![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1231 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Kısa bir süre önce sohbet programının 420 kodlu versiyonu yeni çıkmıştı onu yükleyenler tekrar versiyon yükseltin mesajı alacaklar programın sitesinde şuan 421 kodlu versiyon var tekrar onu indirip kurmalısınız.
|
|
|
#1232 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
mIRC kullanarak sohbet odasına girmek istiyorum. Hangi sunucuya bağlanıp hangi odaya girmemiz lazım? Özel ileti atarsanız sevinirim. Bilgilerimi iletişim menüsündeki adrese yolladım.
Bir de özel iletilere cevap yazamıyorum. |
|
|
|
|
|
#1233 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Y.n: ülkücü demek soysuz kevaşe piçi demektir
|
|
|
|
|
|
#1234 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Ülkücü bu demektir oku kevaşenin kırma çapulcusu
Alıntı:
|
|
|
|
|
#1235 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Degerli Irkdaslarim iki hafta önce sesli sohbet icin giris kodu iletisi aldim, fakat inspeak beni birtürlü kayit etmiyor. Eger müsait bir kandasim varsa bana yardimci olabilirmi?
|
|
|
#1236 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Göktuğ kandaşım, İnspeak izlencesinde bir sorun yok! Bende en başta sorun var sanmıştım fakat daha sonra Türkçe karekter kulanmadan kullanıcı adı denediğimde sorun kalmadı. Sanırım siz Türkçe karakter kullanıyorsunuz.
Örnek; Tadu Kullanıcı isminizi bu şekilde yapıp ilgili tüm yerleri eksiksiz doldurursanız sorun kalmayacaktır. |
|
|
|
|
|
#1237 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Ben internete, kafelerden bağlanıyorum ve inspeak programını kurup çalıştırıyorum ama tam bağlanacağım zaman kapanıyor. Neden kaynaklanıyor olabilir ?
|
|
|
|
|
|
#1238 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Sesli söyleşi odamız açıktır.
|
|
|
|
|
|
#1239 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Sohbet odamız açıktır, bütün arkadaşları bekliyoruz.
|
|
|
|
|
|
#1240 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Oda bugün açılacakmı?
|
|
|
|
|
|
#1241 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Sesli sohbet odası açıktır. 12 Haziran 2008
Perşembe 22.32
"Boyun eğmeyeceğiz. Çünkü öteden beri Hunlar kuvveti takdir eder, bağımlı olmayı aşağı görürler. Savaşçı süvari hayatımızla adı yabancıları titreten bir ulus olduk. Çünkü bilirler ki ,savaşta savaşanların yazgısı ölümdür. Biz ölsek de , kahramanlığımızın ünü kalacak, çocuklarımız ve torunlarımız diğer kavimlerin efendisi olacaktır." Çİ-Çİ YABGU |
|
|
|
|
|
#1242 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Sesli söyleşi programı yeni sürümünü çıkarmıştır. Sürüm no: 427. Yeni sürümü buradan indirebilirsiniz. >> http://www.hichatter.com/download/hi...r_setup427.exe
|
|
|
#1243 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Odamız açıktır, bekleriz.
|
|
|
|
|
|
#1244 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
|
|
|
#1245 (İleti Bağlantısı) |
|
TANRI TÜRKÜ KORUSUN
|
Esenlikler Soydaşlarım,bende sesli sohbete katılmak istiyorum,şifre ve kullanıcı ismini nasıl temin edebilirim?
Sohbet programını indirdim. Y.N:GEREKLİ BİLGİLER ÖZELDEN YOLLANDI GEREKENİ YAPTIĞINIZDA BİLGİ VERİLECEKTİR.
"Türk bu ülkenin yegane efendisidir. Yegane sahibidir.Saf Türk olmayanların bu ülkede bir tek hakları vardır, hizmetçi ve köle olma hakkı, dost ve düşman hatta dağlar bu hakikati görsünler" MAHMUT ESAT BOZKURT |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| hakkinda , seslİ , sohbet |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|