Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Bozkurt Listesi Buluşma Arama Yeni İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Anketimiz: Darbe gereklimi?
Ulkemizin gelecegi icin derhal darbe yapilmalidir. 239 82.70%
hayir, kesinlikle karsiyim 30 10.38%
Kararsizim 20 6.92%
Katılımcı sayısı: 289. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 23.07.2007, 19:29   #31 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

ALPAGU AKBÖRÜ adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 339
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Darbe...Kime darbe?.ATATÜRK İLKELERİNDEN ayrılarak,TÜRKİYE CUMHURİYETİ'nin milletvekili seçimlerinde 2007 yılı seçim sonuçlarından çok evvel,her 3 günde yaklaşık 5 şehit veren asli CUMHURİYETİN asli IRKINA hasımlık eden;TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNİN şanlı neferi MEHMETÇİĞE 'KELLE' deyip,Hem seçimlerde hem de fikriyat da, TÜRKİYE CUMHURİYETİ ORDUSUNA hasımlık,İç-dış terör ile laik düzene açıkça karşı duran bir oluşum ,örgüt ya da partiye
sempatik yaklaşımda olanlara ve dahi TÜRK bayrağını yakmaktan feyz alan,ve dahi laik CUMHURİYET'in artık değişmesi,islamın asli ögesi olmayan şeriat ile tüm bu TÜRKLERİN yönetilmesini uygun gören tüm TÜRK DÜŞMANLARINA; DARBE ŞARTTIR.

Bu memleket;TÜRKLERİN MEMLEKETİDİR,SÖZ HAKLARININ BERTARAF EDİLMESİ ,İSTEMEDİKLERİ YÖNETİCİ KİMSELERİN, MEMLEKETİN
ŞANLI GEÇMİŞİNİ BİR KENARA İTİP,KENDİLERİNİ YÖNETİCİ ,İDARE EDİCİ VE YÖNLENDİRİCİ OLARAK UYGUN GÖREBİLECEĞİMİZİ
SANANLARIN DEĞİLDİR...TÜRK OLAN BİZLERİN GELECEĞİNE YÖN TAYİN EDEBİLECEKLERİNİ UMANLARIN SATHI BU MEMLEKET DEĞİLDİR. KABUL OLUNAMAZ.

(TÜRK'E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR.)

TTK.
Alt 23.07.2007, 19:32   #32 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Turan efe adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 216
Alıntı:
Bozkurt33 adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
halk ayaklanması şart
kesinlikle, fakat milletimize güvenemez duruma geldim, ama yinede inaniyorum.

Bu arada bozkurt33 irkdasim mhp'nin içel de birinci parti gelmesi beni çok sevidirdi, ben ki kesin bir bagimsiz çikartacaklarina emin gözüyle bakiyordum.

ama duyduguma göre dtp seçimlere hile karistirildi gerekçesiyle mersindeki k.rt eniginin seçilmemesine itiraz etmeye hazirlaniyormus. o milletvekili orhan miroglu oluyor.
Alt 23.07.2007, 19:38   #33 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

TürkOğuz adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 739
Darbenin olup olmayacağı yaşanacak bazı olaylara bağlı. 60. hükümetin yaşanacak yeni olaylara vereceği tepki bu konuda bağlayıcı neden olacaktır. Mecliste yaşanacak bazı neden-sonuç ilişkileri, bazı krizler ve kararlar Türkiye'nin geleceğini belirleyecektir. Bu geleceğin iyi bir gelecek olmadığı kesindir.
TürkOğuz Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 23.07.2007, 19:53   #34 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 380
Darbe hemen yapılmalıdır. Bu güne kadar beklendiği bile kabahat. Halkın ne kadarına yüz çevirilmiş olacağı önemli değil. Türk Milleti ordusuna askerine bağlıdır. Asker ne erse onu yapacak kabullenecektir. Türk Milleti ülkenin yönetimine gelince büyük hatalar yapar dün tekrar belli etti bunu ama söz konusu ordusu olunca ölüme kadar peşinden gider.
Güntülü Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 23.07.2007, 20:00   #35 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Tarkan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 572
Alıntı:
oguz adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
ordu darbe yaparsa halkın %50'sine sırt çevirmiş olur, bu ipneler %23'le iktidara geldiklerinde yapılmalıydı o iş... şimdi olay geri kalan %50'nin bu adamlara "sivil toplum muhalefeti" yapmasına kalıyor ya da (çok beğendim bu tanımı) post-modern darbe'ye - yani bir bahane bularak Cumhuriyet kurumlarının bu adam(!)ları alaşağı etmesine !...

eski bir asker ve bir solcu olarak foruma yeni katıldım...
zaman soluyla sağıyla Türk'lükten gurur duyanların ve mitinglerde Tam Bağımsız Türkiye diye gırtlak patlatanların tek yürek, tek bilek ve ezici tek bir güç olarak vatanı ve cumhuriyeti geri kazanmaları zamanıdır.

sevgiler
DP, %54 oy almıştı ve sonucunda 3 öncüsü ipi gördü.Ondan sonra gelen 1961 Anayasa'sı 2.Mad.'nin dışında gayet güzel bir anayasaydı.
Halk her zaman doğruyu bilmez, hatta boş yığınlar genelde gerçeği görmezler.Şimdi çıkarcıların dışında kaç kişi AKP'yi bilinçli seçti ? SIFIR kişi!!! Çünkü daha önce de diyordum, bir insanın AKP gibi bir işbirlikçi partiye oy vermesi için üçünden biri olması gerekir diye :

1- Partiden çıkarı olması (işadamları,patronlar vb)
2- İşbirlikçi ve hain olması (kürtler ve ermeniler gibi etnik döküntüler ve elebaşları)
3- CAHİL VE SAF

AKP'nin üstünlüğü seçmenin ve halkın tamamının paralarıyla 150 milyon YTL yi aşan kömür,akp logolu saç jölesi, pirinç, un gibi yardım malzemeleriyle gidip oy toplmasının yanında neredeyse tüm medyanın da bunları desteklemesiyle oyları topladı.(Aldığı oy 15 milyon küsür, ancak yapacakları 70 milyonluk TÜRKİYE'nin yanısıra, tüm TÜRK dünyasını da ilgilendirecek, başta Kıbrıs ve Kuzey Irak olmak üzere.)

Eğer halk eğitimli olsaydı ya da arap tembelliği,çıkarcılığı bulaşmasaydı üzerlerine (bu şüphesiz inancın kültür emperyalizmini de beraberinde getirmesindendir.) din sömürüsü ve ucuz siyaset yapan bir parti oy alabilir miydi bu ülkede?

Ama en azından sevindiğim tek nokta %20'lik bir oranın bu çıkarcılıktan uzak durabildiğidir.Her ne kadar bazı arkadaşlar CHP'yi sevmeseler de laikliği savunabilecek tek parti CHP'dir.Başka parti var mıdır?

Şimdi olacaklar çok basit, AKP-DTP koalisyon yapacak, MHP uyumlu olacak(ki bunu beyan ettiler) terörist elebaşı köpek hapisten çıkarılacak, kahraman ilan edilecek, şehit sayısı artacak, su ve elektrik kesintileriyle yetinmeyen hükümet müthiş zamlarla gelecek ve hepsinden de ötesi bu kadar oyun verdiği "şımarıklıkla" iyice zıvanadan çıkıp ülkenin 10 yılını heba ettikten sonra paralarını ve bavullarını alarak ülkeyi terk edecek, geberene kadar zengin ve lüks içinde rahat yaşayacaklar.Bunlara oy verenler yüzünden onlarla birlikte bizler de mahvolacağız.
Tarkan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 23.07.2007, 20:03   #36 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

ALPAGU AKBÖRÜ adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 339
TÜM BU OLUP BİTENDEN SONRA DARBE İHTİMALİNİ DAHİ KONUŞMAK NEREDE MİDYE KABUĞU ARIYORUZ ANLAMINA GELMEZ Mİ?
SİZLER CAN KARDEŞLERİM,URUKDAŞLARIM,MENDERESİN ETTİĞİNİ BULDUĞUNU PEK ALA BİLİRSİNİZ...

BEN DİYORUM Kİ BU CAŞITLAR ZAMANIDIR DİYE YÜKLENECEK VE ŞANLI ORDUMUZ ONLARI DİZE GETİRECEKTİR..

BU SON ONLARIN SONU OLACAK, BU ÇOK AÇIK...

DAHA ŞİMDİDEN MİLLİ EĞİTİM BAKANLİĞINA GELECEK İSİMLER ÜÇ ADET k..t dür..

BU BİRKAÇ YILDA YARIM KALAN İŞLERİ İÇİN ADIM ATACAKLAR,YAPACAKLAR
BU KEZ KİMSELER OLMAYACAK, BELKİ YİNE BİRKAÇ OLUŞUM,MİTİNG YİNELENECEK.

FAKAT ARTIK UYGUNDUR ,HAYDİ ŞERİAT DİYECEKLERDİR..MECLİSE BİR GÖZ ATMANIZI ÖNERİRİM.MESUT YILMAZ.MUHSİN YAZICIOĞLU..İKİSİ DE PARTİ LİDERİYDİ..ANCAK GİREBİLDİLER YÜCE MECLİSE BU İKİ KIRIK..?

ZAMANIDIR DİYECEKLER VE BENCE AĞIZLARININ PAYINI ALACAKLAR.

DARBE ÇOĞU ZAMAN HİSSEDİLİR.(Ben 34 yaşındayım..Darbe görmedim.Fakat bildiğim kadarı ile darbeler olup olmaması tartışılan anlarda vukü buluyor..fikrimdir.)

İKİ YIL...
Alt 23.07.2007, 20:06   #37 (İleti Bağlantısı)
Turk ırkçısı

KurtcebeNoyan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 145
Alıntı:
TürkOğuz adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Darbenin olup olmayacağı yaşanacak bazı olaylara bağlı. 60. hükümetin yaşanacak yeni olaylara vereceği tepki bu konuda bağlayıcı neden olacaktır. Mecliste yaşanacak bazı neden-sonuç ilişkileri, bazı krizler ve kararlar Türkiye'nin geleceğini belirleyecektir. Bu geleceğin iyi bir gelecek olmadığı kesindir.
Meslisimize giren kıro milletvekililleri kürtçe yemin etmeye kalkışır umarım..onların bu hatayı yapmasını cani gönülden arzuluyorum..Bu şekilde uyanacak olan TSK'mız darbenin artık bir seçenek değil zorunlu olduğunu anlayacaktır..Sonuna kadar ordumuzun arkasındayız.
KurtcebeNoyan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 23.07.2007, 20:34   #38 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 108
Derhal Silahlı Kuvvetlerimiz duruma el koymalıdır ve çok detaylı bir müdahale olmalıdır,
tüm bu olanların kaynağı olan "yobaz cemaat ve türevleri" bitirilmelidir,
malum hain televizyon kanalları kapatılmalıdır,
eğer Ordumuz birşey yapmaz ise yıkılırım.

O kadar sinirliyimki seçim sonucundan bu yana arap kürt yobaz teslimiyetçi parti açık ara tekrar gelince hain medya bayram etti.

ÖtükenErgenekon Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 23.07.2007, 21:00   #39 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 14
Alıntı:
NOYAN41 adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Şu an için darbeye karşıyım nedeni ise şu an yapılacak bir darbe bunları zaman içerisinde kahraman yapacaktır ama inanın bunlar bu seçimi bu kadar büyük farkla kazanmakla sonun başlangıcını başlatmışlardır 150 milyar dolar olan borç 400 müilyar dolara çıkmış Türk bankalarında bulunan yababcı sıcak para 90 milyara çıkmış durumdadır.Ekonominin Cumhuriyet tarihinde görülmemiş bir şekilde patlayacağı aşikardır bu patlama darbe esnasında olursa bütün sorumluluğu orduya yükleyip yaptıklarından sıyrılabilme hesabı yapacaklardır ayrıca bu seçimde olduğu gibi mazlumu oynayıp bu oy potansiyelini bunların zihniyetinde olacak herkes muhafaza edecektir Bana sorarsanız bu ekonomi mutlaka patlayacaktır bu kaçınılmazdır,patlayacaksa bunların elinde patlasın hem milletimiz bunların gerçek yüzünü görür hemde bunlar tarihe bir kahraman olarak değil hakettikleri gibi vatan haini olarak geçerler.
Sayın NOYAN41;

Çok güzel tesbit etmişsiniz.Görüşlerinize tamamı ile katılıyorum.

Benim senaryom şu;

Ekonomi değil Cumhuriyet tarihinde, dünya tarihinde görülmemiş bir şekilde patlayacak.
ABD mevcut ekonomik durumu akp den federasyonu veya bölünmeyi istediği ana kadar devam ettirecek.akp çok istediği halde bunu meclisten geçiremeyecek veya teklif dahi edemeyecek ve o anda ABD bu sıcak parayı ülkeden çekecek. Sonuç olarak, dünya tarihinde görülmüş en derin ekonomik kriz ülkemizde yaşanacak.

Darbeye gerek kalmayacak zira akp nin ilk boğazına sarılanlar bugün ona üç kuruşluk çıkar için oy vermiş zavallılar olacak...

Nihayetinde de TSK alır sazı eline . El mi yaman ? Bey mi yaman? görürüz...

Saygılar...
YAKUB CEMİL Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 23.07.2007, 21:51   #40 (İleti Bağlantısı)
SAVAŞÇI

İletiler: 46
Kesinlikle darbe olmasını istiyorum bu böyle gitmez halen şaşkınlık üstümde nasıl olur bu milletimiz nasıl oyunu bunlara verir anlamadım.
ATİLLA. Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 23.07.2007, 22:21   #41 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Kemalist adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 6
arkadaşlar şu anda iktidara gelen hain ittifakına karşı darbe şarttır,ancak hangi millet ile darbe yapacaksınız?

oyların %46 sını almış ümmetçi bir arap kabilesi hükümetin başına tekrardan geldi ve bunlara oy verende halkın kendisi.

Atam zamanında 'Türk milleti zekidir,Türk milleti çalışkandır.' diyordu,o zamanlar öyleydik elele yoktan bir ülkeyi,bir milleti diriltmiştik ama şimdi geldiğimiz durum arap emperyalizminin altında ezilen Türk milletinin kendisidir.

halkın din duygularını kullanıp,vatan-millet umurlarında olmadan çok uluslu şirketlere ülkeyi pazarlayanlara karşı bir şeyler yapılmalı diyorum.

şu anda yaşadığımız durum 2. menderes durumudur,hainlik prim yapmaktadır.
Kemalist Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 24.07.2007, 13:16   #42 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 23
Darbe gerekli ama yeterli degil !
gelecegide düsünmek lazim
hain kesim darbeyle degismez
ErlikHan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 24.07.2007, 13:42   #43 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 96
Darbe olmasa, yakinda Türkiye bölünücek!
Turkuaz Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 24.07.2007, 15:18   #44 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

ATA'NIN ASKERİ adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 155
Şu anda ordunun darbe yapması ihtimalini düşük görüyorum akp 47 ile çok hızlı geldi maalesef ülkemizde bunların niyetini anlayan kesimin sayısı çok , herkes tutturmuş ekonomik istikrar , yani darbe olması için akp nin çok bariz çok açık bir şekilde cumhuriyete küfretmesi gerekiyor ki onuda yapmazlar herşeyi sinsice bunların planlarını iyi yapmışlar inşallah menderes gibi olur sonu!!! T.T.K.V.Y.
ATA'NIN ASKERİ Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 24.07.2007, 15:19   #45 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

ATA'NIN ASKERİ adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 155
Alıntı:
ATA'NIN ASKERİ adlı Üyeden Alıntı İletiyi göster
Şu anda ordunun darbe yapması ihtimalini düşük görüyorum akp 47 ile çok hızlı geldi maalesef ülkemizde bunların niyetini anlayan kesimin sayısı çok , herkes tutturmuş ekonomik istikrar , yani darbe olması için akp nin çok bariz çok açık bir şekilde cumhuriyete küfretmesi gerekiyor ki onuda yapmazlar herşeyi sinsice bunların planlarını iyi yapmışlar inşallah menderes gibi olur sonu!!! T.T.K.V.Y.
çok az YAZACAKTIM özür!!!
ATA'NIN ASKERİ Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler