![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1336 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bu kötü dönemde Türkçü büyüklerimin fikirlerini takip etmek için odaya girmek istedim fakat daha önce girdiğim şifre kabul edilmiyor.
Sorun bende mi acaba? Esenlikler Düzenleme: Teşekkürler |
|
|
|
|
|
#1337 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Esenlikler otag yöneticisi bir andam bana özel mesaj yazmis fakat ben cevap veremiyorum özel mesaj olarak. Konu sesli söyleşi ile alakali oldugu icin buraya yazdim.
Andam'in sordugu sorunun cevabi ise hayir ben degildim, calisiyordum o saatlerde. |
|
|
|
|
|
#1338 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yetkilisi
|
KAndaşlarım inspeak programını indirdim msn gibi bir şey açıldı birde inspeak notifier başlıklı başka bir pencere açıldı Hiç oda görünmüyor Ne Yapmalıyım
|
|
|
|
|
|
#1339 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Artık o programı kullanmıyoruz.
|
|
|
|
|
|
#1340 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yetkilisi
|
O Programın kısayolu varsa verebilirmisiniz bir de şimdi balkan-Turkish odasını buldum orada yokuz değil mi?
|
|
|
|
|
|
#1341 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Sesli söyleşi odamız açıktır. 31 Temmuz 20:44
|
|
|
|
|
|
#1342 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Sohbet odasına girebilmek için şifre gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
|
|
|
|
#1343 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Sesli sohbet odası açıktır. Gerçek Türkçülerin gerçek seslerini duymak dileğiyle...
|
|
|
#1344 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Sesli söyleşi odamız açıktır.
|
|
|
#1345 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Akşam düştüğümden beri her defasında servere bağlantı yok diyor, bende son sürüm kurulu ama yinede hichatterin sitesinden bir daha yükleyip kurdum ama nafile, kurduğum sürüm 1.1.429, aldığım uyarı ; unable to connect to server.
|
|
|
#1346 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ
|
Şifre değişmiş eski şifre ile giremiyorum; Bir zahmet yeni şifreyi atarmısınız . Saygılar.
Y.N: Gönderildi...
|
|
|
|
#1347 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Eski şifremle giremedim. Yenisini yollayabilir misiniz ?
Y.N: Şifre gönderildi.
"...Yüzlerce büyük millî kahraman dururken maymun suratlı, kan içici, riyakâr Asya ve Avrupa serserilerinin resimlerini duvarlarına asacak kadar beyinsiz ve haysiyetsiz olanlara gerçeği öğretmek için boşuna vakit harcama. Onlarsa belâlarını bulacaktır. Sen vakit kaybetmeden bir baltaya sap olmaya çalış. Bir baltaya sap olmak demek, millete hizmet edecek bir yer, bir subaşına geçmek demektir..." H.Nihal ATSIZ |
|
|
|
|
|
#1348 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Esenlikler.Sesli sohbet odasına giremiyorum.Şifre hatalı diyor.Yeni şifreyi gönderir misiniz?
Y.N: Gönderildi...
|
|
|
#1349 (İleti Bağlantısı) |
|
Çaşıt Olduğu İçin Atılmıştır
|
Esenlikler yeni şifreyi alabilir miyim ?
Y.N: Gönderildi... |
|
|
|
|
|
#1350 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Bana da yeni şifreyi gönderirseniz sevinirim..
Sağlıcakla kalınız... Y.N: Gönderildi... |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| hakkinda , seslİ , sohbet |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|