.2007, 22:21   #104 (İleti Bağlantısı)
TÜRKÇÜ

ÖZTÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 114
bütün ırkdaşlarım gibi bende çok üzüldüm.
site yönetimine teşekkürü borç bilirim.
diğer sitede olduğu gibi bende ÖZTÜRK adıyla burada bulunacağım.

saygılar

TTK
ÖZTÜRK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 12.07.2007, 16:51   #105 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 24
Bir okul niteliğinde olan ve Türk soylu üstün insanlara Türkçülüğü, Atsız Ata'yı anlatan Türk Otağının kapanması çok üzücü bir olay.

Beş yıldır yayım yapan bu sitede başta Kemal Abi, Türk Şad, diğer yöneticiler ve emeği geçen herkese bir Türk olarak teşekkürü borç biliyorum.

TTK.
TÜRKÇERİSİ Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler