![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Soylu Türk kardeşlerim..
Vatanımızda,özyurdumuzda olan bitenler karşısında bir şeyler yapamamaktan kendi kendimizi yiyen ben ve arkadaşlarım sayenizde yalnız olmadığımızı anladık,sağolun.. Düşünülecek yerde düşünür,vuruşulacak yerde vuruşuruz. İstanbuldayız,yanınızdayız kandaşlarım.. |
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bu tür teskilatlanmalar yararlı olabilir en azından kürtlerin gözleri korkabilir ama boyle teskilatları kuranlar genellikle kendi lehlerine calısırlar ve kendi menfaatleri dogrultusuna kullanırlar en ufak bi örnek vereyim ben izmirde oturuyorum bilen varmı ********** var türkcü bir teskilat bi ara üyeydim yönetimde fln yeralacaktık ama yapılan bi icraat yoktu afis bildiri kagıt basmaktan baska ayrıca baskanın yaptıkları seyleri duydum vs bircok sey bu yüzden bıraktım.ama gercekten herkes icten olur da teskilat ciddiyeti gibi seylerle kendilerini kasmazlarsa yararlı olur bence..
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Allaha şükür bu forumu buldum
Tam benimsediğim mantık Türklüğümle gurur duyuyorum. Kürtler acı çekerek ölmeli eski nazi almanyasındaki yahudiler gibi Bunlar onlardan daha zararlılar yahudiler en azından sadıktılar.Bunlar çok hainler. |
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır
|
Örgütlenme ; sen ben kavgalarına , çıkar kavgalarına dönüşmezse iyi birşeydir..
Bu kavgalar , davamıza leke sürebilir..Dikkatli olunması gerekir.. |
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bende bunun gibi bir konuyu paylaşmak istemiştim ama yanlış anlaşıldım galiba. Daha doğrusu biraz ağır bir dil kullandım sanırım.
http://atsizcilar.com/forum/viewtopic.php?t=2918 Sonuçta buraya bişeyler öğrenme amacıyla geliyoruz. Herkesin hatası olabilir fakat önemli olan hataları bidaha tekrarlamamaktır. |
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ÖRGÜTLENME İÇİN ZAMAN GEREK
ŞU AN Kİ SAYIMIZ YETERSİZ NE ZAMANKİ OTAĞIMIZIN ÜYE SAYISI 30-40 BİN OLUR TAMAMDIR |
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bu gibi konulari internet ve cep telefonlarinda tartisma taraftari degilim.Yöneticilerde biraz düsünurse bu konunun elektronik aglarda kapanmasinda fayda var diye düsünüyorum.
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
nazi özentilerinin bile somut bir derneği var. bizimde olmalı.
Y.n: Sen öyle san. Sanalcı onlar. İnanmazsan soruştur. |
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Ne somut derneği orası mahalle çay ocağından daha kötü bir yerdir.Dernek diye birşey yok ortada.Lütfen iletilerimizin doğruluğunu araştıralım ondan sonra kandaşlarla paylaşalım.
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Öyle büyük bir yapılanmada her türlü varım ben. 'VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN' Kandaşlarımında hepsinin böyle düşündüğüne yürekten inanıyorum. 'NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!'
|
|
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Önde sesli sohbet odamıza gel , kendini tanıt fikir paylaşımı yapalım.
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#29 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Öncelikle mikrofonun olması gerekiyor ki adı üstünde sesli sohbet.
Sesli sohbet adı altında bir başlığımız var dikkatli incelendiğinde karşına çıkacaktır gerekli bilgiler o başlık altında mevcuttur.
|
|
|
#30 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
abi indirdim ben inspeak programını indirdim şimdi müsait olmadığım için giremiyorum yarın inş gireceğim cok tesekur ederim abi gercektende ilgilendiğin için
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| artik , de , geÇİyor , geldİ , zamani , ÖrgÜtlenme |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|