![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1081 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sesli sohbet odamız açılmıştır.
23-04-2008 20:45
|
|
|
#1082 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Sesli sohbet odamız açılmıştır.
21:35
|
|
|
#1083 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Programı yükledim fakat sohbete girebilmek için ne yapmam gerekiyor bulamadım açıkçası. Gruplar bölümünden ilgili grubu mu bulacağız? Gerçi şu an oda açık değil sanırım ancak şu an yönlendirirseniz bundan sonraki ilk sohbete katılabileceğimi ümit etmekteyim..
|
|
|
#1084 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Balkan-turkish bölümünden
Türküz,Türkçüyüz,Atatürkçüyüz odanın adı
|
|
|
#1085 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bu gün akşam tüm yöneticiler sesli sohbet odasına gelsin
|
|
|
|
|
|
#1086 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
sesli sohbet odamız açılmıştır.
25-04-2008 19:40
|
|
|
#1087 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Programı indirdim ancak üye olma işlemini gerçekleştiremedim.Eğer bir yönetici benim yerime Otağ da ki kullanıcı adım ve kendi belirlediği bir şifreyle üye olup bana özel ileti ile yollayabilirse çok sevinicem.
Şimdiden teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#1088 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Şuan sohbet odamızda sohbet sürmekte, siz diğer üye ırktaşlarımızıda aramızda görmeyi bekliyoruz.
![]()
|
|
|
#1089 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Evet sesini duyurmaktan korkmayan Türkçüler sesli sohbet odasına gelsin.Sadece yazmayla birşey değişmez.Türkçü cesaretli olmalı ve her ortama girmeli.k.rt kadar cesareti olmayanlar sadece sanal yazmaya devam etsin.
|
|
|
#1090 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Sayın tarihci_1979, rumuzunuz alındı özel iletiyle tarafınıza iletildi.
|
|
|
|
#1091 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Forumdan en iyi verim,sesli sohbet odasından alınır.Orada ses araya girer..Daha ne diyim?
|
|
|
|
|
|
#1092 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bir insan nasıl olurda aynı görüşü benimsediği kişilerle tanışmaya , sohbet etmeye can atmaz ! Kandaşlar ya gerçek anlamda Türkçülüğü benimsemeyip , sadece otağda egolarınızı tatmin ediyorsunuz ya da elinizi taşın altına sokmayı istemiyorsunuz . Kusura bakmayın ama arada sırada otağa girip "Ben de katılıyorum. Pis kırolar ! İslam şöyle de böyle de vs. iletiler ekleyip ne Türklüğe ne de Türkçülüğe bir faydanız dokunur. Unutmayın ki odamıza gelmeye tenezzül etmeyenler gözümüzde sadece sanaldan ibarettir.
Sakın ola gelmeyin! Bizle tanışmayın ya da sohbetlerimize katılmayın ! Kazara , sözde canınızı seve seve feda edeceğinizi iddia ettiğiniz ideolojinin mensuplarıyla yani Türkçülerle tanışırsınız, birşeyler öğrenirsiniz , yapabileceğiniz birşey varsa Türkçülüğe katkınız dokunur! Böyle sanal olmaya devam edelim arkadaşlar!
"Boyun eğmeyeceğiz. Çünkü öteden beri Hunlar kuvveti takdir eder, bağımlı olmayı aşağı görürler. Savaşçı süvari hayatımızla adı yabancıları titreten bir ulus olduk. Çünkü bilirler ki ,savaşta savaşanların yazgısı ölümdür. Biz ölsek de , kahramanlığımızın ünü kalacak, çocuklarımız ve torunlarımız diğer kavimlerin efendisi olacaktır." Çİ-Çİ YABGU |
|
|
|
|
|
#1093 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Esenlikler!
İnspeak proğramını indirdik sitenin girişindeki bölümden.Nickname,pasword falan yazıyor.bana yapmam gerekenleri sırasıyla yazar mısınız rica etsem? |
|
|
|
|
|
#1094 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
|
|
|
|
|
|
#1095 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Esen olsun yoldaşlar.Sesli sohbet odanızda sürekli olacağım fakat bu aralar başımda ÖSS belası var.Fırsat buldukça otağa gireceğim.Şu an evde bilgisayarım kurulu değil.Bu yüzden ÖSS'ye kadar sesli sohbet odasına giremeyeceğim.Bu hususta yöneticilerimden anlayış bekliyorum.
|
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 7 kişi okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 6 Konuk) | |
| Kağan_MT |
| Seçenekler | |
|
|