![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#346 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Yönetici kandaşlarım ben uye olamadım size zahmet olmazsa benim adıma uyelik alabilirmisiniz tez vakitte mikrofon alıp bende kandaşlarımın arasına katılacağım.
|
|
|
|
|
|
#347 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
|
|
|
|
|
|
#348 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Tonyukuk kandaşım çok sağol. Ben şifreyi aldım. Cok kez denemiş ama üye olamamıştım.
|
|
|
|
|
|
#349 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ
|
an itibariyle programı yüklemekteyim.oda hala acıksa biraz sonra konuşmaya katılabileceğim.
|
|
|
#350 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
|
|
|
|
|
|
#351 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ
|
programı yüklememe rağmen kendime bir hesap acamamaktayım.account management kısmındaki tüm bilgileri doldurup next ikonuna bastığım halde bir sonraki sayfa acılmamaktadır.yardımcı olursanız sevinirim sayın yöneticilerim
|
|
|
#352 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ
|
incorrect nickname ve password diye uyarı vermekte program
|
|
|
#353 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ
|
sorun halledilmiştir teşekkür ediyorum
|
|
|
#354 (İleti Bağlantısı) |
|
Maria Kılıklı Misyoner Olduğu Anlaşıldığı İçin Atılmıştır
|
Irkdaşlarım ben işitme engelliyim fakat görüntülü bir ortam olursa dudak okuyabiliyorum. Varsa böyle bir ortam hemen gireyim.
|
|
|
|
|
|
#355 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
|
|
|
|
|
|
#356 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kandaşlarım malum site hakkında açtığım başlığın silinmesi iyi olmuş o silindiğinden burada açıklama yapmak istedim tam o sıra otağ yöneticilerimizden başlığın toptan kaldırılmasını rica edeceğim yazıyı gönderirken başlık silindi ve dolayısıyla gönderemedim bir sürede site ile bağlantım koptu.(bu arada sırada oluyor) O site çapulcu köpeklerin sitesiymiş. Bunlar hala aynı tas aynı hamam, iki gram zekaları yok. Bu birnevi bize ders olmuş oldu en iyisi bizim dostumuz olmadığını bilmedikçe hiçbir sitenin reklamını yapmamakmış(her ne konu hakkında olursa olsun). Kusura bakmayın hata benim...
Esenlikler... |
|
|
|
|
|
#357 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Sohbet odası açıktır. 21:50 salı
|
|
|
#358 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ
|
find a room kısmından odamızın adını yazmama rağmen oda bulunamamaktadır.yardımcı olur musunuz?
|
|
|
#359 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
http://www.atsizcilar.com/forum/insp...tim-t9508.html |
|
|
|
|
|
|
#360 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Daha önce birkaç defa programı yüklemiştim ancak olmuyordu birkaç defa tekrar silip yükledim sonunda oldu zahmet olmazsa benim adımada üyelik alabilirmisiniz?
Esenlikler |
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|