![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
| Anketimiz: Darbe gereklimi? | |||
| Ulkemizin gelecegi icin derhal darbe yapilmalidir. |
|
258 | 82.96% |
| hayir, kesinlikle karsiyim |
|
31 | 9.97% |
| Kararsizim |
|
22 | 7.07% |
| Katılımcı sayısı: 311. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#76 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Senin gibiler bu otağdan defolup gitsinlerde Türkçülük zarar görmesin. Yoksa bizim hedef kitlemiz olan çağdaş ve laik insanlar senin gibileri görüp Türkçülere bak imam nikahlı vesikalıkların Arap beziyle namuslarını koruduklarını iddia ediyorlar deyip Türkçülükten soğuyacaklar!
|
|
|
|
|
|
#77 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Sevgili Kardeşim
Klavyenin caps lock tuşu bozuksa , shift e basılı tutarak yaz ya da sigaraya, kız arkadaşına verirken hiç çekinmediğin paranı klavyye için harca.
|
|
|
|
#78 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
BÜTÜN SÖYLENENLERİ DENEDİM OLMUYOR KLAVYEDEKİ ARZAYI GİDEREMEDİM AYRICA SİGARA KULLANMAM İÇKİDE KIZ ARKADAŞIMDA YOK TA TRABZONA MI GİDECEM KLAVYE ALMAK YAŞADIĞIM YER BİR DAĞ KÖYÜ TRABZON A GİTMEMDE 2 SAATİMİ ALIR LÜTFEN BİR ŞEY BİLMEDEN YORUM YAPMAYIN RİCA EDERİM BÜYÜK HARF İLE YAZMANIN NE GİBİ KÖTÜLÜĞÜ VAR ANLIYAMADIM HEM BUNU
|
|
|
|
|
|
#79 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#80 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Gerizekalı ve yüzsüz olduğun için yazın silinmiştir.
O kadar bize söv say , sonra lütfen yazımı silmeyin ... Burası Türkçülerin Otağıdır. Her forum gibi buranın da belli kuralları var. Eğer beğenmiyorsan üye olup yazmassın olur biter . Ama 5 kez üye olduğuna göre kötü niyetlisin. Bu yüzden sana it muamelesi yapıyoruz. Türk dediğin akıllı ve nerde nasıl konuşması gerektiğini iyi bilir. Eğer bilmiyorsan seninle uğraşmak zorunda değiliz. Zaten askere gittiğin zaman adam olursun. BALBAL |
|
|
|
|
|
#81 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Şimdi ordunun başında Kenan Evren yok, CIA ajanı da yok. Bence ordu gayet temiz ve güvenilir. Böyle bir kadroya sahip olan Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yapacağı darbe ülkeyi geriye götürmez. Aksine belki biraz duraklatır, ama sonra son sürat ilerlemeye başlarız. Benim görüşüm bu.
|
|
|
|
|
|
#82 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
anket gosteriyorki Turkiye' de darbe gerekli
|
|
|
|
|
|
#83 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ben yorumumu yapmışım ama darbeyi isteyip istemediğimi belirtmemişim.
Darbe olmalıdır. Peki neden? Tek başına hükümeti oluşturup devletin tüm imkanlarını elinde bulunduran akp ülkeyi çöküntüye uğratmıştır. İç borç, dış borç, terör, asgari ücret, millileşme, milli kaynakları kullanma, tarım ve endüstride ülke gittikçe geriledi. Bunlara ek olarak Türk toplumunun uğradığı manevi çöküntü de cabası. Türklük şuuru taşıyan herkes büyük bir hayalkırıklığı ve gerginlik içerisinde. Halkın iradesini de bir Türkçü olarak eleştiriyorum. "İstikrar" diye başa getirdiği adamların hangi alanlarda istikrarlı olduğunu tarih kitapları acı bir şekilde ileride yazacaktır. Türklük, Atatürkçülük, Milli sınırlar, anayasal düzen, Ordu, yargı, Cumhurbaşkanlığı ve devletin rejimi hiç bu kadar tartışmaya açılmamıştı. Halk dalalet içerisinde Akpye yeniden oy vererek onu tekrar iktidar yapmıştır. Durum bu iken yapılacak pek de birşey kalmıyor. Türk ordusu müdahale etmelidir. Bu müdahale yeni düzenlemeler getirerek vatan hainlerinin kökü kazınmalıdır. Diğer bir deyişle darbe gelecek on yılı değil 100 yılı garanti etmelidir. |
|
|
|
|
|
#84 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ordu kulaklari cekmeldir, artik bunun adi post modern darbemi olur, yoksa baska birseymi belli degil. Ama ordu varligini hissettirmeli.
yoksa bunlarin bu secimden sonra malum bölgeleri daha bir havaya kalkar ve hadlerini asarlar. Iste o zaman is isten gecmis olabilir. |
|
|
|
|
|
#85 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Ordu ya da halk ama darbe şart.
Ya TÜRKsün ya da pi. |
|
|
|
|
|
#86 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Darbe kesinlikle şart ülkenin kalan yarısını da satma niyetiyle gelen hükumeti yüce ordumuzun bir an önce harekete gecmesi gerekir bunların- topugundan ceksen amerika eski yerine geri koyar kandasım ya öldüreceksin yada seni zehirlemesine izin vereceksin
|
|
|
|
#87 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Yobaz gidişata darbe şart!
|
|
|
|
|
|
#88 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Türkiye'de rejimi korumak ve Atatürk devrimlerinin egemen kalmasi icin askeri bir darbe sadece sart veya gereksinim degil adeta bir zorunluluk haline gelmistir.
Türk devleti hizla bir cok uluslu islami devlet yapisina dogru sürükleniyor.Bunu bizim gibi siradan insanlar görebiliyor da ordumuz göremiyor mu?Artik bütün careler tükenmis, cözüm yollari tikanmis ve bicak kemgie dayanmistir. Ya demokrasi ve AB masali ugruna laik Türk devleti feda edilecek ya da ordumuz gerekeni yaparak bütün soysuzlari, yobazlari ve hainleri bir gece icersinde tutuklatip bedel ödedecektir. Sunu herkes iyi bilsin ki; Türk devleti cok güclü ve cok köklü bir devlettir.Bu devletin sahibi kayitsiz ve sartsiz Türk Silahli Kuvvetleri'dir.Cünkü kutlu Cumhuriyetimizi kuran onlardir. Ben inaniyorum ki son 5 yilda AKP tarafindan gerceklestirilen sistematik tahribata karsilik, ordumuz olasi bir darbe durumunda yapilacak olan düzenlemeleri cok kapsamli bir sekilde istisare ederek tüm ihtimallere göre hazirlik yapmistir.Yani darbe'den hic kimse korkmamali. Mevcut ortamda hala 'Türkiye'de yeni bir darbe olursa 50 yil geriye gider' propagandasi yapanlarin kanindan süphe ederiz.Eger darbe olmazsa Türkiye 50 yil degil, en az 1400 yil geriye gidecektir.Bunu idrak edemeyen zihniyet oldugu sürece ve cahil yiginlarin dindarlik adina din tüccarlarini destekledikleri sürece bu ülkeye demokrasi bir kac numara fazladir. Ne yaptigini bilmeyen ve secimlerde gözü dönmüs birer "müsteri" gibi davranarak oy kullanan aptallarin yogun oldugu bir ülkede demokrasi yarar yerine zarar verir.Nitekim 60 yildir olan da budur. TSK zamani geldiginde darbeyi indirecektir.Bundan hic kimsenin süphesi olmasin.Eger devletin ve ülkenin islamlasmasina göz yuman bir ordu varsa sayet, o zaman Türk devletinin zaten sonu gelmis demektir. |
|
|
|
|
|
#89 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Irkdaşlarım ,tartışmanın alemi yok. Herşey apaçık ortada.Ülke,rejim ,ulu Atamızın ilkeleri elden gidiyor.Darbeden başka seçenek yoktur.Her Türkçü darbeyi heyecanla beklemelidir.
Chp imiş,hele mhp imiş felan..Artık onlar bu sürüyle baş edemezler.İş işten geçti.Sülük gibi yapıştılar her yere,kadrolaştılar. Tek umudumuz,tek güvencemiz Türk silahlı Kuvvetleri ve Yaşar paşamız ve silah arkadaşlarıdır. |
|
|
|
|
|
#90 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
beyler askeriye artık eskisi gibi değil her alanda kendini tamamlamış durumda ihtilal olursa bu maliye bakanıymış millie ğitim bakanıymış fıs gelir tırıs geçer anlamayanları bakan yapıyorlar bu neye hizmettir anlamıyorum
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| darbe? |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|