![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Başbuğun Ordusunda Çeri
|
Irkımızı sizden daha çok seviyor ve koruyoruz. (Sizin gibi kürtlere devşirmelere kız verip almıyoruz)
Bu site ülkücülerin sayesinde değil tamamen Türkçüler sayesinde açılmıştır. Ülkücüler bu vatanın ümmetçileri, geri kafalıları aynı zamanda devşirme kürtlerin kardeşleridir. Hepimiz küçükken ülkücüydük diyelim Çünkü ülkücülük gibi sonradan uydurma senteze ancak çocuklar inanır. Din istismarı yapmıyoruz buna gerek yok Türklük islamiyettende eski ayrıca Türklerin kendi bir dini var. Türklük gibi Ulu. Osmanlı padişahlarının çoğu bizim atamız değil. Onlar sizin Atanız. sencer denen yobaz,ümmetçi, kürt aşığı köpek sen şimdi burdan çık ve doğru arkadaşlarının yanına ülkü ocaklarına senin yerin orası.
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Tarih bilgin bu kadar kuvvetli demek biz kendi istegimizle secmedikmi islamiyeti ? Emeviler zamanında savaşmadıkmı müslümanlarla bizi zorla müslüman yapmak istedikleri için bize kim zor kullanabilmiş bu dünya üzerinde farkında olmadan türkleri aciz yerine koyuyorsun.. türkler kılcı zoruyla islamiyeti secmiş diyorsunn.. nerde kaldı senın üstün ırk anlayışın bumu yani ?
hala kürt diyorsunuz yaa hangi kürt...siz otomatige baglamıssınız her seyde her karsı görüste aynı seyler harbiden msjını okurken güldüm |
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ARKADAŞLAR ÜLKÜCÜLER GERÇEKTEN ÇAPULCU... BEN bulgaristan göçmeni biriyim ya mhp nasıl olur da kırcaalili hemşerim 3 olimpiyat şampiyonu halterci naim süleymanoğlu ile diyarbakırdaki ben ağrı dağı kadar kürdüm diyen iki kişiyi aynı çatıda milletvekili yapar
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Başbuğun Ordusunda Çeri
|
Ağlanıcak haline gül sen. Zavallı ülkücü.
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Türklüğün islamiyetten önce oldugunu bizde biliyoz saygımız sonsuz ayrıca hala kürt aşıgı diyosun sizin sitenizdekilerin toplamının dövdüğü kürt sayısından ben daha fazla dövmüşüm ve eziklemişimdir tabikide sizin dövecek cesaretinizinde oldugunu sanmıyorum ama ?
Düzeylice tartışın yok kürt aşığı yok sentezci bunları bi gecelim yaaa Ayrıca hepinizinde mhp ye oy vereceginden adım gibi eminim ;) Kendinizi kandırmayın ? Evet Osmanlılar bizim atamız özellikle yavuz sultan selim neden biliyormusun ocaklarda teşiklatta yavuzun resimleri vardır sırf tek kürtleri kesitigi için ;) |
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Kardes biz her zaman rahatız. Onları kardeş yapan filan yok en iysinin TAAA............. anlamışsındır umarımmm! konumuz kürtlerde deildi ama konuyu hemen kürtlere cektiniz sitede türk tarihini bilmeyen insanlar dolu bunlar nasıl türkçü oluyor anlamıyorum..
Sizin türkcülüğünüz msj sayınızı arttırıp avatara şekil resimler koymaktan başka bişey deil kardeş yanlışmıyım ? |
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
BEN BU CAPULCU ULKUCULERI COZDUM!
BU CAPULCULARI KOVDUKCA GERI GELMELERININ SEBEBINI BULDUM SANIRIM,
KUFUR YEMEK, KALAYLANMAK COK HOSLARINA GIDIYOR! GUNLUK K VITAMINLERINI SiTEMIZDEN TEMiN EDiYORLAR! GEL LAN SENi BECEREYiM DESEK , HEEE OLUR, DiYECEKLER. |
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Oğlum çapulcu sencer senin gibi soysuzlar Türklükten habersizler. Başbuğ dediğin albay emeklisinin Türklük şuuruna ne kadar sahip olduğu ve Türklüğe ne kadar hizmet ettiği abd den aldığı paralardan, kürt ve ingiliz damatlarından belli.
İmamınız ne ki cemaatiniz adam olsun çapulcu? |
|
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
İmamınız ne ki cemaatiniz adam olsun çapulcu?
yöneticim son cümleniz konuya noktayı koydu zaten elinize sağlık |
|
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
eşkiya yavruları bizleri çekemiyor olacaklar ki istenmedikleri yere köpek gibi geliyorlar. Enişteleri kürt yengeleri çerkez ataları devşirme. Elbette ülkücü olacaksınız ırkçı olacak haliniz yoktu ya!
|
|
|
|
|
#29 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kutluşad ırkdaşım, imzanı silersen iyi edersin. Yoksa Karay Türkleri'nden bir arkadaşımız da çıkar ben Museviyim yazar.
|
|
|
|
|
#30 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
TURKES ADLI CAPULCUBA$ININ DAMATLARININ INGILIZ OLDUGUNU BILE BILE NASIL MILLIYETCI DIYE PESINDEN GITTILER, GOZYASI DOKTULER BU SALAKLAR.
ISTE CAPULCULARIN ZEKA PROBLEMI BU NOKTADAN BASLIYOR! BAK ANASINI ESSEK KOVALAYACASI, TURK KANINI BASKA KANLARLA KARISTIRAN ADAMA NASIL TURKCU DERSIN, BASBUG DERSIN ? NEYSE GEBERDI GITTI AMA HALA TURKES PESINDE KOSAN CAPULCUSU COK. SIMDI BIRAKTIGI MILSIZ HAREKET PARTISININ BASINDAKI CAPULCUNUN DA ONDAN ASAGI KALIR YANI YOK. EGER EVLENSEYMIS, ARTIK KANINI INGILIZLE MI SENTEZLERDI, KURTLE MI SENTEZLERDI BILINMEZ. SIZ SIZ OLUN KANI VE FIKRI SENTEZLENMIS CAPULCULARA OY VERMEYIN DOSTLARIM. |
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|