![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
| Anketimiz: Darbe gereklimi? | |||
| Ulkemizin gelecegi icin derhal darbe yapilmalidir. |
|
258 | 82.96% |
| hayir, kesinlikle karsiyim |
|
31 | 9.97% |
| Kararsizim |
|
22 | 7.07% |
| Katılımcı sayısı: 311. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#91 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Her geçengün biraz daha istiyorum bu ülkede darbe olmasını. Yoksa tebihleri ellerinde hızla İslam Devleti kurma yolundalar. TSK' ya güveniyorum.
|
|
|
|
|
|
#92 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ
|
Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım.
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. DARBEYE EVET |
|
|
|
|
|
#93 (İleti Bağlantısı) | |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Alıntı:
DARBEYE HAYIR... Kusura bakmayın abilerim. |
|
|
|
|
|
|
#94 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
|
|
|
|
|
|
#95 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Hayır eğlenmekle alakası yok...
Vatanım ve Irk'ım için her türlü olumsuzluğa razıyım; Ama kendimizi toparlayabilir miyiz,bilemiyorum. |
|
|
|
|
|
#96 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Sen kimlerden etkilendin? o etkilendiğin kişiler bu otağda yazan ve herbiri yüksek zekaya sahip olan Türkçülerden daha mı iyi düşünüyorlar? İkincisi ülkenin ve milletin çıkarları için sıkıntı çekmeyi göze almayan sadece kendi çıkarlarının hesabında olan sözde kişi sözde Türk'tür. |
|
|
|
|
|
|
#97 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Sen beni anlamadın Gökhan abi.
|
|
|
|
|
|
#98 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Tamam darbe istiyorum,bazı şeyler daha öğrendim.
|
|
|
|
|
|
#99 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Türkçü İhtilal ve arkasından anlı şanlı bir darbe
|
|
|
|
|
|
#100 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Benim de yaşım küçük, darbe hakkında cevremdekiler de pek iyi şeyler soylemiyor, fakat her normal zekaya sahip Türk'ün bu konudaki fikri sabittir bence...Darbe!
|
|
|
|
|
|
#101 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Geleceğimiz için, Türk ırkı için MUTLAKA DARBE OLMALIDIR. Şu an fiilen işgal altındayız. Her tarafımız içten ve dıştan sarılmış durumda. Sadece dıştan olsa gene o kadar endişelenmezdim.
Evet. DARBE OLMALIDIR. Ama nasıl olmalıdır ? 12 Eylül gibi bir süreliğine yönetimi devr alıp daha sonra gene şeriatçılara, kürtçülere teslim edilecekse hiç yapılmasın daha iyi. Darbe olacaksa adına yakışır ve sonsuza kadar kalıcı bir şekilde olmalı. Kapsamlı ve kalıcı reformlara gidilmeli. Devlet en az 20 yıl TSK yönetiminde kalmalı.(bana sorarsanız sürekli kalmalı) Hükümetler üstü bir otoriter devlet mekanizmasının temelleri atılmalı ve anayasanın ilk maddeleri gibi değişmezlik güvencesi altında tavizsiz bier biçimde uygulanmalı. Nüfus cüzdanlarına "ırk" hanesi eklenmeli. Türk olmayanların devletin üst kademelerine(en azından cumhurbaşkanlığına) yönetici, müdür, başkan, bakan olarak atanmaları kanunen engellenmelidir.(böyle uygulamalar bir çok ülkede anaysal veya pratik olarak mevcuttur) METE'den gelen yüce TÜRK ordumuza güveniyoruz. TÜRK Irkı'nın asil evlatları göreve hazır. Temizlik imandan gelir demişler. O halde temizlik ŞART. Türkiye TÜRK IRKI'na aittir. Bazı pisliklerin hadlerini bildirme vakti geldi de geçiyor bile... TTK |
|
|
|
|
|
#102 (İleti Bağlantısı) |
|
|
hey gidi hey.. nasil bir gencli yetisiyor... 3 msj yukarda kucucuk cocuga baski yaparak.. "abini dinliceksin" laflari 20 sene once "bizim cocuklar basardi"'idi tabi nesiller degisti ama hala duz mantik ilerleyen beyinler devam ediyor...
kim kime darbe yapiyor.. benim memleketimde benim sectigim adama darbe yapılcak.. hemde 2 tane neyduyu belirsiz kişi tarafindan :).. tamam demekrotik bir ortam olarak baştaki kişiler sevmiyebilirsiniz.. olabilir.. kimse buna karşı cıkmazda bire dengesiz ( darbeciler ). surda THY de yapılan grevde 3 milyar dolarlik zarar beklenirken sen kendi demokratik gorusunle ve secme secilebilme hakkın varken.. devletin basina gecip ( madem yonetim şekillerini begenmiyosun ) yınetmezken artik 7 sulele otendekileri ac birakacak eylemlere tesebuus etme geregini duyuyosun.. aa.. pardon.. ben neden yonetigim canim.. derken iyi sonra basa gelenlere laf atmaya gelince.. ooo pasam.. utanmasa ben almanyadada istesem darbe yaptiririm edalarinda yazi yazmayi cok iyi biliyolar.. vay canına be.. ne gazete okurum ne kitap.. darbe olsun darbe.. hey gidi hey.. politika bu.. aynen devam arkadaslar.. darbe olsun.. ama hic okumayin.. ha sakin sakin sakin !!!! sakın arastirmayin.. sakin !!!! bir kisi cikabilcekmi telekomun ozellestirilmesi hakkında arastirma yapan.. varsa direk ozur dilicem :).. aa.. pardon.. ilk olarak lugat'iniza darbe kelimesinin anlamini "sığıştırmak" lazim.. Not : tum sozlerim darbe meraklisi da*galaklara :) herkese slmlar saygilar.. |
|
|
|
|
|
#103 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
biz Nutuk okuruz hadi bas !! sen git magazin dergisi oku |
|
|
|
|
|
|
#104 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#105 (İleti Bağlantısı) |
|
|
neden soruma cevap verecek kadar okumadin.. ayrica benim ummetci oldugumu nerden cikardin.. valla cok guzel kurguluyosun TURK kardeşim.. benden daha milleyetci bulamassin..ama senin gibi daha bir soruya bile cevap veremicek biri benim milliyetci kardesim olamaz..
Not : On Yargiya Hayir.. ( sadece soruma cevap bekliyorum.. aşağılıcaksaniz sorularla yapabiliyosaniz yapın yoksa ole ahkam kesmeyin ) Dip not : cok pis ahkamda keserim :) |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| darbe? |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|