![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
| Anketimiz: Darbe gereklimi? | |||
| Ulkemizin gelecegi icin derhal darbe yapilmalidir. |
|
285 | 82.85% |
| hayir, kesinlikle karsiyim |
|
31 | 9.01% |
| Kararsizim |
|
28 | 8.14% |
| Katılımcı sayısı: 344. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#46 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Şu açıkça görülüyor ki darbe kesin bir çözüm değil. Daha önce darbe oldu da ne oldu. 10-15 sonra aynı olaylar gene patlak verdi. Düşmanımızın stratejilerini biz onlara karşı kullanmalıyız. Demokrasiyi amaç olarak değil biz de araç olarak kullanabilmeliyiz. Cahil bir topluma doğruları benimsetmek çok zor ama kandırmak kolay. Akepe iktidara gelmeden önce hep attı tuttu. Halkı kandırdı. Tek başına iktidara gelince de saman altından su yürüttü. Bütün kamu kuruluşları, ihaleler kürtlere ve yobazlara sunuldu. Belediye başkanlıkları bu bakımdan çok önemli. Resmen bizlerden alınan vergilerle kömürler, altınlar dağıtıldı, insanlar kandırıldı, düzgün kaldırımlar bile tekrar yapılarak, yobaz kesim daha da zengin edilerek güçlendirildi. Şimdi yine öyle olacak. Bu gidişe mantıklı çözümler üretilmezse bir dahaki seçimler de bu oy oranı daha da artacak. Cahil çocuklar daha da kandırılarak yeni seçmenler de akepeye oy verecek. Artan kürt nüfusu da buna yönelecek. Gittikçe bu oran artacak.
Devlet kurumlarını kapmak çok önemli. En büyük propaganda medyadan sonra devlet kurumları bence. |
|
|
|
|
|
#47 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
ya hep ya hiç... ya varız ya yokuz...
akpkk her zamanki gibi takiyye yapar bence... unakıtan daha satacak çok şey var daha demişti önce onlar bitmeli... onlar bitene kadar satıştan gelecek paranın 10 katı sıcak para gelecektir... Bu arada rte mutlaka ortamı gevşetecek tir, mutlaka gözle görünecek yatırımlar yapacaktır bu sefer... Hatta orduyla arası o kadar iyi olacaktır ki neredeyse oy veren %47ye ilaveten bir %10-15 daha oyu biz onu böyle bilmezdik diye artacaktır...
Şimdi yerel seçimlerde bütün belediyeleri alacak doğal olarak ve kimseyi uyandırmadan yasası kabul edilmiş olan 12 eyalet ve bu eyaletlerin mahkemeleri fiiliyata geçecek ve seçimden önce gene yasası çıkan yeraltı zenginliklerinin %51' inin bulunduğu bölgeye kalması kanunu ile de kürdistan kendi örtülü ödeneği ile kuzey ırakta sessizliğe bürünecek ve bu süreçte askeri eğitimlerini peşmerge olarak abd ve israil, ingilizlerden vs alacak ve gene o an geldiğinde aynı anda abd' nin de istediği şekilde türkiye, iran ve suriyeye- israilde lübnan, filistin ve ürdüne gireceklerdir... akpkk o zamana kadar başta kalacak ve tüm kurumları TSK dahil olmak üzere zayıflatmaya devam edecektir... bu arada uçaklarımıza ilk saldırıyıda ülkemizdeki abd hava üsleri yapacaklardır. Bende eğer Telgrafçı Manastırlı Hamdi' den bir parça asil kan kalmışsa bu iş böyle olacaktır... O zamanda IMF kalan Türk topraklarını yönetmeye başlayacak, belki de borç karşılığı vatan topraklarını başkalarına dağıtacaktır.. abd bop haritalarına bakarsanız Anadolu kalıyor bize, küresel iklimde Anadolu' muzu kasıp kavurmaktadır... Çok az su kaynağı kalmıştır... Dolayısı ile borç ödeyecek halimiz kalmayacaktır, toprak borç karşılığı gidecektir... Bu arada artık boğazlarıda uluslararası cemiyetin yönetimine açarlar artık... Ne de olsa rte bütün kamu merkezlerini ve hazineyi oraya taşıyor... Yahu aklıma geldi de bu iş için en uygun zaman ne zaman biliyor musunuz, istanbul depreminin olacağı zaman bence en uygun zaman... Yardım bekleyen Türkiye gökten erzak beklerken bomba yiyecek...Hazır ordu da depremle uğraşırken güzel bir fırsat olur... Ordumuza hafife aldığımı sanmayın ama olaylar üstüste gelince ve hiç bir hazırlığı olmayan, eğitimsiz ve bilinçsiz bir toplumla uğraşırken bu normaldir sanırım... Türk Medeni Kanunu hazırlayan M.ESAD BOZKURT' un dediği gibi "Biz Türkiye denen dünyanın en hür ülkesinde yaşıyoruz. Mebusumuz inançlarından samimiyetle bahsetmek için buradan daha müsait bir ortam bulamazdı. Onun için hislerimi saklamayacağım. Türk, bu ülkenin yegane efendisi, yegane sahibidir. Saf Türk soyundan olmayanların bu memlekette tek hakları, vardır; hizmetçi olma hakkı, köle olma hakkı. Dost ve düşman, hatta dağlar bu hakikati böyle bilsinler." (Cumhuriyet, 19 Eylül 1930) Ben kölede istemiyorum, ayağımın altında dolaşmasınlar yeter... İşte bu sebeplerle bir an önce şunlar yapılmalıdır... Çalışanlar ; sermayesini birleştirip karlı fabrika kurmalı yada satın almalı, öğrenciler; okullarını ihmal etmeden kalan zamanlarını askeri eğitimle, sporla geçirmeli ev hanımları; çocuklarına ve eşlerine Türklük bilinci aşılamalı, morallerini hep yüksek tutmalı, müsait olan fiziksel engelli arkadaşlarım; basit silah yapımı, şehirlerin savunmalarının planlanması, milis eğitimi, beyinlerine mikrop enjekte edilmiş olanların arındırılması, vs... konulara eğilebilirler... Bu arada nereden gelirse gelsin istihbarat, ama doğrulanmış istihbarat çok önemlidir... Bu istihbaratı değerlendirmek için de hücreler lazımdır... Neyse lafı çok uzattım, ilgi duyan olursa bu senaryoyu elbirliği ile geliştirebiliriz. T.T.K. |
|
|
|
|
|
#48 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu sartlar icerisinde Türkiyenin adam olmasi icin darbe mecburdur.
Darbe gelecekmi gelmiyecekimi? Bence gelmiyecek. Nedeni sudur : 1980 ve 1971 darbeler amerikadan komünizime ve sosyalizime karsi finanse edilmistir. Yani sovyetler birligin ideojileri. Amerika bunu kendi menfaatlari icin yapmistir, Türkiye komünist bir ülke olupta Rusya ile birlesmesin diye ve bir kac daha nedenlerden. Simdi Türkiyedeki islamcilik amerikanin isine geliyor ve ulusalci bir darbe finanse edecegine tam tersine islamciligi finanse ediyor o yüzden bir darbe olacagini inanmiyorum. Hersey halkin elinde, hepimiz Tanridan bir Türkcü Devrim dileyelim. TTK |
|
|
|
|
|
#49 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
acilen TSK nın duuma el koyması gerekmektedir.
|
|
|
|
|
|
#50 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ben kararsızım,bence sorunlar öncelikle hukuki yollarla çözülmeye çalışılmalı
darbe en son çare |
|
|
|
|
|
#51 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Tsk nın el koyması yeterli olmaz.Çare halk hareketi, sivil ve yapıcı bir darbedir.Bu darbeye 28 şubatta olduğu gibi Tsk da destek olacaktır.
|
|
|
|
|
|
#52 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bu millet şehitlere kelle diyen birilerini %47 gibi büyük bir oy potansiyeliyle tekrar başa geçirdiyse açıkcası dağa çıkıp dağda buluşup vuruşmak pek mantıklı bir davranış olmayacaktır. Şehitler ne için öldü, neden öldürüldü sorusuna bir kez bile cevap verme cesareti olmayanlar nedense sandık başında vicdanları sızlamadan kellecilere evet demişlerdir.
Bazı durumlarda kalem, kılıçtan keskin olur. Netler diye tabir ettiğin sınırsız internet dünyası bugün milyonlarca kişiye ulaşarak fikirlerin beyinlere yayılmasını sağlamaktadır. Kurtuluş savaşında bile önce fikri mücadele başlamış, zihinlere kurtuluş bilinci aşılanmış daha sonra silahlı mücadele yapılmıştır. |
|
|
|
|
|
#53 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Arkadaşlar ben şahsen Ağustosta önce hataya gidiyorum, orada ekipman ve lojistik meselesini halletmeye çalışıcam... İsenbike bir konuda haklı; dağda toplanırsak bizim peşimize kürt dolu meclis askerimizi salar... Biz gene Türk Türke vuruşup kan kaybederiz... Herşey onların istediği gibi olur hemde bayram ederler... Zevkten kudurur domuzlar... Akıllıca ufak ufak kimsenin bilemeyeceği bireysel hücreler oluşturmak lazımdır. Her türlü askeri ve milis eğitimi mümkün olduğunca emekli askerlerden yada özel timde görev yapmış arkadaşlardan almak lazımdır... Ben askerdeyken alay komutanına da, tümen komutanına da beni posta olarak vermek istediler ama ben topçu sınıfı olmama rağmen ( topçu- yer ölçme) ben bölüğümde elektrik direkleriyle yağmur altında yaptığım sporun önemini bildiğimden alay komutanının ve orada bulunanların huzurunda bu görevleri reddettim... Sonuçta görev görevdir ama benim için o spor çok daha önemliydi..
Herşeyden önce savaşmak için ekonomik durumunuzun iyi olması lazımdır, eğitimli ve sporcu personel ihtiyacımız olacaktır, bol bol ava çıkıp atış talimi yapmak şarttır, depo olarak kullanılacak şehir içi şehır dışı yerler lazımdır, lojistik için irtibat personeli lazım, istihbarat için personel lazım, saklanmak için yer lazım, yiyecek-içecek, kıyafet, askeri teçhizat lazım, askeri planlama ve taktik uzmanı lazım vs... Hadi gidelimle olacak iş değil... Bize ölen değil, öldüren Türk lazım... Hücrelerin personel sayısı az olmalı ki vuruş gücü ve harekat kabiliyeti çok olsun. Ayrıca bütün elektronik ortam, telefonlar dahil abd tarafından filtrelendiği için bu yöntemle haberleşme sağlanamaz... Bu yüzden ya posta, ya posta güvercini, şifreli bağlantı sağlayan telsiz ya da özel ulak kullanmak lazımdır... Benim tavsiyem bol bol kitap okuyarak başlamak, mümkün olduğunca çok ava çıkmaktır... Özellikle benim tercihim şehir içinde; 1 motosiklet, 2 personel ve teçhizattan oluşan ekiplerdir... Şehir dışında ise en az 3, en çok 9 kişilik ekiplerdir... Dağdakilere askere havale edecek olursak, bize şehir içi kalır ki vatan hainlerini oralarda savunmasız bir şekilde bulmak ve bertaraf etmek daha kolaydır. T.T.K. |
|
|
|
|
|
#54 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Tedbiri kim kim almayı düşünüyorsunuz. Kırolara kardeş diyenlerle mi? Yoksa şu ailesinden şehit verip daha sonra sandıkta kellecilere oy verenlerle mi? Yoksa adresini, telefon numarası hatta gerçek e-posta adreslerini bile vermeye çekinen sözde Türkçülerle mi?
Soyculuğu öcü gibi gören ve başını arap kitaplarından çıkarmayanların %47 oy aldığı bir ülkede kendi vatanın için yapacağın herşey sana namertlikle dolu bir ağız dolusu küfürle geri dönecektir. Gönül neler istiyor ama koşulların sana sağladıklarına bakacaksın. Kalemi konuşmayanın, kılıcı da konuşmaz. |
|
|
|
|
|
#55 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Ben görüşleriniz kısmından göndermeye çalıştım 2/3 kere bilgilerimi ama size ulaştı mı bilmem...
Bu arada ben kimseye güvenip de hareket etmem... Kimsenin yarenliğinde de gözüm yok, yermesinde de... Ben işimi, evimi, evdeşimi bırakıp yada şimdilik ihmal ederek çıktım yola... Artık gerisini kim ne yapa... Yola çıktın mı arkana dönüp bakmayacaksın, sağdan soldan yardım aramayacaksın, hatır gönül dinlemeyeceksin, borç hele hiç almayacaksın, olur da Şehit olursan gözün açık gitmeyeceksin... Bunlar yeter bana... |
|
|
|
|
|
#56 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Irkdaşlarım Darbe bir o kadar iyi bir o kadar kötü.
|
|
|
|
|
|
#57 (İleti Bağlantısı) |
|
Mustafa Kemal'in Bozkurtu
|
Irkdaşlarım şu konuda önemli;şu anda anayasa bir çok konuda inanılmaz derecede yetersiz.TCKnın hali ortada,adam sabah suç işliyor akşam dışarı çıkıyor,adam öldürüyor 3 gün sonra serbest.Sokaklar k.rt tinerci kapkaçcıdan geçilmiyor.Vatan hainliği deseniz had safhada ve yasa hem uygulanamıyor hemde tam yeterli değil.Tayyip hükümeti Ab ve Abd desteğiyle yasayı rezil etti.Diyelim ki Tayyip gitti bu yasadaki gedikleri kapatabilecek bir babayiğit varmı?Ab ve Abd çıkarttırdığı yasaları mutlaka korumaya çalışacak.Ben şu anda hiç bir parti yada liderin bu ikisine ve dış sermayeye kafa tutup bunları yenileyebileceklerine inanmıyorum.Bu yüzden son derece sert bir darbe şarttır.İş sadece laiklik değildir yasalarda tam anlamıyla abd'ci ab'ci kanatın istediği gibidir.Yasa kökten değişmeli ve son derece sert bir yasal düzen kurulmalı şeriat,Atatürk karşıtlığı çok sert yasalarla engellenmeli.Hatta bence ordunun siyaset üzerindeki etkinliği dahi arttırılabilir.Verilen imtiyazlar geri alınmalıdır.Gücünün yettiği kurumu Türkiye yeniden kamulaştırmalıdır.Mevcut hükümetin mal varlığına ve paraların dağıtıldığı yerlerin mal varlığına kesin suretle el konmalıdır.Darbe sonunda bunların oluşturduğu y.hudi,yobaz sermayesi gibi bir Atatürkçü ve milliyetçi bir sermaye oluşturulmalıdır.Hatta gerekirse Şanlı TSK kendi kontrolünde bir sermaye grubu kurmalıdır.Bu seçimler gösterdi ki halk para delisi olmuş.5 YTLye oy satanlar var.Bu sermaye grubunu bu tip konularda kullanabilir.
Benim düşüncelerim bu yöndedir ırkdaşlarım.Esenlikler diliyorum. |
|
|
|
|
|
#58 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bana göre öncelikle vakıf veya dernek şeklinde bir örgütlenmeye gitmeliyiz.
|
|
|
|
|
|
#59 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Darbe yapılıp menderes gibi olursa tayyeap idam koltuğuna tekmeyi ben atarım.Daha doğrusu idam olsa...
|
|
|
|
|
|
#60 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
DEŞTİ KIPÇAK ÜYELİĞİN İPTAL EDİLMİŞ NEDENDİR BİLMEM AMA BİR HATIRLATMA ÖFKE İLE KALKAN ZARR İLE OTURUR BİRİNCİSİ DAĞA ÇIKTIMIZI FARZEDELİM SİLAHLAR NERDE KİMDEN ALACAZ LOJİSTİK MUİMMATI NEREDEN TEMİN EDECEZ İKİNCİSİ DAĞA ÇIKACAK PERSONELİ NEREDEN TEMİN EDECEZ HADİ ONUDA TEMİN ETTİK PARA AKIŞINI PARA TRANSFERİNİ NASIL YAPACAZ Kİ O DA YOK HADİ PARAYIDA TEMİN ETTİK DIŞ DESTEK GÖRMEDEN KURACAMIZ ÖRGÜTÜ NASIL AYAKTA TUTACAZ KİM BİZE DIŞ DESTEK VERİR İRANMI YUNAN İSTANMI RUSYAMI GÜRCÜLERMİ ARAPLARMI CEVAP HİÇ BİRİ ÇÜNKÜ TÜRKÇÜ YÜZ BU SAYDIĞIM ÜLKELERİNDE HEPSİNE DÜŞMAN IZ PKK ASALA GİBİ ÖRGÜTLERE DIŞ DESTEK VERİRLER TABİKİ ÇÜNKÜ DÜŞMAN AYNIDIR YANİ BİZLER TÜRKLER DIŞ DESTEKSİZ SİLAH VE MUİMMATSIZ PERSONELSİZ DAĞA ÇIKSAK İKİ GÜNDE YA ACIMIZDAN ÖLÜRÜZ YADA F 16 LARA BİÇİLTİRİZ KENDİ F 16 LARIMIZ TARAFINDAN ÖLDÜRÜLMEKTE ÇOK ACI OLUR DOĞRUSU
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| darbe? |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|