![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#61 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
bulgaristanın % 9,4 ü türktür
orada müslüman bulgar olan (pomaklar) türk değildir zaten onlar aralarında bulgarca konuşurlar ülkücüler aranıza pomakları da alın ama beni asla alamayacaksınız... |
|
|
|
|
|
#62 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Çanakkale'de, Sakarya'da savaşıyorduk, bu atamızın yaşadığı bir olaydır... Ben de Trakyalıyım, ailem 1938 Bulgaristan Göçmeni, biliyorum ki bu ülkücülerin dedeleri Anadoluda yerlerini yayarken, Balkanlarda isyan çıkarırken, biziim dedelerimiz, o isyancılarla, diğer düşmanlarla savaşıyor, evlerini, yurtlarını terk etmek zorunda kalıyorlardı... |
|
|
|
|
|
|
#63 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
çapulcu ülkücülere...
bayrak otobüs yakan çapulcu kürtlere verdiğiniz değer olimpiyatlarda şampiyon olup bayrağı defalarca göndere çeken naim süleymanoğlu halil mutlu taner sağır gibi bulgaristan türklerine verdiğiniz değerden çok daha fazla... bu ülkücüleri ne tıp ne de bilim çözer adam otobüs yakıyor sen o kürtlere kardeşim diyorsun ulan bulgaristan türkleri bayrağı göndere çekiyor en büyük spor organizasyonunda olimpiyatlarda defalarca... sen 500 yıl türklerin yönettiği bulgaristandaki % 9,4 lük TÜRK'ten habersizsin... bulgaristan göçmeni kardeşlerine bulgar diyenlerden hesap sormuyosun 500 yıllık hain vatansız kürtlerle kardeş oluyosun ufak ufak ocağınıza gidin... |
|
|
|
|
|
#64 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#65 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Aslında siz tüm Türklerden özür dilemelisiniz. Kahbelikleriniz için. |
|
|
|
|
|
|
#66 (İleti Bağlantısı) |
|
Kızılca soysuz olduğu için atılmıştır
|
Ülküsüz kırolardan neden özür dileyeceğiz...
Daha fazla ümmetçi çapulculara prim yaptırsınlar diye mi? :D |
|
|
|
|
|
#67 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
halaçoğluda ülkücü müdür nedir?onayladı tezlerini kürtler türkmen,,,,araplarda Türklüğünü kaybetmiş araplasmıs,,,gürcü Türk,,,,su türk bu Türk |
|
|
|
|
|
|
#68 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
Sizin milliyetçiliğinize kim laf edebilirki.Baş örtüsü konusunda sokaklara "Ne türbanı ulan!!!" şeklinde afişler asmanızdan, Marmara Üniversitesinde nü resim yapanları dövmenizden, ben Gazi Üniversitesinde Samsun sigarası içerken "komünistmisin lan sen" şeklinde laf atmanızdan (zira amerikan sigarası içince milliyetçi olunuyor) anlaşılıyor sizin ülkünüz. |
|
|
|
|
|
|
#69 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Zencileride Türk göstermeleri yakındır.Gazi Üniversitesinde okuyan afrikalı bir öğrenciye kafa tokuşturmayı öğrettiklerine bizzat şahit oldum.
|
|
|
|
|
|
#70 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ülkücüler Türkcü değildir...secim bildirgesinde mhp ile ilişkileri düzeltmek olan bi parti sadece ve sadece amerikancıdır aynı 80 öncesi gibi
YASASIN TÜRK HALKI |
|
|
|
|
|
#71 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
İthamlarınıza dikkat edeceksiniz birader kimseye saygısızlık olmasın
kim haklıysa kim doğruyu konuşuyorsa o zaten kendisini kabul ettirir bunlar bize yakışmaz... bakıyorumda değer verilen her şeye küfr var |
|
|
|
|
|
#72 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ben deger verilen seyler ugruna yasıyorum kardeşim.ben hiçbirseye küfür etmem bilğim innadıgım dogruları yazarım
|
|
|
|
|
|
#73 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Ben sadece senin için söyledim Yiğit Türk
senin doğrunu yanlışını ben belirleyemem elbette ama bu tür yaklaşımlar yanlış hata demiyorum yanlış diyorum Babamda olsa ya klavye başında da konuşmayacak ya da her yerde konuşacak burda yazıp başka yerde susmayacak bunu da solcusundan, pkklısana kadar söylüyorumsen de Yaşasın Türk Halkı demişin bunların içinde haini var koministi var misal verdim yani ;) |
|
|
|
|
|
#74 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
öncelikle milletin beyni yıllarca Allahsız gomunistler gelecek diye yıkandı Türk vatanı batının ve amerikanın kucagına oturtuldu komunizm asla teklike olmadı bu ülke için yıllarca girdigi secimlerden aldıkları oylara bak % 1 i gecmez ve yine belirteyim kominist değil kardeşim komunist yanlıs yazmıssın ben kesinlikle ve kesinlikle komunist değilim bunu ilk olarak belirteyim.ondan sonra burda yazdıklarımız burda kalacaksa zaten havanda su dövüyoruz bence bu forum vatanı seven Türkcülerin harekete gecmek için baslamaları gereken bir nokta.eger vatanı kurtarma girisimlerinde bulunmayacaksak ne için yasıyoruz bu topraklarda
anladıgım kadarı ile sende ateşli bir Türk evladısın senin gibilerle omuz omuza bu vatan için savasmak onurdur benim için |
|
|
|
|
|
#75 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
özür dilerim ülkücüler iyi okuyun özür dilerim
özür dilerim ben liselerde reislik yaparken sizleri arama değil ortamıma sokmadım özür dilerim mafyarak işlerinize bulaştırmak istediğinizde bana göre türk olmayanın gözüme bile baktırtmadım özür dilerim yurtlarda raconlarınaza kafa tuttum özür dilerim odalarınızdan çıkartıp sizi çok ezdim özür dilerim "teşkilat"ınıza hiç katkı yapmadım özür dilerim kandaşımı ezen ülkücü hocanın tarihini sorguladım özür dilerim "biz ocaktan geldik" dediğinizde sizi müşteriden saymayı bırak yanınızda getirdiğiniz kanı gibi pis kokan zazalar kadar ilgi göstermedim, çünkü onların bir amacı var: TÜRK ün yüceliğinin kanıtıdır, ama siz zavallısınız özür dilerim canınız sıkıldığında kantinlerde kaldırdığınız türklerle yanınıza gelip yemek ısmarlattım özür dilerim "reis masaları"nızı hep ben kaptım özür dilerim dizi reisliklerinizde sizinde aşşalık birer kansız olduğunuzu göstermeye çalıştım özür dilerim istiklal marşlarından sonra kaldırdığınız o elleri bi daha kaldırmamanız için uyardım özür dilerim ben otağımda hiç kürt bulundurmadım ve özür dilerim siz beni tanıdığınız için bana hiç bişey yapamadınız |
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|