![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Türkçü bir parti kurulursa tabii ki laik olacak. mhp gibi yalnızca sünnilere hitap etmeyecek. Bizim için Türklerin neye inanıp inanmadığı çok önemli değil, biz soycuyuz. Kamcılığı sembolik de olsa yaşatmamız birilerinin bunu bizim aleyhimizde kullanmasına izin vereceğimiz anlamına gelmesin, laikliğimizi vurgulamalıyız.
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) | |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Alıntı:
__________ Kürt diye millet yoktur. Kürt kelimesi yabani, dagli ve yabanci manasindan alinmistir. Bugün kürt diye adlandirilan yabaniler, aslen acem asillidir. Dillerindeki farkliliklar pek o kadar degildir. Bugün PKK gizlice irkcilik yaparak Paniranism e temel olusturmakla mesguldür. Ilk hedefleri dagdaki insanlari (dag, yabani insanlar = kürtler) toplayarak bir acem milleti üretmek adlarini Kürt koymak. Bugün kürt diye adlandirilanlari hep acem/ari halk olarak tanimlamalari tamamen sahtekarliktir. Kürt diye denisik halklar vardir bunlar maymun, ermeni, zaza, kurmaci vs. de olabilir. yani kürt diye bir kendine öz millet yetistirmek Paniranizmin hedeflerinden biridir. Bunu bir nevi becerdiler, ikinci hedefleri bu daglik bölgede acem/irani olmiyan halki yok etmek veya en azindan asimile etmek, bunu da yüzyillardi becerdiler denebilir. Iraktaki Türkmenleri yok etmek de ayni hedeflerden. Irani Kurdistan kurduklari günden sonra Iran ile birlesip güclü bir Paniranizm devleti kurup cevredeki turani halklari yok etmek, Türkiyeye saldirmak. Türk insanini köle etmek niyetleri. |
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
evet hemde acilen
|
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
|
evet bu konuyu yeni üye olduğum için açmayı düşünürken bunu gördüğüm çok iyi oldu...
şimdi mhp adlı parti ülkücü takımını temsil ediyorsa tabi ne kadar ettiğide tartışılır ... neden bizimde Türk önce Türk diyen herşeyi Türke göre Türk tarafından yorumlayan bir partimiz yok ... bence bu davada etkili abilerimiz artık bişiler yapmalı ve düşmanlarla sarılan vatanımıza ırkçı bir bakış getirilmeli... |
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
|
TÜRKÇÜ PARTİ KURARIZDA AMA SLOGANDA LAZIM BİZE .SİYASET BENCE BU HAREKETİ BOZAR ÇÜNKÜ BAŞIMIZA GELEN KİM OLURSA OLSUN HERKESE HİTAP ETMEK ZORUNDA KALIYORR BAŞIMIZA TAM Bİ TÜRK IRKÇISI GELMESİ LAZIM O ZAMAN .HERKESİ SİNDİRECEKK
|
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
|
evet bu konuda doğru şimdi liderlik müessesesi de oldukça öemli bi konu...
|
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Kızılca soysuz olduğu için atılmıştır
|
SİYASİ GİRŞİMLER İÇİN TÜM VARLIĞIMLA VARIM.LÜTFEN SİYASETLE YAKINDAN İLGİLENEN KANDAŞLARIMIZ BİR AN EVVEL BU ÖRGÜTLENMEYİ HAREKETE GEÇİRECEK AKTİVİTELERDE BULUNSUNLAR.BİZDE DESTEK VEYA İÇERDEN ÇALIŞMALARA BAŞLAYALIM.
|
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Kesinlikle böyle partiye ihtiyacımız var ama parti kurulduktan sonrada aman şunlara şirin görüneyim aman bunlara şirin görüneyim deyip eğilip büküleceksek hiç yapmayalım..oyumu hala chp ye veriyorum ama artık içimden gelmiyor laik ve Atamızın partisi olduğu için veriyorum partinin programlarına daha fazla Türkçülük almalarını isterim ama bunu yapamazlar zaten bu saatten sonra..
|
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
merhamet yok
|
Parti kurmak için büyük maddi desteğe ihtiyacımız var. Kurulan Türkçü dernekler bile imkânsızlıktan zar zor ayakta duruyor. Hep Türkçü bir partinin hayalini kurmuşumdur. İleride çok para kazanırsam varımı yoğumu bunun için ortaya koyacağım. Tek sorunun maddiyat olmadığını düşünüyorum önce dernekler kurulmalıdır ve örgütlenilmelidir. Partinin kadrosunda bulunacak insanlar belirlenmelidir. Şimdi bir parti kursak bile kadroyu kurmak zor olur birçoğumuz çok genciz en az 30 yaşında olmak gerekiyor. Partinin başında konuşmasıyla insanları etkisi altına alan bir kişi olmalıdır. Partinin seçimleri kazanacağından hiç umudum yok ama. Parti aracılığıyla propagandalar yapılıp milletin uyanması sağlanabilir. İnsanları etkisi altına alan bir konuşmacı da önemlidir. Bu sayede seçimlerde kazanılabilir.
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
bence partiden önce dernek şarttır. mesela ben bir arkadaşımla birlikte Türkçü bir dernek arıyorum bulamıyorum.
YÖNETİCİ NOTU: Beyaz milliyetçiliği yapan , içinde çerkesleri ve melezleri barındırabilen bir derneğin Türkçülükle yakından uzaktan bir alakası yoktur. O dernek olsa olsa nazi derneği olabilir. Şu an itibariyle Türkçü bir dernek yoktur. Olsa zaten bizzat biz tavsiye ederdik.
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Kardeşim fikirlerini canı gönülden destekliyorum,ülkemize türkçü bir parti şarttır fakat şu gerçekleride göz önünde bulundurmalıyızki tam ve kesin bir verim alabilelim.Birincisi Türkçülük henüz Milli bir ülkü olarak henüz toplumumuza yayılmamıştır,öztürk olmalarına rağmen insanlarımız demokrasi, liberalizm,sosyalizm gibi ideolojiler yüzünden farklı yönlere çekilmekte ve Türkçülüğe bir öcü gibi bakmaktadırlar.Ayrıca dışarıdan güdümlü içimizdeki hainler sayesinde sivil toplumculuk(?)adıyla zorla bize aşılanan sözümona özgürlük,kişisel haklar,batıcılık,küreselleşme ve insan hakları gibi kavramlar neticesinde insanlarımızın beyinleri bulanmış,hakikatı göremez yada işine gelmediği için görmek istemez bir hal almıştır.İlkönce yapılması gereken insanlarımızın kafasına zorla sokulan bu saçmalıkları temizlemeliyiz,buda anca şu şekilde olabilir;sağlam bilgi kaynaklarına dayanan etkili,kararlı ve hızlı bir Türkçülük propagandası yapmak ve ÖRGÜTLENMEK.İkinci olarakta yola hemen parti adıyla çıkmamak.Çünkü bugün bir parti kurmanın masrafı il-ilçe örgütlenmeleri,reklam ve genel giderler olarak nerden baksanız milyonlar tutar.Bunun yerine hem şuanda hızlı bir şekilde örgütlenme ve çalışmalara başlamanın çok daha kolay yolları varken üzerimize kaldıramayacağımız bir külfet ekler.Peki bu gerçekler ışığında en etkili ve hızlı örgütlenme biçimi hangisidir?Tabikide bu dernekleşmek olacaktır.Bu hem daha kolay örgütlenmeyi sağlar hem parti öncesi kandaşlarımız için bir deneyim olur hemde parti adına gerekli çekirdek kadro oluşturulup,içimize Türkçülükten dolayı değilde arka edinme,ortam yapma yada evvelden kuyruk acısı olduğu için kürt düşmanlığı yapan ama Türk düşüncesi içinde yer almayan sahtecileri uzak tutar.Yani gerçek ve oturmuş bir Türkçülük düşüncesini temiz siyaset yaparak yayma şansı buluruz.Uzun lafın kısası;hem daha ucuz hem daha kolay vede düşünceyi yayma açısından dernek fikri şuan partileşmekten daha önemli olmalıdır.Ama bu demek değildirki parti fikri olmasın.Hedef her zaman düşüncemizi Türk toplumuna anlatabilmek ve yayabilmek hatta yönetimin biz gerçek Türkçüler elinde olması için ilk partileşmek olmalıdır.Günümüz gerçeklerinin ışığında herkesin bu bilinçle hareket etmesi ve olabildiğince klavye başından değilde yüzyüze örgütlenmeye gitmesini rica ediyorum.Enkısa zamanda örgütlenip dernekleşirsek ve tek bir merkeze bağlanırsak sayımız hergeçen gün artacak ve karşımızda ne iti ne uğursuzu nede kürdü barınabilecektir.Buna inancım sonsuzdur ve sizinde öyle olmalıdır!Saygılarımla. TÜRKÇÜLÜK SADECE BİR FİKİR DEĞİL AYNI ZAMANDA BİR MÜCADELE VE YAŞAM BİÇİMİDİR!!! TTK!"
|
|
|
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) | |
|
Göktürk'ün torunu...
|
Alıntı:
|
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bu başlığa ileti ekleyenleri şöyle bir inceledim ve ileti ekleyenlerin yarısının it-kopuk geri kalanların da daha yüzünü görmediğimiz, sesini duymadığımız sanalllar olduğunu gördüm. Aslanlarım madem çok heveslisiniz önce sesli sohbet otağına gelin, otağa da göstermelik olarak değil devamlı gelin ve konuşun. Yoksa samimiyetsiz olduğunuz anlaşılır ve sadece aşağılanırsınız. Bizim forum ve msn bebeleriyle işimiz olmaz.
|
|
|
|
#29 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Nihal Atsız'ın da dediği gibi "Siyaset taviz verme sanatıdır" Ama bizim kuracağımız Türkçü parti taviz vermeyecektir.
bir ad önerisi; Türkçü Turancı Devrim Partisi |
|
|
|
|
|
#30 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Sayın otağ yöneticisine katılıyorum.Siz kimi nereye yönlendiriyosunuz?odaya gelin dökün eteğinizdekileri.....
|
![]() |
| Etiketler |
| kurulmalı. , parti , türkçü |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|