![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#121 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ
|
benim merak ettigim acaba bagimsiz PKK`cilara istedikleri bakanliklari vereceklermi?
|
|
|
|
|
|
#122 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Çıldırmışlar,ellerinde bayraklar koştular akepenin yeni binasına...Adam arabada gözüktü delirdi insanlar,çıktı birşeyler zırvaladı,coştu o güruh...
E demek ki sanılandan çok daha fazla hain var,oy günü kaypaklaşan ,değişen var.Ruhsuz,satılmış çok adam var o halde. Yazıklar olsun... |
|
|
|
|
|
#123 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Şahsen benim chpye oy verme nedenim deniz baykala güvenmem veya sevmem değildi.O kadar vahim bir durumdaydım ki akpye karşı en etkili muhalefeti yapan bir partiye oy vermeliydim.Ayrıca laikliği savunan tek partide chpydi.İlk oyumu chpye attım fakat bir ırkçı olarak sosyalist enternasyonelci bir partiye oy verecek kadar çaresiz olmayı ve ırkçılığın çapulcular ve niceleri yüzünden bu hale gelmesi beni çok üzüyor.Turancı bir parti şart! |
|
|
|
|
|
|
#124 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Kandaşım Türk milletinden nice Mustafa Kemaller çıkar... Ama durum çok değişti. Cepheyi kime karşı açıcaz? Yunan'a mı Fransız'a mı? Düşman bizim içimizde. Belki eşiniz, belki anneniz, babanız belki kardeşiniz... Hangisini yokedicez. Benim annem Akp ye oy vermedi babamda vermedi bende vermedim... Kim verdi bu oyları o zaman... Mustafa Kemal dışardaki düşmanları yendi. Biz içimizde ki düşmanı nasıl ayırıcaz da yok edicez. Cepheyi kime karşı açıcaz... Bu bir savaş değil içten içe eriyiş olacaktır...
|
|
|
|
|
|
#125 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bu seçime bir de iyi tarafından bakarsak;
*GP boyunun ölçüsünü aldı, Kıroses gitsin şimdi Bodrum'da ne halt yiyecekse yesin *Meclise MHP'de girdi. Her ne kadar MHP'den hazetmesekte Meclisde muhalefetin fazlalaşması iyi. eğer MHP meclise giremeseydi MHPnin çoğu sandalyesi AKPye gidecekti *Muhsin Yazıcıoğlu'da meclise girdi. MHP ve Muhsin K.Irak'a mudahale için bir baskı unsuru olabilir mecliste. Malesef bu kadar iyi taraf bulabildim, o da zorlayarak |
|
|
|
|
|
#126 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Irkdaşım çapulcular zaten çapulcuydu.Bez parçasını savunanlar eskiden beri savunuyorlar.Peki önceden bez parçasını nazlı ılıcak gibi savunup sonrdan enterasan bir şekilde dönüş yapmak ne oluyor?Sadece bez parçası değil bu adamın tarihini araştırsanız daha neler bulursunuz neler.
|
|
|
|
|
|
#127 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
beyler şu anda sinir krizleri geçiriyorum ben Iğdırlıyım.Iğdır yüzyıllardır Türk yurdu ama bugun herhalde Türk yurdu olmaktan cıktı işlerim dolayısıyla Ankarada kalıyorum bugun Iğdırdaki akrabalarımla yaptığım konuşma beni kısacası yıktı diyebilirim Iğdırda bir bağımsız kürt kancık bir tane de akpli kürt milletvekili seçilmiş bu kancık kürt itininkonvoyunda IĞDIR OVASI KÜRTLERİN YUVASI diye sloganlar atılmış ve bunu anlamanızı bekliyorum bir Türk olarak o kadar zoruma gitti ki umarım ülkemizde yeni Kerkükler ortaya cıkmaz TTK
|
|
|
|
|
|
#128 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Ben Kastamonuluyum. Burda da havai fişekler atıldı şimdi millet konvoya çıktı kornalar yeri göğü inletiyor. Yer yarılsa da içine girsem. İlk defa milletimden utanıyorum.
|
|
|
|
|
|
#129 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Demokrasi denilen sistem Türkiye'de kesinlikle iflas ettiğini göstermiştir.Türki'ye'de parlamaneter sistem yürümez,bu kadar aptal,cahil cühela,kör insanın yaşadığı yerde.T.C'de bir an önce darbe olmalı,temizli yapılmalı sonra da oligarşik sisteme geçilip,idare işin ehli insanlara devredilmeli,ya da asker yönetmeli.ORDU GÖREVE
|
|
|
#130 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#131 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#132 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Evet katılıyorum saf kan Türk olanlarda birbirlerinin kuyularını kazarlar yazık bu milete TÜRKLÜKTEN UTANÇ DUYMAYA BAŞLADIM bir millet bu kadarmı aciz olur neye acıyorum biliyor musunuz?Onlara bir tepki verilmemesine yazık cidden yazık
|
|
|
|
|
|
#133 (İleti Bağlantısı) | |
![]() |
Alıntı:
|
|
|