![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#61 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Türkçü kandaşlarımdan tek bir ricam olacak: ÜZÜNTÜMÜZÜ BELLİ EDİP İT SÜRÜLERİNİ SEVİNDİRMEYELİM.Cahillerin demokrasisini de vatan hainlerini de yakın bir zamanda cehennemin dibine göndereceğiz ! Her hain her cahil bir Kurtuluş Savaşı'nı getirir.Osmanlı'nın sonunda da böyle olmadı mı? Çoğunluk İngiliz-Amerikan mandasını istemiyor muydu?Suç yalnızca cahil halkta değil (gerçi onlar en büyük sorumlu..bir kg pirince vatanını satanın boğazında kalsın o pirinçler) halk eğitim evlerini kapatıp da cahil halkı din adı altında fetullah ın terörist örgütünün eline teslim edenlerde, halkı eğitmeyenlerdedir.Bu halka demokrasi uygun bir seçenek değil ! Bunun sonucunu daha Atamız var iken görmedik mi? Din propagandası yapıp bütün vatanhainleri oy toplamadılar mı?Yapılacaklar bellidir, din propagandalarına kanmamak için dinimiz de imanımız da TÜRKÇÜLÜK olacaktır ! Yoksa atalarımıza ve gelecek nesillerdeki ırkımıza hesap veremeyiz.
|
|
|
#62 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Leyla Zana bitlisinin söylediği 10 yıl içinde gerçekleşecek dediği eyalet sistemine gidiyor Türkiye. AKP ile DTP koalisyon kurabilir.
AKP tek başına iktidar olabilir mi bu sonuçlara göre? |
|
|
|
|
|
#63 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
AKP rahat tek başına iktidar olur. Kürt bağımsızlara ihtiyaçları yok şu durumda.
|
|
|
|
#64 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Bugun bu ülkeden çıkıp gitmeyi düşünüyorum artık bizim millet artık gittikce gerizekalı oldugunu inanıyorum ya bir insan bu kadar cahil olamaz bu kadar kör olamaz gerçekten duvarlara vuruyorum su anda yazık milletimize bir ırkdaşım güzel bir söz demiş Türkiye'de millet vatanı seveni değil vatanı si....ni seçer artık yapacak pek bişey yok sadece
BİR TANE İHTİLAL İSTİYORUM MUKADDES BİR İHTİLAL..... |
|
|
|
|
|
#65 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
İçlerine arap tembelliği, çıkarcılığı ve aşkı işlemiş cahillerden ne beklersin ki! TV de kimi görüyorsa bu halk ona oy veriyor.Bu ülkede odunu TV ye çıkartıp reklam versinler, eğer o odun tek başına iktidar olmazsa ben de ne olayım !
|
|
|
#66 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Şu hale bakın...OLUP BİTENE KAFA YORMADAN REY VERENLER, ŞEHİTLERİMİZİ
UNUTULUP BİR KENARDA KADERİNE TERKEDİLMİŞ GAZİLERİMİZİ DE HATIRLAMADI BU OY VERENLER?... Gemicikler,sıvı yumurta pazarlamacılığı,sonu gelmeyen yobazlıklar.. İMRALIDAKİ k..t İTİNE 'SAYIN' DEMELER??? ŞEHİTLERİMİZE 'KELLE ' DİYEBİLENLER??? Yazık... FAKAT ŞU AÇIKTIR Kİ; TÜRKÇÜLERİN SABRI KALMAMIŞTIR.BU KEZ ÖZLENİLEN BİR OLUŞUMA HIRSIMIZLA , ÖNGÖRÜMÜZLE DESTEK OLMALIYIZ. BİR TÜRKÇÜ VATAN EVLATLARI KALDI ,BİR DE ŞANLI ORDUMUZ... TANRIM TÜRKÜ KORU. |
|
|
|
|
|
#67 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bağımsız kürt enikleriyle birlikte akpnin Milletvekili sayısı 367'yi geçiyor. Yani Cumhurbaşkanı'nı seçebilecek sayıya ulaştı bu soysuzlar!
CUMHURİYET ORDULARI; CUMHURİYET VE KUTSAL TOPRAKLARINI GÜVENLE KORUMA VE SAVUNMA KUDRETİNDEDİR VE HAZIRDIR! BAŞBUĞ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#68 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
DARBE Şart ırkdaşlarım..
|
|
|
|
|
|
#69 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
akp nin Izmir'de bu derece yüksek oy almasi'na çok ama çok sasirdim. TÜR IRKI SAGOLSUN Esen kalin
|
|
|
|
#70 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Dinsel yobazlıkla hareket eden milletler geri kalmaya ve sürünmeye mahkumdurlar. Akp'yi dindar sayan ilkel ve aptal sürüler, gün gelecek ibadet edecek yer dahi bulamayacaklardır.
|
|
|
#71 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Biz Türkçüler tembellikten ve korkudan sıyrılıp, elimizi taşın altına koymalı ve hain medya ile iktidarın en dişli muhalifleri biz olmalıyız.Bu ülke bizimdir, başkasının değil.Adamlar artık %50 ile başa geldi.Çözüm güçbirliğidir.Artık abuk subuk şeylerle uğraşmama vaktidir, vatan elden giderken gerisi tefferruattır.Türk ırkı bir karaliste belirlemeli ve oluşumları elinden geleni ardına koymayarak yok etmelidir.Başka çözüm yok ! Başbuğ'un Bursa mitingi ve Gençliğe hitabesi iyice okunmalı ve hatırlanmalı :
GENÇLİĞE HİTABE Ey Türk gençliği ! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dahilî ve harici bedhahların olacaktır. Bir gün, istiklâl ve Cumhuriyet'i müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerâit, çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! Gazi Mustafa Kemâl ATATÜRK 20 Ekim 1927
|
|
|
#72 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu soysuzların artık istedikleri gibi at oynatacakalrı belli. Bakalım ne kadar abartacaklar. Belki ordu o zaman harekete geçer. Sabırlı olun kandaşlarım bu millete herşey müstehak. Kendileri kaşındılar.
|
|
|
#73 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
bagimsizlar daha dogrusu dtp 20 milletvekili cikartiyor su durumda!!!!
yani grup kurabilecekler....eger TÜRKCÜLER yarindan itibaren sokaklara dökülmezse sonumuz cok karanlik!!!! herseyi baskasindan beklenmemeli... yok asker darbe yap yok sen sunu yap...herkes kendine göre biseyler yapicak ve damlaya damlaya göl deyil bir derya olusturup bu k.rt arap kirma köpeklerini bogmamiz lazim!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
#74 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
merkez sağ tamamen akp ye kaymış..Chp nin oylarıda mhp ye kaymış gibi..
|
|
|
|
|
|
#75 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bizler-ben hangi milletin milliyetçiliğini yapıyoruz kandaşlarım, andalarım
bir aklı selim bana açıklayabilir mi? Tanrı aşkına. Bu beyinsiz milletin milliyetçiliğini mi yapıyorum ben ????? Başbuğ ATATÜRK yaşasa ve bu durumu görse, o RTE nin ve ona oy veren bu ülkenin yarısının (%48) yüzüne tükürmez miydi ???? |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| açık , akp , ara , farkla , iktidar. , tekrar |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|