![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#76 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
ırkdaşlarım bende burdayım diğer otağa bu aralar çok sık giremedim ama kapandığını öğrenince hemen buraya geldim herkese merhaba...
|
|
|
|
|
|
#77 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Ülkücü şahıs merhaba derken ünlemleri fazlaca kullandığına göre baya zorlanmışa benziyor. Nede olsa onlar S.A alışkınlar.
|
|
|
|
|
|
#78 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Ben Türk'üm Bağımsızlık Bana Atalarımdan Miras Kaldı.
Merhaba Kandaşlarım,
Türk Otağını çok geç buldum erken kaybettim, ama Atsız Otağını bulmak Tanrının bir lütfü oldu! Siyaset ahlakının yittiğine inandığım kiminin Atatürk,Cumhuriyet kiminin de Milliyet için oy istediği ve futbol taraftarı gibi parti taraftarlarının olduğu bu ülkede Türk Otağını bulduğumda, kapanması akabınde Atsız Otağını tanıdığım da duyduğum mutluluğu abartmadan nasıl anlatabilirim ki! 4-5 ayda umutsuzluğa düşüpte "Dedelerimiz, Atalarımız boşuna mı suladı bu toprakları kanla" diye aklımdan geçirirken, sizleri bulmak haklı bir gurur verdi.. Hayır! İşte bizler burdayız, soyumuz, ırkımızın bireyleri yavaş yavaş yeniden birleşiyor ve vucut buluyor. Bu nedenledir ki haberlerde her hafta bir milliyetçi olduğu ileri sürülen grup atılıyor ortaya,savunduğu ilkelere bakılmaksızın Türk Milliyetçisi sıfatıyla ama haklı ama haksız karalanıyor! Amaç arayış içindeki Türkçüleri sindirmek! Başarabilecekler mi? Kesinlikle HAYIR! Sanırım biraz uzun oldu ama duygularımı da ifade etme gereğini şiddetle hissediyorum! "Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene" Selamlar, Saygılar |
|
|
|
|
|
#79 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Hoşgeldiniz ırkdaşlarım.
|
|
|
|
|
|
#80 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Yaklaşık bir yıldır takip ettiğim bu forumda artık bende sizlerleyim.
|
|
|
|
|
|
#81 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Aramıza hoşgeldin TÜRKÇERİSİ
|
|
|
|
|
|
#82 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Bende aynı isimle Türk otağındaydım.Yeni mekanımız hayırlı olsun ama Türk otağının kapanması beni derinden üzdü
|
|
|
|
|
|
#83 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
aynı ismimle burdayım.
|
|
|
|
|
|
#84 (İleti Bağlantısı) |
|
vatansız ve hain kıro olduğu için atılmıştır
|
bu yeni yerimizde bütün ırktaşlarıma selamlar.
|
|
|
|
|
|
#85 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Esenlikler,
Turkcu.net te KaskırJürek, burda QasqırJürek... yani KurtYürek Konu QasqırJürek tarafından (15.07.2007 Saat 21:37 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#86 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bende kapatılan otağımızdan geldim. Tüm kandaşlarıma selamlar, esenlikler.
|
|
|
|
|
|
#87 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
hoşgeldiniz IRKDAŞLARIM!
|