![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
| Anketimiz: Darbe gereklimi? | |||
| Ulkemizin gelecegi icin derhal darbe yapilmalidir. |
|
239 | 82.70% |
| hayir, kesinlikle karsiyim |
|
30 | 10.38% |
| Kararsizim |
|
20 | 6.92% |
| Katılımcı sayısı: 289. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Ben bu konuda biraz kararsız kaldım.Darbe olursa ahmet gider mehmet gelir bir süre sonra,bu sefer kendi iradelerinin karşılarında ordunun olduğunu düşünen kitle iyiden iyiye artar ve ab-abd dayatmalarında küçültülmek istenen ordumuzun destek bulabileceği bir kitle çok az olur.Ordunun halkla karşı karşıya gelmemesi lazım.Ekonomik vs sebepler tamamen geçersiz bir sebeptir.Sonuçta vatan ve rejim söz konusu.
Eğer başka bir çözüm yolu bulunamazsa tabiki darbe |
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bana gore darbenin yapilip yapilmamasini tartismak bile gereksizdir suam. Bu saatten sonra darbe artik FARZ olmustur. Bir an once harekete gecilmelidir. Meydan hic bu kadar bos birakilmamisti.
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Halk darbesi lazım..
Balbal ırkdaşında dediği gibi asker darbe yapması zor.. |
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
menderes %46 dan çok fazla oy almıştı 50 leri geçmişti;bunlar kadar da Rejime saldırmamış,ülkeyi peşkeş çekmemişti,istenirse ilk açığında darbe yapılır..Ama post modern falan değil kökten çözümler getirecek esaslı bir Darbe yapılmalı..
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Darbe olmalı ve hepsinin kökü kazınmalı.Bütün fettoşçular şu an diğer forumlarda ağızlarından salyalar akarak kuduz köpek gibi seviniyorlar derslerini vermeliyiz bence.
|
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
kesinlikle olmalı yoksa gidişatımız beni korkutuyor.maymunlar meclise bile girdi ortalık fetoşçu kaynıyor yobazlardesen bi ayrı.
|
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
%46 halk desteği almış bir partinin hükümetine ordunun hemen darbe yapması hem zor hem mantıksız şimdilik.
Cumhurbaşkanlığı seçimi belirleyici olacaktır. Ülkemin ordusunun başkomutanı seçilecek sonuçta, aynı numaraları orada da çekmeye çalışırlarsa o zaman TSK ile uğraşmak ne demekmiş görecekler. |
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
menderes zamanında yapılan darbeden son 80 darbesine kadar amerikanın istediği şekilde işler çevrildi bu ülkede. menderes imam hatipleri açtı sonrada asıldı Türkiye'nin ağzına bir parmak bal çalınmış oldu 80 darbesi yapıldıktan sonra kenan evrenin meydanlara çıkıp elinde kuran ile benim babamda imamdı bundan sonra kuranı dinleyin gibilerinden böğürmesiyle 80 darbesinin arkasında ki emelde ortaya çıktı
|
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Türkcülügü birakin Millet de Vatanseverlik bile kalmamis...
Darbe tek ümidim AKP dtp yasaklanacak ve yeniden secim olcak baska cagre yok yada 4 sene satilga devam... |
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Slogan atmakla, duygusallikla olmaz bu isler! Analizi dogru verilerle yapmak lazim.
Oncelikle Askeriyenin icinde herkes ayni goruste degil! Malesef "Our Boys" amerikanci generallerin ve subaylarin sayisi hic de az degil. Cv sinde basbakana bagliligini belirten ve bunu TSK nin sitesinde yayinlatan genelkurmay baskanligina kadar yukselmis sahsi hatirlayin. Tayyibin yukselmesinde bu generalin sorumlulugu buyuktur. Ayrica her yil beser onar ihrac edile edile bitirilemeyen , sayilari az sanilsa da fetosh'un 1980 lerden itibaren iceriye sizdirdigi binlerce sakirdi var. 1980 li yillarda bunlarin kaldiklari bir apartmanda izledikleri takiye yontemlerini ogrenince sok olmustum! Kapi onundeki cope bos bira siseleri birakiyorlardi. Ataturk posteri asiliydi eve giriste. Eslerinin baslari acikti. Ama geceleri kalkip gizli gizli namaz kiliyorlardi! Hucre tipi orgutlendikleri icin sisteme sizanlari tumuyle ortaya cikarmak da mumkun olmuyordu. Bugun de belirlemek mumkun degil. En Ataturkcu sandiginiz bir subayin yastiginin altindan "Nur risaleleri" cikarsa sasirmayin! Neden mi? Bugun aldigim habere gore bircok ilimizdeki Subay Lojmanlarinda ki sandiklardan akp birinci parti olarak cikti! akp %55 , chp % 25 mhp %15 diger %5 Bu sandikta oy verenlerin %95 i subay. icerisinde astsubayda var, binbasisi da var, albayi da yarbayi da. Uzgunum ama biz yan gelip yatalim, ordu darbe yapsin mantigi ile bir sonuc alamayiz.Ozellikle amerikanin, ab'nin ve Turkiyedeki halkin yarisinin destegi calmayi basarmis bir olusumun karsisinda bu sartlar sartlar altinda yapilacak ters bir hareket kas yapayim derken goz cikarmak olur! Vaziyetin agirligina bakipda oturup aglayacak halimiz yok! Fakat ne yapacagiz? Turkcu olarak darbe yapmaya kendimizden baslamaliyiz. Nasil mi? Atsiz Atamizi anlayarak ve Cevremize Turkcu dusunceyi yayarak. Secilecek egitim ve insana yatirim yontemi, belki uzun surecek ama en etkili yontem. fetosh cumhuriyetin altini oymaya karar verdiginde yanindakilerin sayisi bir elin parmaklarindan daha azdi. Bu gozu donmus adam okul dersane acarak, kendi dusuncesini iktidara tasimak icin 40 yildir gece gunduz calisiyor. Meyvelerini yeni yeni topluyor. Site yoneticilerimiz Atamizin kitaplarinin saglanmasi konusunda yardimci olursa seviniriz! |
|
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
sen ustun IQ seviyenle anani kurtlere satmaya devam et.
|
|
|
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Darbe'ye bir zemin hazirlanmasi gerekiyor, öncelikle halkin ayaklanip hükümeti proteso etmesi gerekiyor.
Yeni kurulan hükümetin bir darbe ile karsi karsiya kalacagi kuskusuz. Bunu tetikleyecek tek bir etken var o da k.rtlerin mecliste olmalaridir. Bugün bunlarin israrla dala vereyle meclise girmeleri sadece bagimsizliklarini istemek için dir.Tayyip abilerinde yeterince destegi aldiklarinda ötmeye baslayacaklardir. TBMM de Türkiye'nin bölünmez bütünlügüne ters düsecek eyalet gibi laflar edildigi taktirde darbe olur.
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
BEN İKİ SENEYE KALMAZ DARBE OLUR DİYORUM,UMARIM YANILMIŞ OLURUM DA DEMİYORUM,NEDEN? SAADET TABANI KÜSKÜNLÜĞÜ BIRAKIP İSTEDİKLERİ ORTAMIN ÖĞRENCİLERİ TAYYİPİN HAZIRLADIĞINI GÖRECEK,BİR AYAĞI ÇUKURDA LİDERLERİNDEN KOPARAK,ASLINDA ZATEN TAYYİPİN VE ARDILLARININ SÖYLEM VE DÜŞÜNCE İNŞAASINA GELECEKLERDİR..BİR 4 YIL DAHA...YAHU ORTAM YEŞERMEK İÇİN UYGUN? NE DURUYORUZ? TAYYİBE KATILALIM DİYECEKLER..FAKAT KANIMCA ŞANLI ORDUMUZ BU SON AYMAZLIĞIN (2007 SEÇİMLERİNİN) HESABINI KATİ SURET İLE SORACAKTIR.
ZAMANIDIR.İLKER BAŞBUĞ PAŞANIN GENEL KURMAY BAŞKANI OLMASINA 1 YIL KALMIŞTIR.KALDI Kİ BÜYÜKANIT PAŞA ORTAMI E-MUHTIRA DİYE BİLİNEN ORDU TEPKİSİ İLE MİLLETİ (AYMAZ OLANLARI) UYARMIŞTIR. NEDEN YANILMIŞ OLAYIM Kİ? VEYAHUT KULAKTAN KULAĞA AMAN DARBE KÖTÜYMÜŞ DİYE SIKLIKLA SÖYLEYENLERCE NE BİZDEN ALINIR?NE EKSİLİR? DARBE ŞARTTIR..Kİ ZATEN BU AÇIKÇA ŞERİAT DÜZENİ İSTEYENLERİN İZLENECEĞİ,GÖZLENECEĞİ BİR DÖNEMDİR ORDUMUZ TARAFINDAN... DARBE ÇOK ZARAR VERİR DİYEN URUKDAŞLARIM NE TÜR ZAMANDA NE TÜRDEN DARBELER OLDUĞUNU HATIRLASINLAR... ZAMANIDIR ,FİKRİMDİR.. EZEN BOLSIN TANRI DAĞI YOLCULARI.
|
|
|
#29 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Ben de darbeyi tüm varlığımla istiyorum. Ama bu günlerde darbe olmasını beklememiz saçma olur kanısındayım. Daha hükümet bile kurulmadı (kurulduğunda da herşeyin eskisi gibi devam edecek olması ayrı konu). Kaldı ki Ordu'muz bugünlerde neyi öne sürerek darbe yapar?! Biz darbeyi seçimden önce de bekliyorduk, olmadı! Seçimden sonra da olmayacak bence. Çünkü, iktidar aynı değişen hiç bir şey yok! Bu şartlarda darbe olacak olsaydı seçimden önce olurdu. Bence TSK'mız ihtilal bekliyor. Yani bizim ayaklanmamızı bekliyor!
|
|
|
|
|
|
#30 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
halk ayaklanması şart
|