![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#241 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
<?XML:NAMESPACE PREFIX = O /><O:P>Az önce bir posta geldi, paylaşmak istedim...<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
<o:p></o:p> Çok eğitimli bir okurun "tahsilsiz" babasından aktardığı sözler: "Madem halk çok cahil ve kandırılıyor, o zaman o halkı düşüncelerinize inandıramayan sizler ondan da cahil ve ahmaksınız!" <o:p></o:p> </O:P> |
|
|
|
|
|
#242 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Ya gereksiz yere tartışma çıkarma %50 hesabı yanlış,memleketın yuzde ellısı bızdendır dıger yuzde ellısı onlardandır hesabı yapılmasın dıye yazdım,algılayamıyormusun? |
|
|
|
|
|
|
#243 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Kandaşlarım bi söz vardır Deve ye Diken insana ... yaranır diye.bu tez tekerrür etti.Bazıları bir torba kömüre şerefinide namusunuda sattı
bir başka olay soysuz tayyip sınıra binlerce kürt yığmış oy kullandırmış Ve dahası Bizim burası için konuşuyorum ki tüm Türkiyede de aynını yapmıştır kürt yosma karılarına bebek başı para dağıtmışlar buraya mevsimlik gelip çadırda kalanların hepsi akp ye oy vermiş.. |
|
|
|
|
|
#244 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Yazımda seni kaale aldıgımı sanmıyorum.O yuzden ne yazmışsın ne yazmamışsın hiç önemi yok.Ugrasma boşu boşuna
|
|
|
|
|
|
#245 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Tek çare darbe!
|
|
|
|
|
|
#246 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Adam köylüye ananı da al git dedi köylüler ona oy veriyo!Yaşadığım yer olan Aksaray'daki köylü kadınların hepsi tayyibi oğluymuş,kardeşiymiş gibi savunuyor!Yok yok!Asil türk ırkı böyle bir b(o)şbakana layık değildir!Ve bu b(o)şbakan laik değildir.
|
|
|
|
|
|
#247 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
düzeltme:silindi |
|
|
|
|
|
|
#248 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Balasagun iletindeki hakaret kelimesini siliver.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| açık , akp , ara , farkla , iktidar. , tekrar |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|