![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#61 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Tanıdık yüzleri görmek ferahlatıyor insanı!
Saygılar... |
|
|
|
|
|
#62 (İleti Bağlantısı) |
|
Tanrı'nın Kırbacı
|
TÜRKÇÜ.netteki gibi yine aynı isimle buradayım.
en yakın zamanda görüşmek dileğiyle
|
|
|
#63 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bende Turkcu.net den ayni isimle üye oldum
herkeze saygilar esen kalin TTk |
|
|
|
|
|
#64 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
MERHABA!
OğUzHaN,Türk Milliyetçisidir. OğUzHaN,Türklük gururunu ve İslam ahlak faziletini yaşayan bir Türk Ülkücüsüdür. OğUzHaN,küfürün,iftiranın olduğu bir sitede bulunmamaya gayret eden,tartışarak fikirleri paylaşarak ortak paydalarda bulunmayı ilke edinen bir Türk Milliyetçisidir. Atatürk,Atsız,Alparslan Türkeş çizgilerini kendine örnek almış bir Türk Milliyetçisi,Türkçüdür. Milliyetçi Hareket Partisini desteklemektedir. Nasip olursada kendi görüş ve düşüncelerimizi paylaşmak niyetindeyiz. OğUzHaN,Türklüğün ve Türkiye Cumhuriyetinin geleceği ile igili umutları olan bir Türk Milliyetçisidir. T.T.K MERHABA! |
|
|
|
|
|
#65 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
ülkücülerin bu otağ da yeri yok. |
|
|
|
|
|
|
#66 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
' Nasip olursada kendi görüş ve düşüncelerimizi paylaşmak niyetindeyiz '
demişsin senden başkaları da varsa söyle o arkadaşlarına otağı terketsinler yada senin gibi ülkücü olduklarını daha ilk msj larında belirtsinler |
|
|
|
|
|
#67 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Bu ve bunun gibi cahil ülkücüler Türkçülüyün ne olduğunu bilmedikleri için kendilerinin de Türkçü olduklarını sanıyorlar. Ocaklarında Atsız Atanın kitapları bulunduğu halde tek bir sayfasını bile okumamışlardır birde atsizcilar.com'a katılırlar. Kürdü, arabı, cerkezi, lazı kardeş bilenlerin Türkçülerin arasında ne işi vardır. Başbuğ dediğiniz Türkeş'in forumlarına gidiniz. Anca zeka seviyeniz yeter. |
|
|
|
|
|
|
#68 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Aramızda ülkücüleri istemiyoruz. Üyeliğin iptal edildi |
|
|
|
|
|
|
#69 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
BENDE BURADAYIM HAYIRLI OLSUN
|
|
|
|
|
|
#70 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ben de nihalatsiz.com dan buraya aynı isimle geldim.
|
|
|
|
|
|
#71 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Selam!ben de yeni katilanlardanim.Sizlerle bir yerde olmak benim icin bir onurdur.
|
|
|
|
|
|
#72 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Herkeze esenlikler...
|
|
|
|
|
|
#73 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ben daha önce kaydolmuştum hoş geldiniz andalar
|
|
|
|
|
|
#74 (İleti Bağlantısı) |
|
Başbuğun Ordusunda Çeri
|
Esenlikler Andalar. Sadece adını bildiğim Kelamı ve Kalemi kuvvetli Kemal bey'e burdan sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Uzun zamandan beri diğer otağın takipçisiyim. Aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum.
Ulu Tanrı Türkü Korusun.
|
|
|
#75 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Esenlikler irkdaslarim.
Atsiz Atamizin cizmis oldugu kutlu bu yolda sizlerle omuz omuza daha güzel günlere yürüyecegime süphem yoktur. |
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|