![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#91 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
PKK ilk defa silahlanıp dağa çıkma fikrini bu kızıl soysuzlardan görmüşlerdir. Ve her devlet, her rejim, her sistem elbette devamlılığını sağlar. Bu komünistler de cumhuriyetin varlığına kast etmişlerdir. Devrim yapıp Anayasal düzeni yıkarak komünizm kurma ütopyasındalardır. Sana tavsiyem koçum; oku ve bilgilen. Ondan sonra gel tartışalım. Üyeliğin iptal edilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#92 (İleti Bağlantısı) | |
|
Atsız'ı anlatıyor
|
Alıntı:
Hatırla Sevgili gibi vatan hainlerini yüceltmeye çalışan dizileri izledikçe kahroluyorum. Gençliğimizin büyük çoğunluğu Kürşad'ı bilmez iken bu diziler sayesinde bölücülere sempati duyuyorlar.
|
|
|
|
#93 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Geçmiş hakkında önemli bir nokta.Sosyalist takılarak ortam yapmaya çalışan gerizekalı gençlerin beynine daha iyi girmek için çeşitli kısa film ve belgesel türevi senaryolarla deniz geçmiş'e acımaları sağlanıyor ve doğal olarak bir sempati oluşturuluyor. Kaynağı ise çok açık olmak üzere aydınlanmanın soldan geçtiğini söyleyen "hain" aydınlardır!
|
|
|
|
|
|
#94 (İleti Bağlantısı) |
|
Kızılca soysuz olduğu için atılmıştır
|
Sizin yanlışınız var Deniz Gezmiş Vatanseverdir,HATIRLA SEVGİLİ dizisiyle gönüllerimizde taht kurmuştur.Deniz Gezmiş'e bunları başka yerde söylerseniz sizi döverler,akrabalarınız bile sizinle tartışır bir daha da konuşmaz.KOSKOCA DİZİ YALAN MI SÖYLEYECEK?
|
|
|
|
|
|
#95 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Sen dizilere inanacak kadar salak ve beyinsizsin.
|
|
|
#96 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Vatanseverlik aşağılık terörist bir kıroya kaldıysa vay halimize.İşte kendini ve beynini kızılların ırzına geçmesine salık vermiş Türklük düşmanı bir yaratık.Yaylan bakalım leninci köpeklerin yayına.
|
|
|
|
|
#97 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Böyle bir mantık olabilir mi yahu? "Koskoca dizi yalan mı söyleyecek" diyen bir zeka, acaba bir ara bayağı adı konuşulan "Yabancı Damat" adlı dizi hakkında ne düşünüyor? Bu hain dizide verilmek istenen mesaja katılıp Türk kızlarının Yunan erkekleriyle evlenmesi gerektiğini savunuyor mu? Veyahut son zamanlarda özellikel Kanal 7 adlı kürt şeriatçısı kanalda biriken kürt dizilerine ilişkin görüşü nedir? O dizilerde gösterilenlerin de haklılığına inanıyor mu?
Bu çağda kalkıp "koca dizi yalan mı söyleyecek" demek, sadece beynin acınılacak derecede körleşmesine delalet eder. |
|
|
|
|
|
#98 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Evladim neden beynini böyle saçmalıklarla ............ anlamis degilim. Her diziyi ciddiye alacak kadar senin gibi ..... degiliz. Ki, suan gösterilen diziler ya kirolari, ya kizilca soysuzlari, ya da kendini ona buna peskes cekmeyi marifet sayan dangaklari övmektedir.
|
|
|
|
|
|
#99 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bu arkadaş zamanın(68 kuşağı)en önde giden gençlik liderlerindendi,anayasal düzeni silah zoruyla değiştirmeye kalkmaktan iki arkadaşıyla beraber idam edildi.Söylevi şuydu;öğrenci altyapılı bir örgüt kurup işçi ve köylülerin içindeki devrim(?)ateşini yakmak!Devrimden kastıda şuydu;ATATÜRK'ün başlattığı Ulusal Devrimi sosyalizmle harmanlayıp,Milli sosyalizmi oluşturup herkesin eşit yaşadığı bir ülke kurmak.Ancak icraatlarına bakarsak çokta söyleviyle aynı hareketleri yapmadığı çok açık!Okul işgali,banka soygunu,adam kaçırma vede silahlanıp dağa çıkma!Eğer söylemindeki gibi Kemalist Devrimi tamamlamak istiyorsa,yine MUSTAFA KEMALİN ordusuna karşı silahlanıp dağa çıkmak nasıl iş?Kaldıki mücadele edebileceği onca platform varken!mesela TİP isimli parti aynı dönemde aynı düşünceyi savunduğu halde silahlanmamıştı,demek ki bu tercih meselesiydi.Vatanımız düşman işgali altında değilken silahlı mücadele ne demek?Maksadın anti emperyalizm değil başka bir amaç olduğu çok açık,kendisine Kemalist süsü verip alttan alttan marksçılık lenincilik oynamıştır ve ne yazık ki bugün bile hala onu yanlış anlayıp anlatanlar var. Bugünlerde televizyonda özel bir kanaldaki dizide Milletimize kahraman olarak sunulmakta ve Devletimizin onu boşu boşuna astığı ima edilerek aziz Devletimiz karalanmaktadır.İnsanlarımızın gene kafaları karıştırılmakta,Kemalizm'in yolunun solculuktan geçtiği bu herifinde onun ideallerini yaşatmak için öldüğü beyinlere empoze edilmeye çalışılmaktadır.Ama ne savunduğu görüş nede uygulama biçimi ATATÜRK ile bağdaşmamaktadır.Milletimize gerçekleri anlatmalı bunların vatansever değil komünizme ve kürtçülüğe zamane şartlarına göre kılıf uydurmuş bölücüler olduğunu anlatmalıyız.Çünkü böyle giderse bakarsınız 30-40 sene sonra apo itini bile Kemalist dava adamı diye yutturmaya çalışır bu alçaklar!
|
|
|
|
#100 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Her film doğruları gösteriyorsa, o zaman yönetmeninin bile yıllar sonra itiraf ettiği gibi, Türklere iftira atma ve hakaret etme amaçlı çekmiş olduğu "Gece Yarısı Ekspresi" adlı filme de, senin gibi "B" zeka seviyesine sahip olan, okumadığı ve düşünmediği için birilerinin düşündüklerini ve hayal ettiklerini yansıttığı filmlerin müptelası olan aptallar inansınlar.
Merak etme, yarın bir Türkçü film yapımcısı çıkar ve doğruları yansıtarak, Deniz Gezmiş ile onu sevenlerin kansız ve satılmış birer hain olduğunu filme çeker. Deniz Gezmiş'i çok iyi tanımadan sevenler, kişilik yapıları itibarıyla zayıf ve kişilikleri yönlendirilmeye uygun olan, zeka seviyeleri düşük veya cahil olan insanlardır. Deniz Gezmiş'i çok iyi tanımalarına rağmen sevenler ise, soyca Türk olsalar da hain birer piçtirler, Türk değil...
|
|
|
#101 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bu arkadaş Kurtlar Vadisini fazla kaçırmış galiba,dandik bir diziye göre karakter tahlili yapıyor.Peki bişey sorabilirmiyim sence Avrupa Yakasındaki Burhan Devrimcimidir?yada taci Vatansever olabilirmi acaba???(SALAKSIN)
|
|
|
|
#102 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Ben Alptekin,siz bu yaptığım espriye gerçek muamelesi nasıl yaparsınız anlamıyorum?Bakın bakalım o cümleye gerçek anlamıyla yazılmış gibi duruyor mu?Ben zaten orda diziyi eleştirdim milletin beynini yıkıyor diye..O kadar sinir oldum ki tekrar üye oldum.Siz köşe yazısı filan okurkende böylemi okuyorsunuz?
|
|
|
|
|
|
#103 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#104 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Kötü laflar sarfetmek istemiyorum ama site yöneticiliği bile size bu kadar hava veriyorsa,milleti siteden atmak için yer arıyorsanız sizde pek adam değilsiniz gibi gözüküyor?Orda koskoca dizi yalanmı söyleyecek kısmını senin babanın hayrına büyük yazmadım ben..bişeyleri anlamaya çalışıp ondan sonra rezil edip hava atmaya çalışın.yoksa siz rezil oluyorsunuz..
|
|
|
|
|
|
#105 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Ezik özenti zibidi seni..