![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Sayın otağ yöneticisi alıntı için teşekkürler.Benim bu alıntıdan anladığım bunlar daha çoookkk kazık yer.Ulan biraz Türk gibi davranın be! adam olun yada adınızdaki milliyetçi ibaresini kaldırın dtp ile birleşinde genç Türk insanı kim olduğunu anlasın.Yazıklar olsun mhp ye başka bir şey demem bunlar kendilerine bozkurt diyor ama it bile olamaz.....
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Bence biraz Mhp ye haksızlık ediliyor ırkdaşlar.Kerkük mitingi yapılmıştı,en büyük katılım ülkü ocaklarındandı.Her şehit cenazesine gelip pkk ya lanet yağdırıyorlar.Kesinlikle partizanı değilim.Ülkücü de değilim ama o partinin tabanın da gerçek milliyetçiler olduğuna inanıyorum.Çünkü bu ülkede biz milliyetçi-ırkçılar bir olmazsak aynen bugünki seçimdeki gibi eziliriz.(Ve bu mesajımı yanlış anlamamanızı umuyor,Türkçü biri olduğumu söylemekte fayda görüyorum) Esenlikler..
|
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
turk ırkına guvenınmıs kac oy aldı hadı mıllıyetcı dehıl dedıgınız ama oyle kabul edılen mhp chp salak sacma mhp ye gıydırcez dıye ugrasıyosunuz begenmedgınız mhp yı bıle begenmedı bu halk gıttı yarısı hıyanetı asıkar partıye v erdı oyunu bız kımın neyın mıllıyetcılıgını yapıyoruz mılletım bozulmustur gormek ıstesekde ıstemesekde yuzded 50 yı yorumlayacagınıza mhp ye laf sokun konuda bu degılmı, bız neyın derdındeyız kımın mıllıyetcılıgını yapıyoruz bu gece cok kotu sarsıldım bu mılletmı bızım ugruna yandıgımız
|
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Milliyetçilik atatürkün 6 ilkesinden bir tanesi değil mi?
Cumhuriyetçilik te öyle.. Devrimcilik te öyle.. bunca zaman sağ sol diye..Atatürk ilkeleri birbiriyle çatıştırıldı olacağı budur artık.. Sağcı-solcu genç olmasın ..Cumhuriyetçi,Milliyetçi ve Atatürkçü gençler olsun ... Ha Cumhuriyetçi ha Milliyetçi ha Devrimci ..hepsi bu bayrağı,Ata mızı,cumhuriyeti ve ilkelerini kutsal biliyor.. Bizim kavgamızı fırsat bilen bu Cumhuriyet,Atatürk karşıtı hainler sıyrılıp başa geldiler.. Önemli olan artık birleşmedir..sırt sırta vermektir. |
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Doğrudur,ve bunu Türk milletinin yeniden birleşmesi ve güçlenmesi için umut verici bir gelişme sayıyorum.Ancak,sizin dışınızda ödp,tkp ve yurtsevercephe gibi ''sol'' kuruluşlar bırak şehitlere saygı duymak pkk yı bile övüyorlar ve bunu ispat edebilirim.
|
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Orada leninin bütün fikirleri değil Devletçiliği ele alınmıştır..
"Devletin olan,devlete aittir" ilkesi.Günümüzde en çok çarpıtılan bu. İstanbul üniversitesinde başlayan yürüyüşü "Ne mutlu Türküm Diyene.Yaşasın halkların kardeşliği." sözleriyle açmıştır Zamanında bu gençler Samsun'dan Ankara..Adana'dan İzmire Atatürk yürüyüşleri düzenlemedi mi? Geçmişte çok yanlış ülkücülerde oldu.Onları savunmak değil önemli olan.. Sonucunda aynı görüş değil di tabi ki..ama hala bu ayrım devam ediyor diyorum ben..Ve bu ayrım devam ettikçe..bu insanlar sıyrılıp başa gelicektir.. Aynı mitinglerde kesişti yolumuz.Şimdi aynı şeyleri konuşur olduk. Ve konuşacağız böyle giderse. |
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
Kanıtlanamicak birşey değil tabi ki..Ama bilin ki onlar yüz karalarımız.ve o çakallar yüzünden bizlerle olan kavga hala devam ediyor.Hala soğukluk sürüyor.Doğru olan şey 6 ilkedir bu saydığım cephelere göre. Sizin kavganız nasıl sürüyorsa onlarla ..bizim de onlarlakavgamız aynen devam etmekte.Bu yüzden sol tam birlik olamaz.Sonuna kadar Türkçüyüz |
|
|
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#29 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
kürtlere kardeş diyen kürt akrabalı şerefsizlerin göstermelik eylemlerine ancak saf kanar. Ne haksızlığından bahsediyorsun? |
|
|
|
|
|
|
#30 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Irkdaşım bazı konularda haklı olabilirsin ama hiç değilse şu an muhalefet olarak akp yi dizginlemesini umuyorum.Ayrıca parti tabanının da gerçek milliyetçilerin olduğunu düşünüyorum.Onlarıda küstürmemek gerek bence.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| görün , kardeşlerinizi , Ülkücüler |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|