Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Konu Kapatılmıştır

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 11.07.2007, 14:30   #16 (İleti Bağlantısı)
Başbuğun Ordusunda Çeri

Gökhan Türk adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 247
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Irkımızı sizden daha çok seviyor ve koruyoruz. (Sizin gibi kürtlere devşirmelere kız verip almıyoruz)
Bu site ülkücülerin sayesinde değil tamamen Türkçüler sayesinde açılmıştır.
Ülkücüler bu vatanın ümmetçileri, geri kafalıları aynı zamanda devşirme kürtlerin kardeşleridir.
Hepimiz küçükken ülkücüydük diyelim Çünkü ülkücülük gibi sonradan uydurma senteze ancak çocuklar inanır.
Din istismarı yapmıyoruz buna gerek yok Türklük islamiyettende eski ayrıca Türklerin kendi bir dini var. Türklük gibi Ulu.
Osmanlı padişahlarının çoğu bizim atamız değil. Onlar sizin Atanız.

sencer denen yobaz,ümmetçi, kürt aşığı köpek sen şimdi burdan çık ve doğru arkadaşlarının yanına ülkü ocaklarına senin yerin orası.
Alt 11.07.2007, 14:33   #17 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 6
Tarih bilgin bu kadar kuvvetli demek biz kendi istegimizle secmedikmi islamiyeti ? Emeviler zamanında savaşmadıkmı müslümanlarla bizi zorla müslüman yapmak istedikleri için bize kim zor kullanabilmiş bu dünya üzerinde farkında olmadan türkleri aciz yerine koyuyorsun.. türkler kılcı zoruyla islamiyeti secmiş diyorsunn.. nerde kaldı senın üstün ırk anlayışın bumu yani ?
hala kürt diyorsunuz yaa hangi kürt...siz otomatige baglamıssınız her seyde her karsı görüste aynı seyler harbiden msjını okurken güldüm
sencer Çevrimdışı  
Alt 11.07.2007, 14:37   #18 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 91
ARKADAŞLAR ÜLKÜCÜLER GERÇEKTEN ÇAPULCU... BEN bulgaristan göçmeni biriyim ya mhp nasıl olur da kırcaalili hemşerim 3 olimpiyat şampiyonu halterci naim süleymanoğlu ile diyarbakırdaki ben ağrı dağı kadar kürdüm diyen iki kişiyi aynı çatıda milletvekili yapar
rumelitürk Çevrimdışı  
Alt 11.07.2007, 14:38   #19 (İleti Bağlantısı)
Başbuğun Ordusunda Çeri

Gökhan Türk adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 247
Ağlanıcak haline gül sen. Zavallı ülkücü.
Alt 11.07.2007, 14:40   #20 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 133
Alıntı:
sencer adlı Üyeden Alıntı
SELAMUN ALEYKUM ülkücülere capulcu cahil aptal diyorsunuz kürsat gardasımın söylediklerine cevap yazamama acizliginde kalmıssınız.ben de söyleyeyim o zaman madem ırkınızı cok seviyorsunuz (ki bizden cok sevemezsiniz)türklük adına naptınız?forumlara msj mı yazdınız :) siz o ülkücüler sayesinde bu siteyi acabiliyor ve yazabiliyorsunuz ülkücüler bu vatanın cimentosudur.hepinizin cocukken ülkücü oldugunuzu biliyom.yönetime yada büyük mevkilere getirlmediğiniz icin türkcülük adı altında ülkücüleri kötülüyorsunuz.
ayrıca ne zaman bir din konusu acılsa ümmetci damgası vurularak atılıyor!tutturmussunuz bir ümmet gidiyor.bence siz ülkücüleri cekemiyorsunuz.belki cogunuz allaha inanmıyor peki size bir soru sorayım madem samanizm o kadar güzel bir din,atalarımız dedelerimiz zamanında neden islamiyeti secti?
capulcu dediginiz ülkücüler atsız ata icin kac tane panel düzenledi biliyormusunuz.
ben sizin burda yaptıgınız seyi söyleyeyim;bir kac asosyal insan toplanmıs oyun oynuyorsunuz.gereksiz bir resmiyet ve ciddiyet..madem bilginize o kadar güveniyorsunuz yasaklamayın beni tartısalım.
yahu sizin derdiniz ne ya.biz ülkücü kimliğiyle sizin sitenize giriyormuyuz.biz buyuz işinize geliyorsa.sizin ülkücülünüz çok eskilerde kaldı.siz ülkücülüde batırdınız.madem kürtlerden nefret ediyorsunda ağrı dağı kadar kürdüz diyen bi şerefsizi il başkanı yapıyosunuz.ülkücüleri biz cesaretlendirmiyoruz senin dediğin gibi, aksine siz o şerefsizlerin .ötünü kaldırıyosunuz kardeş ayağına yatıp.milliyetçiliğin kralını biz yapıyoruz sen rahat ol.kardeş dediniz kürt şerefsizlerinin %100ü piç apo dendiğinde rahatsız oluyosa onlardan kardeş mardeş olamaz.onları kardeş yaparsanız ilerde sizi kardeş kardeş gerisini anlamışsındır.başkada bişey demiyorum sana burayı karıştırmaya kalkma sakın git işine bak sen ülkü ocaklarına kürt üye topla...TÜRKÇÜYÜZ IRKÇIYIZ O KADAR.TTK
KUTLUŞAD Çevrimdışı  
Alt 11.07.2007, 14:40   #21 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Türklüğün islamiyetten önce oldugunu bizde biliyoz saygımız sonsuz ayrıca hala kürt aşıgı diyosun sizin sitenizdekilerin toplamının dövdüğü kürt sayısından ben daha fazla dövmüşüm ve eziklemişimdir tabikide sizin dövecek cesaretinizinde oldugunu sanmıyorum ama ?

Düzeylice tartışın yok kürt aşığı yok sentezci bunları bi gecelim yaaa

Ayrıca hepinizinde mhp ye oy vereceginden adım gibi eminim ;)

Kendinizi kandırmayın ?

Evet Osmanlılar bizim atamız özellikle yavuz sultan selim neden biliyormusun ocaklarda teşiklatta yavuzun resimleri vardır sırf tek kürtleri kesitigi için ;)
sencer Çevrimdışı  
Alt 11.07.2007, 14:40   #22 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Alıntı:
SELAMUN ALEYKUM ülkücülere capulcu cahil aptal diyorsunuz kürsat gardasımın söylediklerine cevap yazamama acizliginde kalmıssınız.ben de söyleyeyim o zaman madem ırkınızı cok seviyorsunuz (ki bizden cok sevemezsiniz)türklük adına naptınız?forumlara msj mı yazdınız :) siz o ülkücüler sayesinde bu siteyi acabiliyor ve yazabiliyorsunuz ülkücüler bu vatanın cimentosudur.hepinizin cocukken ülkücü oldugunuzu biliyom.yönetime yada büyük mevkilere getirlmediğiniz icin türkcülük adı altında ülkücüleri kötülüyorsunuz.
ayrıca ne zaman bir din konusu acılsa ümmetci damgası vurularak atılıyor!tutturmussunuz bir ümmet gidiyor.bence siz ülkücüleri cekemiyorsunuz.belki cogunuz allaha inanmıyor peki size bir soru sorayım madem samanizm o kadar güzel bir din,atalarımız dedelerimiz zamanında neden islamiyeti secti?
capulcu dediginiz ülkücüler atsız ata icin kac tane panel düzenledi biliyormusunuz.
ben sizin burda yaptıgınız seyi söyleyeyim;bir kac asosyal insan toplanmıs oyun oynuyorsunuz.gereksiz bir resmiyet ve ciddiyet..madem bilginize o kadar güveniyorsunuz yasaklamayın beni tartısalım.
yahu sizin derdiniz ne ya.biz ülkücü kimliğiyle sizin sitenize giriyormuyuz.biz buyuz işinize geliyorsa.sizin ülkücülünüz çok eskilerde kaldı.siz ülkücülüğüde batırdınız.madem kürtlerden nefret ediyorsunda ağrı dağı kadar kürdüz diyen bi şerefsizi il başkanı yapıyosunuz.ülkücüleri biz cesaretlendirmiyoruz senin dediğin gibi, aksine siz o şerefsizlerin .ötünü kaldırıyosunuz kardeş ayağına yatıp.milliyetçiliğin kralını biz yapıyoruz sen rahat ol.kardeş dediniz kürt şerefsizlerinin %100ü piç apo dendiğinde rahatsız oluyosa onlardan kardeş mardeş olamaz.onları kardeş yaparsanız ilerde sizi kardeş kardeş gerisini anlamışsındır.başkada bişey demiyorum sana burayı karıştırmaya kalkma sakın git işine bak sen ülkü ocaklarına kürt üye topla...TÜRKÇÜYÜZ IRKÇIYIZ O KADAR.TTK
KUTLUŞAD Çevrimdışı  
Alt 11.07.2007, 14:46   #23 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Kardes biz her zaman rahatız. Onları kardeş yapan filan yok en iysinin TAAA............. anlamışsındır umarımmm! konumuz kürtlerde deildi ama konuyu hemen kürtlere cektiniz sitede türk tarihini bilmeyen insanlar dolu bunlar nasıl türkçü oluyor anlamıyorum..

Sizin türkcülüğünüz msj sayınızı arttırıp avatara şekil resimler koymaktan başka bişey deil kardeş yanlışmıyım ?
sencer Çevrimdışı  
Alt 11.07.2007, 14:49   #24 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Alıntı:
Kardes biz her zaman rahatız. Onları kardeş yapan filan yok en iysinin TAAA............. anlamışsındır umarımmm! konumuz kürtlerde deildi ama konuyu hemen kürtlere cektiniz sitede türk tarihini bilmeyen insanlar dolu bunlar nasıl türkçü oluyor anlamıyorum..

Sizin türkcülüğünüz msj sayınızı arttırıp avatara şekil resimler koymaktan başka bişey deil kardeş yanlışmıyım ?
sen çok bilgili çok zeki bi kardeşimizsin demi.onlarıda kardeş görmüyosun o zaman gel vatan hainlerini kardeş görenlerin arasından sıyrıl aramıza katıl.bi çelişki yokmu sence ortada savunduğun değer farklı senin sözlerin farklı
KUTLUŞAD Çevrimdışı  
Alt 11.07.2007, 14:57   #25 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 19
BEN BU CAPULCU ULKUCULERI COZDUM!

BU CAPULCULARI KOVDUKCA GERI GELMELERININ SEBEBINI BULDUM SANIRIM,

KUFUR YEMEK, KALAYLANMAK COK HOSLARINA GIDIYOR!

GUNLUK K VITAMINLERINI SiTEMIZDEN TEMiN EDiYORLAR!

GEL LAN SENi BECEREYiM DESEK , HEEE OLUR, DiYECEKLER.
mt06 Çevrimdışı  
Alt 11.07.2007, 14:59   #26 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gökhan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,353
Oğlum çapulcu sencer senin gibi soysuzlar Türklükten habersizler. Başbuğ dediğin albay emeklisinin Türklük şuuruna ne kadar sahip olduğu ve Türklüğe ne kadar hizmet ettiği abd den aldığı paralardan, kürt ve ingiliz damatlarından belli.

İmamınız ne ki cemaatiniz adam olsun çapulcu?
Gökhan Çevrimiçi  
Alt 11.07.2007, 15:03   #27 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İmamınız ne ki cemaatiniz adam olsun çapulcu?

yöneticim son cümleniz konuya noktayı koydu zaten elinize sağlık
KUTLUŞAD Çevrimdışı  
Alt 11.07.2007, 15:06   #28 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 53
eşkiya yavruları bizleri çekemiyor olacaklar ki istenmedikleri yere köpek gibi geliyorlar. Enişteleri kürt yengeleri çerkez ataları devşirme. Elbette ülkücü olacaksınız ırkçı olacak haliniz yoktu ya!
Ülküm_Turan Çevrimdışı  
Alt 11.07.2007, 15:09   #29 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 53
Kutluşad ırkdaşım, imzanı silersen iyi edersin. Yoksa Karay Türkleri'nden bir arkadaşımız da çıkar ben Museviyim yazar.
Ülküm_Turan Çevrimdışı  
Alt 11.07.2007, 15:13   #30 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 19
TURKES ADLI CAPULCUBA$ININ DAMATLARININ INGILIZ OLDUGUNU BILE BILE NASIL MILLIYETCI DIYE PESINDEN GITTILER, GOZYASI DOKTULER BU SALAKLAR.

ISTE CAPULCULARIN ZEKA PROBLEMI BU NOKTADAN BASLIYOR!

BAK ANASINI ESSEK KOVALAYACASI, TURK KANINI BASKA KANLARLA KARISTIRAN ADAMA NASIL TURKCU DERSIN, BASBUG DERSIN ?

NEYSE GEBERDI GITTI AMA HALA TURKES PESINDE KOSAN CAPULCUSU COK.

SIMDI BIRAKTIGI MILSIZ HAREKET PARTISININ BASINDAKI CAPULCUNUN DA ONDAN ASAGI KALIR YANI YOK.

EGER EVLENSEYMIS, ARTIK KANINI INGILIZLE MI SENTEZLERDI, KURTLE MI SENTEZLERDI BILINMEZ.

SIZ SIZ OLUN KANI VE FIKRI SENTEZLENMIS CAPULCULARA OY VERMEYIN DOSTLARIM.
mt06 Çevrimdışı  
Konu Kapatılmıştır

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler