Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 17.09.2007, 21:38   #121 (İleti Bağlantısı)
ırkçı

DeliErsegün adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 179
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Cevap: ÜLKÜCÜLERDEN ÖZÜR DİLEYİN !!!

ÜLKÜCÜLERİN BETİMLEMESİ

Alıntı:
Gök Yeleli Bozkurt adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Ülkücü denen soysuz alçakların büyük oranı melez, gayri Türk soysuzlardır. İçlerinde bilhassa Laz, Çerkez, kürt gibi sığıntı etnik kimlikler ön plandadır, Türk olanları da cahildir, çağ dışıdır, anguttur, çapulcudur ve dinsel yobazlık kanlarına işlemiştir. Arabesk ve kıro müziği dinlerler. Gerçek hayatlarında çevrelerinde çağdaş gerçek bir Türk ve Türkçü olmayacağı için Türkçülere ermeni, yahudi vb. kürtlere de kardeş derler. Çünkü bunlar çağdaşlaşma evrimlerini tamamlayamamış zevatlardır. Bu çapulcular, Türkçülüğün gelişip büyümesi önündeki en büyük engel ve biz Türkçülerin de ilk hedef alması gereken düşmanlardandırlar.

Ülkücülerin içinde bir Türkçü barınamaz, eğer birisi çıkıp ben ülkücüyüm ama Türkçüyüm derse gülüp geçeceksin belki Türkçülüğe özenmiş olabilir ama kendisini ne kadar zorlasa da Türkçü olamaz çünkü bir kere o güruhun ve teşkilatın havasını solumuş ve ülkücülük denen çapulculuk, soysuzluk yobazlık mikrobunu kapmıştır. Ne kadar zorlasa da o zihniyetten kopamaz. Düşünün! hangi Türkçü bu soysuz güruhun içinde yaşayabilir? Ne sohbetleri bize uyar, ne dinledikleri müzik, ne tipleri, ne giyim kuşamları ne de yaşam tarzları! Çünkü bunlar Arapvari yaşam tarzını üzerlerinden atamamış tiplerdir ve Türk gibi yaşamayı öğrenmek onlar için çok zordur. Onlar ancak kürtlerle, çerkezlerle vb. etnik özürlü mahluklarla olur ve onlardan zevk alırlar. Bazı deneyimsiz ırkdaşlarımız derler ki; "Arkadaşlar ülkücüler içinde de bize yakın olanlar var, onları da kazanabiliriz" ama bu gerçekte hiç bir zaman böyle değildir. Benim yaşım 37. Ülkücüden dönme o kadar Türkçü geçinen kişi tanıdım ki; aldığı yobazlık mikrobu onu rahat bırakmıyor; bir gün geliyor çapulcu ülkücülüğünü özleyip özüne geri dönüyor.

Bizim hedef kitlemiz bu kansal ve beyinsel olarak Türk olmayan ülkücüler olmamalı. Çünkü boşa kürek çekmiş oluruz. Bir kere soysuzluk ve çapulculuk kanlarına işlemiştir. Ve çok cahil oldukları için de biz Türkçüler için tek söyledikleri; "Bunlar Ermeni veya Rum!"dur.

Eee ne yaparsınız beyinleri bu kadar çünkü soyları bozuk, melez ve kürtlerle vs etnik özürlü kimliklerle kaynaşıp soysuzlaşıp Türklüklerini kaybetmişler. Hal böyle olunca da, kürtleri ve soysuz ülkücüleri sevmeyen Türkçülere Ermeni veya Yahudi derler.

Özetle; Türklüğün ve Türkçüğün bu gizli düşmanlarıyla mücadele etmeliyiz. Bu çapulcuların milliyetçilikle ilgilerinin olmadığını tüm Türk soylulara anlatmalıyız ki, MHP denen sahtekar parti ve Ülkü Ocakları denen kötülük yuvaları yok olup gerçek Türk Milliyetçilerinin yani Türkçülerin önü açılsın, Türkiye şahlansın ve Turan'a giden kutlu yolumuz açılsın.

Altına imzamı atarım....
DeliErsegün Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.09.2007, 21:51   #122 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 58

Türk-İslam Sentezini yapmak büyük bir hayalprestliktir.Bu iki unsur asla bir senteze tutulabilecek unsurlar değildirler.Birisi inanç,ötekisi ırktır.Bu iki unsuru senteze tabii tutanları ya da tutmaya çalışanlara ancak gülerim.Her ikiside ayrı ayrı yaşanabilecek,hissedilebilecek ve her ikiside ayrı ayrı hazzı olan unsurlardır.İkisinide ayırt etmeyi beceremeyenlerin ben ilk önce zekalarından şüphelenirim.İkisinide ayrı ayrı yaşarsın ha tamam..Ama sentez mümkün değildir.Ülkücülerin yaptığı yanlışta burada....Yaradan umarım bu yanlışlarının bir an önce farkına varmalarını sağlar.Selametle,Esenlikler.
ATİLLA-TORUNU Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.09.2007, 22:14   #123 (İleti Bağlantısı)
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır

Atsızcı_16 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 368

Alıntı:
Aydın Çeri adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Atsızcı_16 kandaşım niyetini anladım ama milliyetçi değildir Mhp.Ümmetçi Harman Partisi dersek daha iyidir.
Özür dilerim Aydın abi,ama o an aklıma o geldi.
Atsızcı_16 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.09.2007, 01:07   #124 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 348

Çapulcu ,muhteviyatında sözümona; Gerçek milli bilincin mirasını ve bir de islam imanını taşır.
Karşı çıkılamaz ,değillenemez;Biz asli Türkçülerinde siyonistlerden,avrupa çıkarcılarından ve hatta komünist yapılandırmalardan maşalandığımızı zannederler ki yılanın başı,reisleri öyle anlatır bu eblehlere bizi.İnandırılacak denli cahil olmalarından ötürü.

Bu ahvaldeki cahilde sürüden ayrılamaz ve bizleri, Türkçüleri, birilerinin piyonu olarak görür ve o husletde nefret eder.
Fakat bal gibi otağımıza imrenir.Bizlerin de zehir yutmuş olduğumuza kolaylıkla inanır.
Ülkücüler;1-5 yahut onbeş ileti ile olmuyor gördünüz.Biz sizi tanıyoruz.
TÜRK DEĞİLSİNİZ.
Otağımızda barınmak için neler edenler var.
Ülkücü;Burası TÜRKÇÜ otağı yahu gelmeyiniz.
Nefsini tatmin etme ülkücü! Üye olma ,sadece oku..
Bak bakalım neymiş o reisinin(!) anlatmadıkları...
Ezen Bolsın.
ALPAGU AKBÖRÜ Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 10.10.2008, 21:25   #125 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Emir Timur adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 8
TÜRKÇÜLÜK ZİYA GÖKALP,ENVER PAŞA VE SON OLARAK ATSIZ ATANIN FİKİRLERİNİ KAPSAR.TÜRKEŞİN YAPTIĞI SENTEZİN ADINI ÜLKÜCÜLÜK KOYMUŞSUNUZ GELİP ÖZÜR DİLEMEKTEN BAHSEDİYORSUNUZ.SEN GİT DÖNEK BAŞBUĞUNUN YOLUNU İZLE
Emir Timur Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.10.2008, 02:26   #126 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

tatarusagı adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 165
Alıntı:
Emir Timur adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
TÜRKÇÜLÜK ZİYA GÖKALP,ENVER PAŞA VE SON OLARAK ATSIZ ATANIN FİKİRLERİNİ KAPSAR.TÜRKEŞİN YAPTIĞI SENTEZİN ADINI ÜLKÜCÜLÜK KOYMUŞSUNUZ GELİP ÖZÜR DİLEMEKTEN BAHSEDİYORSUNUZ.SEN GİT DÖNEK BAŞBUĞUNUN YOLUNU İZLE
Enver Paşa ve Atsız ne alaka acaba pek anlayamadım. Eğer yanılıyorsam düzeltin ama Atsız Ata asla Türk olmayan biriyle fikirlerini paylaşmazdı. Ayrıca Enver Paşa asla bir Türkçü değildi,Osmanlıcı idi.Almanlara ülkeyi peşkeş çekmiş,ülkenin içine etmiştir. Orada 3 isim sayıyorsun Atsız Ata ile Ziya Gökalp'a lafım yok ama ben Başbuğumuzun adını göremedim yani en büyük Türk dediğimiz yüce kurtarıcımız nasıl olur da milliyetçiliğe bir şeyler katmaz?
tatarusagı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.10.2008, 02:44   #127 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Buğra Şad adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,046
Alıntı:
tatarusagı adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Enver Paşa ve Atsız ne alaka acaba pek anlayamadım. Eğer yanılıyorsam düzeltin ama Atsız Ata asla Türk olmayan biriyle fikirlerini paylaşmazdı. Ayrıca Enver Paşa asla bir Türkçü değildi,Osmanlıcı idi.Almanlara ülkeyi peşkeş çekmiş,ülkenin içine etmiştir. Orada 3 isim sayıyorsun Atsız Ata ile Ziya Gökalp'a lafım yok ama ben Başbuğumuzun adını göremedim yani en büyük Türk dediğimiz yüce kurtarıcımız nasıl olur da milliyetçiliğe bir şeyler katmaz?
Enver Paşa hakkında yanılıyorsunuz. Bir de ona hakaret etmişsiniz, çok ayıp.

Enver Paşa, aklındakileri gerçekleştiremediği için hep hain olarak lanse edilmeye çalışılıyor. Yaşanan Sarıkamış talihsizliği hepimizin kanayan yarasıdır. Bu yara, hep Enver Paşa'ya atfedilmiştir. Bu yüzden Enver Paşa sevilmiyor. Fakat eğer Enver Paşa amacına ulaşabilseydi, bugün Türk tarihinin en büyük kahramanlarından olarak anılacaktı.

Komutan olmak böyle ceremeli bir iştir; savaşı kazanırsan kahraman, kaybedersen hain oluyorsun.
Alt 11.10.2008, 03:11   #128 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

tatarusagı adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 165
Alıntı:
Buğra Şad adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Enver Paşa hakkında yanılıyorsunuz. Bir de ona hakaret etmişsiniz, çok ayıp.

Enver Paşa, aklındakileri gerçekleştiremediği için hep hain olarak lanse edilmeye çalışılıyor. Yaşanan Sarıkamış talihsizliği hepimizin kanayan yarasıdır. Bu yara, hep Enver Paşa'ya atfedilmiştir. Bu yüzden Enver Paşa sevilmiyor. Fakat eğer Enver Paşa amacına ulaşabilseydi, bugün Türk tarihinin en büyük kahramanlarından olarak anılacaktı.

Komutan olmak böyle ceremeli bir iştir; savaşı kazanırsan kahraman, kaybedersen hain oluyorsun.
Daha önce yanılıyorsam düzeltin dedim,siz de düzelttiniz teşekkür ederim. Ben burada hakaret etmedim. Ancak bildiğim kadarıyla Enver Paşa Türk değildi.TTK.
tatarusagı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.10.2008, 03:35   #129 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

ALPAGUTT adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 25
Enver paşa Türk oğlu Türk tü.Yanlış biliyorsunuz
Alt 11.10.2008, 03:42   #130 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

ALPAGUTT adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 25
Başbuğ Atatürk diyor ki;Enver bir güneş gibi doğmuş,bir gurub ihtişamıyla batmıştır;arasını tarihe bırakalım!...
Alt 11.10.2008, 04:28   #131 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Alıntı:
tatarusagı adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Daha önce yanılıyorsam düzeltin dedim,siz de düzelttiniz teşekkür ederim. Ben burada hakaret etmedim. Ancak bildiğim kadarıyla Enver Paşa Türk değildi.TTK.
Arkadaşım ne demek Enver Paşa Türk değildi? Enver Paşa, bütün Türkleri birleştirmek arzusuyla yanıp tutuşan bir Türk komutanıydı. Fakat büyük bir talihsizlik sonucu günümüzde bazı kimseler tarafından kötü tanınıyor.

Eğer Enver Paşa amacına ulaşsaydı ve bütün Türkleri birleştirseydi, bugün en büyük komutanlarımızdan olarak kabul görecekti. Fakat bunu yapamadığı için şimdi çok yanlış tanınıyor. Enver Paşa her ne yapmışsa Türklük için yapmıştır, Türk Milleti için yapmıştır. Yaptığı işlerde niyeti temiz ve saftır. Bir takım şanssızlıklar sebebiyle başarısızlığa uğraması onun art niyetli olduğunu değil, bilakis milleti için neleri göze alabileceğini gösterir.
Alt 11.10.2008, 13:24   #132 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Emir Timur adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 8
Enver Paşa Turan hareketinin mimarlarındandır.Onu kötülemek için Alman hayranı diyenleri ciddiye almayın.Enver Paşa Türk topluluklarını ayaklandırmak isterken şehit edilmişti.
Emir Timur Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.10.2008, 17:55   #133 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

topalomer adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 26
Alıntı:
Buğra Şad adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Arkadaşım ne demek Enver Paşa Türk değildi? Enver Paşa, bütün Türkleri birleştirmek arzusuyla yanıp tutuşan bir Türk komutanıydı. Fakat büyük bir talihsizlik sonucu günümüzde bazı kimseler tarafından kötü tanınıyor.

Eğer Enver Paşa amacına ulaşsaydı ve bütün Türkleri birleştirseydi, bugün en büyük komutanlarımızdan olarak kabul görecekti. Fakat bunu yapamadığı için şimdi çok yanlış tanınıyor. Enver Paşa her ne yapmışsa Türklük için yapmıştır, Türk Milleti için yapmıştır. Yaptığı işlerde niyeti temiz ve saftır. Bir takım şanssızlıklar sebebiyle başarısızlığa uğraması onun art niyetli olduğunu değil, bilakis milleti için neleri göze alabileceğini gösterir.
Irktaşım Bugra Şad bende sizden özür dileyerek başlayacagım yazıma,Enver paşanın kızıllarla iş birligi yaparak ulu Başbug ATATÜRKe karşı bir ordu hazırlamaya calıştıgını okumuştum.hatta kurtuluş savaşında malta sürgünlerinde enverci olarak bilinen paşa ismini hatırlayamadım özür diliyorum tekrar,kurtuluş ordusunda bi düzen bozucu ve enverci oldugu icin (Kemal paşadan bahsederek)bu paşa bu orduylamı milleti kurtaracak Enver paşa ordunun başına gecmeli ve savaşı kazanmalıyız demiştir.O büyük ordunun icine fesat yaymışlardır.Ulu önder ATATÜRKte onu görevden almıştır
topalomer Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.10.2008, 18:01   #134 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Alıntı:
topalomer adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Irktaşım Bugra Şad bende sizden özür dileyerek başlayacagım yazıma,Enver paşanın kızıllarla iş birligi yaparak ulu Başbug ATATÜRKe karşı bir ordu hazırlamaya calıştıgını okumuştum.hatta kurtuluş savaşında malta sürgünlerinde enverci olarak bilinen paşa ismini hatırlayamadım özür diliyorum tekrar,kurtuluş ordusunda bi düzen bozucu ve enverci oldugu icin (Kemal paşadan bahsederek)bu paşa bu orduylamı milleti kurtaracak Enver paşa ordunun başına gecmeli ve savaşı kazanmalıyız demiştir.O büyük ordunun icine fesat yaymışlardır.Ulu önder ATATÜRKte onu görevden almıştır
Öyle de kardeşim her söylenen inanmak saf insanların işidir. Siz her söylenen söylendiği gibi inanmamalı, doğrusunu araştırıp bulmaya çabalamalısınız değil mi?

Yoksa kimler için ne söyleniyor...
Alt 11.10.2008, 18:04   #135 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

topalomer adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 26
Irktaşım söz en kısa zamanda dogru bilgilere ulaşacagım
topalomer Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
!!! , dİleyİn , ülkücülerden , ÖzÜr

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler