![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#121 (İleti Bağlantısı) |
|
%100 Türk !
|
Lise ortamında bulunanlar az çok kız konuşmalarını bilirler.
Son sınıf öğrencisi olarak ben de bu konuşmalara şahit oldum, oluyorum. Dün akşam tv ' de ne izlenildiğinin anlatıldığı kısımda bi' bayanın 'Hatırla Sevgili' adını söylediğini duydum ve hemen sordum ne anlatıyor o dizi diye. Verdiği cevap hayli ilginçti, Deniz Gezmiş diye bi' ''İYİ'' insanı anlatıyor, falan ... Cahil olan ve kendilerini test ve tost dünyasına bürümüş bu bilgisiz ve özenti gençleri kandırmanın yolunu çok iyi bulmuş kızılca soysuz olan hainler. Şirinler adlı çizgi filminde komunist bi' kişi tarafından çocukların bilinç altında yer etmek amacıyla hazırlandığını da dikkate almalıyız. Bu yüzden çevremizde ki insanları bilgilendirmeliyiz. Ben o bayanı bilgilendirdim mesela. Elbet bi' gün Türk'ün açmış olduğu yarayı da hatırlayacak o sevgililer !
|
|
|
#122 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Bu koministler böyle işte kardeşlik eşitlik naraları atarak milletin aklını bulandırıp kendilerinin abuk subuk rejimlerini ortaya koymaya çalışıyorlar.Adam düpe düz vatan haini Atamızın gecesini gündüzüne katarak kurduğu bu eşsiz vatanımızı silah zoruyla yıkmaya çalışsan adamdan hiç vatansever olurmu.Olsa olsa terörist olur.
Zaten günümüzün satılmış medyası böyle teröristleri vatansever gibi tanıtmada üstüne yok bilen bilmeyen öyle dizileri izleyip bu adama sempati duyuyorlar. |
|
|
|
|
|
#123 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Televizyon programlarında reyting ölçmek amacıyla, programların izleyici kitleleri gruplara ayrılmıştır; A/B, C/D grupları gibi.. Atv'de yayınlanan "Hatırla Sevgili" adlı dizi gibi programlar da, genelde C/D grubu izleyiciye hitap etmektedir. C/D grubunda yer alan izleyiciler; sosyo-ekonomik, sosyo-kültürel ve zeka seviyesi gibi açılardan toplumun en alt kesimini oluştururlar. Durum böyle iken de, bu tür dizilerle düşünme ve sorgulama özürlü cahil halk kitlelerini etki altına alarak onlara, yanlış ve zararlı bir düşünceyi benimsetmek çok kolay olmaktadır.
"Hatırla Sevgili" adındaki kızılca milliyetsizlerin yaptığı dizi, Deniz Gezmiş adlı, Türkiye'de Rus emperyalizminin piyonluğunu yapmış, hırsız, gaspçı, kürtçü bir eşkıya ve çapulcu olan Türklük düşmanı haini bir devrimci ve kahraman olarak göstermektedir. Deniz Gezmiş, devrimci ve kahramandı öyle mi? Peki ne devrimcisi? Devlete ve düzene başkaldıran gaspçı ve hırsız olan bir hainin sıfatı ne zamandır "kahraman" oldu? Bolşevik devrimini Türkiye'de de yaşama geçirmek için devlete isyan eden ve yasadışı yollara girişen bir vatan-millet düşmanı kürt aşığı hain mi devrimci ve kahraman oldu? Bu devrimcilik ve kahramanlık, her kavramın ve olgunun yozlaştırılıp içinin boşaltıldığı günümüzde tıpkı kızının veya kız kardeşinin iffetsizliğine göz yuman bir babanın veya ağabeyin "çağdaş" olması gibi bir şey olsa gerek? Terli hayvan yem yemez.. Ama terli olmayan hayvan sayısı çok, bu da belli. Milli bilinci yerinde olan bir Türk soylu, kızılca veya yeşilce soysuzların amaçlarını da, niyetlerini de çok iyi bilir. Söz konusu diziyi severek izleyen kesimin şuursuz bir koyundan farkı olmadığı belli. İşte, milli bilinci yerinde olan Türk soylulara düşen görev de, her ortamda ve her fırsatta koyunlaşmış insanımıza gerçekleri anlatmak ve onları koyunluktan kurtarmaya çalışmak olmalıdır. Ben bu tür dizileri kendimi bildim bileli izlemem ama basından izlediğim ve anladığım kadarıyla bu dizinin tek bir yararı var. O da, ülkücü olarak bilinen çapulcu güruhunu; cahil, maganda, okumayan, düşünmeyen eşkıyalar olarak tanıtmasıdır. Bunu yapanların amacı belli fakat biz Türkçülerin esas düşmanı çapulcular olduğu için olaya bu açıdan da bakmamız gerekmektedir. Toplumun büyük bir kesimi bu çapulcu güruhunu yanlış tanımaktadır. Bu yüzden biz Türkçüler için çapulcuların milletin indinde anlaşılması hainler tarafından yapılmış olan bir dizi vasıtasıyla da olsa, çok büyük önem arz etmektedir. Çünkü Türkçülerin elindeki olanaklar bellidir. Türkçüler çok iyi bilirler ki, önlerindeki en büyük ve tek engel bu çapulcu kesimdir. Çünkü Türkçüler, bu çapulcu kesim bertaraf edildikten ve Türk milliyetçiliğini temsil etmeye başladıktan sonra; gerek kızılca soysuzlarla, gerek etnik döküntülerle ve gerekse yeşilce kansızlarla baş başa kalacaklar ve bu şer kesimlerinin hakkından çok kolay geleceklerdir.
|
|
|
#124 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Damarlarındaki Bozkurdu hisseden her TÜRK evladına Esenlikler dilerim!!
Keza hissediyorsa bu bozkurdu ne marksizmi ne leninizmi kısacası komünizmi savunmaz. Komünizm denen safsata herseyin devletten gelmesini sağlama halkı körlestirme,kısacası halkı devlete esir etme gibi bi safsata yani Özgür TÜRK Kimliğine aykırı bi sistem. Devletin basındaki kürt,rum,ermenide olabilir. Biz TÜRKler esir olacaksak Töreye ve Törenin gerektirdiği vatan toprağına esir oluruz, devlete değil! Saygılarımla Esen Kalın (T.T.K) |
|
|
|
|
|
#125 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Komünizmi sevmem ama sende su an sermayeye yani burjuvaya kölesin.Türkiye olarak yahudiye esir olmus vaziyettesin.Günlük 2 saat calisma kendi yasamin icin yetecekken, toplam 8 saat calisip, bunun 6 saatinin sermayenin büyümesi icin ve baskalarini zengin etmek icin calisiyorsun.Ayrica Türklerin arasinda sinif ayriligi mevcut, buna ne diyeceksin?Zengin Türk, orta halli Türk ve fakir Türk var.Bu insanlara Türklüge faydalarina göre degil, banka hesaplarindaki paraya göre deger veriliyor.Peki bu Türklüge ve Töreye aykiri degil mi?Türk'ün ülkesinde TÜRK eziliyor.Neden?Amerika ve Israel daha cok kazansin diye.Hic rahatsizlik duymuyormusun?Bizim töremizde devlet kutsanir.Devlet icin calismak neden esir olmakmis?Bu devlet Türk'ün devleti degil mi? |
|
|
|
|
|
|
#126 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Aklını kendine sakla. Bu otağ anarşistlerin veya teröristlerin otağı değildir. Devlete eşek gibi esir olacaksın. Devlette makamlarına layık olmayan kişlere kızmak farklı devlete kızmak farklıdır.
|
|
|
|
#127 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Bu adamı nasıl iyi göstermeye çalışıyorlar anlayamadım doğrusu.Ne mal olduğu ortada.
|
|
|
|
|
|
#128 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Peki Türkler tarafindan mi yönetiliyorsunuz? TÜRK'ün ezilmesine ve sömürülmesine göz yuman, haksiz kazanc sistemine ses cikarmayan, iktisadi cilginligin bir sonucu olan gelir dagilimindaki adaletsizliginin karsisinda durmayan biri TÜRKcü falan degildir.Olsa olsa amerikanin capulcusu yani ülkücüsü olur |
|
|
|
|
|
|
#129 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Yanlıs anlasıldım oncelikle ozur dilerim demek istediğim tam anlamı ile sizin anladığınız sekilde değil.demek istediğime Ornek olarak sovyet rusyayı ve çini ornek olarak verebilirim.bu iki yerdede TÜRKler esir edilmek istendi ve sürekli sömürüldü.demek istediğim TÜRKün bir baska devlette komünizm deden adi sistemin içinde TÜRK olmayan o devlete esir edilmek istenmesidir
ama TÜRK Devleti olmus olsa yani bugünki TÜRKİYE CUMHURİYETİ Devletinin bi çiftçi torunu bi Devlet Memurunun oğlu olarak esiriyim kölesiyim.Kısacası ben halkım;ama ben neden bi rusyada bir çinde TÜRK olmamın cezasını esirliği reddetmek sıfatında emperyalizme katliama ve işkenceye tabi tutuluyum elbette buna karsı cıkarım bu tür üstü kapalı sinsi sistemlere karsı cıkmalıyım TÖREm benden bunu ister. Bir de sizlere örnek vermeden yazdığım ve yanlıs anlasıldığım için özür diler ve Esen Kalmanızı dilerim saygılarımla T.T.K |
|
|
|
|
|
#130 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu sabah gene belgeseli vardı.Yüceltmekten ve kahraman göstermekten bıkmadı bu basın.HaberTürk'te 68 kuşağı vardı bu sabah.Gezmiş ve tayfası gene bir kahraman edasıyla anlatıldılar.
|
|
|
#131 (İleti Bağlantısı) | |
|
|
Alıntı:
TÜRK ülküsü için ölürüm ama,beni TÜRK-islam sentezcilerinin ülküsünün içinde,gibi benzetmelerin içine okulmak cok acı verici benim için. Ben memur cocuğuyum,Otağınızda yeniyim ama Atsız Atamızın bütün kitaplarını okudum. Ben Karamanoğulları Avsarlarındanım.Konusmalarımda TÜRKÇE olmayan tek bir kelime yer almazken.Karamanda sentezcilere surekli karsı 10 kişi olmamıza rağmen onlara her halukarda tartısmaya ve TÜRK ülküsünün TÜRKMEN halkımıza iyi bi yerlestirme amacındayız. ben TÜRKÇÜ olarak burada,yani Otağınızda Otağımızda yanlıs anlasıldığım için hepinizden ozur dilerim soylemek istediğimi orneklerini vermedim ilk yazımda fakat inanın yanlıs anlasıldım. saygılarımla Esen Kalın. T.T.K |
|
|
|
|
|
|
#132 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Gecen gün arkadasimla kitap evinden kitap almaya gittigim de, gözüme raflarda epeyce bulunan deniz gezmis'in kitaplari carpip arkadasima, '' bu haini de kahraman ilan ettiler ya, yazik bu millete'' deyip, iceride bulunan bir kac müsteri ve satici bayanin maruz bakislarina aldiris etmeden konusmama bir süre devam ettim ve satici bayan dayanamayip, ''galiba siz Hatirla Sevgili adli diziyi seyretmiyorsunuz?'', ''Hayir seyretmiyorum ama deniz gezmis'in hangi zihniyet adina isler yapip, adam öldürmekten tutun da, hirsizliga kadar cogu kötü isleri yaptiginin farkindayim. Bu adam mi kahraman sizce, devlete bas kaldirip isyan etmek kahramanliksa söylenecek söz sadece beynini baska düsünceyle dölletmis kisiler Türk milletin bütünlügüne karsidirlar.'' deyip, satici bayan ''sizin ideolojiniz nedir?'' sordugunda Türkcüyüm, Türk irkcisiyim dedigimde verdigi cevap cok ilgincti, sizin gibi düsünenlerle tartismak imkansizdir cünkü savundugunuz düsünceye karsi insan cevap vermekte zorlaniyor. Simdi ki gibi mi? dedigimde ''Evet'' cevabı vermistir..
Bu dizi 7'den 70'e kadar bilincsiz insanlari etki altinda birakip, deniz gezmis ve arkadaslarini sirin ve kahraman göstermektedir.
Kür Şad için ulu bir anıt düşünüyorum. Gösterişsiz, sade fakat metin, kayadan bir anıt... O anıtın önünde Kür Şad'a ve arkadaşlarına saygı olarak börk ve çizme giymiş, kılıç ve sadak takmış Türk gençlerinin, birbirine perçinlenmiş sarp bir yığın gibi dik adımlarla geçit resmi yaptığını düşünüyor ve 1300 yıllık gençler olan Kür Şadla arkadaşlarının da, yaralarından hâlâ dinmeyen kanlar sızdığı halde, kendilerine çevrilen başlara gülümseyerek selâm aldıklarını görür gibi oluyorum... ATSIZ |
|
|
|
|
|
#133 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Rushayranı vatan haininin tekidir ...en iyi yaptığı şey ölmektir...darısı diğerlerinin başına
dev genç ,Türkiye tam bağımsız olsun diye mücadele etti diye gençlerimizin beynini yıkamaya çalışıyorlar.... |
|
|
|
|
|
#134 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
deniz geçmiş eğer Türk olmuş olsaydı şimdiye kadar asılmazdı.
TKK! |
|
|
|
|
|
#135 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Nerden çıkardın bir örgütün tam bagımsızlık için mücadele ettigini başka ideolojilerin başka ülkelerin güdümünde olan kimse bu ülke için bir mücadele ortaya koyamaz sakın tekrar saçmalama!
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| deniz , gezmiş , yaptıkları |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|