![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Suriye sınırlarında bu yazının olacağına olasılık vermiyorum. Suriye yönetimi buna izin vermez. Tahminimce google earth'de sınır çizgisi yanlış çizilmiş. Bu yazı bizim sınırlarımız içinde olmalı.
Ayrıca neden seviniyoruz, anlamıyorum. Suriye'de 1 milyona yakın Türkmen, araplarla kürtlerle karışarak araplaşmış. Dağda NE MUTLU TÜRKÜM yazsa ne olur, yazmasa ne olur? |
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
herkese esenlik dileyerek
Bu ilk iletim otağa tüm kandaşlarıma esenlik diliyorum.
verdiğiniz enlem boylamlar ile yazıyı buldum ancak yazı Türkiye sınırları içinde. Programı kullanmayı bilen herkes bunu çok rahatça görebilir.Hemde sınıra bayağı bir mesafede. Saygılar |
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Evet Türkiye sınırlarının içinde ama suriye sınırının içinde TÜRK toprağı sayılan ve TÜRK askerinin nöbet tuttuğu başka bir yer var oda Süleyman Şah şehitliği evet bu gerçek hemde sınırın bayağı içinde ve suriye tarafından TÜRK toprağı sayılıyor
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|