![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#151 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Değerli kandaşlarım,
Biliyorsunuzki, bazı çevrelerdeki soysuzlar Deniz Gezmişi ve onun yol arkadaşlarını üniversite ve liselerde onların gittikleri b.k yollarını gençlerimize aşılıyorlar.Örn: komunizm ile ilgili makaleler,deniz ve arkadaşlarını masum göstermeler(En büyük örneği Hatırla Sevgili gibi taraflı s.lakça bir dizi) gibi ve daha nice örnek verebilirim.Tabi gençlik harekatı olunca olay bir cok genç bilinçsizce bilmeden araştırmadan özeniyor.Hatta son yıllarda Deniz gezmişe kemalist diyenleride duyduk işte benim esas sitemim onlara.Deniz Gezmişi Kemalist söylemlerde ve övgülerle duymuşuzdur.Ama Deniz Gezmiş bunları bir fikir olarak değil bir araç olarak değilde komunizmi yaymak için bir silah olarak kullanmıştır.O yıllarda anti-komunizm hat safadaydı.Deniz gezmiş ise devrimci gençlik harekatını etkilemek için kemalizm rolunu üstlendi ve kısa bir süre içinde de pis fikirlerini coğu gence aşıladı.İlk eylemini(Kemalizm ile ilgili) 1 Kasım 1968 günü Samsundan,Ankaraya M.Kemal yürüyüşü düzenledi.Artık bir sürü genç çevreler tarafından fikirleri benimseniyordu. Peki ya sonra ; Artık gerçek yüzünü göstermeye başladı. Amacının Cumhuriyeti yıkıp yerine Sosyalist bir düzeni iktidara getirmeyi amaçlıyordu. Yaşasın ......................... Yaşasın ......................... Yaşasın ......................... anırmasıydı madem Kemalist acaba niye Kemalist ideoloji yerine Marksist-Leninist bir ideolojiyi benimsemiştir. |
|
|
|
|
|
#152 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Herkes kendi Ata'sının düşüncesini benimser AlpTürk.
|
|
|
|
|
|
#153 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Bu hanzo kadar nefret ettiğim biri olmasa gerek...Yaşadığım yer olan Kuşadasında herkes buna kahraman diyor,öyle sinirleniyorumki nerdeyse kavga çıkaracak duruma geliyorum!
Herkes bana şaşkın şaşkın bakıyor ve yanımdaki amcalar "Hey oğlum,bu komünist yuvasında senin gibi sert milliyetçi biri nasıl çıkıyor"der. Babam eski Ülkü ocağı başkanıdır ama bana kızıllar konusunda öyle bir kin aşıladı ki...Türkçülerin kızıl it avlayan bozkurduyum sanki.(Ülkücü değilim ha ona göre
|
|
|
#154 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
kürtmü yoksa Türkmü bilmiyorum ama Türklüğe hizmet etmediği kesindir.Son sözlerinde de ne Milletimizin ne de Başbuğ Atatürk'ün adını ağzına almıştır ve kimin,neyin izinde olduğunu belli etmiştir.O kısaca sovyet aşığı kızıl bir köpektir.
|
|
|
#155 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Ben anlamakta hep güclük cekiyorum.Banka soyan TÜRK öldüren bu insanı (demek dogru olmadı )kahraman yapıp tv dizisi olarak yayınlıyorlar.
|
|
|
|
|
|
#156 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
sevgili ırktaşım neden öyle dizileri izletipte başkalarınada izlemeye özendiriyorsun sevgiler.
|
|
|
|
|
|
#157 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Benim böyle bir amacım hiç olmadı. Benim babam malesef eski kızıllardan tabi aileyi de bu doğrultuda etkilemeyi başardı hatta bende 16 - 17 yaşına kadar böyleydim. Tabi deniz gezmiş konu olunca bizim aile o diziyi izlediler bense genelde beğenmediğim dizi veya film olur da bizimkiler izlemeye kalkarlarsa ya ders çalışmaya çekilirim ya müzik dinlerim ya da kitap okurum. Ama konu bu adamın asılması olunca merak ettim bende izledim. Kısacası ben kimseyi izlemeye özendirmedim zaten bu diziyi hiç izlemem ama o an denk geldi baktım hepsi o kadar.
|
|
|
|
|
|
#158 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü Yörük
|
Avşarlı arkadaşın dediği üzere ben de onun gibi küçüklüğümde deniz gezmişi bi halt sanırdım. Bir insan ağzına kürt lafını alıyor ve onu savunuyorsa soyundan şüphe ederim....Bu adam istediği kadar Türk olsun. Ben leninin 7 kitabını okudum(parama yazık). Bu adamın çok sevdiği entrernasyonalizm ölçüsünde hiçbir katkısı da yoktur. che dedikleri it de o meşhur geizisnde onun bunun karısına kızına sarkmaktan başka bişey yapmamış uçkur düşkünür. Neymiş devrimmiş...Ulan kızıllar gelin bi Cumhuriyet devrimimze bakın bundan ala devrim varmı? Ormanda dağda kuyruğumuzu kıstırmadık biz bozkırımızda Tanrının gücüyle göğüs göğüse yedi düvelle çarpıştık.
Herneyse şimdi sakinleştim...(Arada böyle oluyor kusura bakmayın) Deniz Gezmiş, daha önce ismini hatırlamadığım bir arkadaşın çok güzel söylediği gibi Kemalizm'i kaldıraç olarak kullanmıştır. Şimdi işçi partisi denen bozuntular ellerinde bu bilgilerle geziyor diyor ki Başbuğ Atatürk solcuydu. Ama bu garibanlar ıkınıyorlar kıkınıyorlar Başbuğumuzu bu kalıba uyduramıyorlar. Çok acıyorum bu zavallılara. Elime uzun zamandır pek çok kızılca dökümanı geçti kaç zamandır araştırıcam diyorum mizah dergisi gibi okuyorum. Biz dirayetli olalım ırkdaşlar. Onların kanca zayıf ideolojileri var. Bizim kanımız arı...Şükür olsun Tengri'ye Pardon deniz gezmiş diyorlar (başharflere takılmayın bu benim hakaret tarzım küçük yazarım) Bu eleman atalarının yüz karasıdır. Bu mesajı okuyan genç arkadaşlara sesleniyorum: Eğer Türk iseniz zerre bulaşmayın kirletir!!! Bir filozofun dediği üzere: Karanlığın ne kadar içine bakarsanız ,o da sizin içinize o kadar bakar...Biz arıyız biz uluyuz Tengri'nin ve Bozkurt'un mühürleri ruhumuzda... Selam olsun Otağa... |
|
|
|
|
|
#159 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Yaptığım araştırmalar sonucu Deniz Gezmiş'in Türk olduğu kanısına vardım. Bu kişinin Türk veya Kürt olması önemli değil. Zaten Marksist düşünceyi benimsemiş birisidir.Onun içindirki hiçbir zaman kendisinin Türk veya Kürt olduğu hakkında konuşma yapmamıştır.Deniz Gezmiş'in ABD ye karşı üniversitelerde gruplaşarak olaylar çıkarması belki onun haklı olduğunu gösterebilir. Fakat bunu Türkiye için değil, Rusya için yapmıştır.Bir tarafı yuhlarken (ABD) bir tarafa yüzünü çevirmesi ( Rusya'ya ) hiçte doğru bir şey değildir.
Diğer arkadaşlarda bahsetmiş; Deniz Gezmiş'in Sosyalist Rejim peşinde olduğundan. Evet bu doğrudur.BU günlerde nasılki AKP rejimi değiştirip Şeriat düzeni getirmek istiyorsa, Deniz Gezmiş'te o zamanar Cumhuriyet'i yıkıp yerine Sosyalist Rejimi getirmek istiyordu.Bunun içindirki Atatürkçü görünerek kendisinin davasını meşrulaştırmak istemiştir. Bu günğn Türkiye'sinde AKP de demokrasiyi kullanarak Şeriat istemektedir. İkiside aynı şey. Deniz Gezmiş'in yapmış olduğu bazı göze hoş gelen olayları vardır . 1.6 Filo'yu arkadaşlarıyla birlikte protesto etmiş ve başarılıda olmuştur.Nitekim 6.Filo yurdu terketmiştir.Şimdi buna bakıp Deniz Gezmiş'e vatan evladı diyenler bile var. Fakat bir şeyi unutuyorlar. Bunu Türkiye için mi yapmıştır , yoksa Rusya için mi ? Tabiki rusya için.Vatan evladı olmak için öncelikle yaptığı icraatların Türkiyenin çıkarı için olması şart! 2.ABD askerlerini kaçırması.Bakın bu olayda göze hoş gelebilir.Ama bunuda Rusya için yapmıştır; hatta Ruslardan yardım aldığıda ileri sürülüyor. Son olarak 20 yaşındaki bir gencin bu kadar olayı tek başına yapmış olması imkansız.Kesinlikle Ruslardan yardım almıştır.
|
![]() |
| Etiketler |
| deniz , gezmiş , yaptıkları |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|