![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#751 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Odamız açıktır. Pazartesi 20.40
|
|
|
|
#752 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Degerli irkdaslarim.
Uzun zamandir inspeak´in Mac versiyonunu bulmaya calisiyorum ama bir türlü basarili olamadim. Bu konuda yardimci olabilirseniz sevinirim. Sizin verdiginiz adresden indirdigim program Mac uyumlu degil ve programi kullanmama imkan tanimiyor malesef. Yardimlarinizi bekliyorum.
|
|
|
#753 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Normal xp ve vista versiyonu bile çok sorun çıkarıyor maalesef mac versiyonu çalışmayacaktır.
|
|
|
|
|
#754 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Odamız açılmıştır.
05-02-2008 20:55
|
|
|
#755 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Geçenlerde sesli sohbet odasına girmek için programdan bir hesap almaya çalışmıştım. Kayıt olamadığımı, son aşamada yazılımın öylece kala kaldığını söylemiştim. Ancak ondan sonra cevap gelmedi. Bu konu hakkında bana yardımcı olursanız sevinirim. Defalarca denedim ama bir türlü hesap alamadım.
|
|
|
|
|
|
#756 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Adınıza hesap açtım. Bilgileri özel iletiyle gönderdim.
|
|
|
|
|
|
#757 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
|
|
|
|
|
|
#758 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Sesli sohbet odamız 06.02.2008 Çarşamba akşamı 19.42 itibariyle açıktır. Bütün soydaşlarımızı bekleriz.
|
|
|
|
|
|
#759 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
07.02.2008
21.21 Oda açıktır. Kandaşlarımızı bekliyoruz. |
|
|
|
|
|
#760 (İleti Bağlantısı) | |
|
Atsızın Öğrencisi
|
Alıntı:
Bu sorunu bende yasiyorum. virtual machine yukledim ve inspeaki kurdum, fakat acmaya calisdigim zaman izin vermiyor. Bu konuda bilgisi olan irkdaslarimiz varsa bize yardimci olmalarini beklerim. TTK |
|
|
|
|
|
|
#761 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
İnspeak programı mac veya palm üzerinden çalışmamaktadır.Lütfen normal işletim sistemleri üzerinden inspeak'i kullanınız. Not:İnternette mac versiyonları dolaşmaktadır.Tamamyle kandırmacadır şu ana kadar çalışanını görmedim.
|
|
|
|
|
#762 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sesli sohbet odası açıktır! 08.02.2008 Cuma 20.55
|
|
|
#763 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sohbet odamız açıktır.
09-02-2008 20:45
|
|
|
#764 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
gectigimiz pazar gunu nihayet inspeak'i indirdim ve sohbet odasini buldum, giris yapmamlan birlikte atildim :( nedeni hakkinda ise hic bir bilgim yok!!!! Selam vermeme bilene firsat bulamadim yanlis oldu dusuncesiylen tekrar giris yaptim ama nafile tekrar atildim. Nick de bir problem var dusuncesiylen As_Nihal nickini Nihalll olarak girdim ve tekrardan giris yapmayi denedim ama malesef onlanda giremedim!!!!!!!!!!!! Formunda kapali olmasi nedeniylen sikayetimi buraya bildiremedim :( Lutfen kandaslarim bunun nedeni bana aciklama yapabilcek yetkiliden bilgi almak istiorum. Daha once forumda size aciklama yapmistim ben Hollandadan katiliorum ve sohbete katilip duymak dinlemek katilmak ve ogrenmek icin girmek istedigimi bildirmistim malesefki sohbetten atilmam nedeniylen mutsuz oldum nedenini de bilmedigim bi durumda. Ilgilenmenizi rica ediyorum.
|
|
|
|
|
|
#765 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|