Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Konu Kapatılmıştır

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 11.07.2007, 15:14   #31 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 133
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
ırkdaşım haklı olabilirsin ama yöneticiminde fikrini almak isterdim bu konuda.bence o imza ümmetçilere güzel bir mesaj içeriyor.ama gerekirse silerim tabiki
KUTLUŞAD Çevrimdışı  
Alt 11.07.2007, 15:15   #32 (İleti Bağlantısı)
Turk ırkçısı

KurtcebeNoyan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 145
Alıntı:
sencer adlı üyeden Alıntı
Tarih bilgin bu kadar kuvvetli demek biz kendi istegimizle secmedikmi islamiyeti ? Emeviler zamanında savaşmadıkmı müslümanlarla bizi zorla müslüman yapmak istedikleri için bize kim zor kullanabilmiş bu dünya üzerinde farkında olmadan türkleri aciz yerine koyuyorsun.. türkler kılcı zoruyla islamiyeti secmiş diyorsunn.. nerde kaldı senın üstün ırk anlayışın bumu yani ?
hala kürt diyorsunuz yaa hangi kürt...siz otomatige baglamıssınız her seyde her karsı görüste aynı seyler harbiden msjını okurken güldüm
Oğlum senin din kardeşin emevi köpekleri GökTürklerin yöentimce zayıf olduğu bir dönmede yanı dağılma döneminde Maveraünnehir bölgesinde obalarda yaşayan Türkleri katletmiştir. Ha müslüman araplar bunu erkekçe savaşarak değil kalleşçe aile, aile bölerek yapmıştır..Hatta zorla müslüman olan Türkleride katletmiştirler.. çöl bedevisi tehlikesinin farkına varan Türk atalarımız çok kısa bir süre sonra arplardan bunun intikamı almıştır. Örneğin Hulagu Bağdatta taş üstünde taş bırakmamıştır. Ulu Hakan Cengizhan Gök Tanrı dinine inanarak (çöl bedevisinin dinine inanarak değil) Türklük aşkıyla koca imparatorluğu kurmuştur..Senin arap yobazın ise fırsatını bulduğunda Türklere düşmanlık etmekten çekinmemiştir..Zaten Talsa savaşı aslında araplar çinliler değil Türklerle çinliler arasında olmuştur..Ne yazıktırki islam olan Türkler ve senin gibi soysuz devşirmeler bunu arabın başarısı gibi gösterme bedbahtlığına düşmüştür.
KurtcebeNoyan Çevrimdışı  
Alt 11.07.2007, 15:17   #33 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 300
Alıntı:
sencer adlı üyeden Alıntı
SELAMUN ALEYKUM ülkücülere capulcu cahil aptal diyorsunuz kürsat gardasımın söylediklerine cevap yazamama acizliginde kalmıssınız.ben de söyleyeyim o zaman madem ırkınızı cok seviyorsunuz (ki bizden cok sevemezsiniz)türklük adına naptınız?forumlara msj mı yazdınız :) siz o ülkücüler sayesinde bu siteyi acabiliyor ve yazabiliyorsunuz ülkücüler bu vatanın cimentosudur.hepinizin cocukken ülkücü oldugunuzu biliyom.yönetime yada büyük mevkilere getirlmediğiniz icin türkcülük adı altında ülkücüleri kötülüyorsunuz.
ayrıca ne zaman bir din konusu acılsa ümmetci damgası vurularak atılıyor!tutturmussunuz bir ümmet gidiyor.bence siz ülkücüleri cekemiyorsunuz.belki cogunuz allaha inanmıyor peki size bir soru sorayım madem samanizm o kadar güzel bir din,atalarımız dedelerimiz zamanında neden islamiyeti secti?
capulcu dediginiz ülkücüler atsız ata icin kac tane panel düzenledi biliyormusunuz.
ben sizin burda yaptıgınız seyi söyleyeyim;bir kac asosyal insan toplanmıs oyun oynuyorsunuz.gereksiz bir resmiyet ve ciddiyet..madem bilginize o kadar güveniyorsunuz yasaklamayın beni tartısalım.
ulan kürdofil sizin kadar caHil görmedim ben...SİZ OCAĞA GİDİN OTURUNDA ,KOMNİSTLER KİTAP OKUSUN DERGİ ÇIKARSIN MEDYAYI ELE GEÇİRSİN SONRADA KÜRDE KIZ ALIP VERİN SONRADA BİZ ATSIZ İÇİN KONFERANS DÜZÜENLİYORUZ DEYİN!

HAYDİ OCAĞINIZA(kulübe) ULAN!

YAŞASIN TÜRK IRKININ ÖZGÜRLÜK MÜCADELESİ!
Bozkurt33 Çevrimdışı  
Alt 11.07.2007, 15:24   #34 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 133
son günlerde kutlu otağımıza bir ülkücü istilası başladı TANRI sonumuzu hayır eylesin:)
KUTLUŞAD Çevrimdışı  
Alt 11.07.2007, 15:28   #35 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Tonyukuk19 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 416
Bu konu yeterince uzadı, ülkücülerin aramızda barınamayacağını söyleyerek bu başlığı kilitliyorum. Ülkücülerede tavsiyem istenmediğiniz yere gelmemeleridir.
Tonyukuk19 Çevrimdışı  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
!!! , çapulcu , ulkuculer

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler