![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#91 (İleti Bağlantısı) |
|
nihalatsiz.org
|
Saygıdeğer Irktaşlar,
Durumu soğukkanlılıkla değerlendirmeliyiz. 3ncü baskın seçime tanık olduk. İktidar partileri baskın seçimleri hep kendi lehlerine çevirmesini bilmişlerdir. Bu defa da öyle oldu.Nasıl yapıldığını hepimiz gözlemledik. Yakın tarihlerde Şehirlerimizde yapılmış olan mitinglere katılım üst düzeyde idi. Türkler ellerinde Bayraklar ve Atatürk resimleri ile bir amaç uğruna meydanlarda toplanmışlardı . Ne oldu o kadar kişi ? Oylarını kime verdiler ? Oyların partilere dağılımı kesin sonuçlar açıklandıktan sonra daha da net görüş sahibi olabileceğiz. Benim görüşlerim ve tesbitlerim : - Türk Milleti ne olduğu meçhul derneklerce kullanıldılar.Mitinglerde Atatürk ön plana çıkarken nazım şerefsizinden de şiirler okundu. - Mhp kenara çekilip bu mitingler solcuların diyerek Başbuğ olarak kabul etmedikleri - Başbuğumuz Atatürk ü anlamsız kişilerin eline bıraktılar . Oysa o mitinglerde mhp de varlığını hissettirebilmeli idi. - Chp nasıl bir parti nasıl bir oluşum olduğunu tekrar günyüzüne çıkardı.Büyükanıt paşamızın 12 nisan daki konuşmasında Irak a girme konusundaki teskerenin reddedilmesini eleştirirken baykal hala seçim arefesine kadar tersini savundu . - O gün dağınık bir halde Irak a girip rahat rahat gereğini yapabilmenin pazarlıklarını yapması gerekirken ret oyu kullanan baykal bugün ise mayın tarlası haline gelmiş Irak a girelim diye bastırdığını sanıyor.Aldı cevabını. - Mitinglerde hep gözlemledik . Birşeyler eksikti Hem de büyük eksiklik. - TÜRKLÜK ! ÖNE ÇIKARILMADI.Engellediler .Kimlerin engellediğini hepimiz biliyoruz. - Ağar efendi dağdaki pkk köpeklerini ovaya siyasete sokmaya çalıştı.krtlerden oy dileneceğine aklına bu Vatanın asli sahipleri gelemedi. - Genç parti bana göre akp güdümlü idi oyları bölmek için yine siyasi görevini tamamladı. - Muhsin yazıcıoğlu her zamanki gibi oy potansiyeli olmayan birisi olduğunu yine gösterdi ama yenilmeye doymayan pehlivan edası ile bir dahaki seçimlerde yine laf ebeliği yapacağı da kesindir. - Yaşar nuri ve diğerleri oyları bölmek için ellerinden geleni yapanlar arasında yerlerini aldılar. - Türkçü Derneklerin değil ağırlığını kendilerini de göremedik. İktidara verilecek oyların nerelerden geleceği belli idi.Tarikatçılık fetto desteği yanısıra Barzani bile ırak tan işareti vermişti. Asıl sorun bundan sonra başlıyor . Demokrasi ... Kürtlerin nüfus artışı konusunda bugüne kadar çok yazıldı çizildi. Bizzat kendi sitelerinde her bir kürt ailenin en az 10 velet yapması gerektiği böylece % 12 lerde bulunan nüfusları en geç 2020ye doğru Türkiye nin % 54 ü oranına yaklaşacaklarını alenen yazmaktalar. Bugün birleşemeyenler bu kırolardan oy dilenenler TÜRK adını unuttular. Oylarını arttıramayan chp mhp gibi partiler yarın kürtlerden müteşekkil birer parti olup çıkıvereceklerine kesin gözü ile bakıyorum. Bugün dtp adına seçime katılsalar barajın altında kalacakları için bağımsız adaylar ile katılma işaretini alan pkk şerefsizleri bin umut adı ile mor bayraklarını sallaya sallaya TBMM ye birer bağımsız olarak girecekler.Muhtemelen de kürtçe yemin edecekler grup kuracaklar dtp yi yani pkk yı meclise sokmuş olacaklardır. Bundan sonra gündemi şu soru oluşturacaktır. Cumhuriyet mi demokrasi mi. Gidişat Vatanımızın tehlikeli bir ortama gittiğini göstermektedir. TBMM de gizli celse oluşacak Irak a müdahale kararı alınacak .Bizlerden önce pkk ve barzani konuşulanları duyuverecek . Olacak şey değildir. Evet Andalar tablo iç açıcı değil ama biz ne yapmalıyız ? Türkçülük nedir anlatmaya devam edeceğiz ama bizlerde kendimize çeki düzen vermeliyiz. Yöneticilerin sıklıkla uyardığı küfür içerikli yazılar yerine bilgi aktarımı ile her bir partinin içindeki Türkçülere ulaşmalıyız.Yaşanan olayları doğru yorumlayıp Türklere sahip çıkılmadığını adeta ezilmeye mahkum edilebileceğini TCK nın 301 nci maddenin kaldırılmasına çalışıldığı anlatılmalıdır. Yazılarımız mutlaka bilgi içerikli ve kaynakları ile olacak olursa herbir Türk ün de ilgisini çekebileceğiz. Tarih..Bizim en iyi silahımızdır.Her bir andamız Tarihimizi mutlaka çok iyi öğrenmelidir. Kemal kardeşime bu noktada önemli bir görev düşüyor.Kapama kararını üzülerek te olsa saygı ile karşıladığımız Otağ daki veri tabanını mutlaka Çağatay kardeşimizin Otağı ile birleştirebilmelidir. Gelişmelere göre bir Türkçü Parti kurulması da mutlaka ihtiyaç hissettireceği de kesindir. Yazacak çok konu var sıra ile devam ederiz. Sizlerinde görüşlerinizi okumakla onur duyacağım. Saygılar TTK |
|
|
|
|
|
#92 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Teröriste sayın diyen , çiftçiye ananı al git diyen en önemlisi de ŞEHİDE KELLE DİYEN BEN MİYİM !!!
|
|
|
#93 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Şunu da gördük ki doğruları söyleyerek bir yere varılmıyor. Cehalet bu milletin içine işlemiş. (%48 lik kesimdeki Türkler adına konuşuyorum.) Medyanın desteğini alarak yeni oluşumlar olmalı. Muhalif televizyon kanalları sayısı artırılmalı. Bu arada en büyük korkum bu bağımsız çapulcular. Sinirlerimizi çok bozacaklar.
|
|
|
|
|
|
#94 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
arkadaşlar bence türkiye yeni bir savaş dönemine girdi.ülkesini seven cumhuriyet değerlerine sahip çıkan hiç kimse bir beş yıl daha çekemez bu hainleri
|
|
|
|
|
|
#95 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Ben mi Türk değilim, bu ülkemi Türk değil ??
Türkiye Cumhuriyeti'nin TÜRK yurdu olmadığını iddia ediyorum artık!!! Bu seçim sonuçlarından çıkan sonuca göre... Bizler azınlığız!! Öz yurdunda sürgün! |
|
|
|
|
|
#96 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Önce en büyük bela ve sömürü kaynağı olan arapçılıktan kurtulmalıyız.Bu halkın başına ne geliyorsa bundan geliyor !
|
|
|
#97 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
AKP'ye Oy Verenler Kimler?
1-Kürtler Türkiye'deki 15 milyon civarında Kürt nüfusu var. Bunlar bir kısmı bağımsız adaylara oy verdi ama geriye kalanların neredeyse tamamı AKP'ye oy verdi. AKP'nin aldığı %46 oyun en az 3'te 1'lik kısmını kürtler sağlamıştır. 2-Türkümsüler Soy bilinci olmayan veya melez olan bazı Türkler'den AKP'ye oy gitmiştir ki yine AKP'nin aldığı oyun en az 3'te 1'ini de bu kesimler sağlamıştır. 3-Azınlıklar Ermeni cemaati, seçimde AKP'ye destek olacağını daha önce açıklamıştı. Ermeniler'e ek olarak Rumlar, Yahudiler, Çerkesler, Pomaklar, Çeçenler, Gürcüler, Lazlar ve diğer etnik güruh seçimde AKP'ye oy vermiştir. 4-Üst Tabaka TUSIAD, TOBB, ATO vb burjuva kesimleri, kendilerini daha da zenginleştiren AKP'ye destek olmuşlardır. Seçimi etkileyen ana unsur ise, küresel ve ulusal sermayenin, ABD ve AB lobilerinin medya aracılığıyla AKP'nin açıklarını kapatması, muhalefete yer vermemesi hatta hükümet yerine muhalefeti hedef alan yayınlar yapması, cahil halk kesimlerini yönlendirmiştir. Aynı şekilde Fethullahçı yapılanmanının ve Sorosçu örgütleme de halkın yönlendirilmesinde çok etkili olmuştur. Seçim sonucu AKP diktatörlüğüdür. Herşeyi ordudan beklemek kolaycılık olur ve orduya haksızlık sayılır. |
|
|
|
|
|
#98 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Bu sonuclara bakilirsa Turk Yurdundan bahsetmek oldukca zor gorunuyor. Cogunluk Turk olmayan kirmalarin elinde.Bu kadar cok kirmanin olmasi beni oldukca sasirtti.Umarim Turkcu Dusunce,Turkcu Varlik birgun gerceklesir.
|
|
|
|
#99 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bu arada Hulki Cevizoğlu da milletvekili seçilmiş durumda.
Keşke CHP'nin başına o geçse... CHP'nin aldığı %21 oy ile MHP'nin aldığı %15 oyun toplamı %36 yapıyor. Buna DP, GP ve diğer partileri de eklerseniz En az %45 gibi AKP karşıtı bir muhalefet var. Yani neredeyse her 2 kişiden 1'i AKP'ye karşıdır. |
|
|
|
|
|
#100 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Acikca söyleyeyim:
Milliyetciligini yaptigim bu milletten igreniyorum.Bes yildir ülkeyi yagmalayan bu zihniyete, kendi secmenini bile asagilayan bir kisiye, barzani gibi köpeklere meydan birakan bu alcaklara, teröristbasina "sayin" ve sehide kelle diyen bir Basbakan'a oy verenler artik her türlü yönetim rezaletini hak ediyor. Demek ki Türkiye'yi olusturan bu halk her hafta ortalama 5'er sehit verilmesinden rahatsizlik duymuyor.Büyük kentlerin sehir teröristleri tarafindan terörize edilmesine karsi degil.Demek ki ülkenin suuru, gururu onuru, milli durusu, KKTC ve Kuzey Irak Türkmen bölgesi gibi milli davalarin görülmesini istemiyor. Bunu üzülerek ifade etmek istiyorum ki, artik Türkiye Türklügünü kaybetmek üzeredir.Laik ve milli devlet yapimiz bu önümüzdeki 5 yillik AKP döneminde tamamen yok edilecektir.Artik AKP'nin önüne hic bir güc gecemez.Ne darbe, ne derin devlet ne de Tayyip Erdogan'in bir bicimde engellenmesi bu saatten sonra söz konusu degil.Eger bundan sonra AKP herhangi bir bicimde tekrar engellenmek istenirse bu sefer en az yüzde 70 ile gelecektir.Bu millet iste böyle vurdumduymaz, iste bu bicimde yobaz ve bu denli yanlisin yanindadir. Sunu hic kimse inkar etmemelidir. Türkiye'de din ile ön plana cikan bir olusumun basarili olmamasi icin hic bir neden yoktur. Burada sürekli MHP'yi elestiriyoruz.Türkcüler olarak bir öz elestiri yapmanin zamani gelmistir diye düsünüyorum.MHP ve ülkücüler de bu gercegin farkinda olduklari icin istemeyerek de olsa islami vurgu yapiyorlar.Cünkü bu milletin yobaz oldugunu zamaninda A.Türkes bile görmüstür ve Türk milliyetciligi'nin yükselmesi icin "Türk-Islam" demistir.Oysa Türkes politikaya atildigi ilk yillarda islamci falan degildi.Biz Türkcüler olarak ülkücülere suc bulmamaliyiz.Milletin istekleri dogrultuda milliyetcilik yapmak isteyen ülkücülerin fazla üzerine gidiliyor.Böyle bir millete, böyle bir milliyetcilik anlayisi. Biz Türkcüler ne mi yapmaliyiz...Su ana kadar ne yapabildik ki simdiden sonra ne yapacagiz? Ilimli ve islami milliyetciligin bayraktarligini yapan bir MHP bile bugün sadece yüzde 14 alabiliyor. Atatürkcülük, Türklük ve milli suur ile yola cikacak olan Türkcüler bu secime girselerdi acaba yüzde kac oy alabileceklerdi?Bu sonucu düsünmek bile istemiyorum. Türkiye su an Osmanli'nin son dönemini yasiyor.Bütün oyuncular ve figüranlar bugün yine sahnedeler.Düsman devlet ve onun destekledigi isbirlikciler yine devrede.Ama olmayan tek unsur bir Mustafa Kemal Atatürk.O'nun gibi bir kisinin olmayisi beni ve benim gibileri bu denli umutsuz hale getiriyor. Yenilgiyi kabul etmeliyiz.Türk Irki olarak Anadolu'daki kurdugumuz 3. Türk devleti'nin sonu yaklasmaktadir.Hersey buna isaret etmektedir.Hepimize gecmis olsun |
|
|
|
|
|
#101 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Sayin GökyeleliBozkurt beginde dedigi gibi daglara cikmanin zamani gelmistir..!
|
|
|
#102 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu %48 içindeki işbirlikçi Türk soyludan umudu keselim zaten. Bunların alayı fırıldak. Nereye çekersen gelir bunlar. Paranın pulun esiri ruhsuzlar!
|
|
|
|
|
|
#103 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Hulki Cevizoğlu kadar yanar döner fırıldak bir adam Türkiye'de yoktur.Daha kısa bir zaman önce nasıldı şimdi nasıl.Ben asıl böyle adamları tehlike olarak görüyorum.Ne olduğu belli olmayan adamlar bunlar.
|
|
|
|
|
|
#104 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Başka diyecek birşey bulamıyorum tamamen haklısın tamamen
|
|
|
|
|
|
#105 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Irkdaşım başımızda o kadar çapulcu varken Hulki Cevizoğlu ne alaka! Keşke herkes onun gibi olsa.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| açık , akp , ara , farkla , iktidar. , tekrar |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|