![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#31 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Sonuç olarak parti kurulsa bile kimse üye olmak istemez. |
|
|
|
|
|
|
#32 (İleti Bağlantısı) | |
|
Konuk
|
Alıntı:
Haklisiniz Sayin Balbal ama Turkculerin tirsanlarla korkaklarla isi olmaz zaten.Turkculuk sevdasiyla yanip tutusanlar ,gerekirse ölmeyi goze alan idealist insanlardir.Binlerce kilometrelik bu kutsal yolculuk tek bir adımla başlar diye dusunuyorum. Saygilarimla |
|
|
|
|
#33 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Zaten birçok insanı eliyoruz. Sonra '' Türkçüleri bölüyorsunuz '' gibi eleştiriler geliyor. Tabi gerçek Türkçüler gerçekleri görüyor ve böyle diyen eziklerin dolduruşuna gelmiyor.
|
|
|
|
|
|
#34 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Bir de iki üyesi kalmamasından ötürü kapanan bazı dernekler var, forumlarında sanal parti kurduk diye bebeleri kandırmaya çalışıyorlar.
İkinci grup olarak da parti kurma iddiasında olup kendi derneklerine bile üye olmaktan korkup piyonolarak başkalarını başkan yapan korkaklar var. Tüm tecrübesiz kandaşlar bu tip sahtekarlara ve korkaklara karşı uyanık olsunlar. TTK |
|
|
|
|
|
#35 (İleti Bağlantısı) |
|
Konuk
|
Neden ezik dediniz bunu anlamadim .Her Turkcu gibi bende korkusuz bir Turk cocuguyum ve kesinlikle ezik degilim ve her Turk gibide bende Kut inancina inanirim dogamizda eziklik olmaz .Turkculerinde kendine ait bir partisi olmasini savunmak gerekirse bu kutsal amac icin ölmeyi göze almak neden eziklik ve doldurusa gelmek olsun ki. Ben kalbimden geceni soyledim .
|
|
|
|
#36 (İleti Bağlantısı) | |
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|