![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#256 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sn. Tuva-Han,
SignUp ile Register kısmına girdim. Gerekli tüm bilgileri doldurdum, kullanıcı adı da geçerli (yani boşta); ancak "Next" tuşuna bastığımda hiçbir tepki vermiyor(PC'de kilitlenme sorunu da gözükmüyor.Gerekli bir bilgi eksik doldurulduğunda ise bunu sorunsuz bildiriyor). Kayıt olamadım kısaca. |
|
|
|
|
|
#257 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Tarkhan Şifrenizi özel ileti ile gönderiyorum. Bu arada, kayıtta sorunun nerden kaynaklandığını çözdüm. Yazılımı Türkçe yüklerseniz sorun oluyor, sorun büyük ihtimal ile bundan kaynaklanıyor. |
|
|
|
|
|
|
#258 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Yardımlarınız için teşekkür ederim.Odayı bulur bulmaz geleceğim.
|
|
|
|
|
|
#259 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
ODA AÇIK 15:23
|
|
|
|
#260 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Oda açılmıştır.
|
|
|
|
|
|
#261 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Inspeak'in adresinden son güncellemesini indiremiyorum(480 versiyonu). Sayfa açılmıyor,başka bir köprü verebilecek olan var mı?İki gündür odaya giremiyorum.
|
|
|
|
|
|
#262 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
#263 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Oda açılmıştır. 19:30
|
|
|
|
|
|
#264 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Birkaç gündür uğraşıyorum ama rumuz almakta zorlandım. Yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar. Sağolun şimdiden.
|
|
|
|
#265 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
|
|
|
|
|
|
#266 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Teşekkür ederim sn. TONYUKUK19. Yine bir sorunum var. Ben maalesef bilgisayar konusun da kötüyüm.Gönderdiğiniz şifrenin ileti olarak duracağını sandığımdan kaydetmedim ve hatırladığım olmayacak sanırım. Ayrıca sizin bu konuda yazdığınız ilk mesajdan size bu durumu arz eden, bir ileti yazdım ama buda sanırım herhengi bir otağ yöneticisine gitti. Ayrıca ilk aldığım şifreyle girdiğimde, ümmetçi ve duygusal odalara girmek zorunda kaldım. Kimse yoksa kapalı olduğunu öğrendim ama günüm berbat başladı. Sn. Tonyukuk19 şifremi yeniden gönderirseniz, size minnettar kalırım. Ben sadece bu odayla gerçekten TÜRKÇÜ ırktaşlarımın varlığını duyarak, umutsuzluğa düştüğüm anlarda güç almak ve bazen davamızla ilgili yapabileceklerim konusun da bilgi almak istiyorum. Birçok sorunumuz varken, böyle bir konuyla meşgul olmanıza neden olmaktan da üzüntülüyüm. Size çok borçlandığımında farkındayım.Tekrar teşekkür ederim. TÜRK TÜRK'Ü KORUSUN.
|
|
|
|
#267 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bozkurt 01 ırkdaşım rahat ol yarın oda açıldığında şifreni almış olurun.
|
|
|
|
#268 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Teşekkür ederim Sn. GÖKHAN kandaşım.
|
|
|
|
#269 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
kandaşlar sitede bir sorun mu var.Programa bağlanamıyorum.Ayrıca site de açılmıyor.
|
|
|
|
|
|
#270 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
http://www.atsizcilar.com/dosyalar/inspeak480_setup.exe