![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Tipki sayin Hulki Cevizoglu dedigi gibi olmali : "Hem sağı hem solu, ama mutlaka Mustafa Kemal'in yolu"...
Baska birsey diyecek yok dünden beri kan agliyorum... |
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ben sizin yurtsever cephe denen soysuzlardan olmadığınızı biliyorum zaten onların yurtsever cephesi,k*****tan yurtsevercephesi olduğunuda biliyorum.Sadece İzmirde ki kitap fuarında Atatürk resmi ile che resimlerinin yanyana asılı olmasını hatırladım.Hatta che resimli kitap taşıma kutuları felan veriliyordu.Sitenize girdiğimde de yanlış hatırlamadığımı anladım sol alt kısımda BAŞBUĞ ile d.gezmiş,che resimleri yanyana duruyordu.Bu bakımdan söyledim eğer önder arıyorsak kendimize öz be öz Türk olan Gazi M.KEMAL bize en büyük yol gösterici olduğunu düşünüyorum.Tabi sizin demek istediklerinizde farklı olabilir ama benim anladığım budur.Esenlikler dilerim.
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bana gelen duyumlar Osman Paşa'nın (Pamukoğlu) yeni bir siyasi oluşumun lideri olacağı şeklinde...
bekleyip görelim, güzel şeyler yaşamak için bazen dibe vurmak gerekir, umudumuzu kaybetmeyelim... |
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Türkçülük denen lezzetli kımızın içine solculuk denen mikroplu suyu katarsanız elbette birbirimizi yeriz.. Siz öncelikle, Deniz Gezmiş adındaki bugün kürtlerin de idolü olan kürtçü bir teröriste, Nazım Hikmet adındaki Türklük düşmanı bir Polonya Yahudisi'ne ve Che adındaki elin eşkiyasına karşı olan sevdanızı bir açıklayın.
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Add'ye Komünist bir dernek diye güvenmiyorsun ama sözde milliyetçi, özde ise ümmetçi-devşirmeci bir parti olan Mhp'ye güveniyorsun. Biri Atatürk'ü istismar ediyor öteki de Türk milliyetçiliğini. Al birini vur ötekine.
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Komünist sempatizanlarından Türk alemine hiç hayır gelmemiştir.Geldi diyen yıllarca sömürülmüş orta asyayı bir görsün. Nazım Hikmet rus ajanıydı, che de bizi ilgilendirmez.
|
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
keske bütün vatansever Türkler birlesebilse...keske 4 bir yanda eylem yapabilsek üzerine ölü topragı serpilmiş Türk halkını uyandırabilsek
|
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
din, siyaset gibi şeyler kucaklayıcı ve içine alabildiği kadarını almaya dayalı oluşum atılımlarıdır.
benim sağcı yada solcu diye bir ayrım yok fakat TÜRK ve diğerleri diye bir ayrımım var. ulusal cephe denilende hiç ayrım yapmamak lazım. antiakp için başarılı olursada doğa kuralları ve yaradılış gereği sürekli olmaz artık ağaçlarda siyasetçi asmayada gerek olmadığına göre bu siyaset sistemini değiştirmenin tek yolu bence oy vermemektir. genel seçimlerde ulusalcılar olarak oy verilmeyip toplamda 1000 oy çıktığında,sandıkları boş çıktığında ne olur sizce? |
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
mhp,genç parti ve işçi partisi'nin ne olduğu bellidir.liderlerinin geçmişini biraz araştırsanız nihai amaçlarını anlarsınız.bunlar gibi luzumsuz ve Türkçü Hareket'le gram ilgisi olmayan siyasi partilerle ittifak yapma fikri komediden başka birşey değildir.
|
|
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Sağcısı, Solcusu, Şeriatçısı, ülkücüsü, ulusalcısı ... Atatürk'ün portresinin arkasına sığınarak günümüzde neler yaptıkları ortadadır. Türkçülük ile bağdaşmayan hiç bir görüş Türklüğe hiç bir şekilde değer kazandıramaz.
T.T.K |
|
|
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) | |
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) |
|
Kemal'in Askeri
|
Bir kere şunu söylemek gerekir ki MHP ulusalcı bir parti değildir. Ulusalcı demek, ulusunu her şeyin önünde gören ve tutan, dolayısıyla Türk Milliyetçisi demektir. Oysa bugün MHP, Abdullah GÜL gibi cumhuriyet düşmanı bir irticacı yobazın Çankaya Köşkü'ne çıkmasını sağlamış bir partidir. Bu da yetmezmiş gibi herkesi Abdullah GÜL'e saygı duymaya çağırmıştır. Böyle bir parti nasıl olur da ülkesini ve milletini seven ulusalcı cepheye dahil olabilir.
Kaldı ki MHP, hiç bir zaman kendisini ulusalcı cephede görmemiş, her zaman radikal sağı benimsemiştir. Radikal sağdan kastım islamcılardır, dincilerdir. Kapitalist sistemlerde dindar insanlar istenir. Çünkü dindar insan sorgulamaz, sadece "kader" der. İşte MHP de dindar bir taban ve dindar bir milleti bu amaç için istemektedir. Tabanına düşünmeyi yasaklayan bir partiden ulusalcı görüş ortaya çıkabilir mi hiç? |
|
|
|
|
|
#29 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#30 (İleti Bağlantısı) |
|
Konuk
|
Turkcu bir partimiz ne zaman olucak ? Cogu milliyetci Turk bilmeden Mhp denen ummetci partiye oy veriyor. Bizimde Turkiyenin cikarlarini savunan ve ideali yeni Turk Imparatorlugu kurmak olan bir Turkcu partiyi biran once olusturmamiz sart yoksa Akp denen arap kurt partisi bu ulkede satilmadik fabrika toprak birakmiyacak.
|
|
![]() |
| Etiketler |
| cephe , ulusalci |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|