Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Bozkurt Listesi Buluşma Arama Yeni İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 02.04.2008, 01:24   #106 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 35
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Y.n:
Ulan gavur ellerinden bağlanıp iki ileti ekleyerekTürkçü geçinen senin gibi eşcinsel kılıklı ameleler önce gitsin de sanalda Türkçülük yaparken gurbette namuslarını korusun. Kimbilir bizden ne kuyruk acın var amele.
Bekbars Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 02.04.2008, 16:34   #107 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

GökTürkAlp adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 537
Alıntı:
Bekbars adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Bu baslik altina ki bazi iletilere baktimda yoneticilerde dair, "pic" veya buna benzer laflar kullanmis. Kimse darilmasin, ancak burasi Turk Otagi ve kahvehane degil gibi sozler soylenirken bu otagin sorumlusunun boyle sozler kullanmasini uygun gormuyorum.

Zaten toplum icinde buyuk bir yozlasma ve Turkce'nin dogru duzgun kullanilmadigi bir ortamda yasiyoruz ve var sayalim 13-14 yasinda bir cocugumuz rastgele bu ileti tahtasina geldi diyelim. Turancilik ve diger Turkcu akimlar hakkinda yazilar okuyorken, boyle kufur veya buna benzer laflara bakipta, bu akimdan sogumasina sebep olmaz mi? Ulkucu, kominist, sagcisi, solcusu, pkklisi veya bizim dusuncemize, Turk milletinin milli menfaatlerine aykiri olan dusuncelere tabi ki tepkimizi koyacagiz ancak boyle kufur etmek bana sadece kisisel egolari tatmin etmekten oteye gitmiyor. Deniz Gezmis veya Nazim Hikmet'in bu ulkeye yaptigi zararlar tabi ki herkes tarafindan bilinmektedir. Onemli olan bu verdigi zararlari uygun ve duzgun bir bicimde bu konuda yeterli bilgiye sahip olmayanlari dil ve gorgu kurallarina uygun bir bicimde aktarmaktir.

Turk olmak medeni,cagdas olmaktir. Bizlerden sonra ki nesillere bu ozelliklerimiz tasiyabilmemizde ki en buyuk etkenlerden biriside dilimizi ve adetlerimizi en ust seviyede uygun bir bicimde aktararak gerceklesecektir.
Atsız Ata ve Ziya Gökalp bile p.ç'e p.ç, fahişeye fahişe, öküze öküz, soysuza soysuz demiştir.
Senin dediğine göre biz kürde, araba, ingilize de sırf senin görgü! dediğin şey yüzünden bir şey demiyelim. Nasıl olsa herkes biliyor ya! onların ne olduğunu biz onlara kötü söz dersek sadece kendi egomuzu tatmin etmiş olacağız.
Tarafsız düşünen çoğu internet kullanıcısı bile bizim disiplinimize ve görüşlerimize hayranken sen ne konuşuyorsun?
Bülent Ersoy düşenceli nazik bey.......
Alt 03.04.2008, 16:20   #108 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Gök Kurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 77
Türk dini, kindir;
Bizim gözlerimizi kan bürümüşken ne nezaket ey arkadaş.
Gök Kurt Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 04.04.2008, 00:54   #109 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 32
Alıntı:
Dombra adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Ben Alptekin,siz bu yaptığım espriye gerçek muamelesi nasıl yaparsınız anlamıyorum?Bakın bakalım o cümleye gerçek anlamıyla yazılmış gibi duruyor mu?Ben zaten orda diziyi eleştirdim milletin beynini yıkıyor diye..O kadar sinir oldum ki tekrar üye oldum.Siz köşe yazısı filan okurkende böylemi okuyorsunuz?
Sen kötü söz söyleme diyorsun.Sen ezikleri savunacagına biraz Türklüğü savun ve bu otağa gelip kandaşlarına ters olan şeyleri soyleyıp hem kendine laf söylettiriyon hemde bizim agzımızı bozuyon.
Sanane bırak kinimizi kusalım soysuzlara kusalım ki bizden sonraki nesil it yalakacısı olmasın.
TÜRKÇÜGÖKHAN Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 04.04.2008, 18:01   #110 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Turak adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 753
Bir zamanlar Turk--kurt halklari kardestir diye sayiklamisti,simdi bu sayiklama sozunu takip edenler listesinde bir cok MHP liyi goruyoruz.Al birini vur otekine.
Kansizlar.
4. Toplumcuyuz
5. Milli gelenekçiyiz
6. Şuurlu demokrasiye taraftarız
7. Ahlakçıyız
8. Bilimciyiz
9. Teknikçiyiz
Turak Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.05.2008, 12:42   #111 (İleti Bağlantısı)
Göktürk Çerisi

YÜZBAŞI YAMTAR adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 116
O dizi zaten taraflı kardeşim,yapımcısı tkpli böyle insanları almayın siteye ya

Ötüken-Yış durak olsun da bize
Yürüsün ordular ordan denize.
Çinli baç vermese, gelmezse dize
Kağanın buyruğu vardır: Vuralım!
YÜZBAŞI YAMTAR Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.05.2008, 12:46   #112 (İleti Bağlantısı)
Göktürk Çerisi

YÜZBAŞI YAMTAR adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 116
O deniz denilen köpeğin bugün dtpnin teşkilatlarında boy boy resimleri var şimdi benim soysuz arkadaşlarım bana onu savunuyorlar ama ben onları susturuyorum çünkü onlardan daha bilgiliyim

Ötüken-Yış durak olsun da bize
Yürüsün ordular ordan denize.
Çinli baç vermese, gelmezse dize
Kağanın buyruğu vardır: Vuralım!
YÜZBAŞI YAMTAR Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.05.2008, 13:34   #113 (İleti Bağlantısı)
TÜRKÇÜ

İZMİRLİ-TÜRKÇÜ adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 61
Oda her komünist'in yaptığını yapmış ülkemizdeki düzeni bozmak istemiştir. Ve idam edilmiştir. Tüm komünistlerin sonu böyle olsun...
İZMİRLİ-TÜRKÇÜ Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.05.2008, 15:03   #114 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 11
Bugünlerde hangi televizyon kanalını açsam, hangi gazeteye göz atsam hep başta deniz gezmiş olmak üzere 68 kuşağı denilen çiçek çocuklarına övgüler diziliyor, kahramanlaştırılıyor. Ülkeyi karmaşaya sürükleyen her tür terörü yapan bu hainleri gördükçe sinirden deli oluyorum. Onlara göre Çatlı hain katil, gezmiş denen soysuz kahraman. Askere, polise kurşun sıkan kahraman, teröriste kurşun atan, asalayı bitiren hain. Tanrı tez zamanda belalarını versin. Kanıma dokunuyor, ağrıma gidiyor.
ÖzüTürk Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.05.2008, 16:31   #115 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Kamlancu37 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 42
Gün gelecek kurulacak olan istiklal mahkemelerinde Tüm kızılca soysuzların sonu deniz itinin sonuyla aynı olacak.
Alt 28.05.2008, 18:01   #116 (İleti Bağlantısı)
TÜRKÇÜ TURANCI

TÜRK YILDIRIM adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 351
deniz gezmişi kahraman ilan edenler umarım arjantindeki gibi bir şey yapmazlar.Habere göre
che guevara, 1953 yılında genç bir doktorken ayrıldığı ülkesi arjantin'e, 3 ton ağırlığında dev bir bronz heykel olarak döndü.Umarım Türkiyede de che gibi deniz itinin heykelinide yapmazlar.
Kısa zamanda Tek millet, tek dil, tek devlet ve tek bayrak esasına dayanan ve sadece Türklerin yaşayabildiği uçmak (cennet) bir devlet kurulması için, devletin hiçbir kademesinde ve idaresinde Türk soyundan olmayanları barındırmayacağıma; bu mevkilere gelmek ve sadece Türk soyluları bu mevkilere getirmek için çalışacağıma, Türklüğüm, Gök Tanrım, kanım, soyum ve tüm kutsallarım adına and içerim.
TÜRK YILDIRIM Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.05.2008, 18:30   #117 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

AHMED METEHAN adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 4
ulan bu veledi zinayı astılarda başımıza kahraman kestiler....
AHMED METEHAN Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.05.2008, 20:19   #118 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

idikut adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 23
ben erzurumluyum aslen o da erzurumun yüzkarası it oğlu ittir....esenkalın
idikut Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.05.2008, 20:53   #119 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Buğra Şad adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,632
"Kör ölür badem gözlü olur" dedikleri şey doğrudur. Bizim ülkede, asılan herkes "yahu bu herifi ne yapmış da asmışlar" demeden kahraman ilân etmişlerdir.

Deniz GEZMİŞ denen çapulcu da, Adnan MENDERES yobazı da ordu tarafından cumhuriyete ve Türk bağımsızlığına muhalefet ettikleri iddiasıyla asılmışlardır. Birisi cumhuriyeti ve Türk istiklalini yıkıp komünist rejime geçmeyi, diğeri de Amerika'nın güdümünde bir ılımlı islam devleti motifini getirmeyi hedeflemiş, her ikisi de amacına ulaşamayarak hak ettikleri cezayı bulmuşlardır. İkisini cezalandıran da Türk Askeridir ve bu cezalandırma boşuna değildir. Çünkü cumhuriyetin kahraman ordusu, cumhuriyet ve Türk bağımsızlığı için tehlikeli gördüğü her duruma müdahale etmiştir.

Sağlığında yaptığı tek iş ortalığı birbirine katmak olan Deniz GEZMİŞ, asılınca kıymete bindi ve bir anda herkesin dilinde dolaşmaya başladı. Banka soymakla ve adam kaçırmakla ömür tüketen bu tıfıl üniversite öğrencisi asılınca, koca koca adamlar bile onun izinde olduğunu söylemeye başladı.

Gerçekten ilginç.
Buğra Şad Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.05.2008, 22:26   #120 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

C* Ergenekon C* adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 276
uyuyan esek

Alıntı:
tarman adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
deniz gezmişi kahraman ilan edenler umarım arjantindeki gibi bir şey yapmazlar.Habere göre
che guevara, 1953 yılında genç bir doktorken ayrıldığı ülkesi arjantin'e, 3 ton ağırlığında dev bir bronz heykel olarak döndü.Umarım Türkiyede de che gibi deniz itinin heykelinide yapmazlar.
Soydasim sen simdi bu heykel isini yazdin ya uyuyan esegin aklina karpuz kabugu soktun.Tarihini hatirla sevgili dizisinden ogrenen bir genclige sahibiz.Yakinda bunun heykelini de dikerlerse sasirmayacagim.
Esenlikler.
Not:Turkce icin kusura bakmayin, tunusta bir internet kafeden arapca klavyeyle yazmaya calisiyorum.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler