Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 17.07.2007, 17:59   #31 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 300
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
yeni üye olmada biraz kısıtlama getirilemezmi??

Konu Bozkurt33 tarafından (17.07.2007 Saat 18:00 ) değiştirilmiştir..
Bozkurt33 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.07.2007, 18:42   #32 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

cxonbasi adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 74
Alıntı:
TÜRK001 adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
ÜLKÜCÜLERDEN özür dilemelisiniz. Burada bizlere laf atmakla sanal delikanlılık yapmakla olmaz. . Biz komünizmi bitiridik. Bize ermenilerle kardeş diyenler, Hrank Dink olayına ne diyecekler?
SİZ KİMSİNİZ ALTDAKİ YAZIYI OKU KÜRDOFİL AŞIKLARI BU KONU ÖNCEKİ OTAGIMIZDAN ALIP ARŞİV,LEMİŞTİM

parti MHP Türklüğe ihanet partisidir......

Türkmen toprakları kürt işgalindeyken ve Türkiye'de kürtler bağımsızlık için yeri göğü inletiyorken, bozuk plak misali sürekli ''Türk kürd kardeştir'' diye slogan atılan MHP İstanbul mitinginde Devlet Bahçeli'nin yaptığı bazı açıklamalar Türklere ve şanlı Türk tarihine ihanet derecesinde çirkin..

Devlet Bahçeli mitingte yaptığı konuşmasında şöyle diyor: ''Buradan Diyarbakırda bin yıllık tarihi kardeşlerimize sesleniyorum. Milli Mücadele Döneminde Urfa Antep ve Maraş'ta şerefli varoluş mücadelesini ortaya koyduklarında, milletimiz takdir etmiş, Urfa'ya Şanlıurfa, Maraş'a Kahramanmaraş, Antep'e Gaziantep denmiştir. Şimdi Diyarbakırlı kardeşlerim; bu millet ikinci milli mücadele tehlikesi karşısında kendisini kurtarırken, Diyarbakırlılar olarak öyle bir tavır ortaya koyun ki, bu millet nasıl Urfa'ya Şanlı demişse, inşallah gönlünden geçerek Diyarbakır'a da bir şey söyleyecektir.''

Devlet Bahçeli bu sözleriyle sanki Maraş'ta, Urfa'da, Antep'te düşmanlara karşı kürtler savaşmış; sanki Maraş, Urfa ve Antep kürt şehirleri imiş havası yaratıyor. Bu son derece çirkin, yalan ve Türk gençlerini yanıltıcı bir tavırdır. Milli mücadelemiz sırasında Antep ve Maraş'ın %99'u, Urfa'nın %80'i Türktü. İngilizlerle, Fransızlarla savaşanlar yalnız Türklerdir. Ayrıca Devlet Bahçeli, Diyarbakır sanki kürt şehri imişçesine kürtler için ''Diyarbakırdaki bin yıllık tarihi kardeşlerimiz'' ifadesini kullanıyor. Bırakalım bin yılı, Diyarbakırda yüz sene önce kürt yoktu. Diyarbakır, 20. yüzyılda kürt istilasına uğramış öz be öz Türk şehridir.

Bahçeli konuşmasında, ‘’Diyarbakırdaki kardeşlerimiz bizim canımızdır. Diyarbakırlı canlar, sesinizi gür çıkarın. Bu milletin dirliğini bozanlara tokat atın’’ diyor.

MHP İstanbul Çağlayan meydanında bu mitingi düzenlediği anlarda, Devlet Bahçeli’nin can kardeşleri kürdler, başta Diyarbakır olmak üzere yurdun çeşitli yerlerinde Türklere kafa tutuyorlardı.

Diyarbakır'da yapılan ve yaklaşık 100bin kürdün katıldığı DEHAP mitinginde Apo ve PKK bayrakları açan göstericiler ‘’dişe diş, kana kan, seninleyiz öcalan. Aposuz dünyayı başınıza yıkarız. Biji kürdistan’’ diye bağırıyorlar, Türklüğe olan nefretlerini haince kusuyorlardı.

Artık şunu açıkça söyleyebiliriz ki; MHP, kürt yayılışı ve vatanımızı ele geçirişleri karşısında Türkleri kardeşlik masalları ile uyutmaya çalışan bir ihanet partisi haline gelmiştir.

sevgili soydaşlar, forum arkadaşlarım. Bu yazdığım yazıya katılıyorsanız, bu yazıyı mail ile duyurun, herkese gönderin. Ben ozturkler.net foruma ekledim. Başka forumlara, Türkçü mail guruplarına, yazışma yerlerine siz de ekleyin. Artık sesimizi duyuralım..

Türkcülük her seyin üstündedir. Siyaset oyuncagi degildir. Türkcülük hic bir partinin tekelinde degildir.

Bu malun partinin Türklüge verdigi bilincli veya bilincsiz zarar gayri cekilmez oldu. Daha cok din faktörünü öne cikartan bir yasam felsefesini savunuyorlar.

MHP Türkcü olsaydi bügün Kürt tehlikesi bu kadar üst seviyeye cikmayacakti.

Bu partiyi savunanlar sunu düsünsün. Türklük bir partiyi benimsemek ile mi oluyor ?
Türklüge verdikleri zavari düsündükce Türkcülügü siyaset disi tutmamiz gerektigini savunuyorum.

Türklük Türk milletinin tekelindedir...

Bugünkü yazısında Devlet Bahçeli'nin mitingte söylediği bu sözleri eleştiren yakın gelecekteki MHP başkan adayı Ümit Özdağ, Bahçeli'yi mozaikçilikle suçladı. Yazıya böyle başlayan Ümit Özdağ'ın niyetinin kürtseverlik olduğu yazının ortalarına doğru anlaşıldı. Meğer, Ümit Özdağ'ın Bahçeli'yi eleştirmesinin sebebi Bahçelinin kürtler için 1000 yıllık kardeşlerimiz demesiymiş. Öyle dememeliymiş. Kürtler bizim 1000 yıllık kardeşimiz değil, Göktürkten beri soydaşımızmış. Ve daha bir sürü palavra. Vatan kürt işgalindeyken Ümit Özdağ 'kürtleri en çok ben savunurum ve bu uğurda her yalanı söylerim. İsteyen inanır, isteyen inanmaz' düşüncesinde ilerliyor. MHP Başkan adaylığını Bahçeliden devralmanın yöntemi kürt delegelerden geçiyor herhalde. Bu yüzden Bahçeli ve Özdağ kürtseverlik yarışındalar. Ben Bahçeli'den bu sözlere cevap olarak 'Ergenekondan kürtler olmasa çıkamazdık' gibi bir komedi bekliyorum. Olur mu sizce? Bence olur...

MHP denen bu kürt partisine karşı artık tamamen cephe almalıyız. Yoksa bunlar geçen yüzyılda Ermeniler için 'Sadık Millet' diyen şerefsizler gibi Türk milletini afyonlayarak 500bin Türk'ün daha ırzına geçilerek öldürülmelerine zemin hazırlayacaklar.

Irkdaşlarım korkarım gelecekte en çok bizi içten vuran Türklük kisvesine bürünmüş aslında Türklükle alakası olmayan sahte Türkçüler vuracak...

Mhp nin iki düşmanı var sadece oda Türkçüler ve alevi olan vatandaşlarımız

Mhp nin iki yaptığı iki iş var sadece oda mafya kurmak, iktidar olunca para yemek

amma bizim yapacagımız tekşey var oda onları bu dünyadan silmek, türklük bilincini tüm asil Türk evlatlarına yerleştirmek

Bugün 22 yaşında bir genç ile aynı ortamda bulundum. Şekilli bir kürdo. ağır tavırlarla konuşuyor. Ülkü ocakları istanbul 2. başkanımıymış neymiş. Diyarbakırlı.

hiç alakası olmadığı yerlerde diyarbakırlı olduğunu ve ülkücü olduğunu vurguluyor. iki şekildede hava yapıyor. hem ülkücüyüm, hem kürdüm, akıllı olun hesabı. Bir Türk iyi bozdu bunu...

böyle insanların yönettiği ülkü ocaklarından, mhp den ne hayır gelir arkadaşlar.

Mhp'ye göre Kürtler Türkmüş.
Bir zamanlar bir Bodrum ressamı da şöyle demişti;
Kürtler 'Kart-Kurt' sesleri çıkartarak karlı dağları aşarlarken bunlar kendimize bir isim bulalım demişler.Madem Kart kurt diye ses çıkartıyoruz o halde adımız Kart olsun.Diğeri de Kurt olsun demiş.Bunlar kavgaya tutuşmuşlar.Aralarından biri çıkmış 'madem a ile u harfinin kavgasındasınız öyleyse her ikisi de olmasın Kürt olsun.

Kürtleri Türkleri yamama çabaları hiç bitmeyen bir macera olmakla beraber hiç bir zaman başarıya ulaşamamıştır çünkü 'Kürtler Türk boyudur' demekle 'Papua Yeni Gineliler Türk boyudur' veya 'Ciguli en büyük Türk'tür' yalanları arasında palavrasyon derecesi olarak herhangi bir fark yoktur.
cxonbasi Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.07.2007, 19:15   #33 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

BAGHATÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 792
Kurdofiller mezopotamyadan yani iranin iclerinden getirilip Anadoluya yerlestirilmislerdir Osmanli doneminde ,bizde Orta asyanin iclerinden cikip geldik.Simdi ne alakamiz var bizim bu magara maymunlarindan ulkuculerin biraz arastirip incelemesi lazim bu konulari.
4. Toplumcuyuz
5. Milli gelenekçiyiz
6. Şuurlu demokrasiye taraftarız
7. Ahlakçıyız
8. Bilimciyiz
9. Teknikçiyiz
BAGHATÜRK Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.07.2007, 19:30   #34 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

avşarlı adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 182
Alıntı:
cxonbasi adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
SİZ KİMSİNİZ ALTDAKİ YAZIYI OKU KÜRDOFİL AŞIKLARI BU KONU ÖNCEKİ OTAGIMIZDAN ALIP ARŞİV,LEMİŞTİM

parti MHP Türklüğe ihanet partisidir......

Türkmen toprakları kürt işgalindeyken ve Türkiye'de kürtler bağımsızlık için yeri göğü inletiyorken, bozuk plak misali sürekli ''Türk kürd kardeştir'' diye slogan atılan MHP İstanbul mitinginde Devlet Bahçeli'nin yaptığı bazı açıklamalar Türklere ve şanlı Türk tarihine ihanet derecesinde çirkin..

Devlet Bahçeli mitingte yaptığı konuşmasında şöyle diyor: ''Buradan Diyarbakırda bin yıllık tarihi kardeşlerimize sesleniyorum. Milli Mücadele Döneminde Urfa Antep ve Maraş'ta şerefli varoluş mücadelesini ortaya koyduklarında, milletimiz takdir etmiş, Urfa'ya Şanlıurfa, Maraş'a Kahramanmaraş, Antep'e Gaziantep denmiştir. Şimdi Diyarbakırlı kardeşlerim; bu millet ikinci milli mücadele tehlikesi karşısında kendisini kurtarırken, Diyarbakırlılar olarak öyle bir tavır ortaya koyun ki, bu millet nasıl Urfa'ya Şanlı demişse, inşallah gönlünden geçerek Diyarbakır'a da bir şey söyleyecektir.''

Devlet Bahçeli bu sözleriyle sanki Maraş'ta, Urfa'da, Antep'te düşmanlara karşı kürtler savaşmış; sanki Maraş, Urfa ve Antep kürt şehirleri imiş havası yaratıyor. Bu son derece çirkin, yalan ve Türk gençlerini yanıltıcı bir tavırdır. Milli mücadelemiz sırasında Antep ve Maraş'ın %99'u, Urfa'nın %80'i Türktü. İngilizlerle, Fransızlarla savaşanlar yalnız Türklerdir. Ayrıca Devlet Bahçeli, Diyarbakır sanki kürt şehri imişçesine kürtler için ''Diyarbakırdaki bin yıllık tarihi kardeşlerimiz'' ifadesini kullanıyor. Bırakalım bin yılı, Diyarbakırda yüz sene önce kürt yoktu. Diyarbakır, 20. yüzyılda kürt istilasına uğramış öz be öz Türk şehridir.

Bahçeli konuşmasında, ‘’Diyarbakırdaki kardeşlerimiz bizim canımızdır. Diyarbakırlı canlar, sesinizi gür çıkarın. Bu milletin dirliğini bozanlara tokat atın’’ diyor.

MHP İstanbul Çağlayan meydanında bu mitingi düzenlediği anlarda, Devlet Bahçeli’nin can kardeşleri kürdler, başta Diyarbakır olmak üzere yurdun çeşitli yerlerinde Türklere kafa tutuyorlardı.

Diyarbakır'da yapılan ve yaklaşık 100bin kürdün katıldığı DEHAP mitinginde Apo ve PKK bayrakları açan göstericiler ‘’dişe diş, kana kan, seninleyiz öcalan. Aposuz dünyayı başınıza yıkarız. Biji kürdistan’’ diye bağırıyorlar, Türklüğe olan nefretlerini haince kusuyorlardı.

Artık şunu açıkça söyleyebiliriz ki; MHP, kürt yayılışı ve vatanımızı ele geçirişleri karşısında Türkleri kardeşlik masalları ile uyutmaya çalışan bir ihanet partisi haline gelmiştir.

sevgili soydaşlar, forum arkadaşlarım. Bu yazdığım yazıya katılıyorsanız, bu yazıyı mail ile duyurun, herkese gönderin. Ben ozturkler.net foruma ekledim. Başka forumlara, Türkçü mail guruplarına, yazışma yerlerine siz de ekleyin. Artık sesimizi duyuralım..

Türkcülük her seyin üstündedir. Siyaset oyuncagi degildir. Türkcülük hic bir partinin tekelinde degildir.

Bu malun partinin Türklüge verdigi bilincli veya bilincsiz zarar gayri cekilmez oldu. Daha cok din faktörünü öne cikartan bir yasam felsefesini savunuyorlar.

MHP Türkcü olsaydi bügün Kürt tehlikesi bu kadar üst seviyeye cikmayacakti.

Bu partiyi savunanlar sunu düsünsün. Türklük bir partiyi benimsemek ile mi oluyor ?
Türklüge verdikleri zavari düsündükce Türkcülügü siyaset disi tutmamiz gerektigini savunuyorum.

Türklük Türk milletinin tekelindedir...

Bugünkü yazısında Devlet Bahçeli'nin mitingte söylediği bu sözleri eleştiren yakın gelecekteki MHP başkan adayı Ümit Özdağ, Bahçeli'yi mozaikçilikle suçladı. Yazıya böyle başlayan Ümit Özdağ'ın niyetinin kürtseverlik olduğu yazının ortalarına doğru anlaşıldı. Meğer, Ümit Özdağ'ın Bahçeli'yi eleştirmesinin sebebi Bahçelinin kürtler için 1000 yıllık kardeşlerimiz demesiymiş. Öyle dememeliymiş. Kürtler bizim 1000 yıllık kardeşimiz değil, Göktürkten beri soydaşımızmış. Ve daha bir sürü palavra. Vatan kürt işgalindeyken Ümit Özdağ 'kürtleri en çok ben savunurum ve bu uğurda her yalanı söylerim. İsteyen inanır, isteyen inanmaz' düşüncesinde ilerliyor. MHP Başkan adaylığını Bahçeliden devralmanın yöntemi kürt delegelerden geçiyor herhalde. Bu yüzden Bahçeli ve Özdağ kürtseverlik yarışındalar. Ben Bahçeli'den bu sözlere cevap olarak 'Ergenekondan kürtler olmasa çıkamazdık' gibi bir komedi bekliyorum. Olur mu sizce? Bence olur...

MHP denen bu kürt partisine karşı artık tamamen cephe almalıyız. Yoksa bunlar geçen yüzyılda Ermeniler için 'Sadık Millet' diyen şerefsizler gibi Türk milletini afyonlayarak 500bin Türk'ün daha ırzına geçilerek öldürülmelerine zemin hazırlayacaklar.

Irkdaşlarım korkarım gelecekte en çok bizi içten vuran Türklük kisvesine bürünmüş aslında Türklükle alakası olmayan sahte Türkçüler vuracak...

Mhp nin iki düşmanı var sadece oda Türkçüler ve alevi olan vatandaşlarımız

Mhp nin iki yaptığı iki iş var sadece oda mafya kurmak, iktidar olunca para yemek

amma bizim yapacagımız tekşey var oda onları bu dünyadan silmek, türklük bilincini tüm asil Türk evlatlarına yerleştirmek

Bugün 22 yaşında bir genç ile aynı ortamda bulundum. Şekilli bir kürdo. ağır tavırlarla konuşuyor. Ülkü ocakları istanbul 2. başkanımıymış neymiş. Diyarbakırlı.

hiç alakası olmadığı yerlerde diyarbakırlı olduğunu ve ülkücü olduğunu vurguluyor. iki şekildede hava yapıyor. hem ülkücüyüm, hem kürdüm, akıllı olun hesabı. Bir Türk iyi bozdu bunu...

böyle insanların yönettiği ülkü ocaklarından, mhp den ne hayır gelir arkadaşlar.

Mhp'ye göre Kürtler Türkmüş.
Bir zamanlar bir Bodrum ressamı da şöyle demişti;
Kürtler 'Kart-Kurt' sesleri çıkartarak karlı dağları aşarlarken bunlar kendimize bir isim bulalım demişler.Madem Kart kurt diye ses çıkartıyoruz o halde adımız Kart olsun.Diğeri de Kurt olsun demiş.Bunlar kavgaya tutuşmuşlar.Aralarından biri çıkmış 'madem a ile u harfinin kavgasındasınız öyleyse her ikisi de olmasın Kürt olsun.

Kürtleri Türkleri yamama çabaları hiç bitmeyen bir macera olmakla beraber hiç bir zaman başarıya ulaşamamıştır çünkü 'Kürtler Türk boyudur' demekle 'Papua Yeni Gineliler Türk boyudur' veya 'Ciguli en büyük Türk'tür' yalanları arasında palavrasyon derecesi olarak herhangi bir fark yoktur.
bu soysuzlara daha güzel cevap verilemezdi.okumaya doyamadım, ellerine sağlık ırkdaşım. TTK
avşarlı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.07.2007, 20:51   #35 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 11
Her halde k... kardeşlerine yumuşak davranıyorlar, arada bir efelenmek için buraya geliyorlar. Sevgili ülkücüler kaç defa diyeceğiz siz burada is-ten-mi-yor-su-nuz. Siz gidin k... kardeşlerinizle bacılarınızı evlendirin, kırma yeğenleriniz olsun anadolu milliyetçiliği yapın. Bizim yaptığımız Türk milliyetçiliği ülkeme yeterde artar bile.Mühim olan kalite,oda bizde var.TTK.
hürbozkurt46 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.07.2007, 21:09   #36 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Balasagun adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 119
Bir-bir buçuk ay önce yanlış hatırlamıyorsam Hürriyet'in sitesinde yorumlara bakarken ülkücü bir malın mhp hakkında eleştirisini okudum adam mhp'nin içindeki şamanistler derhal ihraç edilmelidir vs. yazmış,varmıdır böyle bir olay?Eğer varsa,o adamın mhp'li kürtlerden,lazlardan vs. rahatsız olmayıp şamanistlerden rahatsız olması onun ne denli kürdofil olduğunu ortaya koyuyor.
Balasagun Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.07.2007, 21:48   #37 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

BAGHATÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 792
Kurdofiller nasil bazi sehirlerimizi istila ediyorlarsa yakin gelecektede mhp kongresinde bir kurdofil cikarda adayim derse hic sasirmam,cunku bu parti git gide kurdofillerlen doldu ve tasiyir.Kardeslik naralari atiyorlar birbirlerine sevgi vede saygi cercevesi icerisinde.Burnuma gul kokulari geliyor(zamaninda bahceli nin dedigi gibi cicek tarlalari)
4. Toplumcuyuz
5. Milli gelenekçiyiz
6. Şuurlu demokrasiye taraftarız
7. Ahlakçıyız
8. Bilimciyiz
9. Teknikçiyiz

Konu BAGHATÜRK tarafından (17.07.2007 Saat 21:52 ) değiştirilmiştir..
BAGHATÜRK Çevrimiçi   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.07.2007, 22:20   #38 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 209
Ülkücülerden çok özür dilerim.Ne deseler haklılar. Haksızlık yaptım onlara karşı şahsen. Ben çek senet ve çete olaylarının eskide kaldığını zannederdim. Olsa bile bu serseri takımı eğitimsizlerin işi derdim. Meğer ülkücülerin Universite'de öğretim üyesi olanları bile çete reisliği yapıyormuş.Bunlar bir de hükümet olursa bunlardan neler çekicez.Bunlar iyice azar
--------------------

Konya'da Özel Harekâtçılar'ın da aralarında bulunduğu 500 polis dün sabah saat 05.30'da Konya Ülkü Ocakları'na ve 34 ayrı eve operasyon düzenledi.

Çete kurmak, haraç almak, çek senet tahsilatı yapmak ve cinayet suçlarına karıştıkları ileri sürülen 35 kişi gözaltına alındı.

Konya Organize Suçlar Şube Müdürlüğü, İzmir, Antalya, Samsun, Çorum, Denizli ve Kayseri'de çıkar amaçlı suç örgütü kurmak, cinayet, adam yaralama, gasp, çek-senet tahsilatı yapmak, tehdit, haraç alma gibi suçlara karıştıkları belirlenen suç örgütüne yönelik eşzamanlı operasyon düzenledi. Dün sabah saat 05.30'da 7 ilde gerçekleştirilen operasyona yaklaşık bin polis katıldı.

Operasyonlarda aralarında Ülkü Ocakları Konya İl Başkanı İslam Alim ve örgüt lideri olduğu iddia edilen eski başkan Zeki Zorlu'nun da bulunduğu 35 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan 25 kişinin üniversite öğrencisi olduğu öğrenildi. Operasyon kapsamında Konya Ülkü Ocakları Başkanlığı'nda yapılan aramalarda, binanın bodrum katında 20 adet kanlı sopa bulundu.

Örgüt üyelerinin, kendilerine haraç vermeyenleri bodrum katında falakaya yatırıp, bu sopalarla dövdükleri iddia edildi. Ayrıca gözaltına alınan kişilerin ev ve iş yerlerine yapılan baskınlarda 4 tabanca, 1 pompalı tüfek ele geçirildi. Bir yıl önce de Konya Ülkü Ocakları Başkanlığı'na yapılan baskında 12 ruhsatsız tabanca, işkencede kullanılan Filistin askısı ve falaka ele geçirilmişti.

Konya'da 6 ay önce evinin önünden kaçırıldıktan sonra öldürülen Ömer Gürarslan (56) cinayetinin azmettiricisinin Ülkü Ocakları Konya İl Başkanı İslam Alim olduğu iddia edildi. Katil zanlıları arasındaki Mustafa Erdoğan'ın Ülkü Ocakları Derneği'ne üye olduğu ve cinayeti 3 arkadaşı ile birlikte işlediği öğrenildi.
Kubilay Kagan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.07.2007, 19:07   #39 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 101
kominizmi bitirmişler ya kimi bitirdiniz.o zaman öğrenci liderleri bugün medyada (gazetelerin,televizyonların) hakimi durumundalar.kimi bitirdiniz ya milletime çağdaşlık adına koministlik dayatılıyor.ahlaksızlık orta okul yaşlarına inmiş neyi bitirdiniz kimi bitirdiniz koministler devrim yapamadıysa TSK vardıda yapamadı bir halt bitirmediniz
trakyalı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.07.2007, 19:21   #40 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

İletiler: 62
Bunları yoldan çıkaran "Tanrı Dağı kadar Türk,Hira Dağı kadar müslümanız."lafıdır.!!!
Alt 29.07.2007, 21:55   #41 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Ulusalcı adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 33
Hem komunizm sizin türk-islamcılığınızdan daha az tehlikeli!Bir kurt hira dağına yuva yapmaz!
Ulusalcı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 30.07.2007, 02:20   #42 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 6
özür dilemek üzerine

sehit esini bile aldatan siz ülkücülerden baska ne beklenirdiki zaten.ben sahsen hic sasmadim.ha k.rtler ha sizler al birini vur ötekine
Kültigin Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 30.07.2007, 07:11   #43 (İleti Bağlantısı)
Yüzü Asık

Tengiz adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 123
Sene 1998. 9 sene önce yani. Kırıkkale'deyim. Direklere duvarlara yapıştırılmış yüzlerce afiş.

"Mevlüt. Said-i Nursi'yi Anma. Düzenleyen: Kırıkkale Ülkü Ocakları"

17-18 yaşında genç çocuğum o zaman. Ha o cahil zamanlarımda bile, yaptıkları bu terbiyesizlikten utanç duymuştum. Evet Ülkücüler. Sizlerden özür diliyorum. Ben size cahil demiştim. Sizlere de, Cahillere de haksızlık yapmışım. Çünkü cahillik sıfatına erişmek için bile dahi, 10 yıl eğitimden geçmeniz gerek.

*Said-i Nursi: Deli Said ya da Kürt Said olarak da bilinir. Süper nurlu evliya. Kürtçülüğün Süpermen'i.
Alt 30.07.2007, 10:07   #44 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 23
devşirma kürt,çerkez,boşnak,gürcü,arnavut,şoparhepsinikucak larsınız.Diyarbakırda kürtçeye destek verirsiniz.akp ye Cumhurbaşkanı hediye edersiniz.abd nin gizli maşası olursunuz.Siz Türk ulusundan özür dileyip önünde eğilin sahte milliyetçi kardeşçiler.
(* Türk_Malatya_Türk *) Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 30.07.2007, 10:20   #45 (İleti Bağlantısı)
Ulumil
Konuk

İletiler: n/a
Bana ülkücüler su cevabi verince bu soysuz takimindan nefret ettim .Dedikleri cevap suydu"Bizim icin Safi Mezhebinden Bir Kürt ,Alevi olan bir Türkten daha onemlidir cunku en azindan muslumandir"
Bu cevabi veren biri nasil Türkcu olur .Serefsiz Ulkuculer defolun burdan
  Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
!!! , dİleyİn , ülkücülerden , ÖzÜr

Bu konuyu şu anda toplam 3 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Konuk)

Seçenekler