Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 23.07.2007, 14:43   #16 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Tulgahan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 53
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Tipki sayin Hulki Cevizoglu dedigi gibi olmali : "Hem sağı hem solu, ama mutlaka Mustafa Kemal'in yolu"...
Baska birsey diyecek yok dünden beri kan agliyorum...
Tulgahan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 23.07.2007, 18:32   #17 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

TürkFatih adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 77
Alıntı:
Deniz adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Dikkatini çekerim yurtsever cephe demiyorum. Türk-sol diyorum..Türkçü Cumhuriyetçi sizin deyiminizle..O köpeklerle asla bizi bir tutmayın.
..
Ben sizin yurtsever cephe denen soysuzlardan olmadığınızı biliyorum zaten onların yurtsever cephesi,k*****tan yurtsevercephesi olduğunuda biliyorum.Sadece İzmirde ki kitap fuarında Atatürk resmi ile che resimlerinin yanyana asılı olmasını hatırladım.Hatta che resimli kitap taşıma kutuları felan veriliyordu.Sitenize girdiğimde de yanlış hatırlamadığımı anladım sol alt kısımda BAŞBUĞ ile d.gezmiş,che resimleri yanyana duruyordu.Bu bakımdan söyledim eğer önder arıyorsak kendimize öz be öz Türk olan Gazi M.KEMAL bize en büyük yol gösterici olduğunu düşünüyorum.Tabi sizin demek istediklerinizde farklı olabilir ama benim anladığım budur.Esenlikler dilerim.
TürkFatih Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 24.07.2007, 08:43   #18 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 28
Bana gelen duyumlar Osman Paşa'nın (Pamukoğlu) yeni bir siyasi oluşumun lideri olacağı şeklinde...
bekleyip görelim, güzel şeyler yaşamak için bazen dibe vurmak gerekir, umudumuzu kaybetmeyelim...
motunyabgu Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 24.07.2007, 08:50   #19 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gökhan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,349
Alıntı:
Öfkeli Reis adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Irkdaşım,bu düşüncene katılıyorum ama seçtiğin partilerden İp ve Gp ye kesinlikle karşıyım.Perinçek .... pkk nın sözde komutanlarıyla tokalaştığını,apo'ya gül verirken çekilmiş fotoğraflarını unuttun mu?

Ayrıca genç partinin de ibo denen kürt .... aday yaptığını hatırlatırım.Ve soyguncu lideri olduğunu da.
Ancak chpnin Atatürkten sonra saptığı kötü yoldan döndüğünü ve 6. oku da(Milliyetçilik) sonunda hatırladığını görünce sevindim.
Otağ kurallarını okumadan mı otağa üye oldun? Küfür ve hakaret yok. Bu otağ sanal kişiliklerin boşalma yeri değildir. Tekrarında otağdan uzaklaştırılacaksın.
Gökhan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 24.07.2007, 09:00   #20 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,389
Alıntı:
Arkadaşlar..

Türk-solu güney tarafının başkan yardımcısıyım..Geçmişte birbirimizi yedik..Şimdi bunu fırsat bilen ümmetçi,vatanı satan,Cumhuriyet karşıtı bu şarlatanlar da bize meydan okuyor..

Türkçülük denen lezzetli kımızın içine solculuk denen mikroplu suyu katarsanız elbette birbirimizi yeriz..

Siz öncelikle, Deniz Gezmiş adındaki bugün kürtlerin de idolü olan kürtçü bir teröriste, Nazım Hikmet adındaki Türklük düşmanı bir Polonya Yahudisi'ne ve Che adındaki elin eşkiyasına karşı olan sevdanızı bir açıklayın.
Alt 24.07.2007, 09:11   #21 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,389
Alıntı:
Öfkeli Reis adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Add tarzı derneklere güvenmiyorum arkadaşlar.
Add'ye Komünist bir dernek diye güvenmiyorsun ama sözde milliyetçi, özde ise ümmetçi-devşirmeci bir parti olan Mhp'ye güveniyorsun. Biri Atatürk'ü istismar ediyor öteki de Türk milliyetçiliğini. Al birini vur ötekine.
Alt 24.07.2007, 09:59   #22 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Khazarbay adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 61
Komünist sempatizanlarından Türk alemine hiç hayır gelmemiştir.Geldi diyen yıllarca sömürülmüş orta asyayı bir görsün. Nazım Hikmet rus ajanıydı, che de bizi ilgilendirmez.
Khazarbay Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 31.08.2007, 15:22   #23 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

alperturk adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 33
keske bütün vatansever Türkler birlesebilse...keske 4 bir yanda eylem yapabilsek üzerine ölü topragı serpilmiş Türk halkını uyandırabilsek
alperturk Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 31.08.2007, 15:35   #24 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

hissettiren adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 15
din, siyaset gibi şeyler kucaklayıcı ve içine alabildiği kadarını almaya dayalı oluşum atılımlarıdır.
benim sağcı yada solcu diye bir ayrım yok fakat TÜRK ve diğerleri diye bir ayrımım var. ulusal cephe denilende hiç ayrım yapmamak lazım. antiakp için başarılı olursada doğa kuralları ve yaradılış gereği sürekli olmaz
artık ağaçlarda siyasetçi asmayada gerek olmadığına göre bu siyaset sistemini değiştirmenin tek yolu bence oy vermemektir.
genel seçimlerde ulusalcılar olarak oy verilmeyip toplamda 1000 oy çıktığında,sandıkları boş çıktığında ne olur sizce?
hissettiren Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 01.09.2007, 18:51   #25 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

alka adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 6
mhp,genç parti ve işçi partisi'nin ne olduğu bellidir.liderlerinin geçmişini biraz araştırsanız nihai amaçlarını anlarsınız.bunlar gibi luzumsuz ve Türkçü Hareket'le gram ilgisi olmayan siyasi partilerle ittifak yapma fikri komediden başka birşey değildir.
alka Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 01.09.2007, 20:19   #26 (İleti Bağlantısı)

Gökhan Türk adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 247
Sağcısı, Solcusu, Şeriatçısı, ülkücüsü, ulusalcısı ... Atatürk'ün portresinin arkasına sığınarak günümüzde neler yaptıkları ortadadır. Türkçülük ile bağdaşmayan hiç bir görüş Türklüğe hiç bir şekilde değer kazandıramaz.

T.T.K
Gökhan Türk Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 01.09.2007, 20:51   #27 (İleti Bağlantısı)

Ogan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 82
Alıntı:
hissettiren adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
din, siyaset gibi şeyler kucaklayıcı ve içine alabildiği kadarını almaya dayalı oluşum atılımlarıdır.
benim sağcı yada solcu diye bir ayrım yok fakat TÜRK ve diğerleri diye bir ayrımım var. ulusal cephe denilende hiç ayrım yapmamak lazım. antiakp için başarılı olursada doğa kuralları ve yaradılış gereği sürekli olmaz
artık ağaçlarda siyasetçi asmayada gerek olmadığına göre bu siyaset sistemini değiştirmenin tek yolu bence oy vermemektir.
genel seçimlerde ulusalcılar olarak oy verilmeyip toplamda 1000 oy çıktığında,sandıkları boş çıktığında ne olur sizce?
Burada ulusalcı yok Türkçü var. Sen kimliğini bulamadıysan başka kapıya.
Ogan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 01.09.2007, 22:33   #28 (İleti Bağlantısı)
Kemal'in Askeri

Mustafa Kemâl adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 26
Bir kere şunu söylemek gerekir ki MHP ulusalcı bir parti değildir. Ulusalcı demek, ulusunu her şeyin önünde gören ve tutan, dolayısıyla Türk Milliyetçisi demektir. Oysa bugün MHP, Abdullah GÜL gibi cumhuriyet düşmanı bir irticacı yobazın Çankaya Köşkü'ne çıkmasını sağlamış bir partidir. Bu da yetmezmiş gibi herkesi Abdullah GÜL'e saygı duymaya çağırmıştır. Böyle bir parti nasıl olur da ülkesini ve milletini seven ulusalcı cepheye dahil olabilir.

Kaldı ki MHP, hiç bir zaman kendisini ulusalcı cephede görmemiş, her zaman radikal sağı benimsemiştir. Radikal sağdan kastım islamcılardır, dincilerdir. Kapitalist sistemlerde dindar insanlar istenir. Çünkü dindar insan sorgulamaz, sadece "kader" der. İşte MHP de dindar bir taban ve dindar bir milleti bu amaç için istemektedir. Tabanına düşünmeyi yasaklayan bir partiden ulusalcı görüş ortaya çıkabilir mi hiç?
Mustafa Kemâl Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 01.09.2007, 22:48   #29 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 130
Alıntı:
Arkadaşlar..

Türkçülük önemli bir konu tabi ki ama zamanında birbirimizi yemedik mi?
hata bizde..Bizde ve büyüklerimizde.. Sağ-Sol ayrımı yaptık..
Chp-Mhp birbirini yedi..Atatürkçüydük olsa hepimzi..6 ilkesine de bağlıydık..

Kendi içimizde halledemedik sorunları..
Sonuç böyle oldu işte..

Zamanında bursa nutkundan yola çıkan amerika ya karşı çıkan gençlerimiz o zamanın ülkücüleriyle karşı karşıya gelmedi mi?

Türk-solu güney tarafının başkan yardımcısıyım..Geçmişte birbirimizi yedik..Şimdi bunu fırsat bilen ümmetçi,vatanı satan,Cumhuriyet karşıtı bu şarlatanlar da bize meydan okuyor..

Siz milliyetçi dediniz.Biz Cumhuriyet dedik..Atatürk değil miydi önderimiz?
Aynı şehitleri vermedik mi?
Tehlikenin farkındayız demedik mi?
Çağlayanlarda Tandoğanlarda beraberdik..

Artık zamanı geldi aynı çatı altında toplanmanın..Bakın Mhp-Chp sırtsırta verdi..

Daha fazla kutuplara gitmenin bi anlamı yok..acı da olsa ders oldu bu olay bize..

Bir olalım!
En altta çalan parçayı kasıtlı mı koydunuz? Tezat olmuyor mu biraz?
Türkçü Çeri Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 02.09.2007, 00:37   #30 (İleti Bağlantısı)
Ulumil
Konuk

İletiler: n/a
Turkcu bir partimiz ne zaman olucak ? Cogu milliyetci Turk bilmeden Mhp denen ummetci partiye oy veriyor. Bizimde Turkiyenin cikarlarini savunan ve ideali yeni Turk Imparatorlugu kurmak olan bir Turkcu partiyi biran once olusturmamiz sart yoksa Akp denen arap kurt partisi bu ulkede satilmadik fabrika toprak birakmiyacak.
  Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
cephe , ulusalci

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler