Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 23.07.2007, 08:39   #31 (İleti Bağlantısı)
Turk ırkçısı

KurtcebeNoyan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 145
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Alıntı:
Balbal adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Alttaki yazıyı İhsan Barutçu'nun sahibi olduğu ülkücü sitenin forumunda gördüm. Yorum sizin .

arkadaşlar şunu görmeliyiz ki; akp ülkede yaşayan her iki kişiden birinin oyunu almıştır...

bu çok büyük bir başarıdır.. ve biz bu seçimi kaybettik.. artık genel başkan yüzünden mi kaybettik, seçimlerin son günlerinde akp yalakası gazetelerin bize saldırmaları yüzünden mi kaybettik, gündüz aktan yüzünden mi, faruk bal yüzünden mi, konya ülkü ocakları yüzünden mi... artık bunların önemi olmasa gerek biz bu seçimi hakikaten kaybettik ve büyük bir hüsran büyük bir yenilgi aldık..

boşa konuşuyorum ben yahu... bu forumda bile ikide bir insanlara sırf kürt olduğu için hakaret eden insanlar var.. elbette başarılı olamayız.. doğudan ve g.doğudan ortalama % 2 oy almışız.. akp de % 60...

ama ben boşa konuşuyorum.. dünkü miting alanında kürt dövmüşlermişmiş.. ulan dövdüğünüz adam pkk lıdır.. pkk lılarla kürtleri ayırt edemediğimiz için daha çok yenilgi alırız..

Kafayı üşütmemek elde değil arkadaş. Yahu bu yobaz ülkücü,senteczi bozuntuları doğu illerinin hiç birinden oy oranı olarak % 0.16 oy oranına ulaşmak için orasını burasını yırtıyor hala farkında değiller.Doğu illerinden aldığı oyda oraya iş için yerleşmiş , ya da asker olan Türklere aittir..MHP Türk kürt kardeştir dedikçe sandığa gömülmeye mahkumdur. Ben MHP'ye oy veren bir kürt görmedim..Gören varsa söylesin. Meydanlarda ülkücü kürt piçleriyle papağan gibi ya allah bismillah Allahu ekber nidaları çeken düşünebilme yetisinden mahrum gerizekalı Türk soylu sentezciler artık oturup iyi bir düşünmelidir..Gerçi kızlarını kürte ve ingilize gelin eden başbuğlarının izinden ayrılmazlar bu güdülen koyunlar.

Yönetici notu: Kurtcebenoyan öfkeni ve tepkini küfürsüz göster. İletinden küfürlü bölümleri sil.
KurtcebeNoyan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 23.07.2007, 22:28   #32 (İleti Bağlantısı)
Tanrı'nın Kırbacı

Asya Kartalı adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 49
Sağda solda bağırın: TÜRK-İslam sentezi; kürt kardeşimizdir, bunu inkar eden kalleştir diye. Daha çok arkanızdan tekme yiyeceksiniz. Aldığınız oylar yine TÜRKLERDEN. Siz bu kafayı değiştirmezseniz sonunuz yakındır.

"Ben ve milletim Tanrı'nın kırbacıyız. Tanrı yoldan çıkan milletleri cezalandırmak için bizi gönderir."
BAŞBUĞ ATTİLA

Asya Kartalı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 23.07.2007, 22:36   #33 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Kemalist adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 6
Üniversitelere giderseniz mhp gençlik kolları diye takılan gençlerin kafasının ne kadar karışık olduğunu görürsünüz.Kampüs içinde kürt ülkücüler 'kahrolsun Atatürk' sloganı atıp,vatanı fetullah gibi insanların kurtaracağını iddia ediyorlar.

bugün AKP şirretini doğuranda türk-islam sentezidir.siyasal dinin kullanılması sonucunda artık cumhuriyet,laiklik ve milliyetçilik gibi kavramlar gereksizmiş gibi gösterilip ümmet politikası güdülüyor.

mhp milliyetci cizgide degildir,kuruldugundan beride degildi.yeni gelisen ulusalcı cephe bile şu anda mhp ideolojisinden çok daha saf çok daha temizdir.
Kemalist Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 23.07.2007, 22:51   #34 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

NOGAYTÖRÜK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 42
Eğer mhp kürdleri bırakırsa çok oy alacaktı nasıl mı?

Eğer Diyarbakırda ,Gaziantepte , Şanlıurfada ,ve bunun gibi Türklerin azınlıkta kalmış ya da kalmak üzere olduğu bölgelerde illerde o bozkürdleri bırakıp Türklüğü Türkçülüğü savunsa idi bunlar en azından daha çok oy alacağını kanatindeydim..

Hadi bakalım kurtasın sizi bozkürdler..

NOGAYTÖRÜK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 23.07.2007, 22:57   #35 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 36
Alıntı:
Deniz adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Orada leninin bütün fikirleri değil Devletçiliği ele alınmıştır..

"Devletin olan,devlete aittir" ilkesi.Günümüzde en çok çarpıtılan bu.
Ben Deniz Gezmis'in kendi sesinden, kendinden bahsettigi bir videoyu izlemistim. Konusmasina bakinca bu adam benim gibi bir Yörük/Türkmen evladi dedim. Konustugu nesnelere bakinca, bu adam benim gibi vatansever bir milliyetci dedim. Bunlar bir dakikalik konusmasinda edinilen intibalardi.

Bizim gecmisimizde tarihimizde hic mi devletciligi ve devletcilik söylemi örnek verilir kalitede olan bir atamiz yokda, bu adam gidip Lenin'in söylemini vurgulama ihtiyaci duyuyor!

Aslinda kalite olarak aralarinda fark olsa bile, milletimiz üzerinde biraktiklari etkilere bakinca, bu Deniz Gezmis'in bir Ibrahim Kaypakkaya'dan farkimi var!

Sol diyorsunuz amenna anlariz, devrim dersiniz ben inkilap olarak anlarim ve amenna derim, siz hernekadar bolsevik bir devrim kastetsenizde kanimca, onada amenna. Komunistleri veya onlarin sözlerini bize savunmaniza ise amenna diyemeyecegim kesinlikle. Komunizmi o veya bu sekilde savunan birisinin ayni anda Türkcü olabilecegini benim aklim almiyor, bu gercekten mümkün ise bana ögretin sevgili Bozkurt'lar.
Alper Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 24.07.2007, 00:57   #36 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

ÇAKABEY adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 17
önce vatanı soysuzlardan temizleyeceksin sonra istediğiniz ideolojiyi uygulayabilirsiniz tüm dünya Türk ırkına yeter de artar,
Türk evladına ecdadına vatan topraklarımız bile yeter de artar aslında önce soysuzları temizlersin sonra ister komünizmi uygula ister sosyalizmi ister merkantilist ol ister fizyokrat yada istersen liberal farketmez örneğin
soysuzları temizlersin sonra sosyalizmi uygulamak istersin buna benzerlik kuracak olursak nasyonal sosyalizm( nazi almanyasında uygulanan ) veya komünizm adı altında ,eşitiz fakat biz daha fazla eşitiz ilkesiyle hareket eden lenin 7 milyon insanı öldürmüştür ve 35 milyon insanıda sırbistana sürmüş orada onlarda açlıktan ölmüştür buda nazilerin ikinci dünya savaşında öldürdüğü ve sabun yapımında kullandığı 6 milyon yahudiden daha fazladır yani herkes eşit olmak istiyor fakat kendi ırkıyla kendi vatanında kendi haklarıyla eşit olmak istiyor bunu bende isterim Türklere Türkiye yeter de artar ama sadece Türklere
ÇAKABEY Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 24.07.2007, 02:32   #37 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

ALPAGU AKBÖRÜ adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 339
Ülkücü bilir yakınen k..tü zaten...Laf dokundurmaz k..te gardaşıdır çünkü..

BİZ TÜRKÇÜLER PEKİ ? E BİZLER ZATEN SİYONİSTLERİN MAŞASIYIZ YA?

Yahu TÜRKÇÜLER'e böyle de bir utanmaz yakıştırma yaparlar...?

Siyonistler eğitirmiş TÜRKÇÜLERİ...

???
E yuh artık...

Yakana bit, Kapına k..t dadandırma
Yanıtla

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler